Muuttopalvelu Lappi


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Lapissa, Lappiin tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Lapissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Lappi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Lapissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Lapissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto kerrassaan täydellinen, pojat ahkeria, ei taukoja, muuttofirma luotettava, suosittelemma 10+

Muutto Kempele - Tupos

Kunnon isä&poika firma, kaikki ajallaan, kohteliaasti, neuvoen ja viimeisen päälle ripeästi, heiltä oli myös laatikot. En olisi ikinä uskonut, että 2,5h riittää.

Muutto Tampere - Nokia

Kiitos! Pojat oli ahkeria ja reippaita! Muutto meni kivasti suosittelen

Muutto Kuopio - Karkkila

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Lapissa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Hollola - Orimattila, 79 m² kerrostalo kolmio
Neljän hengen perheen koko asunnon irtaimiston muutto. Lisänä myös vähän tavaraa varastosta. Isoimpia huonekaluja ovat kolme sängyn runkoa (yksi parvisänky) ja niihin kuuluvat futonpatjat. Urheiluvälineistä suurimmat ovat crosstrainer, taakkapyörä ja kaksi kickbikea. Kodinkoneista suurimmat ovat pyykinpesukone ja vajaan 100 litran säiliöpakastin. Kaikki mahdollinen puretaan niin pieneksi kuin käytännöllistä on. Perheen aikuiset toimivat kantajina. Muuttolaatikoita tarvitaan. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Muuttorekasta en ole täysin varma. Salpakangas, kerrostalo. Orimattila keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Virolahti - Lappeenranta, 45 m² rivitalo kaksio
Huonekaluja : 150 cm leveä tv-taso, 2 kpl hyllyjä (L70, K116), piironki (L85,K160), nojatuoli, runkopatjasänky (L140), vaatteita ja jalkineita säkeissä, kirjoja muovilaatikkoihin pakattuina, pöytälevy (L75, pituus 120), vuodesohva (L180). Muutto rivitaloasunnosta kerrostaloon, itse olen lähtöpäässä avustamassa kantamisessa ja ajan muuttoauton mukana uuteen osoitteeseen, mutta vuodesohva painaa arviolta 45 kg, joten sen nostamisessa toiseen kerrokseen pitäisi olla 2-3 vahvaa miestä. Kerrostalon portaikko on sellainen, että kerrosten välillä on tasanne eli nostettavaa tulee ulko-ovelta portaat ensimmäiseen kerrokseen, josta portaat tasanteelle ja tasanteelta portaat toiseen kerrokseen. Muuttoauton saa molemmissa kohteissa ajettua oven eteen. Virolahti keskusta, rivitalo. Mattila-Kuusela, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Luhanka - Tampere, 60 m² kerrostalo kaksio
Kerrostalokaksiosta muutto omakotitaloon. Tarvitsen muuttolaatikoita vuokralle 7 päiväksi, muutto kuun lopussa näillä näkymin. Saan vietyä muuttolaatikot itse omalla pakulla. Tarvitsen auton ja kaksi muuttomiestä tuolle päivälle siirtämään: pesukoneen, kaksi kirjahyllyä (korkeus 2 m, leveys n. 1m, syvyys 30 cm), leuanvetotelineen (korkeus 2,5 m), sänky ja patja (160x200), lipasto (150x100), kaksi kappaletta sänkyjä ja patjat (80x200), TV-taso (150x50) ja 1. kerroksen varastosta kirjahylly (200x120, menee osiin). Luhanka keskusta, kerrostalo. Atala-Linnainmaa, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Turku - Masku, 89 m² kerrostalo kolmio
Tarvitsen kantoapua. Huonekalut: 2 sohva, 4 nojatuolia, 3 pieni peilipöytä, 8tuolia, 4lipasto, 3 sohvapöytä, 1pesukone, kolmiosainen kirjahylly, 1 peilipöytä, 1 parisänky + pahvilaatikoissa pakattuna irtotavara. Muuttoauto saa oven eteen johtuen Torin korjauksesta katu on osittaiköytössä vain. On varastitila noin 3m^2,jossa tavarat pakattuna. Hissi on, mutta hyvin pieni. Suurimmat huonekalut pitää kantaa. Saan kyllä puretuksi huonekalut pienempiin osiin, mutta kantomiehet tarvitaan. Turku keskusta, kerrostalo. Masku, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Lappi

Lapissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Lappi »