Muuttopalvelu Pori


Yli 14 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Edessä muutto Poriin tai Porista? Tai askarruttaako muuton hinta? Löydä helposti muuttofirma, jolla on tarjota sinulle sopivin muuttopalvelu ja muuttoapu alueella Pori. Tarjouspyyntö tavoittaa ilmaiseksi Porin muuttofirmat ja jokainen kiinnostunut muuttofirma on sinuun yhteydessä tarjouksen kera, jotta sinun on helppo verrata muuttopalveluiden sisältö sekä hinnat.

Tarjouspyyntö tavoittaa myös muut muuttopalvelua tarjoavat muuttofirmat, jotka suorittavat muutot Porista ja Poriin.


Heistea Oy

Heistea Oy on vuonna 2003 perustettu, muuttoihin ja pikakuljetuksiin erikoistunut yritys. Toimimme pääosin Porissa ja Porin lähikunnissa, mutta toimialueemme kattaa koko Suomen.

Muutot voivat tuottaa aina ylimääräistä päänvaivaa. Mitä jos antaisit meidän hoitaa muuton sijastasi? Heistea Oy hoitaa asiantuntevasti ja luotettavasti kotimuutot Porissa ja lähikunnissa. Kun kodin irtaimisto pitäisi saada liikkeelle, se aiheuttaa usein stressiä. Kun annat muuttoyrityksen hoitaa kuljetuksen puolestasi, sinun tehtäväksesi ei jää kuin tavaroiden pakkaaminen.

JMS-Kuljetus Oy

JMS-Kuljetus Oy sijaitsee Porissa joten nopean toiminnan miehet ovat hetkessä ovellasi palvelemassa teitä ympäri Satakunnan. Nopean toiminnan alueeseen kuuluu mm. Nakkila, Harjavalta, Kankaanpää, Rauma, Merikarvia, Ulvila, Huittinen, Noormarkku, Pomarkku, Honkajoki, Karvia, Jämijärvi, Parkano, Kristiinankaupunki. JMS-Kuljetus Oy hoitaa muutot yksiöstä omakotitaloon, mistä tahansa Suomesta, mihin tahansa Suomeen ja myös Keski-Eurooppaan.

Jussin Pikarahti Tmi

Toimintamme päämääränä on tyytyväinen asiakas, joka kertoo myös toisille saaneensa hyvän palvelun. Päivystämme 24 tuntia vuorokaudessa. Olemme suorittaneet vuodesta 1963 lähtien sekä kotimaan että ulkomaan muuttokuljetuksia, Eurooppaan arvokuljetuksia eri museoihin messukuljetuksia sekä jakokuljetuksia eri toimeksiantajille.

Kuljetusliike Juha Takala Oy

Juha Takala hoitaa muutto-, ja jakelukuljetukset yli 20 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Yritys on perustettu 1987 ja sijaitsee Porissa.

Porin Muuttotiimi

Porin Muuttotiimin ammattitaitoisiin muuttopalveluihin kuuluvat kaikenlaiset kodin muutot ja yritysmuutot laidasta laitaan. Olemme kaikkiruokaisia kohteiden suhteen: omakotitalot, kerrostalot, rivitalot – kaikki käyvät meille. Halutessasi voit tilata meiltä etukäteen myös muuttolaatikot! Toimimme pääosin Porin alueella ja muualla Satakunnassa, mutta voimme hyvin lähteä kauemmaksikin.

Tyypillisimmin muuttokeikalle lähtee meiltä kaksi miestä ja auto, mutta sovimme tapauskohtaisesti, millaisella kokoonpanolla muutto hoidetaan.

Porin Tilausajo Oy

Porin Tilausajo Oy on 1959 perustettu autoilijoiden omistama kuljetusliike, josta on tullut ajan saatossa olennainen osa porilaista talouselämää.
On kyseessä sitten rakennus, tietyö, teollisuuslaitos toimintoineen, satamaliikenne tai yksityishenkilön risukuorma, useimmiten mukana on yhtiömme autoja. Toimintamme on paikallista tarkoittaen, että myös asiakkaamme ovat pääosin satakuntalaisia yrityksiä. Liikennöintiä toteutamme kuitenkin koko Suomen alueella.

Muita suosittuja paikkakuntia: Sastamala, Rauma ja Vaasa

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!