Muuttopalvelu Varsinais-Suomi


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Varsinais-Suomissa, paikkakunnalle Varsinais-Suomi tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Varsinais-Suomissa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Varsinais-Suomi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Varsinais-Suomissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Varsinais-Suomissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erittäin sujuva asiansa tunteva yritys. Napakymppi!🤗🤗😉

Muutto Mikkeli - Kuopio

Voin ehdottomasti suositella, muutto sujui nopeasti ja ammattitaidolla! 👍🏻

Muutto Tampere - Rovaniemi

Olivat ajallaan ja tekivät ripeästi hommat, mukavia muuttomiehiä kaiken lisäksi ☺

Muutto Sotkamo - Lempäälä

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Varsinais-Suomissa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kristiinankaupunki - Punkalaidun, 58 m² kaksio
Punkalaitumen asunto auki, ehkä kerrostalon eka kerros. Kaikki tavarat kaksiosta mieluiten kerralla. Kuljettaja riittää. Muuttolaatikot ois hyvä, ei tarvi apua pakkaamisen tai purkamiseen. Pesukone, sänky, kolme isoa löhötuolia, 2 kaappia. 5 kirjahyllyä (hyllyt saa pois), kirjoja runsaasti. Kristiinankaupunki keskusta, rivitalo. Punkalaidun keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 45 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tervo - Turku, 42 m² kerrostalo yksiö
Kuljettaja + kantaja (2 kantajaa), omasta takakaa ei kantajia, itse pystyn kantamaan rajoitetusti, tavarat pakattu eikä tarvitse purkaa. Suurimmat huonekalut: kulmasohva osisssa, Pyykkikone, 120cmx200cm sänky+patja, yöpöytä, 2 hyllykköä, 2 lipastoa, keittiön pöytä + 4 tuolia, irtotavarat pakattu isoihin laatikoihin (banaanilaatikoihin) ja pehmeät tavarat jätesäkkkeihin, telkkari. Ei varastotilaa. Normaali pakettiauto ei ollut riittävä viime muutossa. Tervo keskusta, kerrostalo. Turku keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rautjärvi - Vantaa, 49 m² kerrostalo kaksio
Muutettavat tavarat: Pesukone ja sen asennus ja kytkentä paikalleen. Kuivausrumpu ja sen asennus ja kytkentä paikalleen. Sähköpöytä. Pöydän lipasto. Sohva. Parisänky 160x200. Iso matto, 2x3 m Ruokapöytä. Parvekkeen säilytyslaatikko Pyydän tarjousta, paljonko näiden muuttaminen maksaisi Vantaalle kerrostaloon. Piha melko ahdas, mutta auto mahtuu. Rautjärvi keskusta, kerrostalo. Kirkonkylä-Veromäki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Keitele - Jyväskylä, 50 m² rivitalo kaksio
Jyväskylän asunto,mihin muutetaan on 45 m2. Entisestä asunnosta ei tule kaikki tavarat mukaan. Uuteen kotiin tulee huonekaluliikkeestä suoraan sohva, sänky ja keittiön pöytä ja tuolit. Muutetaan yhden henkilön melko pieni tavaramäärä. Lasivitriini, kaksi matalaa hyllystöä, keinutuoli, pyykkikone, pyöräpotkuri sekä laatikoihin pakatut vaatteet ja muut pienet tavarat. Keitele keskusta, rivitalo. Keljonkangas, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Varsinais-Suomi

Varsinais-Suomissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Varsinais-Suomi »