Muuttopalvelu Satakunta


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Satakunnassa, Satakuntaan tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Satakunnassa.

Tutustu myös Satakunnassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Satakunta »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Satakunnassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Satakunnassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ripeää ja asiallista toimintaa, vastaa kysymyksiin viestillä nopeasti. Käyttäisin uudelleenkin tätä firmaa!

Muutto Helsinki - Oulu

Hienosti sujunut muutto!Kaikki meni aikataulujen mukaan!

Muutto Espoo - Oulu

Ahkerat ja nopeat muuttomiehet. Saivat rekankin peruutettua lähes mahdottomaan paikkaan ongelmitta. Suosittelen 100%

Muutto Helsinki - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Satakunnassa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lapinjärvi - Fagervik, 116 m² kerrostalo
Tarvitsemme kaksi kantajaa ja n. 150 muuttolaatikkoa (ovathan ne aina kannellisia?). Pakkaamme kaiken itse, ja tarvitsemme laatikot kotiin asap. Kaikki tavarat viedään mukana, paitsi iso ruokapöytä, kymmenen tuolia ja kolme kirjahyllyä, jotka siis jäävät asuntoon seuraavalle asukkaalle. Ei mitään järkyttävän painavaa eikä pianoa. Asunnon lisäksi pieni varastotila jossa irtaimistoa, sinne voi peruuttaa suoraan ulkopuolelle. Omakotitalon ovelle voi myös ajaa/peruuttaa. Lapinjärvi keskusta, kerrostalo. Fagervik, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 27 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Taivalkoski - Pusula, 80 m² rivitalo kolmio
Omasta takaa on 2 kantajaa. En tarvitse kuljettajan lisäksi kantomiehiä. En tarvitse muuttolaatikoita enkä pakkaustarvikkeita. En tarvitse apua tavaroiden pakkaamisessa enkä purkamisessa. Astianpesukone, pyykinpesukone, pieni arkkupakastin, pieni divaanisohva, 2 yhden hengen sänkyä, vaatekaappi ovat ns. isompia huomioitavia. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen molemmissa päissä. Asunnon lisäksi varastotilaa n. 6 neliötä. Mukaan tulee myös polkupyöriä 2 kpl. Taivalkoski keskusta, rivitalo. Pusula, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Multia, 90 m² rivitalo
Lyhyt muuttomatka, kuski + 2 muuttomiestä selvinnevät urakasta kolmessa tunnissa. Asiakkaan puolelta saadaan tarvittaessa kantomiehiä (useampikin). Muuttolaatikoita tarvitsemme n. 80 kpl, niiden toivottu toimitus kuun puolivälissä ja poishaku kaks viikkoa myöhemmin. Isoja huonekaluja vain sänky ja sohva, muuten laatikoita yms. Muuttoautolla pääsee lähelle ovea molemmissa osoitteissa. Molemmat asunnot ovat kaksikerroksisia. Martinlaakso, rivitalo. Multia keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 28 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Turku, 97 m² kerrostalo
Kantajia ei ole omasta takaa. Mistä muutetaan asunto on 1 kerroksessa, yhdet portaat. Mihin muutetaan talossa on hissi, mutta hissiin ei ehkä mahdu isoimmat tavarat esim sohva, senkki, sänky - muuta suurempaa ei ole. Pyykinpesukone muuttaa. Muuttoauton saa molemmissa kohteissa oven eteen. Laatikoita on n 50-60 (pahvisia max 30 kg) kpl. Pakkaus- ja purkausapuja emme tarvitse. Espoonlahti, kerrostalo. Kärsämäki-Urusvuori-Halinen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 28 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Satakunta

Satakunnassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Satakunta »