Muuttopalvelu Helsinki


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oli kyseessä sitten muutto Helsinkiin, Helsingistä tai Helsingin sisällä – Löydä sopivin muuttopalvelu jättämällä tarjouspyyntö, välitämme sen muuttofirmoille ja kiinnostuneet muuttopalvelut tekevät sinulle suoraan tarjouksia. Muuttomaailma.fi:ssä kilpailutat ilmaiseksi muuttopalvelut ja löydät kaiken tarvittavan muuttamiseen liittyvän tiedon. Muutot palvelussa hoitavat ammattitaidolla yli 500 muuttofirmaa.

Tavoitat kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat tarjoukset muuttofirmoilta vuorokauden sisällä ja valinta on helppo lukemalla muutto arvostelut ja vinkit miten muutot hoituvat onnistuneesti. Palveluun jätetty tarjouspyyntö tavoittaa Helsingin lisäksi myös muut pääkaupunkiseudun muuttofirmat. PK-seudun muuttopalvelut jotka suorittavat muutot sekä pääkaupunkiseudulla että sen ulkopuolella ovat siis kaikki yhden tarjouspyynnön päässä. Muuttomaailma.fi-palvelua on käyttänyt jo yli 250 000 muuttajaa.

Kilpailuta muuttopalvelu Helsinki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Helsingissä

Muutto tai kuljetus hakusessa Helsingissä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Helsinki muuttoja ja kokemuksia

Muutto Rukatunturilta Helsinkiin

Hei! Muutan seuraavat tavarat: Ruokailuryhmä, johon kuuluu pöytä ja kahdeksan tuolia, yksi kapeahko vitriinikaappi, yksi levysoitin/cd-kotelokaappi sekä television alle asetettava taso, kaksi patjaa, vuodevaatteet, vaatteet, kengät, yksi häkkivarastollinen rooliasuja, astiasto, muutama matto, polkupyörä. Piano, joka tuodaan asuntoni lähellä sijaitsevaan tyttäreni asuntoon eli ensimmäiseen kerrokseen. Tarvitsen kantajan ainoastaan pianolle. Riittäisikö 42 m3 tilavuus kyseiselle muutolle.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi 5 päivän harkinnan jälkeen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi Tamperelaisen muuttofirman suorittamaan muuttoa Rukatunturilta Helsinkiin. Muuttomatka oli noin 690 kilometriä ja se suoritettiin isolla kuorma-autolla ja kahdella muuttomiehellä. Muuttopalvelu oli tehnyt tarjouksen urakkahintaisena, koska pitkän matkan muutossa se tulee asiakkaalle halvemmaksi vaihtoehdoksi. Muuttoauton varustukseen kuului mm. perälautanosturi, pehmusteet huonekaluja varten, suojaustarvikkeet, kuorman sidontaliinat, kärryt, pianonnostoliinat ja rullalauta. Valitun muuttofirman luvat ja vakuutukset ovat ajantasalla.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Sain erinomaista palvelua! Muuttomiehet olivat alansa huippuammattilaisia. Sain kunnioittavaa ja ystävällistä kohtelua. Muutto on haastava tilanne. Se vaatii voimia. Jää pysyvästi kiitollisuus siitä, että minua asiakkaana huomioitiin muuton eri vaiheissa parhaalla mahdollisella tavalla!"

Muutto Helsingistä Janakkalaan

Kyseessä koko asunnon muutto kaikkine tavaroineen varasto ja autotalli mukaan lukien. Kuljettaja + apumies tarvitaan. Emme tarvitse muuttolaatikoita,pakkaustarvikkeita emmekä apua tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa. On isoja huonekaluja sekä kodinkoneita mm. kirjahyllyjä, sohvakalusto, sängyt, pyykinpesukone, televisio. Muuttoauton saa ajettua pääoven eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Helsinkiläinen muuttofirma valittiin muuttoon Helsinki - Janakkala. Muuttofirma oli ehdottanut, että käy paikan päällä arvioimassa muuttomiestarpeen ja ajoneuvon tarpeen. Näin saataisiin räätälöityä paras mahdollinen hinta muutolle. Yrityksen kaikki tarpeelliset luvat ovat kunnossa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muuttofirman kanssa muutto sujui jouhevasti ja mukavissa merkeissä. Muuttomiehet olivat mukavia ja ammattitaitoisia, olivat ajoissa paikalla ja hoitivat tavaroiden pakkauksen sekä purkamisen ripeästi. Paljon kiitoksia heille hyvin sujuneesta muutosta."

Kolmion muutto Helsingissä

Muutetaan suurin osa asuinhuoneiston ja vinttikomeron (”4. kerroksessa”) tavaroista uuteen asuntoon. Tavaraa on normaalin kolmihenkisen perheen verran. Suurimpia esineitä ovat vuodesohva (2m x 1,1m), 2,5 m korkeat seinähyllyt, pesukone ja parisänky. Lähtöpään porttikongi on pieni, joten siitä mahtuu vain pienempi pakettiauto. Iso auto pitää jättää kadulle. Toisessa päässä autolla pääsee oven eteen. Tarjoukseen voi sisällyttää myös muuttolaatikot (20 kpl) mikäli yritys tarjoaa ko. palvelua.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 8 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Pääkaupunkiseudun muutto tehtiin tuntihinnoittelulla. Muuttoa lähti suorittamaan erittäin ammattimainen yritys monen vuoden kokemuksella. Ammattilaisten mukana tuli kaikki tarvittava muuttoon, eli muuttomiehet, muuttoauto, suojat tavaroille, nokka- ja pumppukärryt sekä hyvä muuttoasenne. Muuttomaailman kautta jo paljon positiivisia palautteita saanut yritys oli palautteidenkin puolesta hyvä valinta muuttoon. Kilpailuta muutto Muuttomaailman sivuilla ja valitse stressivapaa muutto itsellesi.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Miehet tulivat ajallaan paikalle ja hoitivat ison urakan ripeästi ja ilman taukoja valmiiksi. Suosittelen!"

Helsingin sisäinen muutto

Muutetaan asunnon ja varaston sisältö. Pääasiassa muutettavat tavarat ovat huonekaluja, sängyt, sohva (vanha ja herkkä), kaappeja (paloina), cd-levyjä, astioita yms. Tämän lisäksi jonkin verran pahvilaatikoita. Asunnon lisäksi on pahvilaatikoita n. 10-15 kpl, jotka tulisi samalla. Omasta takaa on yksi kantaja mutta mahdollisimman ripeän muuton toiveena lisämiehitykselle olisi tarvetta. Tavarat saadaan pakattua ja purettua muuten itse. Molemmissa paikoissa pääsee ajamaan oven viereen. Päämäärässä olevan kohteen hissi on herkkäluontoinen ja siihen ei voi ladata suuria määriä tavaraa. Rappuset laakeat ja helppokulkuiset.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 8 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Muuttaja sai tutustua tarjouksiin ja muuttofirmojen arvosteluihin kaikessa rauhassa. Valinnan varaa riitti.

Muuttofirman valinta
Muuttoavuksi valittiin pk-seudulla toimiva luotettava muuttoyritys, joka antoi tuntihinnoitellun selkeän tarjouksen. Kyseinen yritys on saanut paljon myönteistä palautetta Muuttomaailman käyttäjiltä, joten heidät oli helppo valita, vaikka eivät ole se edullisin muuttofirma. Luottamus on tärkeää.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Todella reippaita ja kohteliaita muuttajia. Muutto meni oikein nappiin."

Helsingin muuton ajoaika ja välimatka

Muutto Helsingistä Tampereelle kestää 2 t 9 min ja on 179 km.

Muutto Helsingistä Turkuun kestää 1 t 56 min ja on 168 km.

Muutto Helsingistä Ouluun kestää 7 t 17 min ja on 610 km.

Muutto Helsingistä Jyväskylään kestää 3 t 12 min ja on 271 km.

Muutto Helsingistä Kuopioon kestää 4 t 35 min ja on 392 km.

Muutto Helsingistä Joensuuhun kestää 5 t 17 min ja on 439 km.

Muutto Helsingistä Lahteen kestää 1 t 23 min ja on 106 km.

Muutto Helsingistä Vaasaan kestää 5 t 10 min ja on 423 km.

Muutto Helsingistä Espooseen kestää 23 minuuttia ja on 21 km.

Muutto Helsingistä Rovaniemelle kestää 9 t 48 min ja on 812 km.

Muutto Helsingistä Hämeenlinnaan kestää 1 t 16 min ja on 101 km.

Muutto Helsingistä Poriin kestää 3 t 2 min ja on 244 km.

Muutto Helsingistä Kouvolaan kestää 1 t 48 min ja on 140 km.

Muutto Helsingistä Lappeenrantaan kestää 2 t 44 min ja on 225 km.

Muutto Helsingistä Vantaalle kestää 33 minuuttia ja on 22 km.

Muutto Helsingistä Mikkeliin kestää 2 t 43 min ja on 232 km.

Muutto Helsingistä Kotkaan kestää 1 t 40 min ja on 134 km.

Muutto Helsingistä Seinäjoelle kestää 4 t 22 min ja on 360 km.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hommat hoituivat ripeästi ja luotettavasti! Lisämaksua vastaan toimittivat myös romuja sorttiasemalle, mikä teki muuttoprosessistani oikein sujuvan. Nyt harmittaa enää se etten ottanut myös siivouspalvelua tältä firmalta.

Muutto Helsinki - Helsinki

Kaikki meni paremmin kuin hyvin, vaikka olin jo muuttostressissäni valmistautunut täyteen katastrofiin pakkaussekoilujeni vuoksi. Mutta mukavien muuttomiesten tultua loppui kyllä stressi siihen paikkaan, kun huomasi että heillä oli homma hallussa. Erinomaista palvelua ja kaikki hoitui sovitusti (tai paremminkin), tällaisen muuton haluaisin ehdottomasti seuraavallakin kerralla!

Muutto Helsinki - Helsinki

Ihanat, ystävälliset ja osaavat muuttomiehet!

Muutto Helsinki - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Helsingissä

 • Lauttasaari
 • Töölö
 • Herttoniemi
 • Konala
 • Ullanlinna
 • Munkkiniemi
 • Punavuori
 • Kallio
 • Eira
 • Viikki
 • Etelä-Haaga
 • Oulunkylä
 • Käpylä
 • Kamppi

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Ypäjä, 69 m² kerrostalo kolmio
Kuskin lisäksi kantaja, kannettavana lasivitriinejä (mahtuvat hissiin) ja kirjahyllyn osa jonka muuttomiehet kantoivat ylös. Myös sänky pitänee viedä kantaen sekä mahdollisesti sohva kahdessa osassa, muun tavaran pitäisi mahtua hissillä. Muuttoauton saa ovelle kummassakin paikassa, pakkaamme/suojaamme kaiken itse. Kannelmäki, kerrostalo. Ypäjä keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Ylitornio, 68 m² kerrostalo kolmio
Tavaroiden muutto helsingistä ylitorniolle. Tarkkaa tavaramäärää hankala vielä sanoa, osa pitäisi tuhota jonnekkin. Pyykinpesukone on yksittäisenä raskain. Sänky varmaan menee roskiin, ei lähe. Auton saa oven lähelle, asunto samassa tasossa, ei rappusia yms. Kantajia omasta puolesta on yksi tai kaksi. Muuttoa ei tarvi tehdä päivässä, eikä päivä ole niin tarkka joskus touko-kesäkuussa. Malmi, kerrostalo. Ylitornio keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vöyri - Helsinki, 84 m² kerrostalo kolmio
Muuttoautolla pääsee ulko-oven viereen molemmissa osoitteessa, omalta puolelta ei ole kantoapua tarjota. Isoja huomioitavia kalusteteita on sänky 160x200, Piano (normaalikokoinen), pyykinpesukone, kuivausrumpu ja 90kg Fitness Crosstrainerpyörä. Olohuoneen sohvakaluste on usean osaan purettava jonka me tulemme tekemään valmiiksi ennen muuttoa. Myös kellarivarastotilan tavarat n.4 neliötä pitäisi ottaa mukaan ja siirtää uuden asunnon varastotilaan. Muuttolaatikoita tarvitaan 50-60 kpl sekä pakkaustarvikkeita (vaatteet laitamme mustiin jätesäkkeihin). Muuttolaatikot pakataan ja puretaan itse. Vöyri keskusta, kerrostalo. Kaitalahti, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Tohmajärvi, 65 m² kerrostalo kolmio
Tarvitaan muuttolaatikot ja kantajat. Sohvien, patjojen, taulujen suojaamiseen tarvitaan pakkaustarvikkeet. Asuntoon liittyy autotalli ja verkkokellari. Tallissa on kolme pystykaappia ja runsaasti muuta tavaraa. Lisäksi on piano ja pesukone sekä pieni ja iso arkkupakastin. 4-osainen osittain purettava hyllykkö, 2 polkupyörää sekä kuntopyörä. Kaksi isoa kukkaa eli Jukkapalmua. Onko henkarivaatteet (takit) pakattava muuttolaatikoihin? Muuttoauton saa ajettua molemmissa paikoissa oven eteen. Niin sovittaessa muuttoyrityksen edustaja pääsee arvioimaan paikanpäällä tarkemmin kuljetettavan tavaran määrän ja laadun. Tapanila, kerrostalo. Tohmajärvi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 50 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

SB-Palvelut

Puistokaari 13 A 3, 00200 Helsinki

Muuttopalvelu Helsingissä. SB-Palvelut on vuonna 2009 perustettu palvelualan yritys etelä-Suomessa. He hoitavat muutot ja myös kalustekasaukset ammattitaidolla ja positiivisella asenteella. Tarvittaessa voit myös vuokrata muuttolaatikot heiltä helpottamaan muutossa.

Yritys suorittaa muutot pääasiallisesti Etelä-Suomen alueella (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Hyvinkää, Lahti, Kouvola, Porvoo, Lohja, Inkoo, Siuntio, Kirkkonummi jne..). Toteutamme myös pidempiä muuttoja sekä kuljetuksia kaupunkien välillä 17m3 kuormatilan puitteissa.

JA-KI Muutto Oy

Hankasuontie 3, 00390 Helsinki

Haluatko muuttaa nopeasti ja vaivattomasti? JA-KI Muutto Oy auttaa. He hoitavat muuttosi muuttotavarasi uuteen osoitteeseen juuri silloin kun haluat. Niin kotimaan kuin ulkomaankin muutot onnistuvat yksityisille, että yrityksille.

Luotettava muuttokumppani JA-KI Muutto Oy tarjoaa muuttoosi kaikki tarvittavat palvelut. Hommaa kaikki palvelut kerralla niin säästät aikaa ja vaivaa. Kokonaisvaltainen muuttopalvelumme sisältää muuttolaatikot toimituksineen, pahvilaatikot ja muut muuttotarvikkeet. Muuttoyritykseltä saat tarvittaessa myös varastointipalvelut ja muuttosiivouksen.

Helsingin muutto ja kuljetus

Linnankoskenkatu 3 A 2 B, 00250 Helsinki

Muuttoihin ja muuttopalveluiden tarjoamiseen erikoistunut Helsingin muutto- ja kuljetus on palvellut jo yli 15 vuotta niin yksityisiä kuluttajia kuin yritysasiakkaitakin. Kuuntelemme asiakkaitamme ja olemme muotoilleet palveluitamme asiakkaiden palautteen mukaan, samalla kuitenkin pysyen osaamisen ydinalueella. Kerta toisensa jälkeen muuttoasiakkaat ovat tilanneet palvelumme kilpailukykyisten hintojemme ja palvelevan henkilökuntamme vuoksi.

Kaiken kokoiset muutot hoituvat ammattitaidolla. Halutessasi voit jopa luovuttaa koko muuttourakan käsiimme, jolloin hoidamme niin sanotusti ”avaimet käteen”-periaatteella muuton alusta loppuun. Muuttopalveluiden lisäksi valikoimastamme löytyy muuttolaatikoiden vuokraus sekä kalusteiden kasaus ja purku.

Kuljetus Reen Oy

Työpajankatu 2 1c, 00580 Helsinki

Helsinkiläinen Kuljetus Reen Oy suorittaa muutot nopeasti ja ammattitaidolla. He tarjoavat kaikki tarvitsemasi muuttopalvelut ja näin muutto on mahdollisimman vaivaton. Yritys on tarjonnut muuttopalvelua alueella Helsinki ja koko Suomi jo vuodesta 1979 lähtien.

Yritys räätälöi sinulle tarjouspyyntösi mukaisesti muuttotarjouspaketeistaan juuri sinun muuttoosi tarpeisiin sopivan muuttopalvelun. Heiltä saat myös edullisesti muuttolaatikot, jotka ovat aina puhtaat. Yritys tekee myös halutessasi muuttosiivouksen muuton jälkeen. Tarjolla on myös lyhyt- ja pitkäaikaiset varastoinnit lämpimässä ja kuivassa varastossa.

Trans K. Heikell Oy

Viittapolku 7 C, 00950 Helsinki

Trans K. Heikell Oy on yli 20 vuoden kokemuksen omaava ammattilainen kuljetusalalla, joka tarjoaa laadukkaat palvelut yritysten sekä yksityisten kuljetus sekä logistiikkatarpeisiin. Perusperiaatteisiimme lukeutuu kuljetusten toimittaminen sovitusti sekä löytää aina tilaajalle sopiva ratkaisu.

Kalustoomme kuluu kuorma-autoja perälautanosturilla, pakettiautoja sekä umpikorikuorma-autoja joissa on aukeaa koko sivu. Hoidamme sekä yritys- että kotimuutot. Kannattaa huomioida edulliset hinnat viikonlopuille. Tarvittaessa käytettävissä on myös porraskiipijä.

Kuljetusliike FastOne Oy

Messeniuksenkatu 11 A 15, 00250 Helsinki

Perheyritys Kuljetusliike FastOne Oy tarjoaa muuttopalveluita akselilla Helsinki – Rovaniemi. Vuonna 1991 perustetun kuljetusalalla toimivan perheyrityksen palveluihin kuuluvat koti-, yritys- ja toimistomuutot. Lisäksi he tarjoavat kuljetuspalvelut, erilaiset sopimusajot ja varastointia pääkaupunkiseudulla.

Muuttopalveluiden lisäksi yritys tarjoaa muuttosiivoukset ja muuttolaatikoiden sekä pakkaustarvikkeiden vuokrauksen. Tämä täyden palvelun muuttofirman henkilökunta on muutto- ja kuljetusalalla ammattitaitoista ja kokenutta.

Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy

Runonlaulajantie 57 B, 00420 Helsinki

Kuljetus- ja muuttopalveluihin erikoistunut perheyritys Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy on toiminut lähes 50 vuotta kuljetusalalla jonka vuoksi se omaa vankan ammattitaidon ja osaamisen. Erityisesti haastaviin kuljetus- ja haalaustehtäviin kannattaa valita kokemuksen omaava ammattilainen. Tämä Helsinkiläinen perheyritys on Helsingin KTK:n osakasautoilijoita, joten omien palveluiden lisäksi heidän käytettävissä on laaja verkosto kalustoa ja logistiikkapalveluita.

KuljetusVarma

Elontie 49, 00660 Helsinki

KuljetusVarma on perheyritys jonka erikoisosaamista ovat muutot ja pianonkuljetukset. He palvelevat pieniä ja suuria asiakkaita kunnianhimolla ja korkealla työmoraalilla. Tästä täyden palvelun muuttofirmasta saat muuttolaatikot ja pakkausmateriaalin, jotka he tuovat sopimuksen mukaan etukäteen. Tämän Helsinkiläisen muuttofirman toiminta-alue on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kerava ja Järvenpää, mutta he tekevät muuttokuljetuksia koko Suomen alueella sopimuksen mukaan.

Suoritamme muuton tilavilla ja puhtailla autoilla sekä oikeilla varusteilla (nokkakärryt, suojahuovat, kiinnityshihnat jne). Tarvittaessa kytkemme sähkölaitteet, viritämme television, laitamme verhot ja poraamme taulut sekä asennamme pesukoneet toimintakuntoon. Muuton jälkeen haemme sovitusti muuttolaatikot pois ja voimme vielä tehdä jälkiasennuksia, kaappien kasausta tms.

Muuttolinnut Oy

Kaisaniemenkatu 1, 00100 Helsinki

Muuttopalveluihin erikoistunut perheyritys Muuttolinnut Oy hoitaa ammattitaidolla muutot ja muuttokuljetukset niin kotimaahan kuin Eurooppaan. Perinteisen muuttopalvelun lisäksi heiltä voit pyytää tarjouksen myös muuttoasi helpottavaan loppusiivoukseen. Tällä kokonaisvaltaista palvelua tarjoavalla muuttofirmalla on Helsingissä myös laadukkaat varastointitilat, joihin saat tavarasi säilöön muuton tai juuri haluamaksesi ajaksi.

Muita suosittuja paikkakuntia: Nurmijärvi, Vantaa, Kotka, Sipoo, Kauniainen ja Loimaa

Muuttoauto Helsinki

Helsingissä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Helsinkiin muutto ja kaupunkitietoa

Helsinki on Suomen pääkaupunki ja Uudenmaan maakuntakeskus. Pääkaupungilla on tarjota monipuolisesti palveluja moneen lähtöön.

Muuttopalveluita tarjoavat muuttofirmat sijaitsevat ympäri kaupunkia, niin ydinkeskustassa kuin vähän kauempanakin. Muuttopalveluita Helsinkiin ja Helsingistä muuttoon on tarjolla runsaasti. Vanhimmat muuttofirmat ovat toimineet 50 – jopa 100 vuotta. Muuttajalle on tarjolla valinnanvaraa riippuen arvostatko enemmän laatua vai hintaa.

Muuttopalvelua etsiessä kannattaa myös harkita ulkopaikkakuntien muuttofirmoja, jotka saattavat tarjota erittäin kilpailykykyistä muuton hintaa. Tämän vuoksi onkin järkevintä jättää tarjouspyyntö, joka tavoittaa kaikki alueella muuttopalvelua tarjoavat muuttofirmat.

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Helsinki »