Muuttopalvelu Keski-Pohjanmaa


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Keski-Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalle tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Keski-Pohjanmaalla.

Arvostelut ovat erinomainen apu kuljetusyritys vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Keski-Pohjanmaa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Keski-Pohjanmaalla

Muutto tai kuljetus hakusessa Keski-Pohjanmaalla? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto kävi ripeästi, kaksion muutto jossa välimatka 20km meni kesti kaikkiaan 1.5h. Erinomainen palvelu, suosittelen!!

Muutto Ylöjärvi - Tampere

Muutto sujui hyvin.

Muutto Paimio - Kaarina

Voin ehdottomasti suositella, muutto sujui nopeasti ja ammattitaidolla! 👍🏻

Muutto Tampere - Rovaniemi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Keski-Pohjanmaalla

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lappeenranta - Vaala, 132 m² rivitalo
Omia kantajia on 2-4 ja tarvitsemme 2-4 kantajaa, kuljettaja mukana. Samalla vahvuudella myöskin tavaroiden kantaminen Vaalassa. Normaalit huonekalut. Pakkaustarvikkeet, jos tarvitaan ilmoitetaan lähempänä muuttopäivää. Muuttoauton voi Lappeenrannassa peruuttaa pihaan, josta n. 1 kerroksen nousu yläpihalle. Vaalassa n. 1/2 kerroksen nousu pihatasosta. Vaalassa käytössä varastona katutasossa oleva autotalli väliaikaisesti. Muuttopäivä on maanantai 29. päivä ja muutto pyritään saamaan tehdyksi kokonaisuudessaan samana päivänä. Kesämäki, rivitalo. Vaala keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 21 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Valkeakoski - Valkeakoski, 73 m² kerrostalo kolmio
Muutetaan kaikki perus huonekalut. Isoimpia pieni sohva, 120cm sänky, lastensängyt x 2, tv-taso, nojatuoli, pieni ja iso lipasto, leluhyllyt, kirjoituspöytä, keittiönpöytä + tuolit, parvekekalusteet. Pyykkikone ja astianpesukone + laatikot. Pieni varasto. Kantomiehille sekä mahdollisesti laatikoille tarve. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Kohteessa ylin kerros (3), kierreportaat ilman hissiä. Muuttopäivä vielä epävarma. Valkeakoski keskusta, kerrostalo. Valkeakoski keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Isokyrö - Vaasa, 140 m²
Tarvitaan kuljettajan lisäksi yksi kantomies. Suurimmat huonekalut: kulmasohva ja vuodesohva (saa kyllä osiin), pesukone, pienet pakastin ja jääkaappi. Kirjahyllyjä, keittiön pöytä. Pahvilaatikkoja epälukuinen määrä. Isokyrö keskusta, rivitalo. Vaasa keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pyhtää - Helsinki, 400 m²
Osa asunnon tavaroista. Kantajia omasta takaa. Tarvitsen apua pesukoneen ja kuivausrummun vientiin sekä vitriinin vientiin. Ilm. kuljettaja riittää kun isompi poikani on auttamassa. Kyseessä muuttokohde on luhtitalo, joten ulkoa raput sisäovelle. Talosta tulee kaksi polkupyörää, keittiötavarat, yksi jääkaappi ns lisäjääkaappi, lasivitriini (saa kahteen osaan), kotitietokone, Kaksi tv:tä, vaatteita, kenkiä ym pikkutavaraa vaatehuoneesta, tauluja, peilejä, yksi vaatekaappi, pieni pojan huoneesta ja hänen sänkynsä ja pieni kirjahylly sekä koulupöytä ja työvalaisimet. Yhdestä makuuhuoneesta parisänky (ns. jenkkisänky), kaksi ikean malm lipastoa yöpöydät ja yksi isompi malm-lipasto + valaisimet. Yksi pieni ovaali kahvipöytä, kukkia, eteisen ns. eteislipasto, naulakko. En tarvitse muuttolaatikoita, tarvin peilille ja vitriinin lasioville kuplamuovia, jos en kerkeä itse ostamaan. Vaatehuoneesta tulee joulutavarat + mattoja ja matkalaukut, kengät ja talvivaatteet. Auton saa muuttokohteessa aivan terassin eteen, Mellunmäessä aika lähelle rappuja Pyhtää kk, rivitalo. Mellunmäki, luhtitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Keski-Pohjanmaa

Keski-Pohjanmaalla ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Keski-Pohjanmaa »