Muuttaminen on mukavaa

Arveluttaako muuttaminen ja kaikki siihen liittyvät käytännön järjestelyt. Mitä pitäisi tehdä ja milloin? Muuttaminen voi olla stressaavaa, mutta oikein suunniteltuna ja järjesteltynä muuttaminen voi myös olla oikein mukavaa.

Muuttomaailmasta löydät kaiken mitä kannattaa ottaa huomioon kun muuttaminen on ajankohtaista. Palvelusta löytyy vinkkien, oppaiden ja muistilistojen lisäksi myös yli 400 muuttopalvelua tarjoavaa muuttofirmaa. Kilpailuttamalla kotimuutot ja yritysmuutot saat tarjouksia suoraan muuttofirmoilta ja näet samalla heidän arvostelut.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta


Muuttaminen onnistuu näillä vinkeillä

Jotta onnistuisit muutossasi ja muuttaminen olisi stressin sijasta mukavaa, olemme koonneet sinua varten helppolukuiset oppaat ja muistilistat. Tutustu artikkeleihin ja onnistu muutossasi.

Muuttolaatikot

Muovilaatikot vuokralle vai ostaako pahvilaatikot kaupasta? Tutustu tekemäämme vertailuun ja hanki itsellesi sopivimmat.
Tutustu muuttolaatikoihin »

Muuttajan muistilista

Muuttaminen on aikaa vievä prosessi ja siinä on paljon muistettavaa. Kokosimme sinua varten selkeän muistilistan.
Tutustu muistilistaan »

Varastotilaa

Muuton yhteydessä voi hyvinkin olla tarvetta ylimääräisellä varastotilalle. Listasimme kotimaiset pienvarastot.
Löydä lähin pienvarasto »

Muuttokokemuksia

Miten muuttaminen sujui muilla palvelumme käyttäjillä? Tutustu heidän palautteisiin, mietteisiin ja kokemuksiin.
Tutustu palautteisiin »

Oppaat ja vinkit

Muutto-oppaissa käsitellään kaikkea mitä muuttaminen pitää sisällään ja vähän ehkä sen vierestäkin.
Tutustu muutto-oppaisiin »

Muuttosiivous

Miten vanha ja uusi asunto pitäisi siivota muuton yhteydessä? Katso tee-se-itse -vinkit tai palkkaa ammattilainen.
Muuttosiivous tutuksi »

Muuttoavustus

Muuttoon on mahdollista saada muuttoavustusta. Kenelle se on tarkoitettu, miten sitä voi saada ja mitä se pitää sisällään?
Muuttoavustus lyhyesti »

Muuttoilmoitus

Muuttaessa pitää tehdä muuttoilmoitus maistraattiin. Listasimme mihin muualle uusi osoite on hyvä muistaa ilmoittaa.
Muuttoilmoitus tutuksi »


Muuttaminen luotettavalla muuttofirmalla

Pyydettäessä tarjouksia Muuttomaailman kautta muuttofirmoilta, saat samalla myös muuttofirmojen arvostelut nähtäväksi. Näiden perusteella sopivan muuttofirman valitseminen on helppoa ja muuttaminen mukavampaa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä.


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Salla - Rovaniemi, 53 m² kaksio
Itse voin olla mukana apuna kantamisessa kummassakin päässä. Isoimmat tavarat isohko sohva, 120cm sänky, pesukone ja neljä autonrengasta. Pieni ruokapöytä tuoleineen, lipasto, tv taso telkkareineen. Muutama jätesäkillinen vaatteita ja jonkun verran laatikoihin pakattua irtotavaraa. Pari pyörää. Pari koiranhäkkiä. Kolme lamppua jotka pitäisi katosta irrottaa ja asentaa kummassakin päässä. Osa tavaroista päämäärissä jää pihavarastoihin, mutta ne saan itsekin. Raskaimmat tavarat kannettava sisälle yhdet raput ylös yläkertaan. Yksineläjän tavarat tarvii saaha siirrettyä. Salla keskusta, rivitalo. Syväsenvaara, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Mäntyharju - Hollola, 260 m² omakotitalo
Tavarat on valmiiksi pakattu. Mäntyharjulla on kaksi kantajaa ja Hollolassa kolme. Emme tarvitse kuljettajan lisäksi kantajia. Omakotitalosta muutetaan vain osa tavaroista, kahden hengen tarpeisiin. Isoimmat huonekalut ovat parisänky, iso sängynpääty sekä kulmasohva ja puusohva. Lisäksi meillä on muutama iso viherkasvi. Muuttoauton saa molemmissa kohteissa oven eteen. Mäntyharju keskusta, omakotitalo. Salpakangas, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Haapajärvi - Turku, 150 m²
Osa asunnosta muutetaan. Mulla 2 poikaa ja 2 tyttöä auttamassa täällä tyhjennettävässä asunnossa auttamassa ja uudessa osoitteessa ainakin 1 mies sekä 1-2 naista apuna että varmaan oisi hyvä olla 1-2kantajaa lisäksi hyvä olla. Autoon pakkaamisesta tarvitsen apua että saadaan mahtumaan ja hyvin pakattua. Isoja tavaroita pyykkikone kuivausrumpu sohvaa kerrossänky sänky 2 tasoa ja paljon pienempää tavaraa ja vaatepusseja. Haapajärvi keskusta, rivitalo. Moikoinen-Pikisaari, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Punkalaidun - Forssa, 64 m² rivitalo kolmio
Omia kantajia ei ole, joten kantajia tarvitaan muuttofirman harkinnan mukaan. Isoja huonekaluja on 3 hengen divaanisohva, 2 hengen jenkkisänky, pesukone, iso nojatuoli. Tavaraa on lisäksi melko paljon. Kaikki on pakattu valmiiksi. Punkalaidun keskusta, rivitalo. Forssa keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto ja muuttaminen onkin mukavaa!