Muuttopalvelu Lappi


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Lapissa, Lappiin tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Lapissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Lappi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Lapissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Lapissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ripeä ja asiantunteva muuttopalvelu, selviytyi taidolla myös äärimmäisen hankalan (ja painavan) metallirunkoisen sohvasängyn siirtämisestä.

Muutto Alavus - Tampere

Kaikki sujui helposti, nopeasti ja sovitusti, ei mitään moitittavaa!

Muutto Tampere - Tampere

Hyvä muuttoauto ja varusteet. Reipas ja ahkera kuljettaja osallistui tavaroiden kantamiseen.

Muutto Kemi - Tampere

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Lapissa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Rauma - Pohela, 60 m² kerrostalo kaksio
Kyseessä siis muutto kerrostalo kaksiosta Raumalta --> omakotitaloon Hartolaan. Osa tavaroista jää Raumalle, koska kyseessä on ns sijoitusasunto. Mukaan tulee muuttolaatikoita kts. kuvat, jotka on valmiiksi pakattu, Lisäksi sänky, tv ja tv pöytätaso, 2-3 lipastoa, kuuden hengen ruokailuryhmä tuoleineen, keinutuoli, pakastinarkku, ym . pienempää kodin tavaraa. Kyseessä on ns kotimuutto. Apumiehiä voisi olla lähtöpaikassa kaksi, mutta perillä Hartolassa riittää yksi. Ei varsinaista muuttolaatikoiden purkua, ainoastaan kanto asunnosta toiseen. Asunnot ovat molemmissa päissä katutasossa ja autolla pääsee ovien eteen. Lisäksi on pieni varastotila, ns kanahäkki jossa sekalaista tavaraa. Rauma keskusta, kerrostalo. Pohela, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 46 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Isokyrö, 81 m² kolmio
Kaikki asunnon irtaimisto muutetaan. Omasta takaa 3 kpl kantajia vain kevyehköille muuttolaatikoille. Isoille vitriinikaapeille (4 kpl) ja runkopatjasängylle yms tarvitaan 2-3 kantomiestä. Pesukone + kuivausrumpu. Tarvitaan muuttolaatikoita n. 30 kpl. Muuttoauton saa ajettua suoraan oven eteen ja tarvittaessa myös sisäpihalle. Asunnon lisäksi muutetaan vinttikomero + kellarikomero Helsinki Keskusta - Etu-Töölö, rivitalo. Isokyrö keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kellokoski - Kerava, 100 m² omakotitalo
Muutamme väliaikaiseen asuntoon remontin ajaksi. Tarvitsemme muuttolaatikoita ja tavaroiden kantoapua nykyisessä asunnossa, jotta saadaan olohuone, eteinen ja 1 makuuhuone tyhjiksi remontin tieltä. Tavarat siirretään 2 makuuhuoneeseen sekä loput autotalliin. Vain hyvin pieni osa tavaroista lähtee mukaan väliaikaiseen asuntoon. Kantajia löytyy 1 omasta takaa. Kellokoski, omakotitalo. Pihkaniitty, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 24 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kökar - Joensuu, 70 m² paritalo kolmio
2 kantajaa omasta takaa lähtö osoitteessa. Mutta määränpäässä ei yhtään kantajaa. Kuljettajan lisäksi tarvitaan 1-2 kantajaa. Muuttolaatikoita ei tarvita. Eikä tarvita pakkausapua eikä tavaroitten purkuapua. Sohva, rahi, 2 kpl parisänkyä, kirjahyllyjä lasiovilla, pesukone, arkkupakastin (pieni), pieni kassakaappi, 2 kpl polkupyörää, puutarhakalusteet, sekä PALJON kodin irtainta. Sekä erillinen ulkovarasto tavaroineen. Muuttoauton voi ajaa lähtöpisteessä n 10 metrin päähän. Ja perillä n 30 metrin päähän. Kökar keskusta, paritalo. Hukanhauta, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Lappi

Lapissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Lappi »