Muuttopalvelu Helsinki


Yli 14 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Suunnitelmissa muutto Helsinkiin tai Helsingistä? Tai askarruttaako muuton hinta? Muuttomaailma.fi auttaa löytämään helposti muuttofirma, jolla on tarjota sinulle sopivin muuttopalvelu ja muuttoapu alueella Helsinki. Tarjouspyyntö tavoittaa ilmaiseksi Helsingin muuttofirmat ja jokainen kiinnostunut muuttofirma on tarjouksen kera sinuun yhteydessä, jotta sinun on helppo verrata muuttopalveluiden sisältö sekä hinnat.

Tarjouspyyntö tavoittaa myös muut muuttopalvelua tarjoavat muuttofirmat, jotka suorittavat muutot Helsingistä ja Helsinkiin.


Helsingin muuttoja ja kokemuksia

Helsingin sisäinen muutto

Muutetaan asunnon ja varaston sisältö. Pääasiassa muutettavat tavarat ovat huonekaluja, sängyt, sohva (vanha ja herkkä), kaappeja (paloina), cd-levyjä, astioita yms. Tämän lisäksi jonkin verran pahvilaatikoita. Asunnon lisäksi on pahvilaatikoita n. 10-15 kpl, jotka tulisi samalla. Omasta takaa on yksi kantaja mutta mahdollisimman ripeän muuton toiveena lisämiehitykselle olisi tarvetta. Tavarat saadaan pakattua ja purettua muuten itse. Molemmissa paikoissa pääsee ajamaan oven viereen. Päämäärässä olevan kohteen hissi on herkkäluontoinen ja siihen ei voi ladata suuria määriä tavaraa. Rappuset laakeat ja helppokulkuiset.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 8 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Muuttaja sai tutustua tarjouksiin ja muuttofirmojen arvosteluihin kaikessa rauhassa. Valinnan varaa riitti.

Muuttofirman valinta
Muuttoavuksi valittiin pk-seudulla toimiva luotettava muuttoyritys, joka antoi tuntihinnoitellun selkeän tarjouksen. Kyseinen yritys on saanut paljon myönteistä palautetta Muuttomaailman käyttäjiltä, joten heidät oli helppo valita, vaikka eivät ole se edullisin muuttofirma. Luottamus on tärkeää.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Todella reippaita ja kohteliaita muuttajia. Muutto meni oikein nappiin."

Muutto Oulusta Helsinkiin

Kaksio Oulussa kahden asukkaan tavaroilla. Muutettavana kirjakaapisto, ruokapöytä ja tuolit, pieni hyllykkö sekä iso kasa laatikoita. Ne toimitetaan varastoon Helsingissä. Siellä on käytettävissä kärryt ja pumput ja hissit ovat isoja.

Saadut tarjoukset
Muutto sai peräti kymmenen tarjousta, joten valinnan varaa oli. Osa tarjouksista oli erittäin edullisia, koska muuttofirma olisi muutoin ajamassa tyhjällä autolla Oulusta Helsinkiin. Valitettavasti aikataulut eivät kuitenkaan kohdanneet. Loput tarjoukset olivat tuhannen euron molemmin puolin, ja sieltä löytyikin sopiva muuttofirma suorittamaan muuton.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi muuttoonsa luotettavan firman, jonka tarjous sisälsi tilavan 20 kuutiometrin kuorma-auton, suojauspehmusteet, kuskin, ja valinnaisen lisäkantajan. Luonnollisesti vastuu- ja tiekuljetusvakuutus, luvat, polttoaineet ym. sisältyivät hintaan.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!

Muutto Espoosta Helsinkiin

Hei! Kaipaisin muuttoautoa ja kahta kantajaa avuksi isojen tavaroiden muuttoon, joko perjantaina illasta tai lauantaina aamusta, riippuen hinnoittelustanne. Pienemmät tavarat ja laatikot pyrin saamaan itse muutettua aikaisemmin, mutta isoille huonekaluille (jenkkiparisänky, sängynpääty, kaksi lipastoa, parvekekalusteet, neljä ruokapöydän tuolia ja muutama matto) kaipaisin kantoapua. Muutettavassa asunnossa on kaksi isoa hissiä käytössä, mutta toisessa päässä on käytössä vain yksi pieni hissi. Muuttoautolla pääsee suoraan oven eteen molemmissa päissä. Muutto on kaksiosta, mutta muutettavia tavaroita pitäisi olla vain yksiön verran. Saisinkohan näillä tiedoilla tarjouksenne molemmille päiville, niin että hinta sisältää kaikki kulut? Kiitos etukäteen.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai viisi tarjousta hyvin pian tarjouspyynnön jättämisen jälkeen. Tarjoukset oli räätälöity asiakkaan huolellisesti kirjoitetun tarjouspyynnön mukaisesti.

Muuttofirman valinta
Tarjouspyyntö muutosta jätettiin perjantaina, ja sunnuntaihin mennessä asiakas oli tehnyt valintansa. Hänelle sopiva muuttopalvelu ja hinta löytyi kätevästi tarjouksia vertailemalla. Voittanut tarjous oli urakkahinnoiteltu ja sisälsi mm. tilavan pakettiauton, polttoaineet, kaksi muuttomiestä, pakkausmuovit ja nokkakärryt.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Todella nopeaa ja tehokasta toimintaa! Kohteliaat ja mukavat muuttomiehet."

Helsinkiin muutto ja kaupunkitietoa

Helsinki on Suomen pääkaupunki ja Uudenmaan maakuntakeskus. Pääkaupungilla on tarjota monipuolisesti palveluja moneen lähtöön.

Muuttopalveluita tarjoavat muuttofirmat sijaitsevat ympäri kaupunkia, niin ydinkeskustassa kuin vähän kauempanakin. Muuttopalveluita Helsinkiin ja Helsingistä muuttoon on tarjolla runsaasti. Vanhimmat muuttofirmat ovat toimineet 50 – jopa 100 vuotta. Muuttajalle on tarjolla valinnanvaraa riippuen arvostatko enemmän laatua vai hintaa.

Muuttopalvelua etsiessä kannattaa myös harkita ulkopaikkakuntien muuttofirmoja, jotka saattavat tarjota erittäin kilpailykykyistä muuton hintaa. Tämän vuoksi onkin järkevintä jättää tarjouspyyntö, joka tavoittaa kaikki alueella muuttopalvelua tarjoavat muuttofirmat.

Muutto Helsinki

Niemi Palvelut Oy

Niemi tarjoaa muutot luotettavasti ja ammattitaidolla. Niemeltä saat kaikki muuttoon liittyvät palvelut kuten pakkaus-, varastointi- ja kierrätyspalvelut helposti ja vaivattomasti. Räätälöimme sinulle tarjouspyyntösi mukaisen muuttopalvelun laajasta palveluvalikoimastamme. Teemme muuttoja kaikkialla Suomessa sekä ulkomailla. Niemi on SMPY:n (Suomen Muuttopalveluyritykset ry) jäsenyritys ja omistaa Avainlippu-tunnuksen.

SB-Palvelut

Muuttopalvelu Helsingissä. SB-Palvelut on vuonna 2009 perustettu palvelualan yritys etelä-Suomessa. He hoitavat muutot ja myös kalustekasaukset ammattitaidolla ja positiivisella asenteella. Tarvittaessa voit myös vuokrata muuttolaatikot heiltä helpottamaan muutossa.

Yritys suorittaa muutot pääasiallisesti Etelä-Suomen alueella (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Hyvinkää, Lahti, Kouvola, Porvoo, Lohja, Inkoo, Siuntio, Kirkkonummi jne..). Toteutamme myös pidempiä muuttoja sekä kuljetuksia kaupunkien välillä 17m3 kuormatilan puitteissa.

JA-KI Muutto Oy

Helsinkiläinen JA-KI Muutto Oy auttaa sinua muuttamaan nopeasti ja vaivattomasti. Hoidamme muuttosi uuteen osoitteeseen haluamanasi ajankohtana. Kauttamme onnistuvat kodin ja yrityksen muutot alueella Helsinki, koko kotimaa ja myös ulkomaat.

Säästä aikaa ja vaivaa hankkimalla kaikki palvelut samalta muuttofirmalta! Tarjoamme kokonaisvaltaista muuttopalvelua, joka sisältää kaikki tarvitsemasi palvelut: muuttolaatikoiden tuonti, varastointipalvelut, muuttosiivous, jne. JA-KI Muutto Oy tunnetaan muuttokumppanina johon voi luottaa. Meiltä saat aina joustavaa ja ammattitaitoista palvelua. Vuosien varrella olemme onnistuneesti hoitaneet lukuisia muuttoja pienistä kodin muutoista suuriin yritysmuuttoihin.

Helsingin KTK Oy

MasterMover suorittaa muutot 45 vuoden kokemuksella. Muutamme mitä vain, mihin vain ja milloin vain. Muuttopalvelu, joka on nopea tehokas ja turvallinen. Yritys tarjoaa muuttopalvelut tarpeeseen kuin tarpeeseen. Ei ole väliä oletko omatoimimuuttaja vai haluatko että muutto tehdään helpoimman kautta ns. ”avaimet käteen” -periaatteella. Muotoilemme MasterMover-muuttopalvelun henkilökohtaisen muuttotarpeesi mukaan.

Tarjoamme myös muuttoon tarvittavat muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet. Voit noutaa laatikot itse tai tilata ne kotiisi.

Helsingin muutto ja kuljetus

Olemme yli 15 vuoden kokemuksella muuttopalveluihin erikoistunut palveluyritys. Palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita. Tarjoamamme palvelut ovat muotoutuneet asiakastoiveiden mukaan mutta olemme kuitenkin pysyneet osaamisemme ydinalueilla. Asiakkaamme käyttävät palveluitamme yhä uudestaan ja uudestaan kilpailukykyisen hintamme ja palvelevan henkilökuntamme vuoksi.

Toiminta-alueemme on Helsinki ja pääkaupunkiseutu, mutta suoritamme muuttoja muuallakin sopimuksen mukaan. Kokeneiden muuttoammattilaistemme ansiosta arvokkainkin omaisuutesi muuttaa perille sovittuna ajankohtana.

Kuljetus Reen Oy

Helsinkiläinen Kuljetus Reen Oy suorittaa muutot nopeasti ja ammattitaidolla. He tarjoavat kaikki tarvitsemasi muuttopalvelut ja näin muutto on mahdollisimman vaivaton. Yritys on tarjonnut muuttopalvelua alueella Helsinki ja koko Suomi jo vuodesta 1979 lähtien.

Yritys räätälöi sinulle tarjouspyyntösi mukaisesti muuttotarjouspaketeistaan juuri sinun muuttoosi tarpeisiin sopivan muuttopalvelun. Heiltä saat myös edullisesti muuttolaatikot, jotka ovat aina puhtaat. Yritys tekee myös halutessasi muuttosiivouksen muuton jälkeen. Tarjolla on myös lyhyt- ja pitkäaikaiset varastoinnit lämpimässä ja kuivassa varastossa.

Trans K. Heikell Oy

Kuljetuksia ja muuttoja. Edulliset viikonloppuhinnat. Meiltä löydätte sopivan ratkaisun eri kuljetustarpeisiin. Suoritamme kotimaan kuljetuksia ja muuttoja niin yksityisille kuin yrityksillekin – ja aina kilpailukykyiseen hintaan.

Toimipaikkamme sijaitsee Helsingissä. Tarjoamme kuljetuksia lähinnä Tampereen eteläpuoleisen Suomen alueelle. Tarvittaessa tarjoamme kuljetuksia myös muualle Suomeen.

Kuljetusliike FastOne Oy

Perheyritys Kuljetusliike FastOne Oy tarjoaa muuttopalveluita akselilla Helsinki – Rovaniemi. Vuonna 1991 perustetun kuljetusalalla toimivan perheyrityksen palveluihin kuuluvat koti-, yritys- ja toimistomuutot. Lisäksi he tarjoavat kuljetuspalvelut, erilaiset sopimusajot ja varastointia pääkaupunkiseudulla.

Muuttopalveluiden lisäksi yritys tarjoaa muuttosiivoukset ja muuttolaatikoiden sekä pakkaustarvikkeiden vuokrauksen. Tämä täyden palvelun muuttofirman henkilökunta on muutto- ja kuljetusalalla ammattitaitoista ja kokenutta.

Muuttopalvelu Forsman

Muuttoihin ja kuljetuksiin erikoistunut Helsinkiläinen Muuttopalvelu Forsman on perustettu vuonna 1916. Yritys suorittaa muutot pääasiassa Uudenmaan alueella (Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen ja Sipoo) sekä Uudeltamaalta muualle Suomeen. Yritys tarjoaa koti- ja yritysmuutot kilpailukykyisellä hinnalla myös maanlaajuisesti.

Täyden palvelun Muuttopalvelu Forsman tarjoaa kuljetus- ja muuttopalveluiden lisäksi varastointipalveluita yrityksille, yksityisille ja yhteisöille. Vuosien aikana karttunut ammattitaito tekee yrityksestä yhden maan kokeneimmista muuttopalvelua tarjoavista kuljetusliikkeistä. Muuttopalveluista, jotka on tietenkin suurin työllistäjä, meillä on vuosien kokemus. Oli kyseessä pieni tai suuri muutto, muuttopalvelumme palvelee aina laadukkaasti. Kokemuksemme tuhansista muutoista on aina merkittävä etu asiakkaillemme.

Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy

Kuljetus- ja muuttopalveluihin erikoistunut perheyritys Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy on toiminut lähes 50 vuotta kuljetusalalla jonka vuoksi se omaa vankan ammattitaidon ja osaamisen. Erityisesti haastaviin kuljetus- ja haalaustehtäviin kannattaa valita kokemuksen omaava ammattilainen. Tämä Helsinkiläinen perheyritys on Helsingin KTK:n osakasautoilijoita, joten omien palveluiden lisäksi heidän käytettävissä on laaja verkosto kalustoa ja logistiikkapalveluita.

KuljetusVarma

KuljetusVarma on muuttoihin ja pianonkuljetuksiin erikoistunut perheyritys. He palvelevat pieniä ja suuria asiakkaita kunnianhimolla ja korkealla työmoraalilla. Tästä täyden palvelun muuttofirmasta saat muuttolaatikot ja pakkausmateriaalin, jotka he tuovat sopimuksen mukaan etukäteen. Tämän Helsinkiläisen muuttofirman toiminta-alue on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kerava ja Järvenpää, mutta he tekevät muuttokuljetuksia koko Suomen alueella sopimuksen mukaan.

Suoritamme muuton tilavilla ja puhtailla autoilla sekä oikeilla varusteilla (nokkakärryt, suojahuovat, kiinnityshihnat jne).
Tarvittaessa kytkemme sähkölaitteet, viritämme television, laitamme verhot ja poraamme taulut sekä asennamme pesukoneet toimintakuntoon. Muuton jälkeen haemme sovitusti muuttolaatikot pois ja voimme vielä tehdä jälkiasennuksia, kaappien kasausta tms.

Muuttolinnut Oy

Muuttopalveluihin erikoistunut perheyritys Muuttolinnut Oy hoitaa ammattitaidolla muutot ja muuttokuljetukset niin kotimaahan kuin Eurooppaan. Perinteisen muuttopalvelun lisäksi heiltä voit pyytää tarjouksen myös muuttoasi helpottavaan loppusiivoukseen. Tällä kokonaisvaltaista palvelua tarjoavalla muuttofirmalla on Helsingissä myös laadukkaat varastointitilat, joihin saat tavarasi säilöön muuton tai juuri haluamaksesi ajaksi.

Muita suosittuja paikkakuntia: Nurmijärvi, Vantaa ja Kotka

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!