Muuttopalvelu Pohjois-Karjala


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pohjois-Karjalassa, paikkakunnalle Pohjois-Karjala tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Pohjois-Karjalassa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Pohjois-Karjala »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pohjois-Karjalassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Pohjois-Karjalassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erittäin selkeä tarjous, tiesin mistä maksoin. Muutto oli nopea ja tehokas ja muuttoporukka ystävällinen ja asiallinen.

Muutto Oulu - Espoo

Homma toimi kaikkiaan hienosti varauksesta lahtien. Kannattaa unohtaa kavereiden kiusaaminen muutoilla ja antaa ammattilaisten tehda homma!

Muutto Lapinkylä - Kylmälä

Hyvin hoidettu muutto, vaikka tavaraa oli sittenkin enemmän, kuin etukäteen ilmoitin. Lainasivat jopa työkaluja, kun omat olivat hukassa. Suosittelen.

Muutto Kangasala - Tampere

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pohjois-Karjalassa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Pudasjärvi, 35 m² yksiö
Kyseessä on kotimuutto, jossa kannetaan kaikki tavarat kolmannesta kerroksesta Helsingin päässä. Helsingissä kantoapua on n. 2-3 ihmistä itseni lisäksi. Kaikki tavarat on pakattu valmiiksi, eli en tarvitse laatikoita tai pakkausapua, en myöskään purkuapua sillä hoidan sen itse. Isoja huonekaluja ovat sohva, sänky kolme pientä lipastoa, pyykkikone, ruokapöytä (josta saa jalat irti eli menee pienempään tilaan) ja tv-taso. Näiden lisäksi on arviolta 10-15 laatikkoa ja arviolta 5-10 jätesäkkiä. Asunnon lisäksi on varasto, jossa on vielä muutama tavara mutta ei kovin paljoa. Puistola, rivitalo. Pudasjärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Loppi, 44 m² kerrostalo kaksio
Kyseessä on kotimuutto Tampereelta hissillisen talon 5. krs:sta omakotitaloon Lopelle. Hissi on pieni, johon ei mahdu esim. sänky tai sohva, vain laatikot tms. Isoimmat ja painavimmat tavarat ovat yksi vuodesohva, toinen tavallinen kookas kolmenistuttava sohva, 160 cm sänky, iso nojatuoli, puinen kirjoituspöytä sekä ruokapöytä ja tv-taso, jotka eivät mahdu hissiin. Ei pesukonetta tai jääkaappia/pakastinta. Erityisesti varottavia esineitä astioiden lisäksi taulut (n. 10 kpl) sekä syntetisaattori, joka omassa kantolaatikossaan. Ei varastotilaa, kaikki muutettavat tavarat ovat asunnossa. Kantoapua lähtöpäässä Tampereen kerrostalossa tarvitaan, sillä omasta takaa kantajia ei näillä näkymin ole yhtään. Purkamassa omakotitaloon on ainakin kaksi kantajaa omasta takaa, joten kuski riittää. Ei tarvita muuttolaatikoita tms. eikä apua pakkaamiseen. Laatikoiden määrää en tässä vaiheessa osaa vielä arvioida, mutta tavaroita ei kuitenkaan ole erityisen paljon. Tampereen päässä muuttoauton saa ajettua ulko-oven eteen, josta muutama porras ennen hissitasannetta. Lopella saa auton ajettua oven eteen. Tampere keskusta, kerrostalo. Loppi kk, omakotitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Kannonkoski, 40 m² kerrostalo yksiö
Omasta takaa on kantajat 2-3 . Muutto-auto saa ove etee. Ei painavia huonekaluja, aika vähä tavaraa yksi asuvalla yli 80v naisella Pohjois-Haaga, kerrostalo. Kannonkoski keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Siikalatva - Tampere, 50 m² luhtitalo kaksio
Muutettavia kalusteita on melko vähän, suurimmat kalusteet ovat pesukone, sänky(120cm), kahdenistuttava sohva, ruokapöytä(120cmx75cm), kirjahylly(170cmx60cm), tv-taso(120cmx40cm) sekä polkupyörä. Kantajia ei luultavasti ole omasta takaa ainakaan painaville tavaroille, joten muutama sellainen olisi hyvä olla. Muuttolaatikoita tarvitaan arviolta 6-8 kpl. Pakkaamiseen tai purkamiseen ei tarvita apua, riittää, että tavarat kuljetetaan uuteen asuntoon. Muuttoauton saa molemmissa päissä lähelle ovia. Lähtöasunnossa on ulkona yhdet portaat (n.20 askelmaa). Siikalatva keskusta, luhtitalo. Tampere keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pohjois-Karjala

Pohjois-Karjalassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pohjois-Karjala »