Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 40 000 muuttoa

Yli 10 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muutto alkaa kuvailemalla helppokäyttöiselle lomakkeelle muuttopalvelun tarpeesi.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja näet arvosteluista miten aikaisemmat muutot onnistuivat.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Jokainen muutto on yksilöllinen. Valitse sopivin muuttopalvelu ja sovi yksityiskohdat.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää sopivin muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Valitse niiden avulla muuttopalvelu johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Heinäkuu
Elokuu
Syyskuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin käyttämällä asianmukaista muuttopalvelua. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui suunnitellusti ilman ongelmia. Palvelualttius oli hyvää.

Muutto Kajaani - Vuorela

Kaksi reipasta muuton ammattilaista hoitivat homman todella hyvin ja huolellisesti.

Muutto Orimattila - Orimattila

Homma toimi kaikkiaan hienosti varauksesta lahtien. Kannattaa unohtaa kavereiden kiusaaminen muutoilla ja antaa ammattilaisten tehda homma!

Muutto Lapinkylä - Kylmälä

Tavoita kaikki muuttofirmat yhdellä tarjouspyynnöllä

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 40 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Alla on poimintoja suosituimmista paikkakunnista, joita klikkaamalla pääset lukemaan palvelun käyttäjien kokemuksista.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Jyväskylä - Konnevesi, 77 m² kolmio
Hei, Tarvitaan muuttomies, 2kpl, lähtöpäähän, b-kortilla ajettavan ison pakettiauton, ei kuskia, purku muuttopäässä tilaajan toimesta itse, auton palautus samana päivänä jyväskylään. Muuttolaatikoita voidaan vuokrata, 20 kpl, noudetaan sovitusti ma-ti, palautus auton mukana. Vaihtoehtoisesti ajomies ja muuttoapu purkupäässä, muuten samat ehdot. Tarjous sähköpostiin, saa myös soittaa. Ritoniemi-Lohikoski, rivitalo. Mäntymäki, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Finström - Lempäälä, 100 m² omakotitalo
Tarvitaan kuljettajan lisäksi yksi kantaja (yhteensä siis kaksi). Muutetaan vain isot tavarat: 2 kpl 140 levyistä sänkyä, kaksi kirjoituspöytää, 4 yöpöytää, tv-taso, puutarhakalusto (sohvat, pöytä, säilytyslaatikko), olohuoneen pöytä, senkki ja koirankoppi. + joitakin pienempia muita asioita (irtaimisto kuljetaan itse henkilöautolla, ei tarvetta laatikoille) Auton saa poisvietävästä talosta viereen, kannettavaa on yläkerrasta. Muutto kohde on yksikerroksinen, ihan oven ei pääse, kantomatka noin 30 m. Muuttopäivä on arvio, voi heittää +- 2 päivää Finström keskusta, omakotitalo. Kulju, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 20 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Huittinen - Rauma, 40 m² kerrostalo yksiö
Siirrettävänä olisi vain kaksi huonekalua, kolmen hengen vuodesohva, joka tarvitsee jonkinmoisen muovisuojan ympärilleen (valkoinen) ja sänky, leveys 90c cm. Huittisten päässä ongelmana ovat sohvan paino ja rappuset, joissa on kaksi tasannetta, joten sohvan kääntö on verrattain hankalaa. Rauman päässä vain nosto autotalliin säilytykseen. Muuttoauton saa ajettua oven eteen molemmissa päissä, kantajia ei ole omasta takaa. Huittinen keskusta, kerrostalo. Rauma keskusta, autotalli.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Mänttä - Keuruu, 55 m² kerrostalo kaksio
Kotimuutto. Ei pientavaraa. 1 Divaanisohva, 2 sohvatuolia. 3 painavaa lipastoa. Kevyt vaatekaappi. Tv taso. 1 sänky ja painavahko pyörillä oleva noin metrin korkuinen ilmastointi laite, 1 painavahko kuntopyörä. Kuski ja 1 kantaja. Itsellä huono selkä. Ei kodinkoneita, ei pakkausta, eikä pakkausmateriaaleja. Hissi ei tule alas asti. Siis yksi kerros portaita. Auton saa oven eteen kerrostalolla. Kohteessa 20 metrin kantomatka taloon. Varasto tyhjennetään itse kerrostalosta taloon. Mänttä, kerrostalo. Keuruu keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!