Muuttopalvelu Etelä-Karjala


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Etelä-Karjalassa, paikkakunnalle Etelä-Karjala tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Etelä-Karjalassa.

Tutustu myös Etelä-Karjalassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Etelä-Karjala »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Etelä-Karjalassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Etelä-Karjalassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Reipasta toimintaa hyvällä fiiliksellä.

Muutto Kauniainen - Kauniainen

Pieni muutto sujui odotuksia ripeämmin, miehet olivat ajoissa paikalla ja hoitivat homman alusta loppuun sovitusti.

Muutto Kuopio - Kuopio

Ihanat, ystävälliset ja osaavat muuttomiehet!

Muutto Helsinki - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Etelä-Karjalassa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Utajärvi - Espoo, 90 m² rivitalo
Oman arvion mukaan muutto kannattaa tehdä paketiautoa isommalla kaappiautolla koska Utajärven asunnon lisäksi tavaraa pitää hakea välivarastosta. Kaappiauto kuitenkin riittänee. Tarvitsen muuttolaatikoita ja lisäksi viimeksi oli 2 muuttomiestä tekemässä muuttoa. Tarvittaessa olen itse mukana kantamassa ja jonkun kaverin varmasti saan mukaan tarpeen mukaan. Auton voi ajaa oven eteen kaikissa sijainneissa. Tavarat normaalia kodin kalustusta. Utajärvi keskusta, rivitalo. Lippajärvi-Järvenperä, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 25 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sipoo - Sipoo, 60 m² kerrostalo kaksio
Asunto on 3h plus keittiö. Kaikki irtaimisto ; Muutama (n 5-7) iso jätesäkillenen tekstiilejä vaatteita ym, sohvat 3kpl, 2 kpl 140 cm levysiä sänkyjä patjoineen, pieni keittiön pöytä, 4 tuolia. Kaikki tavarat kaatopaikalle meneväksi. Asunto ei sen kummemin tarvitse siivota kuin irtoroskista. Menee remonttisaneraukseen. Mahdolliseti yksi riski nuorimies ois apuna. Sipoo, kerrostalo. Sipoo, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Laitila - Kaustinen, 42 m² kerrostalo yksiö
Kantomiehiä on omasta takaa kaksi tai kolme. Myös määränpäässä. Tavarat on valmiiksi pakattu. Isoin huonekalu 220 cm leveä sohva. Pesukone, vitriini (ilman lasiovia) 120 cm leveä, vanha arkku ja rottinkipöytä ja -tuoli ja -lipasto (pieni), auton renkaat vanteineen, tauluja (pakattu valmiiksi), pieni tv (32 tuumaa,pakattu valmiiksi). Lisäksi vaatteita, vähän astioita, kirjoja useita laatikoita, pieni pyykkiteline ym kodin tavaraa valmiiksi pakattuina laatikoissa. Muutoauton saa n. 5 m päähän ovista molemmissa paikoissa. Laitila keskusta, kerrostalo. Kaustinen keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jomala - Turku, 70 m² kerrostalo kolmio
Muutettavaa sohva, 2kpl sohvatuolia, Sohvapöytä, olohuoneen ja keittiön "koriste/kahviastiastokaappi. Sohva ja sohvatuolit viedään ensimmäiseen kohteeseen, josta otetaan toinen sohva kyytiin ja loput huonekalut viedään määränpäähän. Hissi on 3henkilön, joten sinne ei mitään suurta mahdu. Omasta takaa ei ole kantajia. 2 henkilöä uskoakseni saa kannettua huonekalut. Muuttopäivä voi olla myös muu kuin ehdotetut. Jomala keskusta, kerrostalo. Moikoinen-Pikisaari, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Etelä-Karjala

Etelä-Karjalassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Etelä-Karjala »