Muuttopalvelu Lahti


Yli 14 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Edessä muutto Lahteen tai Lahdesta? Tai askarruttaako muuton hinta? Löydä helposti muuttofirma, jolla on tarjota sinulle sopivin muuttopalvelu ja muuttoapu alueella Lahti. Tarjouspyyntö tavoittaa ilmaiseksi Lahden muuttofirmat ja jokainen kiinnostunut muuttofirma on sinuun yhteydessä tarjouksen kera, jotta sinun on helppo verrata muuttopalveluiden sisältö sekä hinnat.

Tarjouspyyntö tavoittaa myös muut muuttopalvelua tarjoavat muuttofirmat, jotka suorittavat muutot Lahdesta ja Lahteen.


Lahden muuttoja ja kokemuksia

Muutto Lahdesta Vantaalle

Muutettavana on 15 kpl laatikostoja, joiden mitat ovat 100x40x40 cm. Omasta takaa 2 kantajaa. Ajoneuvon saa oven eteen kummassakin päässä. Muuttopäivä on jo ylihuomenna.

Saadut tarjoukset
Muuttotarjouksia tuli vuorokaudessa viisi kappaletta. Kaikissa oli ilmoitettu käytettävä muuttokalusto ja henkilökunta, sekä tietenkin hinnat. Muuttomaailman tarjoukset sisältävät aina myös muuttofirman saamat asiakasarvostelut, jotka osaltaan tukevat päätöksen tekoa.

Muuttofirman valinta
Asiakas löysi sopivan muuttofirman, ja muutto päästiin suorittamaan jo seuraavana päivänä. Mutkaton yhteydenpito on tärkeää silloin kun muutto tapahtuu lyhyellä varoitusajalla. Muuttomaailman työkalut ovat tässä apuna.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Homma tapahtui tosi ripeästi ja niin kuin oli suunniteltu. Uskallan suositella."

Lahden Muutto ja Kuljetus Oy

Omatoimimuutto Lahden Muutto ja Kuljetuksen tehokkailla ja turvallisilla muuttovälineillä on edullisempaa kuin uskotkaan ja moninkertaisesti nopeampaa kuin pahvilaatikko- ja nyyttimuutto. Voit myös tilata meiltä muuttomiehet, jotka hoitavat muuton puolestasi. Huolellinen suunnittelumme takaa onnistuneen ja sujuvan kotimuuton. Kokeneiden ammattilaistemme käsissä kalleinkin omaisuutesi siirtyy turvallisesti ja vakuutettuna uuteen kotiisi. Sinulle jää vain pakkaaminen, johon saat meiltä sekä ohjeet että pakkaustarpeet. Halutessasi suoritamme myös täydenpalvelun kotimuuton, jolloin hoidamme puolestasi kaiken muuttamiseen liittyvän.

Lahden Muuttoexpertit Ky

Toteutamme kaikenlaiset asunto- ja kotimuutot asiakkaan tarpeiden mukaan. Yksinkertaisimmillaan esimerkiksi meiltä voit tilata kuljettajan, auton sekä muuttolaatikot ja tilaaja huolehtii talkooväestä ja tavaroiden kantajista. Miksi kantaisit painavien tavaroiden lisäksi turhaa stressiä muutosta?

Muuton pitäisikin olla selkäsärkyjen – puhumattakaan järjestelyjen aiheuttamasta päänsärystä – asemesta vaivaton prosessi. Ammattilainen pakkaa ja kuljettaa tuotteet takuuvarmasti perille. Räätälöity paketti sopivalla miehityksellä ja tarpeiden mukaan valitulla, oikean kokoisella autolla on joskus erittäin mainio ratkaisu. Tällöin puhutaan ns. avaimet käteen -paketeista. Avaimet käteen-periaatteella tehtävät muutot ovat kasvattaneet suosiotaan, eikä syyttä. Pakettiin sisältyy tarvittaessa arkojen ja helposti vaurioituvien huonekalujen suojaus.

Muuttopalvelu Transworm

Olemme koti- ja yritysmuuttoihin, sekä tavarankuljetuksiin erikoistunut kuljetusyritys. Toimimme Lahden talousalueella ja Heinolassa, asemapaikkanamme Lahti. Teemme muutot myös muualle Suomeen edullisesti ja hintatakuulla. Kalustomme kattaa kaiken pakettiautosta isoihin kuorma-autoihin ja muuttomiehemme ovat nuoria, reippaita ja motivoituneita työhönsä. Lähtökohtanamme on tarjota helppoja ratkaisuja muuttajalle valmiilla muuttopaketeillamme. Toimintamme on aina asiakaslähtöistä, jokainen muutto on yksilöllinen! Pyrimme valmiilla paketeillamme helpottamaan muuttajaa tietämään etukäteen mitä muuttaminen maksaa. Mikään kuljetus ei ole liian pieni tai suuri, joten kysy rohkeasti tarjousta niin pienen huonekalun, kuin suuren omakotitalon irtaimiston kuljetuksesta! Hoidamme myös kaatopaikkakuljetukset ja vanhojen tavaroiden kierrätykseen viennit.

Niemi Palvelut Oy

Muutot luotettavasti ja ammattitaidolla! Niemeltä saat kaikki muuttoon liittyvät palvelut helposti ja vaivattomasti. Voit valita sinulle sopivan kokonaisuuden tarpeittesi mukaan laajasta palveluvalikoimastamme. Teemme muuttoja kaikkialla Suomessa sekä ulkomailla.

Niemi Palvelut on SMPY:n (Suomen Muuttopalveluyritykset ry) jäsenyritys. Niemi Palveluilla on myös Avainlippu-tunnus.

Muita suosittuja paikkakuntia: Mäntsälä, Hollola ja Riihimäki

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!