Muuttopalvelu Pirkanmaa


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pirkanmaalla, Pirkanmaalle tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Pirkanmaalla.

Tutustu myös Pirkanmaalla muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Pirkanmaa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pirkanmaalla

Muutto tai kuljetus hakusessa Pirkanmaalla? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ihan kymppi. Olemme muuttaneet liian monta kertaa, muutto on stressaavaa. Tätä uskallan suositella. Kiitos avusta.

Muutto Mäntsälä - Jokela

Hyvin hoidettu muutto, vaikka tavaraa oli sittenkin enemmän, kuin etukäteen ilmoitin. Lainasivat jopa työkaluja, kun omat olivat hukassa. Suosittelen.

Muutto Kangasala - Tampere

Kaikki meni hyvin. Homma hoitui ripeästi ja ystävällisesti.

Muutto Pori - Pieksämäki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pirkanmaalla

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Pukkila, 60 m² paritalo kaksio
Muutoauto saa oven eteen. Kantomiehia 1. 1 sohva, 1 sänky (saa auki), 1 pöytä, 1 arkku, 1 rummut, 1 pieni kaappi, pihakalusteet (pöytä+4 tuoli), pesukone, astianpesukone, pieni pakastin, 2 hylly ja pientavara. Ei tarvi pakkaamista. Tapanila, paritalo. Pukkila keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 24 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jyväskylä - Viitasaari, 88 m² kerrostalo kolmio
Tarve olisi muuttomiehelle ja isolle pakettiautolle tai pakettiautolle ja peräkärrylle. Olemme tyhjentäneet asuntoa jo etukäteen, joten isoimpina kannettavina olisivat sohva (2-3 istuttava), pyykinpesukone, astianpesukone, ruokapöytä, sänkyjä (ehkä 3x 80 senttinen ruonkopatja) ja sitten vielä jonkin verran pienempää tavaraa mukaan. Vielä emme oikein osaa sanoa, mahtuisivatko loput tavarat isoon pakuun vai tarvittaisiinko vielä peräkärry lisäksi.. Jyväskylässä muuttoauton saa ajettua oven eteen. Todennäköisesti myös Viitasaarella. Viitasaaren päässä olisi vielä purettavana lisäksi yksi peräkärrykuorma, joka on viety sinne etukäteen. Meiltä löytyy 2 kantajaa (ehkä kolmekin), joten yksi riski kantomies riittäisi avuksi. Kortepohja, kerrostalo. Viitasaari keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 59 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pälkäne - Torvoila, 53 m² kaksio
Omaa kantoapua on 2 henkilöä, ja tarvitsemme mielellään 2 henkilöä muuttopalvelusta. Tavaraa on enemmän kuin keskiverto 53 neliön asunnossa, lisäksi häkkivarasto. Pienemmät tavarat pakkaan hyvin, suurimpia on kaksi sänkyä, sohva ja useita kirjahyllyjä. Uusi asunto on suurempi, omakotitalo. Nykyinen asunto on maantasalla eikä ole portaita, uudessa asunnossa on muutama porras sisäänkäynnissä. Molemmissa kohteissa pääsee ajamaan muutaman metrin päähän ovesta. Emme tarvitse muuttolaatikoita tai muuta apua Pälkäne keskusta, rivitalo. Torvoila, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kiuruvesi - Uusikaupunki, 60 m² rivitalo kaksio
Yhden henkilön tavarat kaksiosta. On sohva, laatikkoo pussukkaa ja nyssäkkää. Sekä fillari. Auton saa molemmissa osoitteissa oven eteen. Olisi kiva jos kuski auttaisi tavaroiden kantamisessa ja itse pääsisi samalla kyydillä savosta ukiin. Kiuruvesi keskusta, rivitalo. Uusikaupunki keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 31 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pirkanmaa

Pirkanmaalla ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pirkanmaa »