Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 75 000 muuttoa

Yli 20 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Heinäkuu
Elokuu
Syyskuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto hoitui todella sujuvasti. Erittäin ystävällisiä ja reippaita muuttomiehiä.

Muutto Helsinki - Helsinki

Tulivat ajallaan. Muuttajat päteviä ja mukavia suomalaisia nuoriamiehiä. Ennakkotiedot oli luettu ja sisäistetty. Arvioitu muuttoaikataulu piti (arvio 3-5h, meni 4h). Itselle ensimmäinen kerta muuttofirman käytölle, ei enää omatoimimuuttoja! Suosittelen.

Muutto Helsinki - Veikkola

Erittäin hyvä kokemus! Kaikki tapahtui niin kuin oli sovittu. Tehokasta toimintaa, johon hyvä henki, mukava huumori ja rento ote tulivat kaupanpäällisiksi. Suosittelen todella lämpimästi!

Muutto Rovaniemi - Pinjainen

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Ajankohtaista

12. toukokuuta 2020
  Kurkista neljään tyypilliseen muuttoon ja paljonko muuttopalvelu maksoi Lue »
12. huhtikuuta 2020
  Muutto ilman talkooporukkaa - miten se onnistuu? Lue »
10. maaliskuuta 2020
  Muutto ammattilaisten avulla - säästääkö siinä oikeasti aikaa? Lue 5 muuttajan kokemukset Lue »
16. helmikuuta 2020
  Paljonko muuttopalvelu maksaa? Katso 5 muuttoa ja hinnat Lue »
26. tammikuuta 2020
  Tässä kerrostaloon muutossa kaikki meni nappiin - "hämmästytti meidät totaalisesti" Lue »
11. joulukuuta 2019
  Muutto edessä? Katso hinnat ja kokemukset: "Tässä on tekemisen meininki, ei rahastamisen" Lue »
12. marraskuuta 2019
  Onko muutto talkooporukalla enää järkevä? Katso muuttopalvelun hinta Lue »
19. lokakuuta 2019
  Mistä luotettava muuttofirma? 10 000 arvostelua paljastaa jyvät akanoista Lue »
12. syyskuuta 2019
  Mistä paras muuttopalvelu? 5 ihanaa muuttoa: "Muuttomiehet toivat jäätelöä!" Lue »
12. elokuuta 2019
  Muuttomyyttien murtajat: 5 yleisintä myyttiä muuttopalvelun käytöstä Lue »
15. heinäkuuta 2019
  Ahdistaako muutto? Lue miten muuttofirma auttoi näitä ensikertalaisia - 3 muuttotarinaa ja hinnat Lue »
22. toukokuuta 2019
  Kolmion muutto luotettavasti ja edullisesti: "Olimme stressanneet muuttoa etukäteen" Lue »

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 75 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Oulu - Harjavalta, 31 m² kerrostalo yksiö
Melko vähäinen ja helposti kannettava irtaimisto. Ei sohvaa, nojatuoleja, sänkyä (futonpatja menee rullalle), painavia kaappeja. Vain yksi suurehko kaappi, joka on kevyt, ja pesukone, joka ei ole kevyt (60 kg). Tavarat lihalaatikoissa ja pahvi- tai muuttolaatikoissa, riippuen vähän tilanteesta, sekä tietysti säkeissä. Lähtö neljännestä kerroksesta, ja kaikki tavarat mahtuvat hissiin. Tulo toiseen kerrokseen, jossa ei hissiä. Lähtiessä luultavasti ei ole muuttoapua omasta takaa, määränpäässä yksi kantaja. Auton pitäisi mahtua oven eteen molemmissa päissä. Haapalehto, kerrostalo. Harjavalta keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 8 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kontiolahti - Lehmo, 55 m² rivitalo kaksio
Tavarat pakkaamme itse asunnosta. Asunnon lisäksi tavaraa on pienessä ulkovarastossa. Pääasiassa tarvitsemme ison kulkuneuvon, jolla kuljettaa tavarat kerralla pois uuteen osoitteeseen. Varmoja kantajia on 2, minä ja mieheni. Jos mahdollista, niin kuljettaja jos olisi kaverina isompien tavaroiden kanssa (sohva, pesukone, sänky) ja muutenkin kantoapuna, että saa mahd. Nopeasti muuton tehtyä. Tarvitsemme myös kuorman tyhjennykseen apua, mutta itse laitamme sitten tavarat paikoilleen. Kontiolahti, rivitalo. Lehmo, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kruunupyy - Vaasa, 63 m² kerrostalo kolmio
Tällä hetkellä ei ole kantajia omasta takaa, tarvitsen kantomiehiä. Tavarat kannetaan kolmannesta kerroksesta (nykyinen asunto), kolmanteen kerrokseen (uusi asunto) Hissiä ei ole kummassakaan osoitteessa. Muuttopäivä ei ole ihan varma vielä, kuitenkin viimeistään 31. päivä on oltava ulos vanhasta asunnosta. Onko mahdollista muuttaa lauantaina 31. päivä? Voin tarvita muuttolaatikoita, riippuu hinnasta. Varastotilaa on. Auton saa ovien eteen. Pesukone on, yksi korkea ja kapea kylpyhuoneenkaappi,yksi 160 cm leveä jenkkisänky, yksi 120 cm leveä runkopatjasänky, EI sohva, kirjoituspöytä, kaksi leveätä lipastoa, neljän hengen ruokailuryhmä, yksi noin 90 cm leveä hylly, muita pienhuonekaluja, sekä vaatteita, lakanoita, astioita jne. Yksi polkupyörä, varastotavaraa, Kruunupyy keskusta, kerrostalo. Vetokannas, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Alajärvi - Kemiönsaari, 67 m² rivitalo kolmio
Pesukone, pirttikalusto, pieni kaapisto, 2 pienehköä telkkaria,2 pienehköä hyllykköä, keinutuoli, 1 korkeahko lattialamppu, keittiön astiat, vaatteet, auton kesärenkaat, muutamia patjoja, 1 nojatuoli, 2 pikkutuolia. Uuteen asuntoon pystyy ajamaan ihan oven eteen kuten myöskin tähän vanhaan kotiin. Tarjousta voi heittää joko niin, että on kuljettaja yksin ja myös 2 työntekijällä mitä maksaisi. Toiveaika olisi perjantaiaamuna siten, että pääsisimme tästä lähtemään n. klo 11. Asunnon avain on meidän haettava ennen asuntoon pääsyä. Alajärvi keskusta, rivitalo. Kemiönsaari keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!