Muuttaminen on mukavaa

Arveluttaako muuttaminen ja kaikki siihen liittyvät käytännön järjestelyt. Mitä pitäisi tehdä ja milloin? Muuttaminen voi olla stressaavaa, mutta oikein suunniteltuna ja järjesteltynä muuttaminen voi myös olla oikein mukavaa.

Muuttomaailmasta löydät kaiken mitä kannattaa ottaa huomioon kun muuttaminen on ajankohtaista. Palvelusta löytyy vinkkien, oppaiden ja muistilistojen lisäksi myös yli 400 muuttopalvelua tarjoavaa muuttofirmaa. Kilpailuttamalla kotimuutot ja yritysmuutot saat tarjouksia suoraan muuttofirmoilta ja näet samalla heidän arvostelut.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta


Muuttaminen onnistuu näillä vinkeillä

Jotta onnistuisit muutossasi ja muuttaminen olisi stressin sijasta mukavaa, olemme koonneet sinua varten helppolukuiset oppaat ja muistilistat. Tutustu artikkeleihin ja onnistu muutossasi.

Muuttolaatikot

Muovilaatikot vuokralle vai ostaako pahvilaatikot kaupasta? Tutustu tekemäämme vertailuun ja hanki itsellesi sopivimmat.
Tutustu muuttolaatikoihin »

Muuttajan muistilista

Muuttaminen on aikaa vievä prosessi ja siinä on paljon muistettavaa. Kokosimme sinua varten selkeän muistilistan.
Tutustu muistilistaan »

Varastotilaa

Muuton yhteydessä voi hyvinkin olla tarvetta ylimääräisellä varastotilalle. Listasimme kotimaiset pienvarastot.
Löydä lähin pienvarasto »

Muuttokokemuksia

Miten muuttaminen sujui muilla palvelumme käyttäjillä? Tutustu heidän palautteisiin, mietteisiin ja kokemuksiin.
Tutustu palautteisiin »

Oppaat ja vinkit

Muutto-oppaissa käsitellään kaikkea mitä muuttaminen pitää sisällään ja vähän ehkä sen vierestäkin.
Tutustu muutto-oppaisiin »

Muuttosiivous

Miten vanha ja uusi asunto pitäisi siivota muuton yhteydessä? Katso tee-se-itse -vinkit tai palkkaa ammattilainen.
Muuttosiivous tutuksi »

Muuttoavustus

Muuttoon on mahdollista saada muuttoavustusta. Kenelle se on tarkoitettu, miten sitä voi saada ja mitä se pitää sisällään?
Muuttoavustus lyhyesti »

Muuttoilmoitus

Muuttaessa pitää tehdä muuttoilmoitus maistraattiin. Listasimme mihin muualle uusi osoite on hyvä muistaa ilmoittaa.
Muuttoilmoitus tutuksi »


Muuttaminen luotettavalla muuttofirmalla

Pyydettäessä tarjouksia Muuttomaailman kautta muuttofirmoilta, saat samalla myös muuttofirmojen arvostelut nähtäväksi. Näiden perusteella sopivan muuttofirman valitseminen on helppoa ja muuttaminen mukavampaa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä.


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Luoto - Turku, 47 m² kerrostalo kaksio
Isot tavarat tarvitsee kantaa (215 cm leveä sohva, 140 cm leveä parisänky, tv-taso, senkki) ja näiden jälkeen auttaa pienempien tavaroiden kantamisessa. Itse pystyn auttamaan pienempien tavaroiden ja muuttolaatikoiden kanssa. Keittiöpöytäryhmää tai kodinkoneita ei ole, mutta muuttolaatikoita, pyörä, vaatteita yms. pienempää tavaraa on em. isompien lisäksi. Osa pienemmistä tavaroista on asunnon kellaritilassa -1 kerroksessa. Isonkin muuttoauton saa ajettua kummassakin päässä helposti lähelle porraskäytävän ovia. Luoto keskusta, kerrostalo. Nummi-Ylioppilaskylä, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Turku - Eurajoki, 59 m² kaksio
Kotimuutto, 2 kantajaa omasta takaa. Painavia; senkki, astianpesukone ja pyykinpesukone. 50 muuttolaatikkoa 7 päiväksi. Muuttoauton saa ajettua oven viereen molemmissa päissä. Lisäksi pieni varasto, jossa muutama laatikko. Varissuo, rivitalo. Eurajoki asemanseutu, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Nurmijärvi, 89 m² kerrostalo kolmio
Pakataan tavarat itse etukäteen muuttolaatikoihin, luultavasti 20-25kpl. Isoimmat huonekalut mm. kulmasohva kahdessa osassa, kaksi sänkyä (120cm ja 2x 80cm parisänky), muutama ikean lipasto, keittiössä neljän hengen pöytä ja tuolit, tv-taso. Siinä isoimmat. Muuttoauton saa Vantaalla rapun oven eteen ja Nurmijärvellä asunnon etuovelle. Viemme itse pakettiautolla polkupyörät, television taulut yms. helpommin hajoavat tavarat. Astiasto tulee muuttolaatikoihin. Muuttolaatikot voimme palauttaa itse. Kaivoksela, kerrostalo. Nurmijärvi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Paltamo - Nurmes, 56 m² kaksio
Tarvitsen täyden palvelun muuton kantajineen, koska muutan toiselle paikkakunnalle (Paltamosta Nurmekseen). Kantoapua saan osaksi Paltamoon, mutta Nurmeksen suunnassa kanto kaikkiin. Suurimmat huonekalut ovat sohva ja sänky ja kodinkoneista suurin pesukone. Muuttoauton saa ajettua asunnon eteen vaivatta. Paltamo keskusta, rivitalo. Nurmes keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto ja muuttaminen onkin mukavaa!