Muuttopalvelu Varsinais-Suomi


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Varsinais-Suomissa, paikkakunnalle Varsinais-Suomi tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Varsinais-Suomissa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Varsinais-Suomi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Varsinais-Suomissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Varsinais-Suomissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki toimi viimeisen päälle. Asiat oli helppo hoitaa ja kuljettaja oli reipasotteinen ammattimies.

Muutto Espoo - Pieksämäki

Sujuvammin ei muutto voisi mennä! Aivan mahtavat työntekijät! Suosittelen 👍 kiitos vielä ripeästä ja hyvin hoidetusta muutosta! 🙂

Muutto Espoo - Espoo

Aivan mahtavia ihmisiä ja pitkän matkan muutto sujui erittäin hyvin. Ahkeria miehiä. Kiitos kaikesta! Hyvää jatkoa urallenne.

Muutto Rovaniemi - Vantaa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Varsinais-Suomissa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Jokioinen - Hattula, 80 m² rivitalo kolmio
1-2 kantajaa tulee meiltä isoja tavaroita ei ole kuin sänky ja sohva sitten pienempää tavaraa myös lipastoja ja pari lasten sänkyä Jokioinen keskusta, rivitalo. Rahkoila, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 57 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ylitornio - Tornio, 60 m² kaksio
Osa asunnon tavaroista, koska osa menee kierrätykseen. Iäkäs henkilö, joka muuttaa palvelukotiin. Kantajia ainakin kaksi omasta takaa. Vain kuljetus tarvitaan. Pesukone on haastavin kannettava. Auton saa oven eteen molemmissa paikoissa. Varastotilaa einole muutettavana. Ylitornio keskusta, rivitalo. Tornio keskusta, palvelukoti.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hämeenlinna - Hämeenkyrö, 33 m² yksiö
Hei! Olen muuttamassa tammikuun aikana (loppukuusta) Hämeenkyröön, uutta asuntoa ei ole vielä. Tiedustelen siis alustavasti, paljon maksaisi muuttoauto + yksi kantaja TAI muuttoauto + kaksi kantajaa? Omasta takaa kantajia on yksi. Tavaraa ei ole ihan hirveästi, isoimmat ja painavimmat on pyykkikone ja kahden istuttava sohva. (Lisäksi kaksi suht kevyttä baaripöytää+neljä tuolia, kahden hengen patja, Ikean kevyt lipasto, kevyt nojatuoli, osiin menevä sänky sekä pikkutavaraa ja laatikoita. Laatikoita ehkä n. 25?) Muuttoauton saa ajettua Hämeenlinnassa oven eteen. Kiitos jo etukäteen! Hämeenlinna keskusta, rivitalo. Hämeenkyrö keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kotka - Hollola, 70 m² kerrostalo kolmio
Tarvisin vain 2 apumiestä kantaa tavaroita autoon 8-9 väliin. Ja jos paku tulee täyteen niin myöhemmin päivällä loput tavarat kun palaan hollolasta eli noin 13-14 väliin. Kotkansaari, kerrostalo. Soramäki, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Varsinais-Suomi

Varsinais-Suomissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Varsinais-Suomi »