Muuttopalvelu Pohjois-Savo


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pohjois-Savossa, paikkakunnalle Pohjois-Savo tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Pohjois-Savossa.

Tutustu myös Pohjois-Savossa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Pohjois-Savo »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pohjois-Savossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Pohjois-Savossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui hyvin ammattitaitoisen kuljettajan tehdessä kuormaa, ei tarvinnut itse päätään vaivata. Toki itsellä oli apuna viisi rivakkaa kaveria niin muutto sujui vauhdilla.

Muutto Mikkeli - Mikkeli

Loistavan nopeaa ja asiallista palvelua 🙂

Muutto Vantaa - Masku

Ammattitaitoista, nopeaa ja ystävällistä palvelua.

Muutto Paimio - Turku

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pohjois-Savossa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Oulu - Kärsämäki, 22 m² yksiö
Voin itse kantaa tavaroita myös. Minulla on iso ja painava kokopuinen antiikkisenkki, joka on hankalin kannettava, mutta 2 miestä on sen kyllä saanut aiemmin kannettua portaikossakin. Muuten riittää 1 ihmisen lisäapu tavaroiden kannossa. Ei ole sohvaa, ja muut tavarat on huomattavasti kevyempiä kannettavia. Muuttolaatikoita jonkin verran tarvin. Talon hissi on pieni. Muuttoautoja on näkynyt välillä olevan talon etuoven eteen ajettuna, joten kai sen siihen saa tarvittaessa ajaa. Muu liikenne pääsee kyllä ohi. Oulu keskusta, rivitalo. Kärsämäki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kyröskoski - Ilmajoki, 87 m² kolmio
Vain osa Hämeenkyrön asunnon huonekaluista toimitettaisiin väliaikaiseen asuntoon Ilmajoelle. Pääosa vietäisiin varastoon joko Ilmajoelle tai lähipaikkakunnalle, esim. Seinäjoelle (onko muuttofirmalla joko omia varastoja tai tiedossa varastopalveluja myyviä yrityksiä?). Lähtöpäässä muuttoauto jätettävä n. 20 m:n päähän ulko-ovesta. Haluaisimme kaksi tarjousvaihtoehtoa: 1. Täyden palvelun muutto kantomiehineen; 2. Pelkkä kuljetus. Lisäksi tiedot tavanomaisten muuttolaatikoiden ja pakkaustarvikkeiden hinnoista/vuokrista. Asuntoon kuuluu pieni varasto (ei polkupyöriä tms.). Muuttopäivä on vielä avoin, kuitenkin aikaisintaan kuun lopussa. Kyröskoski, rivitalo. Ilmajoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kirkkonummi - Sottunga, 80 m² omakotitalo kolmio
1 kantaja omasta takaa. 1 sohva, 1 parisänky purettava + patjat & vuodevaatteet, 1 lipasto, 1 kirjoituspöytä, 1 yhden hengen sänky +vuodevaatteet, 2 vaaterekkiä, yöpöytiä 2 kpl, tv pöytä, tv, 1 arkku, 1 vaatekaappi, 10 muuttolaatikkoa irtainta, 1 kissan kiipeilytolppa, 1 ruokapöytä ja 5 tuolia, 2 nojatuolia, 2 peiliä, 4 mattoa, 2 polkupyörää. Muuttoauto pääsee ovien lähelle molemmissa päissä. Irtotavarat ovat valmiiksi laatikoissa. Varastoja ei muuteta. Kirkkonummi keskusta, omakotitalo. Sottunga keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kangasniemi - Tuustaipale, 130 m²
Muutetaan omakotitalosta huonekalut kesäasunnolle. Pakkaus- tai purkuapua ei tarvita. Mahdollisesti tarvitaan muuttolaatikoita kirjoja varten, muut tavarat pakattu. Muutettavana on muutama hyvin painava ja kookas huonekalu: vanha kirjoituspöytä, vanha senkki ja yksi vaatekaappi. Lisäksi sängyt, 2x80 cm +sängynpääty, sänky 1x105 cm, iso nojatuoli, ruokapöytä, tuoleja, mahdollisesti kirjahyllyn osia. Kantajia omasta takaa 1 mies ja 1 nainen. Ongelmana lähinnä edellä mainitut suuret ja painavat huonekalut. Molemmissa päissä pääsee muuttoautolla oven lähelle. Muuttopäivä ei vielä selvillä, pyydetään alustavaa noin arviota hinnasta. Kangasniemi keskusta, rivitalo. Tuustaipale, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pohjois-Savo

Pohjois-Savossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pohjois-Savo »