Muuttaminen on mukavaa

Arveluttaako muuttaminen ja kaikki siihen liittyvät käytännön järjestelyt. Mitä pitäisi tehdä ja milloin? Muuttaminen voi olla stressaavaa, mutta oikein suunniteltuna ja järjesteltynä muuttaminen voi myös olla oikein mukavaa.

Muuttomaailmasta löydät kaiken mitä kannattaa ottaa huomioon kun muuttaminen on ajankohtaista. Palvelusta löytyy vinkkien, oppaiden ja muistilistojen lisäksi myös yli 300 muuttopalvelua tarjoavaa muuttofirmaa. Kilpailuttamalla kotimuutot ja yritysmuutot saat tarjouksia suoraan muuttofirmoilta ja näet samalla heidän arvostelut.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta


Muuttaminen onnistuu näillä vinkeillä

Jotta onnistuisit muutossasi ja muuttaminen olisi stressin sijasta mukavaa, olemme koonneet sinua varten helppolukuiset oppaat ja muistilistat. Tutustu artikkeleihin ja onnistu muutossasi.

Muuttolaatikot

Muovilaatikot vuokralle vai ostaako pahvilaatikot kaupasta? Tutustu tekemäämme vertailuun ja hanki itsellesi sopivimmat.
Tutustu muuttolaatikoihin »

Muuttajan muistilista

Muuttaminen on aikaa vievä prosessi ja siinä on paljon muistettavaa. Kokosimme sinua varten selkeän muistilistan.
Tutustu muistilistaan »

Varastotilaa

Muuton yhteydessä voi hyvinkin olla tarvetta ylimääräisellä varastotilalle. Listasimme kotimaiset pienvarastot.
Löydä lähin pienvarasto »

Muuttokokemuksia

Miten muuttaminen sujui muilla palvelumme käyttäjillä? Tutustu heidän palautteisiin, mietteisiin ja kokemuksiin.
Tutustu palautteisiin »

Oppaat ja vinkit

Muutto-oppaissa käsitellään kaikkea mitä muuttaminen pitää sisällään ja vähän ehkä sen vierestäkin.
Tutustu muutto-oppaisiin »

Muuttosiivous

Miten vanha ja uusi asunto pitäisi siivota muuton yhteydessä? Katso tee-se-itse -vinkit tai palkkaa ammattilainen.
Muuttosiivous tutuksi »

Muuttoavustus

Muuttoon on mahdollista saada muuttoavustusta. Kenelle se on tarkoitettu, miten sitä voi saada ja mitä se pitää sisällään?
Muuttoavustus lyhyesti »

Muuttoilmoitus

Muuttaessa pitää tehdä muuttoilmoitus maistraattiin. Listasimme mihin muualle uusi osoite on hyvä muistaa ilmoittaa.
Muuttoilmoitus tutuksi »


Muuttaminen luotettavalla muuttofirmalla

Pyydettäessä tarjouksia Muuttomaailman kautta muuttofirmoilta, saat samalla myös muuttofirmojen arvostelut nähtäväksi. Näiden perusteella sopivan muuttofirman valitseminen on helppoa ja muuttaminen mukavampaa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä.


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lahti - Padasjoki, 78 m² kerrostalo kolmio
Yksityismuutto kolmiosta kaksioon. Ei omia kantajia. Luullakseni tarvitaan kuski ja yksi kantomies, jos kuski osallistuu kantoon. Normaalit kodinkoneet: jää-pakastinkaappi, astianpesukone, pyykinpesukone. Keittiö: ruokapöytä 6henk., lasivitriini. Olohuone: rottinkiset tuoli ja 2 henk. sohva, sohvapöytä, sivupöytä/arkku, tv + tv pöytä, vitriini. Makuuhuone 1: parisänky+yöpöytä, lipasto, säilytysrahi. Makuuhuone 2: 2 x vaatekaappi liukuovilla leveys á 120 cm, senkki leveys 140 cm vielä myyntipakkauksessa. Eteinen: ns. kirjoituslipasto, peili, tuoli. Lisäksi parveketuoleja 2. kpl , pöytä, kevyt hylly+tuuletusteline ja umpipuinen säilytyskaluste lev. 150 cm. Varastossa kevyt vaatteiden säilytyskaluste. Auton voi ajaa jalkakäytävälle oven eteen. Kartano-Paavola, kerrostalo. Padasjoki keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 48 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lappeenranta - Savitaipale, 60 m² kerrostalo kaksio
Muutto kahdesta osoitteesta yhteen. Savonkatu 50m2 kaksio sekä Valtakatu vintti- ja kellarikomerot sekä piano asunnosta neljännestä kerroksesta. Savonkadun kaksiossa ei ole kovin paljon huonekaluja, painavia ja hissiin mahtumattomia sänky ja sohva. Valtakadun tavaroista suurin osa on laatikoita, lisäksi astianpesukone. Piano ei mahdu hissiin. Muuttokohde on rivitaloasunto yhdessä tasossa. Lappeenranta keskus, kerrostalo. Savitaipale keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Isojoki - Helsinki, 74 m² kerrostalo kolmio
Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Lähtökohteessa ei ulkoportaita ja tilava hissi. Päätekohteessa muutama porrasaskelma ja pienehkö hissi, johon ei mahdu isompia huonekaluja (3 ist. sohva, parisängyn patja (140 cm lev.)+ sängyn päädyt, puinen vitriinikaappi, puinen kaappi, puinen sivupöytä, puinen (tiikki) jatkettava ruokapöytä) joita ei saa pieniin osiin. Kantoapua (2 kpl) ja nokkakärry tarvitaan erityisesti näiden isojen huonekalujen ja pesukoneen kanssa. Ruokapöydän jalkojen irroittamisessa ja kokoamissa tarvitsen ulkopuolista apua. Muut huonekalut voin purkaa itse. Muuttolaatikoita tarvitaan lainaan. Pakkaan ja puran laatikot itse. Asunnon lisäksi on varastotila, jossa valmiiksi pakattua tavaraa ja polkupyörät. Pienet tavarat, vaatteet ja muut "nyssäkät" viedään itse. Muuttopäivämme on joustava. Oma kantoapu riippuu muutto päivästä ja kellon ajasta. Isojoki keskusta, kerrostalo. Taka-Töölö, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 42 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Heinola - Turku, 65 m² kerrostalo kolmio
Asunnon lisäksi myös kellarikomero ja parvekekalusteita. Jonkun verran huone/parvekekasveja. Muuttolaatikoita tarvitaan vain jos muovisia ja ne voi palauttaa Turkuun. Yksi hieman raskaampi lasikaappi jonka saa kuitenkin kahdessa osassa, ainoa kodinkone on pesukone. Muuttoauton saa oven eteen kummassakin päässä. Kuski ja kantaja tarvitaan. Yhteydenotot vain sähköpostitse. Heinola keskusta, kerrostalo. Kärsämäki-Urusvuori-Halinen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto ja muuttaminen onkin mukavaa!