Muuttopalvelu Pirkanmaa


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pirkanmaalla, Pirkanmaalle tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Pirkanmaalla.

Tutustu myös Pirkanmaalla muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Pirkanmaa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pirkanmaalla

Muutto tai kuljetus hakusessa Pirkanmaalla? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muuttomiehet olivat paikalla sovitussa aikataulussa, ja muutto sujui erittäin joutuisasti ja ammattitaidolla. Kaikki tavarat kulkivat ehjinä perille. Porukan hyvä fiilis ja korkea työmoraali näkyivät ja kuuluivat, ja toiminta oli luotettavaa ja ammattitaitoista. Kiitos tuhannesti superhyvin hoidetusta muutosta, erittäin lämmin suositus tälle firmalle!

Muutto Vantaa - Helsinki

Nopea yhteydenotto ja edullinen. Muutto sujui vaivatta ja kuljettaja auttoi tavaroiden kantamisessa. Suosittelen ehdottomasti

Muutto Kotka - Kuopio

Kaikki sujui tarjouspyyntöön vastaamisesta muuttokuorman kuljettamiseen toiseen kaupunkiin todella ammattitaitoisesti ja helposti. Erityisplussat hyvästä asiakaspalvelusta ja edullisesta hinnasta.

Muutto Porvoo - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pirkanmaalla

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Turku - Mynämäki, 100 m²
Tarvitsen kuljettajan lisäksi yhden apumiehen. Tavallisen asunnon tavalliset huonekalut. Sohva, 2 nojatuolia, avattava vuodesohva, korkeita lasikaappeja 3 kpl. Tv-taso, iso taulutelkkari, sisustustakka, keittiön pöytä + tuolit, pyykkikone ja vessan peilikaappi -hyllykkö. Kirjoituspöytä ja sisustustakka. Varaston tavaroita ei tarvitse muuttaa (teemme sen itse) samoin ulkokalusteet. Meillä ei ole kantajia. Nummi-Ylioppilaskylä, rivitalo. Mynämäki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sirkka - Ypäjä, 41 m² rivitalo yksiö
Yhden hengen rivitaloasunto. Molemmissa osoitteissa pääsee muttoautolla oven eteen. Tavarat on pakattu etukäteen. Painavin kodinkone on pyykinpesukone. Omia kantomiehiä ei ole. Muuttopäivästä voidaan sovitella. Sirkka-Rauhala, rivitalo. Ypäjä keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hämeenlinna - Kannonkoski, 100 m² kerrostalo
Alustavasti meillä ei ole kuin kaksi henkilöä muutossa, joten kuljettajan lisäksi tarvitaan apuvoimia kantamaan tavaraa, ainakin 1-2 henkilöä. Muuttolaatikoita tarvitaan noin 30 kappaletta, koska osa tavaroista on valmiiksi pakattuina edellisen muuton jäljiltä. Lähtökohteeseen asunnolle pääsee ajamaan ainoastaan peruuttamalla, jolloin auton voi peruuttaa D-talon eteen lähelle asunnonluhtikäytävää. Pelastustie on niin sokkeloinen ettei piha-alueen kautta pääse ajamaan asunnolle. Tuolloinkin kantomatkaa jää noin 30m pihalla + luhtikäytävää toiseen kerrokseen. Pakkaamis- / purkamisapua emme tarvitse. Nykyisessä varastossamme ei ole siirrettävää tavaraa. Muutossa on tarkoitus siirtää vain kaikki raskaimmat tavarat ja laatikot. Pikkutavarat kuljetamme itse peräkärryllä, koska muuttomatka on noin 1,5 km. Huomioita siirrettävistä tavaroista: Ruokapöytä + kuusi tuolia. Kaksi sänkyä ja yksi pärisänky. Pesukone + kuivausrunpu. Astianpesukone (siirretään muuton yhteydessä varastoon). Kirjahyllyelementtejä 11kpl (noin 40 x 80 x 70). Antiikkilipasto + kaksi tuolia. Antiikkilipasto (120 x 90 x 45). Sohva. Nojatuolit 4 kpl. Sohvapöytä. TV -taso. Kirja- ja astialaatikoita Hämeenlinna keskusta, kerrostalo. Kannonkoski keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Turku - Koski Tl, 80 m² kolmio
Suurin osa tavaroista muutetaan, sohva jää vanhaan asuntoon. Muuttolaatikoita tarvitsen (noin 25 kpl), mutta voin pakata ja purkaa itse. Suurimmat huonekalut on "pieni" vuodesohva, pesukone, pari kirjahyllyä, sänky, lipastoja ym. Vanha asunto 2 kerroksessa, yhdet raput. Uusi okt kaksikerroksinen (mutta ei välttämättä tarvitse viedä yläkertaan mitään) ja molemmissa paikoissa saa muuttoauton oven eteen. Muuttopäivämäärä ei vielä varmistettu. Omia kantajia 3-4. Ilpoinen-Harittu, rivitalo. Koski Tl, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pirkanmaa

Pirkanmaalla ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pirkanmaa »