Muuttopalvelu Etelä-Savo


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Etelä-Savossa, paikkakunnalle Etelä-Savo tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Etelä-Savossa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Etelä-Savo »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Etelä-Savossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Etelä-Savossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

aikataulu piti tavarat pysyivät ehjinä perille asti ystävällinen palvelu kuluttajaystävällinen hinta

Muutto Orivesi - Vaasa

Nopea ja hyvä palvelu. Pitkän matkan muutto sujui erinomaisesti. Suosittelen!

Muutto Äänekoski - Kaarina

Sujuva, nopea ja ystävällinen palvelu.

Muutto Turku - Turku

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Etelä-Savossa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Liminka - Vihanti, 70 m² rivitalo kolmio
Asunnon muutto, kerrostalossa eka kerros, portaita alle kymmenen. Olisi kiva jos kuljettaja voisi myös kantaa tavaroita, mutta kantomiehiä ei erikseen tarvita (tai miten paljon yksi kantomies maksaa lisää?). Kantajia on omasta takaa 2. Pakkaamiseen tai putkamiseen ei tarvita apua. Muuttolaatikoita voisin vuokrata hyvissä ajoin. Isoja kodinkoneita ei ole. Isoja huonekaluja on sänky ja sohva. Muuttoauton saa oven eteen. Erillisiä varastotilan tyhjennyksiä ei ole. Liminka keskusta, rivitalo. Vihanti keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pietarsaari - Tampere, 55 m² kerrostalo kaksio
Astiat, vaatteet, tärkeitä papereita sekä jotain ns krääsää asunnossa mitkä pitää siirtää muuton yhteydessä. Huonekaluja ei ole tai muuta isoa kannettavaa. Auton saa ajettua heti ovien eteen. Muutto ei ole iso työ mutten yksin kykene sitä hoitamaan ja asiaa hankaloittaa etten omista autokorttia. Mielellään muuttomiehet pakkaavat asunnossa kaiken ettei minun tarvitse sielä enää käydä. Varmaa uutta osoitetta ei vielä ole muuta kuin että se sijaitsee Tampereella. Alustavasti tein tämän hakemuksen jotta tiedän kustannukset suurin piirtein. Skutnäs-Västermalm, kerrostalo. Tampere keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Leppävirta - Nokia, 35 m² rivitalo yksiö
Pari kuutiota tavaraa varastosta+autonrenkaat+polkupyörä. Lähdössä auton saa parin metrin päähän ulko-ovesta. Mukaan ei tule sänkyä. Paljon kirjoja, kaksi tietokonetta ja näyttöä. Stereolaitteita, isot kaiuttimet. Pienehkö, mutta painava pesukone. "Kiinteitä kalusteita" vain tv-taso ja Lundian laatikosto, lisäksi Lundian hyllytikkaita ja hyllyjä. Tarvitsen lisäkantomiehen. Pakkauslaatikoita on omasta takaa. Omalla autolla on kuljetettava kissa, ja yritettävä pysyä perässä Leppävirta keskusta, rivitalo. Harjuniitty, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Somerniemi - Kärsämäki, 70 m² kolmio
Hei. Ihan tarkkaa tietoa ei vielä ole tavaran määrästä johon muuttoapuja olisi tarpeen. Huonekaluja ei ole, muutama kuutio laatikoihin pakattuja polttoklapeja, vaate jätesäkkejä. Auton renkaat ja penkit... meillä on wv touran joten osa saadaan kuljetettua itsekkin. Uskoisin että muuttofirman puolesta riittäisi iso pakettiauto ja maks.2 henkilö. Mökin vuokrasopimus loppuu syyskuun lopussa joten on hyvin aikaa varmistella tavaran lopullista määrää. Eikä päivämäärälläkään niin suurta merkitystä, raha ratkaisee paljon. Somerniemi, rivitalo. Kärsämäki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Etelä-Savo

Etelä-Savossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Etelä-Savo »