Muuttopalvelu Lahti


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Muutto on Muuttomaailman avulla mukavampaa. Ilmaispalvelussa kilpailutat kerralla yli 500 muuttofirmaa ja sopivin muuttopalvelu löytyy vaivatta. Lahteen tai Lahdesta muutossa, Lahti ei ole ainoa kaupunki josta juuri sinulle sopiva muuttofirma saattaa löytyä. Sen sijaan että itse etsisit sopivaa muuttofirmaa, jätä meille tarjouspyyntö, saat tarjouksia vapailta ja kiinnostuneilta muuttofirmoilta. Palvelun avulla on helppo selvittää muuton hinta ja löytää arvosteluiden perusteella itselle sopivin muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Lahti »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Lahdessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Lahdessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Lahti muuttoja ja kokemuksia

Muutto Heinolasta Lahteen

Noin 40 muuttolaatikkoa, kuljettajan lisäksi yksi kantomies.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 3 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma löytyi nopeasti tarjouspyynnön jättämisen jälkeen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Riihimäeltä valittiin ja muutto Heinolasta Lahteen pystyi alkamaan viihtyisämmin. Muuttofirma lähetti muuttoon 3 muuttomiestä ja ison kuorma-auton muuttoautoksi. Muutto tehtiin tuntihinnoitellusti niin, että siirtymisistä ei tullut kustannuksia ja ainoastaan kantamisesta maksettiin. Muuttofirma toimitti myös muuttolaatikot muuttajalle. Yrityksen liikenneluvat ovat kunnossa ja muuttofirma on luotettava kumppani tilaajavastuu.fi palvelussa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muuttoauto ja -miehet tulivat täsmälleen sovittuna aikana. Työ sujui ripeästi ilman tupakka- ym taukoja ja kaverit olivat lisäksi mukavasti sosiaalisia. Kaikki kolme tervehtivät meitä käsipäivällä ja esittelivät itsensä, siitä ylimääräinen kiitos!"

Muutto Lahden sisällä

Sohva, massiivipuinen keittiönpöytä, kahtia jaettava parisänky, televisio, pyykinpesukone, 2-metrisiä huonekasveja muutettavana pienempien tavaroiden lisäksi. Varmaankin noiden siirtelyyn riittäisi ammatilaisilta yksikin päivä. Jos sunnuntaisin on tosi kovat taksat, sitten muuttopäivä voi olla myös esimerkiksi joku maanantai. Kantajia on omasta takaa 65-vuotiaat vanhemmat ja me itse. Pöytä varsinkin painaa tuhottomasti, sen kantoon tarvitaan voimakkaita henkilöitä. vanhemmiltani särkyisi selkä. Muuttoauton pystyy parkkeeraamaan kevyiden rappusten eteen, jotka johtavat 2-kerroksiseen rivitaloasuntoon. Tarvitaan myös pakkauslaatikoita runsaasti. Pakkaaminen ja purkaminen hoituvat täysin itse.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai kaikkiaan 6 hyvää tarjousta. Yksi tarjous oli ylitse muiden ja tuli valituksi.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen Hämeenlinnalaisen yrityksen suorittamaan muuttoa Lahdessa. Muutto suoritettiin urakkahinnoittelulla. Muuttoon sisältyi: muuttoauto, kuljettaja ja muuttomies, nokka- ja pumppukärryt, liikennelupa, ammattipätevyys, polttoaineet ja ajokilometrit, suojausmateriaalit ja kiinnitysliinat, ALV 24%.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Ripeitä, mukavia ja oma-aloitteisia. Ottaisimme heidät uusiksi vaikka pieni kolaus kävi pöytään ja yksi kasvi kaatui pakkausvaiheessa."

Lahden sisäinen muutto

Tarvitsen kaksi muuttomiestä, pesukone, muuttoauto mahtuu ovien eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai lyhyessä ajassa 3 hyvää tarjousta, joista yksi tuli valituksi.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi Lahdesta paikallisen muuttofirman tekemään muuttoa. Muuttoon tehty tarjous oli urakkahinnoittelulla ja tästä syystä muita kuluja ei muuttoon tullut. Joissain tapauksissa urakkahinnoittelu voi olla hyvä ratkaisu, koska silloin tiedät muuton kustannukset tarkasti.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Reippaasti sujui muutto. Muuttomiehet ripeitä."

Muutto Lahdesta Vantaalle

Liittyvä paikkakunta: Vantaa

Muutettavana on 15 kpl laatikostoja, joiden mitat ovat 100x40x40 cm. Omasta takaa 2 kantajaa. Ajoneuvon saa oven eteen kummassakin päässä. Muuttopäivä on jo ylihuomenna.

Saadut tarjoukset
Muuttotarjouksia tuli vuorokaudessa viisi kappaletta. Kaikissa oli ilmoitettu käytettävä muuttokalusto ja henkilökunta, sekä tietenkin hinnat. Muuttomaailman tarjoukset sisältävät aina myös muuttofirman saamat asiakasarvostelut, jotka osaltaan tukevat päätöksen tekoa.

Muuttofirman valinta
Asiakas löysi sopivan muuttofirman, ja muutto päästiin suorittamaan jo seuraavana päivänä. Mutkaton yhteydenpito on tärkeää silloin kun muutto tapahtuu lyhyellä varoitusajalla. Muuttomaailman työkalut ovat tässä apuna.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Homma tapahtui tosi ripeästi ja niin kuin oli suunniteltu. Uskallan suositella."

Lahden muuton ajoaika ja välimatka

Muutto Lahdesta Tampereelle kestää 1 t 51 min ja on 128 km.

Muutto Lahdesta Helsinkiin kestää 1 t 24 min ja on 106 km.

Muutto Lahdesta Turkuun kestää 2 t 56 min ja on 241 km.

Muutto Lahdesta Ouluun kestää 6 t 13 min ja on 510 km.

Muutto Lahdesta Jyväskylään kestää 2 t 7 min ja on 171 km.

Muutto Lahdesta Kuopioon kestää 3 t 28 min ja on 293 km.

Muutto Lahdesta Joensuuhun kestää 4 t 9 min ja on 339 km.

Muutto Lahdesta Vaasaan kestää 4 t 50 min ja on 368 km.

Muutto Lahdesta Espooseen kestää 1 t 26 min ja on 119 km.

Muutto Lahdesta Rovaniemelle kestää 8 t 44 min ja on 713 km.

Muutto Lahdesta Hämeenlinnaan kestää 1 t 7 min ja on 75 km.

Muutto Lahdesta Poriin kestää 3 t 9 min ja on 245 km.

Muutto Lahdesta Kouvolaan kestää 59 minuuttia ja on 64 km.

Muutto Lahdesta Lappeenrantaan kestää 1 t 55 min ja on 149 km.

Muutto Lahdesta Vantaalle kestää 1 tunti 9 minuuttia ja on 94 km.

Muutto Lahdesta Mikkeliin kestää 1 t 35 min ja on 132 km.

Muutto Lahdesta Kotkaan kestää 1 t 43 min ja on 122 km.

Muutto Lahdesta Seinäjoelle kestää 4 t 4 min ja on 305 km.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Selkeää, nopeaa, edullista ja tavaroiden käsittelyn osalta hienovaraista toimintaa! Kiitokset!

Muutto Lahti - Orivesi

Ei kertakaikkiaan mitään valittamisen aihetta. Muuttomiehet olivat oikein mukavia ja tiedonkulku toimivaa. Muutto meni loistavasti.

Muutto Lahti - Somero

Ajallisesti muuttoon meni reilu kaksi tuntia, vaikka toisessa osoitteessa ei ollut edes hissiä. Reippaita muuttajia olivat!

Muutto Lahti - Lahti

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Lahdessa

  • Jalkaranta
  • Liipola
  • Ankkuri
  • Ahtiala
  • Ruoriniemi
  • Mukkula
  • Kivimaa
  • Patomäki
  • Villähde
  • Petsamo

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Virolahti - Lahti, 45 m² rivitalo kaksio
Minun lisäkseni muutossa on yksi kantaja kohteessa (Lahti). Minulla on iso sohva, joka pitää purkaa osiin, jotta sitä jaksaa kantaa. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Taulutelevisio on ehkä arvokkain esine, joka pitää kuljettaa varovasti. Pakkaan itse tavarat. Minulla on pyykinpesukone, jota on helpompi kuljettaa nokkakärryillä. Ruokapöydän saa tarvittaessa kasattua osiin. Talvirenkaat vievät tietysti tilaa. En tarvitse kuljettajan lisäksi kantomiehiä. Virolahti keskusta, rivitalo. Möysä, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lahti - Viitasaari, 76 m² kerrostalo kolmio
yksi kantomies tarvitaan, yksi omastatakaa, pesukone, kuivausrumpu, sohva, 2 sänkyä, keinuvat sohvatuolit 2kpl, sohvapöytä 2kpl, kirjoutuspöytä, tv-kaappipöytä+tv. 2m leveä+1,70m korkea kirjahylly, Puukaappeja 3 kpl noin 70sm kork. 120 sm. pitkä+syvyys 60sm. Terassin pöytä ja 4 tuolia. Sekä normaaleja käyttötavaroita itse pakataan . purkamisessa ja pakkaamisessa ei tarvitse apua. Auton saa oven eteen. Kartano-Paavola, kerrostalo. Viitasaari keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pukkila - Lahti, 73 m² rivitalo kolmio
Omasta takaa tavarat löytyy pakattuna ja sidottuna, pääosin banaanilaatikoissa joten helppo pinota. Itse lapsen kanssa menemme edeltä tulevaan osoitteeseen, tarv kantoapua kyllä minusta itsestä myös on. Kantomiehiä sen 2 toivottavaa (toinen kuskina) Toivottavaa että tavarat menee kerralla, tavaraan suhteessa että 3h + keittiö on, ei tavaraa paljoa ole. Selkeä muutto. Ulkovarasto on mutta siellä ei ole kuin auton rengaskierros joka varsinaisesti helposti siirtyy. Toivottavaa tarjoukset s-postilla, sillä olen sairaanhoitajana työssä ja olemassa olevan tilan vallitessa puheluihin vastaaminen on hankalaa. Pukkila keskusta, rivitalo. Riihelä, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lahti - Pertunmaa, 62 m² kerrostalo kolmio
Omia kantajia 2 + minä. En tarvitse muuttolaatikoita tms. Isoimpia huonekaluja ovat 160 cm jenkkisänky, 3 istuttava sohva ja Ikean lipasto. Muuttoauton saa ajettua molemmissa päissä aivan oven eteen. Pertunmaalla on 16 leveää porrasaskelmaa toiseen kerrokseen. Lähtöpäässä Lahdessa on yksi häkkivarasto, jossa muutamia pahvilaatikoita ja vaatesäkkejä ja 4 auton rengasta. Jos kuljettaja osallistuu myös kantamiseen, niin sitten ei tarvitse muita kantomiehiä. Liipola, kerrostalo. Pertunmaa keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 37 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Lahden Muutto ja Kuljetus Oy

Hirsimetsäntie 16, 15200 Lahti

Vuodesta 1960 asti toiminut Lahden Muutto ja Kuljetus keskittyy vuokraamaan muuttolaatikoita sekä tarjoamaan täyden palvelun muuttoja. Muuttofirman käyttämä kalusto sopeutuu jokaiseen tarpeeseen ja muuttoautot ovat kapasiteetiltaan 15 – 45 kuution väliltä.

Tämän kokeneen muuttofirman huolella suunnittelema muuttokokonaisuus takaa sen, että muutto onnistuu ja on sujuva. Hyödyntämällä tämän perinteikkään muuttofirman kokeneita muuttomiehiä voit olla varma että arvokaskin irtaimistosi ja muu omaisuutesi siirtyy ajallaan sekä turvallisesti uuteen kotiin.

Lahden Muuttoexpertit Ky

Mannerheiminkatu 11, 15100 Lahti

Asiakkaan tarpeet huomioivaa ja hänen tarpeisiin mitoitettua muuttopalvelua on Lahdessa tarjonnut Lahden Muuttoexpertit Oy jo vuodesta 1993 lähtien. Toimien Suomessa sekä ulkomailla tämä ammattitaitoinen ja luotettava muuttofirma on suorittanut jo tuhansia yksityishenkilöiden ja yritysten muuttoja menestyksekkäästi.

Kevyimmillään voit tilata muuttoosi avuksi tältä firmalta esimerkiksi pelkän kuljettajan autoineen. Muuttolaatikot he toimittavat myös tarvittaessa mutta loput voit hoitaa itse omin talkoovoimin. Toisaalta jos haluat säästyä selkäkivuilta ja ylimääräiseltä stressiltä voit palkata osaavat muuttomiehet hoitamaan koko muuton. Lahden Muuttoexpertti Oy:n ammattilaiset pakkaavat ja kuljettavat muuttokuormasi turvallisesti perille.

Muuttola / MJP Muuttopalvelut

Koritie 2, 15540 Villähde

Lahdessa toimipaikkaansa pitävä Muuttola tarjoaa apua muuttoon kuin muuttoon. Heidän toimesta muutto toimitetaan ripeästi ja turvallisesti. Heidän nuoret, reippaat ja motivoituneet muuttamisen ammattilaiset ovat huolellisia tavaran kuljetuksessa. Heidän lupauksensa on tehdä kaikkensa, jotta tavarat siirtyvät ilman kolhiintumisia.

Muuttofirman käyttämät kuorma-autot ovat varusteltu monipuolisesti ja niistä löytyy kaikki tarvittavat ominaisuudet ammattimaiseen muuttamiseen. Perälautanostimien, kantoliinojen, nokkakärryjen, sidontavälineiden ja tarvittavien suoja- ja pakkaustarvikkeiden avulla muutto sujuu leikiten.

Kuljetusliike OK Ojala Oy

Ryynäsentie 126, 17120 Paimela

Kuljetusliike OK Ojala Oy sijaitsee Hollola – Lahti alueella ja palvelee sieltä käsin koko Suomessa. Yritys on toiminut jo yli 16 vuoden ajan. Heidän ammattitaitoinen ja vastuullinen henkilökunta palvelee nykyaikaista kalustoa hyödyntäen.

Muuttopalvelut voit tilata yritykseltä joko tuntihinnoiteltuna tai urakkana. Muuttoihin käytetään sivusta avattavaa pakettiautoa jolloin muuttotavarat on helppo pakata autoon ja autosta pois.

Muita suosittuja paikkakuntia: Mäntsälä, Hollola, Riihimäki, Orimattila, Heinola, Janakkala ja Asikkala

Muuttoauto Lahti

Lahdessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Lahti »