Muuttofirmoille

Muuttomaailmasta löydät päivittäin uusia muuttoasiakkaita. Helposti ja kustannustehokkaasti. Muuttofirmojen kanssa yhteistyössä kehitetyn verkkopalvelun käyttö on yksinkertaista ja tehokasta – niin toimistossa tietokoneella, kuin tien päällä mobiililaitteella.

Suomen suurin muuttojen välityspalvelu

Vuonna 2016 perustettu Muuttomaailma.fi on Suomen suurin muuttojen välityspalvelu. Olemme välittäneet jo 250 000 muuttoa ympäri Suomea ja palvelulla on erittäin hyvä näkyvyys. Muuttomaailman kehittämä erittäin suosittu muuttolaskuri löytyy Etuovi.com ja Vuokraovi.com -asunnonvaihtopalveluista. Lisäksi Muuttomaailma.fi on näkyvästi esillä myös Iltalehti.fi:ssä.

Muuttomaailma.fi erottuu myös Googlen hakutuloksissa edukseen. Muuttomaailma.fi-tiimi työskenteleekin päivittäin parantaakseen ja ylläpitääkseen näkyvyyttä, jotta te muuttofirmat voitte keskittyä olennaiseen eli muuttoasiakkaiden palvelemiseen.


Miten Muuttomaailma.fi toimii muuttofirmalle?

Muuttomaailma.fi kerää muuttotarjouspyynnöt ympäri Suomea yhteen paikkaan helposti selattavaksi. Kaikki tarjouspyynnöt ovat nähtävillä muuttofirmojen omassa hallintanäkymässä välittömästi sen jälkeen kun ne ilmoitetaan palveluun. Tarjouspyynnöistä näet muuton perustiedot ja voit tehokkaasti järjestää tai suodattaa muuttoja niiden tietojen perusteella. Lisäksi lähetämme päivittäin koosteen uusimmista muutoista.

Palveluun rekisteröityminen ja tarjousten tekeminen on veloituksetonta. Ainoastaan toteutuneista muutoista veloitamme komissiomaksun. Lisää tietoja hinnoittelusta löydät rekisteröitymällä palveluun tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Miksi muuttofirmat rakastavat Muuttomaailma.fi-palvelua?

 • Tarjouspyynnöt päivittäin sähköpostiin priorisoituna koosteena

  Lue uusimmat tarjouspyynnöt koneella tai mobiililla joka aamu. Lähetämme koosteen uusimmista muutoista sähköpostitse, ja järjestämme muutot etäisyyden mukaan toimipaikkaasi nähden.

 • Automaattinen asiakaspalautteiden ja arvosteluiden hallinta

  Muuttomaailma.fi kerää puolestasi asiakaspalautteet ja arvostelut. Lisäksi tarjoamme muuttofirmoille aina mahdollisuuden tuoda esille oman näkemyksensä.

 • Tarjoukset, viestit ja yhteystiedot aina käden ulottuvilla

  Muuttomaailman kehittämä muuttojen hallintapaneeli tarjoaa edistyneet työkalut tarjouspyyntöjen käsittelyyn, tarjousten kirjoittamiseen ja viestintään asiakkaan kanssa. Ei enää sähköpostisotkuja tai muistilappuja. Kaikki tieto on kootusti verkkopalvelussa, aina saavutettavissa.

 • Pidä autot jatkuvasti ajossa

  Palvelusta löydät helposti muuttoja tietylle päivälle ja voit suunnitella kuljetukset siten ettei auton tarvitse ajaa muuttojen välisiä siirtymisiä tyhjänä.


Muuttajat odottavat tarjoustasi – Liity ilmaiseksi

Yhteyshenkilön nimi

Yrityksen nimi

Y-tunnus

Sähköposti

Puhelinnumero

 Vakuutan, että olen selvittänyt liikenneluvan tarpeen ammattimaiseen tavarankuljetukseen, ja tehnyt ilmoituksen liikennevirastolle tai saanut heiltä liikenneluvan. (liikennevirasto)

Liittyessäsi hyväksyt palvelun sopimusehdot

Alma Media Oyj

Asiakaspalvelumme palvelee ark. 8-16
kumppanituki@muuttomaailma.fi

Muuttomaailma.fi-palveluun liittyminen on ilmaista ja riskitöntä. Voit halutessasi päättää jäsenyyden milloin tahansa.

Usein kysytyt kysymykset

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluun