Muuttopalvelu Satakunta


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Satakunnassa, Satakuntaan tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Satakunnassa.

Tutustu myös Satakunnassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Satakunta »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Satakunnassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Satakunnassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Joustava, nopea ja ystävällinen

Muutto Lempäälä - Pirkkala

Oli kyllä nopein ja kivuttomin muutto ikinä! Kaverit oli nopeita ja tehokkaita, homma hoitu siististi ja mikään ei hajonnut. Ja mukavia tyyppejäkin vielä! Voin kyllä suositella tätä firmaa! Mistä sovittiin piti kutinsa.

Muutto Hyvinkää - Hyvinkää

Ripeää ja asiallista toimintaa, vastaa kysymyksiin viestillä nopeasti. Käyttäisin uudelleenkin tätä firmaa!

Muutto Helsinki - Oulu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Satakunnassa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Petäjävesi - Kuopio, 51 m² kerrostalo kaksio
Tarve olisi kahdelle kantajalle. Itse pääsen kantamaan kevyempiä tavaroita ja äitini ei voi kantaa mitään. Koska muutto on pienempään 40 neliön asuntoon niin paljon jää tavaraa pois mitä ei muuteta. Auton voi ajaa eteen ja kodinkoneista vain pesukone tulee mukaan kun on kyse vuokra-asunnosta. Tarkemmin katsotaan heinäkuun alussa mahtuvatko sinne kaapistot. Olisi tarve muuttolaatikoille, eli maksaako ne tai saako niistä hyvän tarjouksen useammalle viikolle että äitini voisi pakkaamisen aloittaa jo heinäkuun alussa kun itse asun Helsingissä enkä voi pakkaamisessa auttaa. Yhteydenotto vain s-postitse koska teen vuorotyötä. Petäjävesi keskusta, kerrostalo. Männistö, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 33 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Nuijamaa - Taipalsaari, 40 m² rivitalo yksiö
Tarvitsen 1-2 kantajaa avuksi. Omasta takaa ei ole kuin minä itse, ja aion siivota heti kun tavarat ovat poissa. Painavia ainoastaan sohva ja pyykinpesukone. Kaikki muu kevyttä. Hyvin vähän tavaraa koska asunto oli tilapäinen. Aivan oven eteen ei pääse lähtöpaikassa, mutta n. 10 metrin päähän. Nuijamaa, rivitalo. Taipalsaari, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ylöjärvi - Akaa, 80 m² rivitalo kolmio
Osa pienistä tavaroista viedään itse etukäteen, muuttoautolla huonekalut ja pääosa muuttolaatikoista. Auton saa oven eteen (1 iso sänky kannetaan lähtiessä rivitalon alakerrasta takapihan kautta autolle ja kohteessa omakotitalon yläkertaan portaita pitkin). Isoimmat tavarat ovat 1 sänky ja 1 sohva. Pieni ulkovarasto (pääasiassa polkupyörät, auton renkaat ja puutarhanhoito välineet). Tarvitaan kuskin lisäksi toinen kantaja. Mahdollisesti tarvitaan apua kattolamppujen kiinnittämiseen kohteessa (ei välttämätön). Ylöjärvi keskusta, rivitalo. Toijala keskus, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Orimattila - Orimattila, 60 m² kerrostalo kaksio
Kotimuutto. Tavallista perussettia, pöytää, tuolia, hyllyä, mattoja, vaatteita yms... perus kodin tavaraa. Ei hissiä lähtö paikassa mutta uudessa kohteessa hissi. Tosin melko pieni ja hidas. Kantajia ei ole. Itse voin kantaa jonkin verran mutta en kovin painavaa mitään. Joten hyvä olisi olla kantaja. Muuttolaatikoita tarvitaan muutama. 10-15 kpl. Keittiön pöytä on aika painava. Irrotettavat jalat mutta levyosa melko painava. Kodinkoneita ei ole. Muuttoautoa ei ehkä? ! Saa ihan ulko oven eteen lähtö paikassa mutta uudessa osoitteessa saa ulko oven eteen auton. Varastossa olevia tavaroita ei ole. Orimattila keskusta, kerrostalo. Orimattila keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Satakunta

Satakunnassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Satakunta »