Muuttopalvelu Pohjanmaa


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pohjanmaalla, Pohjanmaalle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Pohjanmaalla.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttofirma vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Pohjanmaa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pohjanmaalla

Muutto tai kuljetus hakusessa Pohjanmaalla? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erittäin hyvä ja nopea palvelu. Paras muuttoni tähän asti.

Muutto Nokia - Nivala

Ammattitaitoista, nopeaa ja ystävällistä palvelua.

Muutto Paimio - Turku

Ihanan pippuriset voimanaiset hoitivat homman kotiin! Kiitos!

Muutto Seinäjoki - Seinäjoki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pohjanmaalla

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Pudasjärvi, 35 m² yksiö
Kyseessä on kotimuutto, jossa kannetaan kaikki tavarat kolmannesta kerroksesta Helsingin päässä. Helsingissä kantoapua on n. 2-3 ihmistä itseni lisäksi. Kaikki tavarat on pakattu valmiiksi, eli en tarvitse laatikoita tai pakkausapua, en myöskään purkuapua sillä hoidan sen itse. Isoja huonekaluja ovat sohva, sänky kolme pientä lipastoa, pyykkikone, ruokapöytä (josta saa jalat irti eli menee pienempään tilaan) ja tv-taso. Näiden lisäksi on arviolta 10-15 laatikkoa ja arviolta 5-10 jätesäkkiä. Asunnon lisäksi on varasto, jossa on vielä muutama tavara mutta ei kovin paljoa. Puistola, rivitalo. Pudasjärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Monninkylä - Askola, 130 m² omakotitalo
Asunnon huonekalujen kuljetus ja kantaminen uuteen osoitteeseen. Molemmissa osoitteissa auton saa ihan oven eteen. Monninkylä, omakotitalo. Askola Kirkonkylä, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pelkosenniemi - Pori, 63 m² luhtitalo kolmio
Muutto tapahtuu luhtitalon alakerrasta (maataso). Kohteena on kerrostalon eka kerros. Muuttoauton saa asuntojen oven eteen. Kaikki mahdollinen on pakattu banaani- tai muovisiin muuttolaatikkoihin. Suuremmat tavarat: Pesukone, pienehkö kulmasohva jonka saa paloiteltua osiin, tv -taso, 4h keittiön pöytä/tuolit, kaksi lipastoa(50x80x100, 50x160x80),160cm jenkkisänky, kaksi yöpöytää, 2h parvekekalusto, polkupyörä. Asuntoon kuuluu ulkovarasto, missä on lähinnä työkalu ym. vastaavaa tavaraa paketoitu muuttolaatikkoihin. HUOM! On vielä epävarmaa miten kuljetan moottoripyöräni, mahdollisesti sekin tulisi muuton mukana. Malliltaan keskikokoinen kyykkypyörä (p200 l70 k100). Muuttoapuun tulee omasta puolestani apulaiset. Porin asuntoni vapautuu näillä näkymin kuun ensimmäinen päivä, joten muutto pitäisi sijoittaa kutakuinkin tuohon ajankohtaan. Pelkosenniemi keskusta, luhtitalo. Musa-Tiiliruukki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 33 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Humppila - Liesjärvi, 69 m² omakotitalo kolmio
Kaksi kantajaa, mielellään kuskille silti myös kaveri. Isoja huonekaluja on hyllyt, sohva, sänky, pesukone, tv-taso, tv, etc. Ovien eteen saa ajettua. Humppila keskusta, omakotitalo. Vistinkoski, omakotitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pohjanmaa

Pohjanmaalla ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pohjanmaa »