Muuttopalvelu Lahti


Yli 15 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Lahti

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Muutto on Muuttomaailman avulla mukavampaa. Ilmaispalvelussa kilpailutat kerralla yli 200 muuttofirmaa ja sopivin muuttopalvelu löytyy vaivatta. Lahteen tai Lahdesta muutossa, Lahti ei ole ainoa kaupunki josta juuri sinulle sopiva muuttofirma saattaa löytyä. Sen sijaan että itse etsisit sopivaa muuttofirmaa, jätä meille tarjouspyyntö, saat tarjouksia vapailta ja kiinnostuneilta muuttofirmoilta. Palvelun avulla on helppo selvittää muuton hinta ja löytää arvosteluiden perusteella itselle sopivin muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Lahti

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Lahden muuttoja ja kokemuksia

Muutto Lahden sisällä

Sohva, massiivipuinen keittiönpöytä, kahtia jaettava parisänky, televisio, pyykinpesukone, 2-metrisiä huonekasveja muutettavana pienempien tavaroiden lisäksi. Varmaankin noiden siirtelyyn riittäisi ammatilaisilta yksikin päivä. Jos sunnuntaisin on tosi kovat taksat, sitten muuttopäivä voi olla myös esimerkiksi joku maanantai. Kantajia on omasta takaa 65-vuotiaat vanhemmat ja me itse. Pöytä varsinkin painaa tuhottomasti, sen kantoon tarvitaan voimakkaita henkilöitä. vanhemmiltani särkyisi selkä. Muuttoauton pystyy parkkeeraamaan kevyiden rappusten eteen, jotka johtavat 2-kerroksiseen rivitaloasuntoon. Tarvitaan myös pakkauslaatikoita runsaasti. Pakkaaminen ja purkaminen hoituvat täysin itse.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai kaikkiaan 6 hyvää tarjousta. Yksi tarjous oli ylitse muiden ja tuli valituksi.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen Hämeenlinnalaisen yrityksen suorittamaan muuttoa Lahdessa. Muutto suoritettiin urakkahinnoittelulla. Muuttoon sisältyi: muuttoauto, kuljettaja ja muuttomies, nokka- ja pumppukärryt, liikennelupa, ammattipätevyys, polttoaineet ja ajokilometrit, suojausmateriaalit ja kiinnitysliinat, ALV 24%.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Ripeitä, mukavia ja oma-aloitteisia. Ottaisimme heidät uusiksi vaikka pieni kolaus kävi pöytään ja yksi kasvi kaatui pakkausvaiheessa."

Lahden sisäinen muutto

Tarvitsen kaksi muuttomiestä, pesukone, muuttoauto mahtuu ovien eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai lyhyessä ajassa 3 hyvää tarjousta, joista yksi tuli valituksi.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi Lahdesta paikallisen muuttofirman tekemään muuttoa. Muuttoon tehty tarjous oli urakkahinnoittelulla ja tästä syystä muita kuluja ei muuttoon tullut. Joissain tapauksissa urakkahinnoittelu voi olla hyvä ratkaisu, koska silloin tiedät muuton kustannukset tarkasti.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Reippaasti sujui muutto. Muuttomiehet ripeitä."

Muutto Lahdesta Vantaalle

Muutettavana on 15 kpl laatikostoja, joiden mitat ovat 100x40x40 cm. Omasta takaa 2 kantajaa. Ajoneuvon saa oven eteen kummassakin päässä. Muuttopäivä on jo ylihuomenna.

Saadut tarjoukset
Muuttotarjouksia tuli vuorokaudessa viisi kappaletta. Kaikissa oli ilmoitettu käytettävä muuttokalusto ja henkilökunta, sekä tietenkin hinnat. Muuttomaailman tarjoukset sisältävät aina myös muuttofirman saamat asiakasarvostelut, jotka osaltaan tukevat päätöksen tekoa.

Muuttofirman valinta
Asiakas löysi sopivan muuttofirman, ja muutto päästiin suorittamaan jo seuraavana päivänä. Mutkaton yhteydenpito on tärkeää silloin kun muutto tapahtuu lyhyellä varoitusajalla. Muuttomaailman työkalut ovat tässä apuna.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Homma tapahtui tosi ripeästi ja niin kuin oli suunniteltu. Uskallan suositella."


Lahden Muutto ja Kuljetus Oy

Hirsimetsäntie 16, 15200 Lahti

Vuodesta 1960 asti toiminut Lahden Muutto ja Kuljetus keskittyy vuokraamaan muuttolaatikoita sekä tarjoamaan täyden palvelun muuttoja. Muuttofirman käyttämä kalusto sopeutuu jokaiseen tarpeeseen ja muuttoautot ovat kapasiteetiltaan 15 – 45 kuution väliltä.

Tämän kokeneen muuttofirman huolella suunnittelema muuttokokonaisuus takaa sen, että muutto onnistuu ja on sujuva. Hyödyntämällä tämän perinteikkään muuttofirman kokeneita muuttomiehiä voit olla varma että arvokaskin irtaimistosi ja muu omaisuutesi siirtyy ajallaan sekä turvallisesti uuteen kotiin.

Lahden Muuttoexpertit Ky

Mannerheiminkatu 11, 15100 Lahti

Asiakkaan tarpeet huomioivaa ja hänen tarpeisiin mitoitettua muuttopalvelua on Lahdessa tarjonnut Lahden Muuttoexpertit Oy jo vuodesta 1993 lähtien. Toimien Suomessa sekä ulkomailla tämä ammattitaitoinen ja luotettava muuttofirma on suorittanut jo tuhansia yksityishenkilöiden ja yritysten muuttoja menestyksekkäästi.

Kevyimmillään voit tilata muuttoosi avuksi tältä firmalta esimerkiksi pelkän kuljettajan autoineen. Muuttolaatikot he toimittavat myös tarvittaessa mutta loput voit hoitaa itse omin talkoovoimin. Toisaalta jos haluat säästyä selkäkivuilta ja ylimääräiseltä stressiltä voit palkata osaavat muuttomiehet hoitamaan koko muuton. Lahden Muuttoexpertti Oy:n ammattilaiset pakkaavat ja kuljettavat muuttokuormasi turvallisesti perille.

Muuttola / MJP Muuttopalvelut

Koritie 2, 15540 Villähde

Lahdessa toimipaikkaansa pitävä Muuttola tarjoaa apua muuttoon kuin muuttoon. Heidän toimesta muutto toimitetaan ripeästi ja turvallisesti. Heidän nuoret, reippaat ja motivoituneet muuttamisen ammattilaiset ovat huolellisia tavaran kuljetuksessa. Heidän lupauksensa on tehdä kaikkensa, jotta tavarat siirtyvät ilman kolhiintumisia.

Muuttofirman käyttämät kuorma-autot ovat varusteltu monipuolisesti ja niistä löytyy kaikki tarvittavat ominaisuudet ammattimaiseen muuttamiseen. Perälautanostimien, kantoliinojen, nokkakärryjen, sidontavälineiden ja tarvittavien suoja- ja pakkaustarvikkeiden avulla muutto sujuu leikiten.

Niemi Palvelut Oy

Laatukatu 6, 15680 Lahti

Niemen Lahden toimipiste sijaitsee Lahden eteläpuolella valtatien läheisyydessä. Tilaamalla Niemeltä muuttopalvelun, sujuu muutto luotettavasti ja ammattitaidolla. Saat heiltä helposti ja vaivattomasti kaikki muuttopalvelut kuten pakkaamisen, varastoinnin ja kierrätyksen. Laajasta palveluiden valikoimasta Niemen asiantunteva muuttohenkilökunta räätälöi sinulle pyyntösi mukaisesti juuri sopivan muuttopalvelun. Muuttoja Niemi tekee kaikkialla kotimaassa ja ulkomailla.

Muita suosittuja paikkakuntia: Mäntsälä, Hollola ja Riihimäki

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!