Muuttopalvelu Pohjois-Savo


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pohjois-Savossa, paikkakunnalle Pohjois-Savo tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Pohjois-Savossa.

Tutustu myös Pohjois-Savossa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Pohjois-Savo »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pohjois-Savossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Pohjois-Savossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

30 neliöisen yksiön tavarat kolmen kilsan päähän alle tunnissa. Pakuun meni kaikki kerralla, ja toinen kantomies kuskin apuna. Reippaita molemmat, ei turhaa juoksemista ees taas ja tavarat ehjinä perillä. Kympin suoritus.

Muutto Nokia - Nokia

En uskonut että muutto olisi sujunut näin vaivattomasti, reippaita kantajia, kiitos!

Muutto Kokkola - Tampere

Hyvin meni muutto. Reippaita heppuja. Kiitos vielä kerran.

Muutto Ii - Joensuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pohjois-Savossa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Äänekoski - Jyväskylä, 74 m² kerrostalo kolmio
Kerrostalo kolmiosta pitäisi muuttaa kaikki tavarat uuteen asuntoon. Isoimmat tavarat,kuten sängyt, kulmasohva ja kirjahyllyt eivät mahdu hissiin vaan ne joutuu kantamaan portaita pitkin. Kantajia tavaroille tarvittaisiin 2. Isoimpia tavaroita ovat 160x200cm oleva jenkkisänky, 80x200 runkopatja, 4kpl (80x28x202cm) kirjahyllyjä, joissa kahdessa lasiovet, 2kpl n.77x147cm hyllyä sekä avokulmasohva. Likolahti-Karhunlähde, kerrostalo. Kuokkala-Ristikivi, luhtitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 49 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kristiinankaupunki - Punkalaidun, 58 m² kaksio
Punkalaitumen asunto auki, ehkä kerrostalon eka kerros. Kaikki tavarat kaksiosta mieluiten kerralla. Kuljettaja riittää. Muuttolaatikot ois hyvä, ei tarvi apua pakkaamisen tai purkamiseen. Pesukone, sänky, kolme isoa löhötuolia, 2 kaappia. 5 kirjahyllyä (hyllyt saa pois), kirjoja runsaasti. Kristiinankaupunki keskusta, rivitalo. Punkalaidun keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 45 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Eckerö - Helsinki, 58 m² kerrostalo kaksio
Haluaisimme, että muuttofirma hoitaa kaikkien suurempien huonekalujen muuton, joten tarvitsemme kuljettajan lisäksi myös kantajan/kantajia. Haluaisimme vuokrata 20kpl muuttolaatikoita viikoksi. Lisäksi olisimme kiinnostuneita ostamaan pienen rullan kuplamuovia. Pakkaamisesta ja purkamisesta huolehdimme itse. Muuttoauton saa ajettua oven eteen molemmissa osoitteissa. Muutettava talo on 50-luvulta, joten hissi on todella pieni. Kohdeasunto on uusi talo, joten hissi on tilava ja se on varattu käyttöömme klo 14-16 väliseksi ajaksi. Lista suurista huonekaluista: sohva, ruokapöytä tuoleineen (7kpl), 3x lasiovellinen senkki, piironki, 2x nojatuoli, lasinen sohvapöytä, sängyn runko paloiksi purettuna, parisängyn patja, työpöytänä käytetty lasilevy, 2x TV Eckerö keskusta, kerrostalo. Verkkosaari, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lohja - Tuusula, 150 m² omakotitalo
2-4 kantajaa omasta puolesta. Ei tarvita muuttolaatikoita. Suurimpina huonekaluina: keittiön pöytä, sohva, pesutorni, sohvapöytä, 2 x tv-taso, parisänky, peilipöytä, työpöytä, ulkokalusteryhmä, kaasugrilli. Banaanilaatikoita n. 50 kpl. Muuttoauton saa ovien eteen. Varmaan 30-35 kuution auto riittää. Ventelä-Millola, omakotitalo. Tuusula keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pohjois-Savo

Pohjois-Savossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pohjois-Savo »