Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 100 000 muuttoa

Yli 25 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

December
January
February

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Sovitussa aikataulussa pysyttiin ja tehokkaita muuttomiehiä 2 kpl:tta.

Muutto Lohja - Paimio

Muutimme Vantaalta Espooseen. Muuttomiehet olivat paikalla hyvissä ajoin, otteet olivat ripeät ja vakuuttavat ja asenne oli kohdillaan. Etukäteen annettu aika-arvio piti hyvin paikkansa ja koko muutto sujui erittäin mallikkaasti. Suosittelen ehdottomasti firmaa muillekin!

Muutto Vantaa - Espoo

Kaikki sujui helposti ja nopeasti, niin kuin pitääkin.

Muutto Forssa - Turku

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 100 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Jämijärvi - Savonlinna, 61 m² kerrostalo kaksio
Pyydän tarjotusta kotimuutolle Jämijärveltä Savonlinnaan. Tai vaihtoehtoisesti seuraavan kuun ensimmäisellä viikolla. Mistä muutetaan: 61-neliöinen kerrostalokaksio (ei hissiä, 2. kerros). Tarvitaan kuljettajan lisäksi vielä yhden apumiehen. Ei omia apumiehiä paikalla. Tavarat pakattu valmiiksi. Mihin muutetaan: Savonlinna, uusi osoite selviää lähipäivinä. Kiitos! Jämijärvi keskusta, kerrostalo. Heikinpohja-Piispanmäki, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Nurmijärvi - Kyyjärvi, 166 m² omakotitalo
Kantajat (4 henk.) on omasta takaa ja tavarat on pakattuna valmiiksi. Muuttolaatikoita tarvitsemme viikkoa ennen muuttoa 40 kpl. Erityisiä suuria huonekaluja on keittiön pöytä, muut huonekalut ovat normaalin kokoisia: sohva, sänkyjä sekä pesukone. Muuttoauton saa ajettua molemmissa osoitteissa joko oven eteen tai n. 10 metrin päähän ovesta. Nykyisestä kodistamme löytyy kaksi varastotilaa, mutta tulevassa asunnossa on vain yksi häkkivarasto. Tuosta johtuen olemme vuokranneet jo nyt varastotilan, mihinolemme vieneet ja viemme reilusti tavaraa ja huonekalujakin ennen varsinaista muuttopäivä, joten tuohon muuton osioon muuttoautoa ei tarvita. Muuttopäivän tavaramäärä on tarkoitus asettaa tulevaan n.90 neliöön. Nurmijärvi keskusta, omakotitalo. Kyyjärvi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Siikalatva - Espoo, 0 m² kerrostalo yksiö
Yhden henkilön tavaroiden muutto. Auton saa tarvittaessa oven eteen. Kumpikin asunto 3. kerroksessa, ei hissiä. Isoimmat huonekalut 120cm sänky, keinutuoli, pöytä, tv-taso + tv. Irtaimisto on pakattuna muuttolaatikoihin. Ei kantoapua omasta takaa. Muutto mielellään aamulla/aamupäivällä. Siikalatva keskusta, kerrostalo. Otaniemi, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Siuntio - Tikkakoski, 80 m² rivitalo kolmio
2-kerroksisesta rivitalosta omakotitaloon. Lähtökohteessa isoja muutettavia 2.kerroksessa (esim. pyykkikone ja kuivausrumpu, kaksi sänkyä 90*200, lasten kerrossänky osissa). Omia kantajia on 6, muuttolaatikoita tms. pakkausmateriaalia ei tarvita. Muuttoauton saa oven eteen, kantomatka ei ole pitkä. Siuntio Asemanseutu, rivitalo. Tikkakoski, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!