Muuttopalvelu Pohjois-Savo


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pohjois-Savossa, paikkakunnalle Pohjois-Savo tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Pohjois-Savossa.

Tutustu myös Pohjois-Savossa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Pohjois-Savo »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pohjois-Savossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Pohjois-Savossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erinomainen tiimityöskentely, suunnittelu ja toteutus.😊 Oli suuri ilo meidän puolella työskennellä näiden ammattilaisten kanssa😊

Muutto Oulu - Vaasa

aikataulu piti tavarat pysyivät ehjinä perille asti ystävällinen palvelu kuluttajaystävällinen hinta

Muutto Orivesi - Vaasa

Hommat hoituivat ripeästi ja luotettavasti! Lisämaksua vastaan toimittivat myös romuja sorttiasemalle, mikä teki muuttoprosessistani oikein sujuvan. Nyt harmittaa enää se etten ottanut myös siivouspalvelua tältä firmalta.

Muutto Helsinki - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pohjois-Savossa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Rautjärvi - Vantaa, 49 m² kerrostalo kaksio
Muutettavat tavarat: Pesukone ja sen asennus ja kytkentä paikalleen. Kuivausrumpu ja sen asennus ja kytkentä paikalleen. Sähköpöytä. Pöydän lipasto. Sohva. Parisänky 160x200. Iso matto, 2x3 m Ruokapöytä. Parvekkeen säilytyslaatikko Pyydän tarjousta, paljonko näiden muuttaminen maksaisi Vantaalle kerrostaloon. Piha melko ahdas, mutta auto mahtuu. Rautjärvi keskusta, kerrostalo. Kirkonkylä-Veromäki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Teuva - Tampere, 43 m² rivitalo kaksio
Tarkoitus on muuttaa Teuvalta rivitalosta kaksiosta, Tampereelle kerrostalokaksioon. Uuden asunnon tietojen mukaan, Tampereella sijaitseva kerrostaloasunto olisi kakkos kerroksessa ja talossa on hissi (Emme ole ehtineet käydä paikanpäällä kiireiden vuoksi). Periaatteessa muuttopäivää voidaan tarvittaessa siirtää jonkin verran, kunhan muutto vain tapahtuu samalla viikolla. Ainakin Teuvassa auton saa ajettua ihan asunnon oven eteen. Tampereellakin näyttäisi tämä olevan mahdollista. Muutossa tarvitsisimme auton ja kuljettajan lisäksi jonkin verran kantoapua, erityisesti huonekalujen siirtoa varten. Huonekaluista ja kodinkoneista mainittavissa olisi pesukone, parisänky, kolmen istuttava sohva, ruokapöytä, toimistopöytä ja lipasto. Käytännössä huonekalut ovat purettavissa ja voimmekin ne purkaa jos niin olisi järkevintä, joten niiltäosin tilaa säästyisi kuljetuksessa. Meillä on omasta takaa pakkauslaatikoita ja asunnon sisältö tuleekin jo muuttopäivänä olemaan valmiiksi pakattuna meidän omasta toimestamme. Teuvan puolella asunnon lisäksi on myös pieni varasto, mutta sen olemme jo tyhjentäneet, eli siitä ei koidu lisätavaraa. Teuva keskusta, rivitalo. Hervanta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Espoo, 77 m² kerrostalo kolmio
Muutto auton saa oven eteen ajettua lähtöasunnossa, Ei ihan oven viereen muuttokohteessa. Tarvitaan kantomies kuljettajan lisäksi. Omasta takaa vain yksi aikuinen. Muuttolaatikot tarvitaan. Kodinkoneita on vain pesukone. 1 160 cm parisänky, 2 120 cm sänkyä ja 2.5 istuttava sohva sekä taulutelevisio jonka seinältä alasaottamisessa tarvitaan apua. Matinkylä, kerrostalo. Pohjois-Tapiola, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kinnula - Tampere, 80 m² kolmio
Huonekalut: iso sänky 250×200, lipasto 80×50×100, kaappi 80×50×160, sohva 100×230, hylky 100×30×150, tv-taso 120×40×65, kaappi 60×40×130, ruokapöytä ○110, vitriini 90×34×196, hylly 90×34×196, lasten sänky 80×170, peili 70×160, + pieniä lipastoa/hyllyjä. Pyykinpesukone, astianpesukone, pakastimen. Talvirenkaat. Tamperelta haetaan vielä sänky ja lipastot. Onko 3 kantaja parasta? Muutoauto saa ajettua ovien eteen. Kinnula keskusta, rivitalo. Osmonmäki-Petsamo, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pohjois-Savo

Pohjois-Savossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pohjois-Savo »