Muuttopalvelu Kymenlaakso


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kymenlaaksossa, paikkakunnalle Kymenlaakso tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Kymenlaaksossa.

Tutustu myös Kymenlaaksossa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Kymenlaakso »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kymenlaaksossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kymenlaaksossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hommat hoituivat ripeästi ja luotettavasti! Lisämaksua vastaan toimittivat myös romuja sorttiasemalle, mikä teki muuttoprosessistani oikein sujuvan. Nyt harmittaa enää se etten ottanut myös siivouspalvelua tältä firmalta.

Muutto Helsinki - Helsinki

Muutto Hämeenlinnassa, muuttomiehet ovella sovittuun aikaan. Ihan loistava hinta-laatusuhde. Tavarat liikkuivat ripeästi ja ehjinä joten helppo ja nopea muutto. Suosittelen ehdottomasti!

Muutto Hämeenlinna - Hämeenlinna

Palveluhenkistä luotettavaa palvelua.10....

Muutto Lapua - Seinäjoki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kymenlaaksossa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lavia - Pomarkku, 100 m²
Isot huonekalut: Sohva, kaksi hyllykköä, 120cm sänky ja yksi lipasto ja 55 tuuman televisio. Muut tavarat jätesäkkejä ja laatikoita. Muuttomiehiä kaksi kpl. Lavia keskusta, rivitalo. Pomarkku keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kruunupyy - Saariselkä, 51 m² kerrostalo kaksio
Ei kantajia omasta takaa. Tavarat valmiiksi pakattuna joten ainoastaan kanto autoon ja autosta pois. Muuttokuorma sisältää parisängyn, ison (2mx2m) vuodesohvan, 6 hengen ruokaryhmän. Lisäksi lipastoja ja hyllyjä sekä n. 100 kpl 50cmx40cmx40cm pahvista muuttolaatikkoa ja muuta irtotavaraa (mm. Mattoja yms) sekä polkupyörän. Kerrostalo huoneistoon kuuluu varastotila joka tyhjennetään asuntoon ennen muuttoa joten tavaroita tarvitsee kantaa vain asunnosta. Muuttoauton saa melkein rapun eteen kerrostalossa ja toisessa päässä omakotitalon pihaan. Kruunupyyssä lastauksessa apuna toinen asukkaista ja Saariselän päässä toinen auttamassa purkamisessa. Matka-aikataulussa ei siis tarvitse huomioida asukkaiden perille pääsyä. Kruunupyy keskusta, kerrostalo. Saariselkä, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 57 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kärsämäki - Pyhäntä, 50 m² rivitalo kaksio
Omasta takaa löytyy kantajia pienemmillä laatikoille yms. Mutta kaksi kantomiestä tarvitsisin pyykinpesukoneelle, sängylle, lipastolle ja sohvalle. Purkamisessa tai pakkaamisessa en tarvitse apua. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Kärsämäki keskusta, rivitalo. Pyhäntä, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tervola - Helsinki, 42 m² kerrostalo yksiö
Tarvitaan 4 muuttomiestä, ei yhtään omasta takaa. Tavarat pakattuna laatikkoihin valmiiksi. Kalusteita, tietokoneita. Uudessa kohteessa käytössä henkilöhissi, mutta johon sohva ei mahdu. Uuden kohteen sisäänkäynti kadun puolelta. Tervola keskusta, kerrostalo. Sörnäinen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kymenlaakso

Kymenlaaksossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kymenlaakso »