Muuttopalvelu Pohjois-Karjala


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pohjois-Karjalassa, paikkakunnalle Pohjois-Karjala tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Pohjois-Karjalassa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Pohjois-Karjala »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pohjois-Karjalassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Pohjois-Karjalassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto hoidettiin kovalla ammattitaidolla, laittamattomalla kohteliaisuudella ja erinomaisen jämptisti täsmälleen niin kuin sovittiinkin. Laatufirma. Ehdoton suositus.

Muutto Helsinki - Utsjoki

Muutto sujui todella hyvin. Muuttomiehet oli tehokkaita. Helpoin muutto koskaan.

Muutto Siilinjärvi - Siilinjärvi

Aikataulu ei pitänyt aamulla, mutta päivän aikana vauhti oli hyvin tehokas, ja purku päässä tuli yksi kantaja lisää. Voin suositella muillekin.

Muutto Forssa - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pohjois-Karjalassa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Oulu - Tervola, 48 m² kaksio
Asunnon lisäksi on pieni ulkovarasto. Kantajia on 2 eli asukkaat, 1-2 kantomiestä tarpeen, kuski mukaanluettuna. Toiveena saada kaikki kuljetettua yhdellä kerralla. Itse voidaan pakata laatikot. Isoja tavaroita lähinnä sohva, parisänky, työpöytä, pienehkö ruokapöytä ja pyykinpesukone. Värttö-Maikkula, rivitalo. Tervola keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 20 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Halkia - Asikkala, 92 m² omakotitalo
Omasta takaa yksi kantaja. Tarvitsemme kuljettajan lisäksi kantomiehiä 2kpl. Tarvitsemme muuttolaatikoita n. 80kpl. Ainoa isompi kodinkone on pyykinpesukone. Koneen voi kuljettaa esim. nokkakärryillä. Tämän lisäksi olisi tiedossa myös toinen muutto lauantaina 21. päivä. Tässä myös yksi kantaja omasta takaa ja tarvitaan kuljettajan lisäksi kantomiehiä 2kpl. Muuttolaatikoita tarvitaan noin 50kpl. Halkia, omakotitalo. Asikkala keskusta, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lahti - Hanko, 58 m² kerrostalo kaksio
2 kantajaa on ja mielellään ainakin yksi riski mies lisää. Muuttolaatikot on ja kaikki on jo pakattu eikä purkamisessa tarvitse apua. 2 kpl 3 istuttavaa sohvaa joista toinen divaani ja sen saa kahteen osaan, 160cm levee sänky patja ja runko patja sängyt kahdessa osassa, pyykkikone ja tiskikone. Paria lipastoa (pienempi ja isompi sekä yöpöytä) ja yhtä senkkiä ei tahdota purkaa osiin jos ei ole pakko, mut vaatekaappi ja pari muuta pikku kirjahyllyä puretaan osiin. Koko lasinen pieni vitriini (puretaan osiin) Useampi peili, taulut ja yksi iso tv vaativat hellempää käsittelyä ja tarkkuutta pakkaamisessa. Hirvittävä määrä laatikoita ja jätesäkkejä ainakin 15kpl joissa kaikki vaatteet. Myllypohja-Koiskala, kerrostalo. Hanko keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lieto - Hajala, 100 m² paritalo
Parisänky. Divaanisohva, saa kahteen osaan. Pyykinpesukone. Kolme lipastoa. Nojatuoli. 50" tv. Tv taso. N. 20 Ikean muuttolaatikkoa. Kuusi keittiön tuolia. Kaksi kantajaa omasta takaa. Miehellä C-kortti. Tarjous voi olla myös yhdellä kantajalla. Kuorman purku ja apukädet myös toisessa päässä. Muuttoauton saa molemmissa päissä lähelle ovea ja varastoa. Lieto keskusta, paritalo. Hajala, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pohjois-Karjala

Pohjois-Karjalassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pohjois-Karjala »