Osallistu ja voita!


Yli 40 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Tägää Instagramissa – voita sisustusrahaa

Muuttomaailma.fi on Suomen suurin muuttamisen verkkopalvelu. Mukavammat muutot ovat intohimomme, mutta haluamme auttaa myös uuden kodin sisustuksessa. Mikä sen ihanampaa kuin muuttaa tyylikkääseen ja toimivaan kotiin!

Osallistu nyt kuvakilpailuun ja voita sisustusrahaa.

Ota kuva Instagramiin, ja jaa se #muuttomaailma -tägillä

Osallistu kilpailuun ottamalla kuva Instagram-palveluun, ja jaa se #muuttomaailma -tägillä. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken IKEA-lahjakortin (arvo 50 €). Kilpailuaika on kesäkuu 2019, ja arvonta suoritetaan 1.7.2019.

Päästä luovuutesi valloilleen, ja ota kuva esimerkiksi:

  • Muuttosi valmisteluista tai viimeistelyistä
  • Reippaasta muuttoporukasta
  • Puolen vuoden jälkeen yhä purkamatta olevista muuttolaatikoista
  • …tai mistä tahansa muuttoon ja asumiseen liittyvästä!

Onnea kuvakilpailuun!

Säännöt ja vastuut

Osallistuva kuva täytyy olla lisätty Instagram-palveluun kilpailun voimassaoloaikana, ja kuvan täytyy olla nähtävillä kaikille Instagram-käyttäjille. Osallistujalla täytyy olla täydet oikeudet kuvaan, jonka hän kilpailuun lähettää. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta kuvat, jotka voidaan katsoa loukkaaviksi tai jotka eivät muutoin vastaa kilpailun luonnetta. Kilpailun voittaja arvotaan osallistumisajan päätyttyä, ja häneen otetaan yhteyttä Instagram-palvelussa. Palkinto toimitetaan sähköpostitse.

Lahjakortti käy maksuvälineenä IKEA-nettikaupan koti- ja pakettitoimituksissa, kaikissa Suomen IKEA-tavarataloissa, IKEA- ravintoloissa, -herkkutorilla, -bistrossa sekä IKEA-Lähipisteessä.

Instagramin vastuuvapaus: Kilpailu ei ole millään tavoin Instagramin rahoittama, tukema tai ylläpitämä.