Muuttopalvelu Lappi


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Lapissa, Lappiin tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Lapissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Lappi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Lapissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Lapissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

En uskonut että muutto olisi sujunut näin vaivattomasti, reippaita kantajia, kiitos!

Muutto Kokkola - Tampere

Homma pelitti siten miten oli sovittu. 2 tuntia ja tavarat olivat toisessa osoitteessa.

Muutto Paimio - Paimio

Muutto onnistui oikein hyvin. Työntekijät olivat ystävällisiä ja ripeitä, kaikki tavaramme tulivat ehjinä sekä nopeasti uuteen asuntoon. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta. Erityinen kiitos Erikille hänen avuliaisuudestaan.

Muutto Turku - Turku

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Lapissa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kaarina - Paimio, 77 m² kerrostalo kolmio
Tarvitsemme muuttopalvelun kalusteiden siirtämistä varten. Omasta takaa meillä on 2-3 kantajaa, mutta haluaisimme tarjouksen myös kahdesta muuttofirman työntekijästä. Huonekalut jotka tarvitsee muuttaa: kirjahylly, pieni kirjahylly x 2, lasivitriini, piano, nojatuoli, sohva x 2, ruokaryhmä (pöytä + 6 tuolia), pyykinpesukone, lipasto x 2, parisänky patjoineen, meikkipöytä, keinutuoli, painonnostopenkki + 120kg edestä levypainoja, työpöytä + kaksi konttorituolia ja kaksi yöpöytää. Puramme itse purkua vaativat huonekalut. Lisäksi tarvitsemme irtaimistoa varten n. 15-20 muuttolaatikkoa, jotka kannamme ja kuljetamme itse uuteen osoitteeseen. Muuttoauton saa ajettua kerrostalon oven eteen sekä uudessa asunnossa pihaan. Kaarina keskusta, kerrostalo. Paimio keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Oulu - Eckerö, 39 m² luhtitalo yksiö
Kantajia on käytettävissä omasta takaa noin 5 henkilöä. Tarvitsemme tarjouksen myös muuttolaatikoista, toimitettuna ja noudettuna. Asunnon lisäksi on pieni häkkivarasto. Muuttoauton saa ajettua asunnon eteen. Koskela-Oulu, luhtitalo. Eckerö keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 25 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Naantali - Raisio, 30 m² kerrostalo yksiö
Tavarat: pesukone, kuivausrumpu, sänky, 7 tuolia, 4 pöytää (pieniä), 2 hyllykköä, housuprässi, tosi pieni tasopöytä, 2 mattoa, TV, stereot, tulostin, henkarivaatteet, pölynimuri. Irtaimiston vien itse autolla asuntojen välisen lyhyen matkan takia. En tarvitse muuttolaatikoita. Jos kuljettajalla on haarakärryt pesukonetta ja kuivausrumpua varten, saamme tavarat siirrettyä kahdestaan, kuljettaja ja minä. Muuttoauton saa molemmissa päissä ajettua oven eteen. Uusi asunto on maan tasalla. Naantali keskusta, kerrostalo. Raisio keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Salo - Jokioinen, 69 m² kolmio
Tarvitsen muuttoapua ainoastaan isojen huonekalujen osalta. Asunnossa on 2 sohvaa, sänky, hyllykkö, sohvapöytä, tv-taso, 4 hengen ruokailuryhmä, sekä pieni pyöreä terassi pöytä ja siihen 2 tuolia. Kaikista huonekaluista viety jo laatikot, hyllyt, sohvan tyynyt yms. erikseen. Jäljellä siis pelkät "rungot", jotka myös suojattu kelmulla valmiiksi. Auton saa Salon asunnossa ajettua hyvin lähelle ovea, ja Jokioisilla sama homma. Jokioisilla asunto on maan tasalla, ja asunnon ovi on suoraan rapun ulkooven kohdalla. Kantajia en tarvitse lainkaan. Salo keskusta, rivitalo. Jokioinen keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Lappi

Lapissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Lappi »