Muuttopalvelu Pori


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Muuttomaailma on helpoin tapa suunnitella Porin muutto, kilpailuttaa muuttopalvelu ja löytää sopivin muuttofirma. Ilmaispalvelu tavoittaa yli 400 muuttopalvelua tarjoavaa yritystä ja kiinnostuneet tekevät sinulle suoraan tarjouksia. Tarjousten vertailu on palvelussa erittäin helppoa ja samalla voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin, joten voit olla varma että löydät muuttosi juuri sen sopivimman muuttofirman. Aloita jättämällä tarjouspyyntö ja tutustumalla kattaviin oppaisiin ja muistilistoihin.

Kilpailuta muuttopalvelu Pori »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Porissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Porissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Pori muuttoja ja kokemuksia

Muutto Porista Pieksämäelle

Ei kantajia omasta takaa. Tarvitsen muuttolaatikoita. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Ei huomioitavia varastotiloja. Ei muita isoja huonekaluja kuin sohva, 120cm sänky, sekä keittiön pöytä.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Helsinkiläinen muuttofirma lähti suorittamaan muuttoa Porista Pieksämäelle. Muutto suoritettiin urakkahinnoittelulla. kustannuksiin sisältyi alv, polttoaineet + ajokilometrit, vastuuvakuutukset, 2 muuttomiestä. Muuttomailman kautta välitetyistä muutoista jo paljon positiivisia palautteita saanut yritys hoiti tämänkin muuton niin, että asiakas oli tyytyväinen. Muuttomaailman sensuroimattomat arvostelut antavat hyvin kuvaa siitä, että millainen muuttofirma muuttoa tulee suorittamaan.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki meni hyvin. Homma hoitui ripeästi ja ystävällisesti."

Muutto Porin sisällä

Muutetaan isot tavarat, sohva x 2, parisänky, klaffilipasto, pesukone, televisiotaso, lasivitriini ja muutama muu pienempi huonekalu. Kaikki tavarat eivät mahdu hissiin. Kantajat tarvitaan. Itätullinkadulla autoa ei saa ihan oven eteen, Valtakadulla saa.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 hyvää tarjousta muuttoon. Kaikilla muuttofirmoilla oli hyvä määrä positiivisia palautteita, mutta yksi tarjouksista piti valita ja niin myös tehtiin.

Muuttofirman valinta
Muuttoon valittiin tuntihinnoittelulla suunniteltu muutto Porissa. Muuttoon sisältyi mm. Muuttoauto, 2 muuttomiestä, suojausmateriaalit, alv, vakuutukset ja tässä tapauksessa myös asiakkaan hyvä mieli muutosta. Muuttomaailman kautta voit saada monenlaisia tarjouksia yhdellä tarjouspyynnöllä. Tähän muuttoon tuntihinnoittelu oli paras, koska muutto sujui nopeasti ja asiakas oli valmistautunut muuttoon asiaankuuluvalla tavalla.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui mallikkaasti. Miehet toimivat todella hyvänä tiiminä ja olivat myös mukavia. Tavaroiden organisointi autoon sujui ammattitaidolla. Nimeltä muistan yhden muuttomiehen, joka oli erittäin ystävällinen ja ahkera. Hän myös opasti hienosti, ilmeisesti hieman kokemattomampana. Rauhallisuus, mutta silti nopea toiminta olivat hieno yhdistelmä. Voin suositella muillekin! "

Porin sisäinen muutto

Muutettavia tavaroita ovat ainoastaan sohva, parisänky, pesukone, pienempi sänky, tv-taso eli kaikki pienet tavarat kuljetetaan henkilöautolla. Yksi kantaja omasta takaa. Muuttoauton koosta riippuen sen saa ajettua lähtöpaikan pihaan. Muutettavaan taloon autoa ei saa pihaan, mutta aivan portin eteen pääsee. Muutettavat tavarat sijaitsevat kolmessa eri kerroksessa, joista alimpaan kerrokseen pääsee vain ulkokautta. Keski- ja ylimmän kerroksen tavarat saa ulos etuovesta. Muuton saa todennäköisesti hoidettua 1-2 muuttokuormalla. Alimmassa kerroksessa on pesukone ja parisänky. Keskikerroksessa sohva ja tv-taso ja ylimmässä vain sänky.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 hyvää tarjousta kiireiseen muuttoon ensimmäisen vuorokauden aikana.

Muuttofirman valinta
Muuttofirmaksi valikoitui nopeasta aikataulusta huolimatta paikallinen muuttoyritys, joka tarttui tilanteeseen ja teki muuttotarjouksen nopeasti. Muutossa käytettiin tuntihinnoittelua ja asiakas oli tähän tyytyväinen. Täytyykin muistaa, että vaikka urakkahinnoissa ei muuton kustannukset nouse tunnissa kuten tuntihinnoittelussa, ei se välttämättä tee muutosta halvempaa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki toimi hienosti. Muuttomiehet olivat paikalla ajoissa ja tavarat siirtyivät paikasta toiseen nopeasti."

Porin muuton ajoaika ja välimatka

Muutto Porista Tampereelle kestää 1 t 34 min ja on 113 km.

Muutto Porista Helsinkiin kestää 3 t 7 min ja on 245 km.

Muutto Porista Turkuun kestää 1 t 54 min ja on 140 km.

Muutto Porista Ouluun kestää 6 t 26 min ja on 509 km.

Muutto Porista Jyväskylään kestää 3 t 16 min ja on 263 km.

Muutto Porista Kuopioon kestää 5 tuntia ja on 409 km.

Muutto Porista Joensuuhun kestää 6 t 25 min ja on 509 km.

Muutto Porista Lahteen kestää 3 t 9 min ja on 243 km.

Muutto Porista Vaasaan kestää 2 t 23 min ja on 191 km.

Muutto Porista Espooseen kestää 2 t 51 min ja on 227 km.

Muutto Porista Rovaniemelle kestää 8 t 56 min ja on 711 km.

Muutto Porista Hämeenlinnaan kestää 2 t 11 min ja on 186 km.

Muutto Porista Kouvolaan kestää 4 t 2 min ja on 304 km.

Muutto Porista Lappeenrantaan kestää 4 t 58 min ja on 389 km.

Muutto Porista Vantaalle kestää 3 t 6 min ja on 237 km.

Muutto Porista Mikkeliin kestää 4 t 38 min ja on 372 km.

Muutto Porista Kotkaan kestää 4 t 20 min ja on 358 km.

Muutto Porista Seinäjoelle kestää 2 t 25 min ja on 172 km.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui mallikkaasti ja kaverit oikein päteviä. Ei minkäänlaista mutinaa vaikka kaikki tavarat ei ollut ihan muuttolaatikossa kaikki kukkaruukut vietiin kiltisti.

Muutto Pori - Pori

Muutosta ei olisi tullut mitään ilman ammattilaisia ja heidän kalustoaan. Fiksut ammattitaitoiset miehet hoitivat homman kiitettävästi. Palvelu oli jokaisen euron arvoinen. Kiitos!

Muutto Pori - Pori

Firmasta vastailtiin kaikkiin kysymyksiini nopeasti ja tyhjentävästi. Muuttomiehet olivat ajoissa paikalla (itse asiassa etuajassa!) ja muutto sujui nopeasti ja jouhevasti. Suosittelen!

Muutto Pori - Tampere

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Porissa

  • Aittaluoto
  • Käppärä
  • Musa
  • Herralahti
  • Koivula
  • Riihiketo
  • Tiilimäki
  • Murtosenmutka
  • Vähärauma
  • Liinaharja

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Pori - Säkylä, 70 m² luhtitalo kolmio
Painava piano, johon tulisi olla kantajat ja liinat, muussa tavarassa tarvittaessa kantoapua 2-3 henkilöä. Ei kodinkoneita. Pakkaan ja puran laatikot itse, mutta tarvitsen muuttolaatikoita. Muuttoauton saa ajettua oven eteen molemmissa osoitteissa. Ei varsinaisesti varastotilaa. Isoja huonekaluja pianon lisäksi ainakin sohva, vitriini, 2-3 vaatekaappia, kirjahyllyjä, sänky (kahdessa osassa) ja teollisuusompelukone. Impola, luhtitalo. Säkylä keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kokemäki - Pori, 59 m² kerrostalo kaksio
Ei ole kantajia, kuljetukseen tulisi lähinnä huonekalut eli sänky, tv-taso, ruokapöytä + tuolit ja pesukone. Ehkä hieman jotain pikkutavaraakin, mutta pakkaan kaikki itse ja saatan viedä niitä jo edellisenä päivänä valmiiksi. Kokemäen asunnolla saa auton ihan ovien eteen, Porissa ei ihan ovien eteen saa mutta tosi lähelle kuitenkin. Kokemäki keskusta, kerrostalo. Pori keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Konnevesi - Pori, 180 m² omakotitalo
Eläkeläispariskunta muuttamassa maaseudulta kaupunkiin. Eivät osallistu tavaroiden kantamiseen, tarvitaan siis kantaja kuljettajan lisäksi. Ei tarvita muuttolaatikoita tai pakkausapua, kaikki on pakattu valmiiksi. Lähinnä muutetaan asuinrakennuksen kalusteet ja henkilökohtaiset tavarat, mahdollisesti joitain työkalulaatikoita, mutta kaikki on pakattu valmiiksi. Lisäksi arkkupakastin, kuivausrumpu, mankeli. Ei mitään painavia antiikkikalusteita. Konneveden talo on kaksikerroksinen, pääsee parkkiin ihan oven eteen. Porin talo yksikerroksinen, pääsee myös parkkiin oven eteen. Muuttopäivä ei ole kiinteä, vaan suuntaa antava. Konnevesi keskusta, omakotitalo. Kyläsaari, omakotitalo.
Asiakas sai 8 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pori - Harjavalta, 30 m² kerrostalo yksiö
Yksiöstä muutetaan joten ei hirveästi tavaraa ja osan pienistä tavaroista saatamme viedä etukäteen. Pakettiautoa emme omistaja, joten tarvitsemme apua. Tavarat pakataan itse ja puretaan paikoilleen, emme myöskään tarvitse muuttolaatikoita. Meitä on kaksi kantajaa mutta apua mieheni tarvitsisi sängyn, pesukoneen ja sohvan kantamisessa. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen ja rappusia asunnoltamme ulko-oville on noin 10. Musa-Tiiliruukki, kerrostalo. Harjavalta keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Heistea Oy

Vanha Raumantie 325, 28600 Pori

Asiantunteva ja laadukas muuttopalveluita tarjoava Heistea Oy on toiminut jo vuodesta 2003 lähtien. Enimmäkseen yritys tarjoaa palveluitaan Porissa ja lähikunnissa mutta tarvittaessa toimii myös koko valtakunnan alueella ja jopa Euroopassa.

Ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua tarjoava Heistea Oy hoitaa puolestasi kotisi irtaimiston muuttamisen nopeasti ja vaivatta. Riittää kun pakkaat itse omat tavarasi asiankuuluvasti ja tämä muuttofirma hoitaa loput. Tavarat siirtyvät ajallaan ja turvallisesti. Toisaalta jos haluat päästä ihan helpoimmalla voit antaa koko muuton näiden ammattilaisten huolehdittavaksi. He pakkaavat, kuljettavat, purkavat ja jopa kasaavat huonekalut puolestasi.

JMS-Kuljetus Oy

Aittaluodonkatu 7, 28100 Pori

Porista käsin palveleva JMS-Kuljetus Oy vuodesta 1996 asti toiminut ammattitaitoinen ja asiantunteva kuljetusyritys. Heiltä saat kaiken muuttamiseen liittyvän ja he palvelevat niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiäkin ympäri Suomen sekä ulkomailla. Muuttopalveluiden ohella he tarjoavat myös muuttolaatikoiden sekä muuttotarvikkeiden myyntiä ja vuokrausta.

Kalustona tämä yritys käyttää muutoissaan monipuolisesti erilaisia autoyhdistelmiä joiden tilavuus vaihtelee 17 kuutiosta aina 45 kuutioon asti.

Kuljetusliike Juha Takala Oy

Kylätie 9, 28800 Pori

Jo vuonna 1987 perustettu Kuljetusliike Juha Takala Oy tarjoaa muuttopalveluita vuosikymmenien kokemuksella sekä ammattitaidolla. Tältä Porilaiselta muuttofirmalta voit kuljetusavun lisäksi tilata muuttoosi myös muuttolaatikot ja kantoavun.

Kalustossa tällä yrityksellä on valinnan varaa. Pieniä kuljetuksia varten löytyy 11 kuution pakettiauto, jonka kapasiteettia voidaan tarvittaessa laajentaa isolla 13 kuution perävaunulla. Isompia kuljetuksia varten löytyy 26 – 50 kuutioisia kuorma-autoja, joissa on perälautanostimet helpottamaan raskaampien tavaroiden käsittelyä.

Porin Kuljetustiimi Oy

PL 137, 28101 Pori

Tämä Porilainen kuljetusalan ammattilainen tarjoaa muuttopalveluita Satakunnassa mutta ajaa tarvittaessa kauemmaskin. Muutot räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan ja suoritetaan aina vuosien kokemuksella ja ammattimaisesti. Kotimuuttojen lisäksi Porin Kuljetustiimi Oy hoitaa myös yritysmuuttoja.

Yrityksen käyttämässä muuttokalustossa on kaikissa autoissa perälautanosturi, joka takaa raskaiden tavaroiden turvallisen ja vaivattoman liikuttelun.

Porin Tilausajo Oy

Satakunnankatu 43, 28130 Pori

Porin Tilausajo on vuonna 1959 perustettu kuljetusliike, jonka omistaa 86 yksityisen autoilijan yhteenliittymä. Heidän tarjoama muuttopalvelu auttaa kotisi tai yrityksesi muuttotavarat uuteen osoitteeseen luotettavasti ja pyydettäessä jopa ulkomaille asti.

Tarvittaessa heiltä voi tilata etukäteen toimitettavaksi muuttolaatikot ja muut pakkaamisessa tarvittavat tarvikkeet. Ammattitaitoinen henkilökunta laatii muuton laajudesta riippuen yksityiskohtaisen muuttosuunnitelman ja aikataulutuksen. Erikoisuutena heiltä löytyy myös raskaiden tavaroiden siirtämiseen sähköinen Kiipijä-kärry.

Porin Pikatoimisto

Pajulantie 50, 28400 Ulvila

Porin pikatoimiston ydinosaamista ovat erilaiset muuttokokonaisuuksien hoitamiset aina yksiön muuttamisesta monimutkaisiin yritysmuuttoihin. Lisäksi heiltä voi tilata myös täyden palvelun avaimet käteen -muuttopalvelun.

Muuton yhteydessä heiltä voi myös tilata niin suuret kuin pienetkin muuttosiivoukset, huollot ja remontit. Heiltä voit lisäksi vuokrata muuttolaatikot tarvittaessa.

Muita suosittuja paikkakuntia: Uusikaupunki, Sastamala, Rauma, Vaasa, Ulvila, Loimaa ja Kankaanpää

Muuttoauto Pori

Porissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pori »