Muuttopalvelu Etelä-Karjala


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Etelä-Karjalassa, paikkakunnalle Etelä-Karjala tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Etelä-Karjalassa.

Tutustu myös Etelä-Karjalassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Etelä-Karjala »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Etelä-Karjalassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Etelä-Karjalassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto meni todella hyvin, auto saapui niinkuin oli sovittu ja tavarat vaihtoivat paikkaa osoitteesta toiseen todella rivakasti eli olen kyllä todella tyytyväinen saamaani palveluun!!!

Muutto Mikkeli - Mikkeli

Aivan mahtavia ihmisiä ja pitkän matkan muutto sujui erittäin hyvin. Ahkeria miehiä. Kiitos kaikesta! Hyvää jatkoa urallenne.

Muutto Rovaniemi - Vantaa

Very punctual. Fast and reliable service. Could recommend to others!

Muutto Uusikaupunki - Espoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Etelä-Karjalassa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kivijärvi - Kuopio, 65 m² rivitalo kolmio
Klaukkalassa pihaan pääsee autolla, risteys on T-risteys ja jyrkän mäen takia haastava isolle autolle. Pyrin estämään pysäköinnin talon risteyksen kohdalle niin, että muuttoauto saa lisää kääntötilaa. Mukaan lähtevät suurimmat kalusteet: sivusta täytettävä pyykinpesukone sekä isohko toimistopöytä, 120cm sänky sekä 4h ruokapöytä + tuolit. Kuopiossa pääsee myös oven eteen, kohde on -1 kerros ulko-ovesta, n. 6 rappua alaspäin. Tarvitsen muuttolaatikoita n. 60 kpl ja kuljettajan lisäksi 1 kantaja avuksi, yritän saada molempiin päihin 1-2 lisäkantajaa, itse olen mukana joka tapauksessa. Kivijärvi keskusta, rivitalo. Neulamäki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 25 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Espoo, 77 m² kerrostalo kolmio
Muutto auton saa oven eteen ajettua lähtöasunnossa, Ei ihan oven viereen muuttokohteessa. Tarvitaan kantomies kuljettajan lisäksi. Omasta takaa vain yksi aikuinen. Muuttolaatikot tarvitaan. Kodinkoneita on vain pesukone. 1 160 cm parisänky, 2 120 cm sänkyä ja 2.5 istuttava sohva sekä taulutelevisio jonka seinältä alasaottamisessa tarvitaan apua. Matinkylä, kerrostalo. Pohjois-Tapiola, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Urjala - Valkeakoski, 73 m² kerrostalo kolmio
Muutettavana siis kolmion verran tavaraa sekä varasto. Itse muutamme mahdollisesti osan tavaroista, riippuen hinnasta. Toivoisin siis tarjousta niin että firma hoitaa kaiken sekä niin että itse hoidamme pientavarat mutta firma suuremmat huonekalut sekä kalusteet. Pesukone ja tiskikone muutetaan myös. Asunnossa myös akvaario joka painaa noin 100kg. Itse voimme olla kantoapuna, mies ja riski poika. Pakkaamme itse mutta muuttolaatikoista toivoisin myös tarjousta. Muutettavana jonkun verran särkyvää tavaraa. Urjala keskusta, kerrostalo. Valkeakoski keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lemland - Vantaa, 87 m² kerrostalo kolmio
Muutetaan itse pakkaama irtain. Muutossa mm; jenkkisänky, laatikkosänky, lasten pinnasänky, 3-ist. sohva, 2 kpl iso nojatuoli, TV-taso ja 2 kpl TV, kolme isohkoa lipastoa/ kaapistoa, ruokapöytä (n. 160x100 cm) + 4 kpl tuoli, pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Urheiluvälineitä, Kattovalaisimia (asiakas irrottaa). Lisäksi taloyhtiövarasto, josta pari lätkäkassia ja kenkäkaapi. 2 kpl polkupyörä. Tarvitaan kuorma-auto ja kuljettaja, sekä Lemlandissa ja Vantaalla kaksi muuttajaa lastaamassa ja purkamassa. Lisäksi 70 kpl muuttolaatikoita ennakkoon. Muuttolaatikoiden palautus kutsusta. Lemland keskusta, kerrostalo. Hämeenkylä, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 40 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Etelä-Karjala

Etelä-Karjalassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Etelä-Karjala »