Asiakaspalvelu

Kysyttävää tarjouksesta tai muutostasi?

Muuton aikataulu ja muut yksityiskohdat
Muuton siirtäminen tai peruuttaminen
Kysymykset tarjouksista

Saat asiantuntevan vastauksen kun otat yhteyttä tarjouksen tehneeseen muuttofirmaan. Asiakaspalvelun yhteystiedot löytyvät kyseisen muuttofirman lähettämästä tarjouksesta.

Onko muuttopäivä vaihtunut?

Ota yhteyttä valitsemaasi muuttofirmaan, ja sovi uudesta muuttopäivästä suoraan heidän kanssa. Yhteystiedot löydät heidän tarjouksesta.

Jos et ole vielä löytänyt sopivaa muuttofirmaa, voit sulkea vanhan tarjouspyyntösi sähköpostistasi löytyvän linkin kautta. Sen jälkeen tee uusi kilpailutus uudella ajankohdalla.

Haluatko perua muuton tai kilpailutuksen?

Jos olet sopinut muutosta muuttofirman kanssa, ota heihin yhteyttä peruaksesi varauksen. Löydät muuttofirman yhteystiedot sähköpostiisi tulleesta tarjouksesta.

Jos et ole vielä valinnut muuttofirmaa, riittää kun suljet tarjouspyyntösi sähköpostista löytyvän linkin kautta.

Sulkemislinkki löytyy useimmista sähköposteista, mitä olet vastaanottanut Muuttomaailma.fi:stä, kuten ilmoitukset uusista tarjouksista. Vinkki: Etsi sähköpostilaatikostasi Muuttomaailma.

Etkö ole vielä valmis tekemään päätöstä?

Muutossa on paljon liikkuvia osia, ja tilanne etenee kun etenee. Voit ilman muuta tehdä päätöksen muuttofirman valitsemisesta kun olet valmis. Jos järjestelmä lähettää muistutuksia, jätä ne huomioimatta, kunnes aika on oikea. Ei siis kiirettä!

Ystävällisesti muistutamme, että muuttofirmojen kalenterit täyttyvät nopeasti. Etenkin kuukauden vaihteet ovat suosittuja ajankohtia, joten huomioi että viivyttelemällä voit menettää toivomasi muuttopäivän.

Haluatko antaa palautetta ja arvostelun?

Kun muutto on suoritettu, saat pian sähköpostiisi henkilökohtaisen linkin, jonka kautta voit antaa arvostelun. Linkki lähetetään muuttofirman valinneille asiakkaille.

Jos linkkiä ei kuulu, ja muutosta on kulunut jo pari päivää, ota yhteyttä Muuttomaailma.fi:n asiakaspalveluun. Yhteystiedot ovat alla. Kiitos!

Muuttomaailma.fi:n asiakaspalvelu auttaa kilpailutukseen liittyvissä asioissa

Aloita kilpailutus täyttämällä muuton tai kuljetuksen tiedot täällä. Kun saat tarjouksia, lähetämme sinulle ilmoituksen sähköpostiisi. Jos löydät sopivan muuttofirman, valitse se suoraan tarjouksen yhteydestä nappia painamalla.

Asiakaspalvelumme on tarvittaessa apunasi kilpailutukseen liittyvissä kysymyksissä: asiakastuki@muuttomaailma.fi