Muuttopalvelu Pohjois-Karjala


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pohjois-Karjalassa, paikkakunnalle Pohjois-Karjala tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Pohjois-Karjalassa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Pohjois-Karjala »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pohjois-Karjalassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Pohjois-Karjalassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvä muuttofirma.ammatitaitoiset ja ystävälliset muuttomiehet.

Muutto Nurmijärvi - Nurmijärvi

Erittäin ammattitaitoinen ja mukava muuttopalvelu. Suosittelen lämpimästi.

Muutto Siilinjärvi - Espoo

Reippaita ja hauskoja muuttomiehiä. Tulivat ajallaan ja muutto kesti arvioidun ajan. Toivottivat vielä onnea uuteen kotiin☺️

Muutto Järvenpää - Järvenpää

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pohjois-Karjalassa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Hyrynsalmi - Kuopio, 49 m² luhtitalo kaksio
Omasta takaa kantajia 1-2, tarvitsemme sekä kuljettajan, että yhden kantomiehen. Tarvitsemme myös muuttolaatikoita, arviolta n. 15-20 (riippuen koosta). Muutettava asunto sijaitsee kaksien lyhyiden portaiden päässä, toisessa kerroksessa luhtitaloa. Suoraan portaiden alas ei välttämättä iso auto mahdu, mutta kantomatkaa max 5-10 metriä portailta. Muuttokohteessa pääsee oven eteen autolla. Muuttoon kuuluu kaikki asunnon tavarat, isoimpia tavaroita ovat divaanisohva (2 osaa), pyöreä keittiönpöytä, sänky (160cm, kahdessa osassa), pyykinpesukone, tv-taso ja kaksi pienempää pöytää. Pakkaamis-/purkamisapua emme tarvitse, emmekä muutakaan apua kuin tavaroiden kantamisen autoon, ajamisen kohdeasuntoon, ja tavaroiden kantamisen uuteen asuntoon. Hyrynsalmi keskusta, luhtitalo. Puijonlaakso, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kouvola - Laitila, 58 m² kerrostalo kaksio
Kerrostalosta muutto rivitaloon. Kissa talous. Minä ja mieheni voidaan auttaa kantamisessa. Tavarat pakattu banaani laatikoihin. Pakkaaminen ja purkaaminen järjestetty jo. Isoja kodinkoneita on tasan yksi pesukone. Huonekaluja on vitriini, keittiön pöytä ja tuolit, divaani, kaksi 80cm leveää sänkyä, kaksi tietokone pöytää ja kaksi tv tasoa sekä lasinen olkkarin pöytä. Kankaronmäki-Eskolanmäki, kerrostalo. Laitila keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Narva - Vesilahti, 101 m² kerrostalo
Muutama kantaja omasta takaa. Pyydän laskemaan tarjouksen sekä kantajan kanssa että ilman, ja myös laatikoiden kanssa ja ilman. (Vuosi sitten riitti 40 laatikkoa.) Tarvikkeita ei tarvita, eikä apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Sohva on iso, portaissa hankala, ja pesukone on hyvin painava, sijaitsee kellarissa. Molemmissa paikoissa on pieni varasto ja auton saa oven eteen. Narva, kerrostalo. Vesilahti keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Oulu - Taivalkoski, 48 m² kaksio
Saisi olla ainakin 1 lisäapumies kuljettajan lisäksi. Autolla pääsee molemmille oville. Tarvitsisin 20 muuttolaatikkoa. Mitään varsinaisia isoja tavaroita ei ole (jos sohvaa ja pientä pakastinta ei lasketa) mutta iso tv joka pitäisi suojata. Haluaisin myös tarjouksen lähtösiivouksesta. Metsokangas, rivitalo. Taivalkoski keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pohjois-Karjala

Pohjois-Karjalassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pohjois-Karjala »