Muuttaminen on mukavaa

Arveluttaako muuttaminen ja kaikki siihen liittyvät käytännön järjestelyt. Mitä pitäisi tehdä ja milloin? Muuttaminen voi olla stressaavaa, mutta oikein suunniteltuna ja järjesteltynä muuttaminen voi myös olla oikein mukavaa.

Muuttomaailmasta löydät kaiken mitä kannattaa ottaa huomioon kun muuttaminen on ajankohtaista. Palvelusta löytyy vinkkien, oppaiden ja muistilistojen lisäksi myös yli 400 muuttopalvelua tarjoavaa muuttofirmaa. Kilpailuttamalla kotimuutot ja yritysmuutot saat tarjouksia suoraan muuttofirmoilta ja näet samalla heidän arvostelut.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta


Muuttaminen onnistuu näillä vinkeillä

Jotta onnistuisit muutossasi ja muuttaminen olisi stressin sijasta mukavaa, olemme koonneet sinua varten helppolukuiset oppaat ja muistilistat. Tutustu artikkeleihin ja onnistu muutossasi.

Muuttolaatikot

Muovilaatikot vuokralle vai ostaako pahvilaatikot kaupasta? Tutustu tekemäämme vertailuun ja hanki itsellesi sopivimmat.
Tutustu muuttolaatikoihin »

Muuttajan muistilista

Muuttaminen on aikaa vievä prosessi ja siinä on paljon muistettavaa. Kokosimme sinua varten selkeän muistilistan.
Tutustu muistilistaan »

Varastotilaa

Muuton yhteydessä voi hyvinkin olla tarvetta ylimääräisellä varastotilalle. Listasimme kotimaiset pienvarastot.
Löydä lähin pienvarasto »

Muuttokokemuksia

Miten muuttaminen sujui muilla palvelumme käyttäjillä? Tutustu heidän palautteisiin, mietteisiin ja kokemuksiin.
Tutustu palautteisiin »

Oppaat ja vinkit

Muutto-oppaissa käsitellään kaikkea mitä muuttaminen pitää sisällään ja vähän ehkä sen vierestäkin.
Tutustu muutto-oppaisiin »

Muuttosiivous

Miten vanha ja uusi asunto pitäisi siivota muuton yhteydessä? Katso tee-se-itse -vinkit tai palkkaa ammattilainen.
Muuttosiivous tutuksi »

Muuttoavustus

Muuttoon on mahdollista saada muuttoavustusta. Kenelle se on tarkoitettu, miten sitä voi saada ja mitä se pitää sisällään?
Muuttoavustus lyhyesti »

Muuttoilmoitus

Muuttaessa pitää tehdä muuttoilmoitus maistraattiin. Listasimme mihin muualle uusi osoite on hyvä muistaa ilmoittaa.
Muuttoilmoitus tutuksi »


Muuttaminen luotettavalla muuttofirmalla

Pyydettäessä tarjouksia Muuttomaailman kautta muuttofirmoilta, saat samalla myös muuttofirmojen arvostelut nähtäväksi. Näiden perusteella sopivan muuttofirman valitseminen on helppoa ja muuttaminen mukavampaa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä.


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kangasala - Karstula, 50 m² rivitalo kaksio
Kotimuutto, kuljettajan lisäksi riittäisi 1 kantomies. Max 2 kantajaa omasta takaa. Pyykinpesukone, 2 piironkia, kirjoituspöytä, 6hlön ruokapöytä ovat painavampia kalusteita. Normaalisti tietenkin sohvakalusto, sänky jne. Oven viereen saa auton ajettua. Pieni varastokoppi on myös oven vieressä. Puutarhapöytäsarja. grilli ym.pihalta. Apua pakkaamiseen ja purkamiseen ei tarvitse, ainoastaan tavaroiden ja laatikoiden kantamiseen tarvitaan apua. Sohvakaluston joutuu nostamaan takapihan ikkunasta ulos, koska ei mahdu kääntymään ovessa. (Olen sen kaverin kanssa sitä kautta sisälle nostanut) Myös jotkut isommat saattaa olla helpompi viedä takapihan ovesta. Muutto alkaisi aamulla auton pakkaamisella, ajomatka Karstulaan n.220km ja sen jälkeen auton tyhjennys ja tavarat sisälle. Noin 10 rappusta nousua omakotitaloon, auton saa oven eteen. Muutto tapahtuisi kuun puolevälin jälkeen, tarkkaa päivää ei vielä ole. Tarjous mielummin selkeänä "könttäsummana". Nattari, rivitalo. Karstula keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 37 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Konnevesi - Konnevesi, 80 m² omakotitalo kolmio
Muutamia huonekaluja pöytä lasten sängyt lipasto hylly vaunut rattaat keinutoli nojatuoli tv . Jos kuskin lisäksi on kantomies niin riittää. Omasta takaa ei ole kantomiehiä . Oven eteen pääsee pakettiautolla molemmissa asunnoissa. Pakkausta tai paikalleen asennusta ei tarvita Konnevesi keskusta, omakotitalo. Konnevesi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 39 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Karvia - Pelsonsuo, 300 m²
muutama raskaanpi tavara, vanhoja kaapistoja ja pöytä, muut tavarat pakattu laatikoihin Karvia keskusta, rivitalo. Pelsonsuo, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 48 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sodankylä - Rovaniemi, 68 m² rivitalo kolmio
Tarvitsemme kuljettajan, joka toimii apuna kantamisessa. Meillä on omasta takaa kantajia ja tavarat pakataan/ puretaan omasta toimestamme, emmekä tarvitse muuttolaatikoita. Isoimmat kantamukset ovat pyykinpesukone, astianpesukone ja kulmasohva, jonka saa laitettua osiksi. Lisäksi yksi lipasto, ruokapöytä (6 hengen) ja 4 sänkyä. Muuttoauton saa ajettua ulko-oven eteen, kantomatkan ollessa huomattavan lyhyt. Sama pätee uudessa kohteessa, auton saa ulko-oven eteen. Sodankylä keskusta, rivitalo. Sahanperä-Ratantaus, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto ja muuttaminen onkin mukavaa!