Muuttopalvelu Kymenlaakso


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kymenlaaksossa, paikkakunnalle Kymenlaakso tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Kymenlaaksossa.

Tutustu myös Kymenlaaksossa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Kymenlaakso »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kymenlaaksossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kymenlaaksossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto meni todella hyvin, auto saapui niinkuin oli sovittu ja tavarat vaihtoivat paikkaa osoitteesta toiseen todella rivakasti eli olen kyllä todella tyytyväinen saamaani palveluun!!!

Muutto Mikkeli - Mikkeli

Aikataulu pysyi erinomaisesti. Kaikki tavarat ehjiä, lasit, taulut, ei naarmuja huonekaluissa. Edullinen, ripeä, luotettava, asiallinen. Muuttotilanteessa varmisteli, kyseli etukäteen, jos oli siihen tarvetta, ei sooloiltu. Voin ilomielin suositella.

Muutto Espoo - Espoo

Muutto tapahtui sovittuna aikana ja sujui oikein mutkattomasti. Luotettavaa ja hyvää palvelua! Suosittelen!

Muutto Jyväskylä - Jyväskylä

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kymenlaaksossa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lumparland - Valkeakoski, 150 m² omakotitalo
Kaksi kantajaa omasta takaa, käsivaivojen vuoksi ei varmuutta miten paljon kantamisessa pystymme muuttopäivänä auttamaan. Kuljettajan lisäksi yksi kantomies olisi ainakin tarpeen. Muuttolaatikoita tarvitaan vuokralle viimeistään 2 viikkoa ennen muuttoa. Muuttoauton saa ajettua lähelle ovia. Huom! Osa tavaroista viedään asuntoon johon muutetaan, ja osa viedään väliaikaisvarastoon. Lumparland keskusta, omakotitalo. Valkeakoski keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Muhos - Kuusamo, 120 m² omakotitalo
Okt, lämmin ja kylmävarasto, talon täydeltä tavaraa. Pyykinpesukone, kuivausrumpu, 2 parisänkyä, puisia "suht raskaita" puuhuonekaluja, polkupyörät, puutarhakalusteita, grilli, kulmasohva, iso ruokailupöytä, paljon astiaa ja kirjalaatikoita. Lasivitriinejä 2... itse pakattu. Kantajat ilmeisesti omasta takaa. Eli pelkkä autoon laitto, kuljetus perille ehjänä. Muhos keskusta, omakotitalo. Kuusamo, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Vaala, 47 m² kaksio
Koko asunnon muutto. Omia kantajia vain yksi. Lähtöpäässä ehkä voisi olla yksi kantomies tarpeen. Kohdepäässä on "purkajia" 2 tai 3. Muuttolaatikoita tarvitaan, suojattavia tauluja 7 kpl, muutama tukevapahvilaatikko (kenkiä yms. varten), pakkausteippiä nämä ainakin. Isoja huonekaluja on vain kolmen istuttava nahkasohva ja nojatuoli, Muut kalusteet puretaan pienempiin osiin (sänky, pöydät, kirjahylly). Päältä täytettävä pesukone ainoa kodinkone. Muuttoautoa ei ehkä saa aivan rapun eteen, koska rappu ei ole kadun puolella, vaan toisella puolella taloa, kulkuväylällä josta mahtuu henkilöauto. Normaalikokoinen kellarikomero, josta tulee sekalaista tavaraa (pari matkalaukkua, nokkakärryt ym.). Lisäksi kellarista kolme polkupyörää. Tuomarila-Suvela, rivitalo. Vaala Keskus-Oterma, rivitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Uurainen - Karttula, 80 m² kolmio
Isoimmat tavarat, vien pienempiä laatikossa aikaisemmin. Mukana mahdollisesti pakastin täynnä marjoja joka kyytiin viimeisenä ja sisälle heti pistokkeeseen ensimmäisenä. Ei yhtään kantajaa omasta takaa. Vähän voin itse auttaa mutta en isoissa. Ei muuttolaatikoita eikä muuten purkuapua. Isot tavarat suoraan paikoilleen. Muuttoauto molemmissa aivan oven edessä. Uurainen keskusta, rivitalo. Karttula keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kymenlaakso

Kymenlaaksossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kymenlaakso »