Muuttopalvelu Kanta-Häme


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kanta-Hämessa, paikkakunnalle Kanta-Häme tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Kanta-Hämessa.

Tutustu myös Kanta-Hämessa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Kanta-Häme »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kanta-Hämessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kanta-Hämessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Pitkän matkan muutto onnistui todella hyvin. Tavaroita käsiteltiin varoen muutto sujui ripeästi ja oli edullinen. Muutto miehet ystävällisiä suosittelen 👍

Muutto Lappeenranta - Suonenjoki

Ei moitteen sanaa. Hyväntuuliset miehet tulivat ja hoitivat homman. Kaikki sujui hyvin, jopa pianon siirtäminen. Suosittelen muillekin. 👍

Muutto Masku - Masku

Positiivinen ja tehokas porukka. Voin suositella.

Muutto Sipoo - Porvoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kanta-Hämessa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Hammarland - Nurmijärvi, 100 m² rivitalo
100m2 asunnon huonekaluista puolet hävitetty ennalta. Tavaroiden on laskettu mahtuvan 47m2 asuntoon. Ei sänkyjä, ei sohvia, muutama kirjahylly (purettuna), lipasto, pari pöytää, tuoleja noin 10 kpl, muuttolaatikoita 50 kpl, pahvilaatikoita 50 kpl, polkypyörä, auton renkaat, muutama pihaveistos (30-50kg?), vaatesäkkejä, mattoja. Muuttaja vie kaikki helposti rikkoutuvat tavarat itse henkilöautolla. Muuttaja on paikalla Hammarlandissa muuttopäivänä, mutta pääsääntöisesti ei osallistu kantamiseen. Muuttofirma saa avaimet Nurmijärven asuntoon, jonne he kantavat tavarat ja jättävät avaimen muuttajan itse tullessa paikalle vasta myöhemmin. Hammarlandissa muuttoauto pitää mahdollisesti jättää parkkipaikalle (10m asunnon ovesta) koska rinteen takia oven eteen on hankala ajaa. Tarjoukseen tulee sisältyä 50 kpl vuokrattavia muovisia muuttolaatikoita, jotka tulee toimintaa Hammarlandin asuntoon kaksi viikkoa ennen muuttoa ja jotka tulee noutaa Nurmijärveltä noin viikon kuluttua muuttöpäivästä (eli vuokra-aika noin 3 vkoa). Voit myös tehdä tarjouksen ilman vuokrattavia muuttolatikoita, mutta mainitse silloin asia tarjouksessa! Tavarat ovat huolella pakattuja ja huonekalut suojattuja, joten tämän pitäisi olla hyvin helppo muuttotyö. Hammarland keskusta, rivitalo. Nurmijärvi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 20 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Merijärvi - Vaasa, 29 m² kerrostalo yksiö
Muuttoon osallistuu yksi henkilö omasta takaa, jos se suoritetaan kuun viimeinen lauantai ja kaksi henkilöä sunnuntaina. Kuljettajan lisäksi ei tarvita kantomiehiä. Muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeita, pakkausapua tai purkuapua ei tarvita. Muutossa siirrettävät huonekalut ovat seuraavat: kaksi yöpöytää, pieni ruokapöytä, kaksi pinnatuolia, pyörillä liikkuva sängynpäätypöytä, pieni kirjahylly, Fatboy, kenkäteline ja pieni pyykinpesukone. Muuttolaatikoita on n. 10-15 kpl ja ne sisältävät vaatteita, vähän astioita ja muuta roinaa. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Tavarat mahtuvat hissiin. Muutossa ei siirretä sänkyä eikä sellaisia särkyviä tavaroita, jotka eivät saisi särkyä. Tärkeintä on saada tavarat ulos asunnosta. Merijärvi keskusta, kerrostalo. Vaasa keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Merikarvia - Hämeenlinna, 62 m² kerrostalo kolmio
Mukana tulee 2 kantajaa eli muuttajat omasta takaa, toinen tod.näk. uudessa osoitteessa vastaanottamassa. Tarvitsemme etukäteen laatikot joihin itse pakkaamme irtotavarat. Tavaroiden purkuun tarvitaan henkilökuntaa. Painavia asioita muutossa ovat pyykinpesukone, työpöytä ja sänky(voidaan purkaa osiin). Muutettavana myös yksi häkkivarasto. Muuttoauton saa peruutettua suoraan oven eteen lähtökohteessa ja Hämeenlinnan päässä. Merikarvia keskusta, kerrostalo. Jukola, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuopio - Siikajoki, 70 m² kerrostalo kolmio
Olemme kolmihenkinen perhe, joka muuttaa Kuopiosta Siikajoelle. Kaksi aikuista ja yksi 4-vuotias lapsi. Omia kantajia on Kuopiossa 4-6 kpl ja Siikajoella 3-5. Muuttolaatikoista voisimme ottaa tarjouksen, joka on eritelty omaksi kokonaisuudeksi. Todennäköisesti muuttolaatikoille ei ole tarvetta. Apua emme tarvitse tavaroiden pakkaamisessa emmekä purkamisessa. Isoimpia huonekaluja ovat: 160cm lev. parisänky (koostuu kahdesta runko-osasta), sohva, keittiönpöytä, puinen lipasto, työpöytä ja pyykinpesukone. Auton saa ajettua ovien eteen molemmissa kohteissa. Asunnon lisäksi on varastotilaa molemmissa kohteissa. Männistö, kerrostalo. Siikajoki keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kanta-Häme

Kanta-Hämessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kanta-Häme »