Muuttopalvelu Pohjanmaa


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pohjanmaalla, Pohjanmaalle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Pohjanmaalla.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttofirma vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Pohjanmaa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pohjanmaalla

Muutto tai kuljetus hakusessa Pohjanmaalla? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto onnistui hyvin, aikataulut ja sopimukset pitivät. Palvelu ystävällistä. Firma toimitti samalla kaatopaikalle pyynnöstämme vanhoja huonekaluja.

Muutto Kerava - Harjavalta

Erinomainen palvelu, muutto onnistui myös nopealla varoitusajalla, kun jo valitsemani muuttofirma oli kadottanut sähköpostini roskakoriin.

Muutto Vaasa - Vaasa

Muutto oli vaikea ja sen ymmärrsivät muutomiehet ja auttoivat ennemmän kuin heille kuului joten kaikki sujui kuitenkin hyvin

Muutto Riihimäki - Hyvinkää

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pohjanmaalla

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Nurmijärvi - Kyyjärvi, 166 m² omakotitalo
Kantajat (4 henk.) on omasta takaa ja tavarat on pakattuna valmiiksi. Muuttolaatikoita tarvitsemme viikkoa ennen muuttoa 40 kpl. Erityisiä suuria huonekaluja on keittiön pöytä, muut huonekalut ovat normaalin kokoisia: sohva, sänkyjä sekä pesukone. Muuttoauton saa ajettua molemmissa osoitteissa joko oven eteen tai n. 10 metrin päähän ovesta. Nykyisestä kodistamme löytyy kaksi varastotilaa, mutta tulevassa asunnossa on vain yksi häkkivarasto. Tuosta johtuen olemme vuokranneet jo nyt varastotilan, mihinolemme vieneet ja viemme reilusti tavaraa ja huonekalujakin ennen varsinaista muuttopäivä, joten tuohon muuton osioon muuttoautoa ei tarvita. Muuttopäivän tavaramäärä on tarkoitus asettaa tulevaan n.90 neliöön. Nurmijärvi keskusta, omakotitalo. Kyyjärvi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lahti - Hartola, 51 m² kerrostalo kaksio
Muuttolaatikoita olisi 10-15 ja kolme 200 litran jätesäkkiä, joissa vaatteita, tekstiilejä ja jalkineita. Kukkiin menee 50 cm:n levyisiä muuttolaatikoita 5-6 kappaletta noista 10-15 laatikosta. Muutto tapahtuisi Lahdesta Hartolaan. Matkaa Heinola ohittaen n. 81 km yhteen suuntaan. Paras aika olisi 30. päivä esimerkiksi klo 12-14 välillä, jolloin aloitettaisiin Lahdesta. Tuo olisi aika nopea muutto varmaankin. Muuttoon riittäisi 8 m3:n pakettiauto sekä muuton kantoon osallistuva kuljettaja. Hyvä olisi, jos pakettiautoon mahtuisi kuljettajan lisäksi minä ja kaveri. Saisiko teiltä tuon 10-15 muuttolaatikkoa siten, että kuski toisi ne mukanaan Lahteen ja voisi sitten saman tien tuoda Hartolasta takaisin? Nuo jätepussit olisivat valmiina sekä laatikoihin menevä tavara valmiiksi katsottuna ja kaverini voisi heittää kerätyt tavarat ym. laatikoihin, jolloin minä ja kuski voitaisiin viedä niitä autoon aina saman tien. Kivistönmäki, kerrostalo. Hartola keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Aura - Aura, 150 m² omakotitalo
Osa omakotitalon tavaroista muutetaan. Suuret tavarat: piano, 3 sänkyä, sohva, vitriini, 2 "isompaa" lipastoa, 2 pienempää lipastoa ja 2 koulupöytää. Sekä vaate-ja pientavatat laatikoissa. Ei kantoapua muuttajista. Pakettiauto taittuu uuden asunnon ovelle, mikään rekka ei. Aura keskusta, omakotitalo. Aura keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kauniainen - Seinäjoki, 68 m² kerrostalo kolmio
Lähtöpäässä 1-2 kantajaa ja toisessa päässä 4-6 kantajaa. Kaikki pakattu valmiiksi. Isoja huonekaluja, Sohva (puretaan niin paljon että saa järkevästi kuljetettua), sänky, kolme lipastoa, pesukone, pari pöytää, pari polkupyörää. pieni kirjahylly. Molemmissa päissä pääsee helposti ovien lähelle. Kauniainen, kerrostalo. Törnävä, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pohjanmaa

Pohjanmaalla ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pohjanmaa »