Muuttaminen on mukavaa

Arveluttaako muuttaminen ja kaikki siihen liittyvät käytännön järjestelyt. Mitä pitäisi tehdä ja milloin? Muuttaminen voi olla stressaavaa, mutta oikein suunniteltuna ja järjesteltynä muuttaminen voi myös olla oikein mukavaa.

Muuttomaailmasta löydät kaiken mitä kannattaa ottaa huomioon kun muuttaminen on ajankohtaista. Palvelusta löytyy vinkkien, oppaiden ja muistilistojen lisäksi myös yli 400 muuttopalvelua tarjoavaa muuttofirmaa. Kilpailuttamalla kotimuutot ja yritysmuutot saat tarjouksia suoraan muuttofirmoilta ja näet samalla heidän arvostelut.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta


Muuttaminen onnistuu näillä vinkeillä

Jotta onnistuisit muutossasi ja muuttaminen olisi stressin sijasta mukavaa, olemme koonneet sinua varten helppolukuiset oppaat ja muistilistat. Tutustu artikkeleihin ja onnistu muutossasi.

Muuttolaatikot

Muovilaatikot vuokralle vai ostaako pahvilaatikot kaupasta? Tutustu tekemäämme vertailuun ja hanki itsellesi sopivimmat.
Tutustu muuttolaatikoihin »

Muuttajan muistilista

Muuttaminen on aikaa vievä prosessi ja siinä on paljon muistettavaa. Kokosimme sinua varten selkeän muistilistan.
Tutustu muistilistaan »

Varastotilaa

Muuton yhteydessä voi hyvinkin olla tarvetta ylimääräisellä varastotilalle. Listasimme kotimaiset pienvarastot.
Löydä lähin pienvarasto »

Muuttokokemuksia

Miten muuttaminen sujui muilla palvelumme käyttäjillä? Tutustu heidän palautteisiin, mietteisiin ja kokemuksiin.
Tutustu palautteisiin »

Oppaat ja vinkit

Muutto-oppaissa käsitellään kaikkea mitä muuttaminen pitää sisällään ja vähän ehkä sen vierestäkin.
Tutustu muutto-oppaisiin »

Muuttosiivous

Miten vanha ja uusi asunto pitäisi siivota muuton yhteydessä? Katso tee-se-itse -vinkit tai palkkaa ammattilainen.
Muuttosiivous tutuksi »

Muuttoavustus

Muuttoon on mahdollista saada muuttoavustusta. Kenelle se on tarkoitettu, miten sitä voi saada ja mitä se pitää sisällään?
Muuttoavustus lyhyesti »

Muuttoilmoitus

Muuttaessa pitää tehdä muuttoilmoitus maistraattiin. Listasimme mihin muualle uusi osoite on hyvä muistaa ilmoittaa.
Muuttoilmoitus tutuksi »


Muuttaminen luotettavalla muuttofirmalla

Pyydettäessä tarjouksia Muuttomaailman kautta muuttofirmoilta, saat samalla myös muuttofirmojen arvostelut nähtäväksi. Näiden perusteella sopivan muuttofirman valitseminen on helppoa ja muuttaminen mukavampaa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä.


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Jämijärvi - Espoo, 57 m² kerrostalo kaksio
Muutetaan kaksi lipastoa, melko kevyt nojatuoli, moottorisänky (90x200), pesutorni ja muutamia muuttolaatikoita (5-8) ja mahdollisesti pienempiä kevyitä huonekaluja/mattoja. Kaksi kantajaa (naista) omasta takaa eli pitää olla 2 muuttomiestä painaville. Muuttoauto lähtöpaikassa ihan oven lähelle. Perillä myös etuovelle pääsee ihan eteen, paitsi että pesutorni pitää viedä kellarivarastoon talon takapihan kautta ja siellä n. 8m ovelle. Jämijärvi keskusta, kerrostalo. Karakallio, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Karvia - Helsinki, 55 m² kerrostalo kaksio
1. Kantajia ei ole omasta takaa, joten kantajia tarvitaan. 2. Muuttolaatikoita (Ikean Jättene-pahvilaatikot) löytyy omasta takaa, mutta muuttolaatikoita tarvitaan ehkä 20-40kpl. Ovathan Ikean pahvilaatikot ok käyttää muutossa? 3. Kuljettaja ja muuttoauto tarvitaan. Onko muuttoauto niin iso, että tavarat saa yhdellä kerralla vietyä? Tämä olisi toiveena. 4. Asunnossa, josta muutetaan pois, on erillinen häkkikomero, jossa tavaraa on normaalisti. 5. Lähtöosoitteessa etäisyys ulko-ovelta muuttoautolle noin 20m, kohdeasunnossa noin 5-10m. 6. Ei ole pianoa. Isoimmat huonekalut ovat olohuoneen 3-istuttava sohva ja kaksi sänkyä, joiden mitat 90*210cm. Karvia keskusta, kerrostalo. Herttoniemi, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Teuva, 90 m²
Omasta takaa on muutama kantaja. Tarvitsemme myös noin 90 muuttolaatikkoa. Apua tarvitsemme erityisesti huonekalujen kanssa. Muuttolaatikoiden toivoisimme saapuvan hyvissä ajoin ennen muuttoa. Lippajärvi-Järvenperä, rivitalo. Teuva keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 58 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ristijärvi - Turku, 46 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa yksi kantaja kevyille tavaroille, jolla ei ole autoa, eli tarvinnee kaksi muuttohenkilöä. Isoin huonekalu parivuode, jos ei myydä muuton alta pois. Kaikki muut tavarat mahtuvat hissiin paitsi sänky. Tavarat muutetaan lähtökohteesta varastotilaan jonka sijainti ei vielä varma. Tavarat pakataan valmiiksi. Auton saa oven eteen. Yhteydenotot VAIN sähköpostilla. Ristijärvi keskusta, kerrostalo. Kuninkoja-Mälikkälä, varasto.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 36 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto ja muuttaminen onkin mukavaa!