Muuttaminen on mukavaa

Arveluttaako muuttaminen ja kaikki siihen liittyvät käytännön järjestelyt. Mitä pitäisi tehdä ja milloin? Muuttaminen voi olla stressaavaa, mutta oikein suunniteltuna ja järjesteltynä muuttaminen voi myös olla oikein mukavaa.

Muuttomaailmasta löydät kaiken mitä kannattaa ottaa huomioon kun muuttaminen on ajankohtaista. Palvelusta löytyy vinkkien, oppaiden ja muistilistojen lisäksi myös yli 400 muuttopalvelua tarjoavaa muuttofirmaa. Kilpailuttamalla kotimuutot ja yritysmuutot saat tarjouksia suoraan muuttofirmoilta ja näet samalla heidän arvostelut.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta


Muuttaminen onnistuu näillä vinkeillä

Jotta onnistuisit muutossasi ja muuttaminen olisi stressin sijasta mukavaa, olemme koonneet sinua varten helppolukuiset oppaat ja muistilistat. Tutustu artikkeleihin ja onnistu muutossasi.

Muuttolaatikot

Muovilaatikot vuokralle vai ostaako pahvilaatikot kaupasta? Tutustu tekemäämme vertailuun ja hanki itsellesi sopivimmat.
Tutustu muuttolaatikoihin »

Muuttajan muistilista

Muuttaminen on aikaa vievä prosessi ja siinä on paljon muistettavaa. Kokosimme sinua varten selkeän muistilistan.
Tutustu muistilistaan »

Varastotilaa

Muuton yhteydessä voi hyvinkin olla tarvetta ylimääräisellä varastotilalle. Listasimme kotimaiset pienvarastot.
Löydä lähin pienvarasto »

Muuttokokemuksia

Miten muuttaminen sujui muilla palvelumme käyttäjillä? Tutustu heidän palautteisiin, mietteisiin ja kokemuksiin.
Tutustu palautteisiin »

Oppaat ja vinkit

Muutto-oppaissa käsitellään kaikkea mitä muuttaminen pitää sisällään ja vähän ehkä sen vierestäkin.
Tutustu muutto-oppaisiin »

Muuttosiivous

Miten vanha ja uusi asunto pitäisi siivota muuton yhteydessä? Katso tee-se-itse -vinkit tai palkkaa ammattilainen.
Muuttosiivous tutuksi »

Muuttoavustus

Muuttoon on mahdollista saada muuttoavustusta. Kenelle se on tarkoitettu, miten sitä voi saada ja mitä se pitää sisällään?
Muuttoavustus lyhyesti »

Muuttoilmoitus

Muuttaessa pitää tehdä muuttoilmoitus maistraattiin. Listasimme mihin muualle uusi osoite on hyvä muistaa ilmoittaa.
Muuttoilmoitus tutuksi »


Muuttaminen luotettavalla muuttofirmalla

Pyydettäessä tarjouksia Muuttomaailman kautta muuttofirmoilta, saat samalla myös muuttofirmojen arvostelut nähtäväksi. Näiden perusteella sopivan muuttofirman valitseminen on helppoa ja muuttaminen mukavampaa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä.


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Heinola - Turku, 65 m² kerrostalo kolmio
Asunnon lisäksi myös kellarikomero ja parvekekalusteita. Jonkun verran huone/parvekekasveja. Muuttolaatikoita tarvitaan vain jos muovisia ja ne voi palauttaa Turkuun. Yksi hieman raskaampi lasikaappi jonka saa kuitenkin kahdessa osassa, ainoa kodinkone on pesukone. Muuttoauton saa oven eteen kummassakin päässä. Kuski ja kantaja tarvitaan. Yhteydenotot vain sähköpostitse. Heinola keskusta, kerrostalo. Kärsämäki-Urusvuori-Halinen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Iitti, 50 m² kerrostalo kaksio
Muuttopäivä on arvio ja tarkentuu asuntokaupanteon yhteydessä. Mahdollisesti muuttopäivä voi olla jo edeltävänä perjantaina. Saamme ainakin kaksi kantajaa omasta takaa auttamaan ja toivoisin kaksi kantomiestä tarjoajan puolesta. Tuohon voi ehdottaa myös muuta, mikäli tarjoaja näkee tämän muuton kustannusten optimoinnin näkökulmasta viisaaksi. Kysymyksenä voiko omia kantajia ottaa ja sopia tarkan määrän tarjouksen saannin jälkeen ennen kuin tehdään sopimus? Tilaan mielelläni kunnolliset päällekkäin pinottavat muuttolaatikot ja toivon esitettäväksi näiden mitat sekä materiaalin. Laatikoita kannattaa ilmeisesti olla n. 50 kpl ja tähänkin voi ehdottaa muuta. Muuttoauton saa lähtöpäässä suoraan oven eteen ja toisessa päässä n. 10m päähän ovesta. Molemmissa päissä on vinttikomerot, tosin määränpäässä tavara voitaneen viedä vain suoraan asuntoon. Itseäni mietityttää onko lattiat syytä suojata asunnoissa vai ei ja onko suojaukseen saatavissa materiaalit toimittajalta? Molemmissa asunnoissa laminaatti lattiamateriaalina. Lähtöpäässä voimme suojauksen hoitaa itse. Saamme näillä näkymin muuttopäivänä määränpäässä olevan asunnon itsellemme, joten siellä päässä samana päivänä itse tehtynä tai tarjoukseen sisältyvänä. Tarjouksesta tulee käydä ilmi, miten laskettu ja ajateltu. Vapaala, kerrostalo. Iitti keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 9 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Juurikka - Kangasniemi, 80 m² omakotitalo kolmio
Kuljettajan lisäksi olisi hyvä olla yksi kantomies, yksi löytyy omasta takaa. Meiltä löytyy iso parisänky, tv-taso x 2, yöpöytä x 2, apupöytä, pesukone, pienehkö kaappi, vaatesäkkejä, pakattuja pahvilaatikoita (banaanilaatikoita ja muutamia muita laatikoita), painon nostopenkki + tanko + painot, ruohonleikkuri, siimaleikkuri, pihatyökaluja (lumikola, harava, lapioita), lattiatuuletin, polkupyörä, mikro.. Muuttoauton saa ajettua ulko-oven eteen, tämän hetkisessä asunnossa on portaat. Asuntoon johon muutamme saa myös muuttoauton ajettua ulko-oven eteen. Juurikka, omakotitalo. Kangasniemi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Puolanka - Hyrynsalmi, 130 m² omakotitalo
Kantajia ei omasta takaa. Kummassakin kohteessa pääsee autolla oven eteen. Talo mistä muutetaan on rintamamiestalo, eli on e leveää rappusta taloon. Kellarissa pyykinpesukone, muuten tavarat ensimmäisessä samassa kerroksessa. Painavimmat tavarat arkkupakastin, pyykinpesukone ja sohva. En tarvitse apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Puolanka keskusta, omakotitalo. Hyrynsalmi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto ja muuttaminen onkin mukavaa!