Muuttaminen on mukavaa

Arveluttaako muuttaminen ja kaikki siihen liittyvät käytännön järjestelyt. Mitä pitäisi tehdä ja milloin? Muuttaminen voi olla stressaavaa, mutta oikein suunniteltuna ja järjesteltynä muuttaminen voi myös olla oikein mukavaa.

Muuttomaailmasta löydät kaiken mitä kannattaa ottaa huomioon kun muuttaminen on ajankohtaista. Palvelusta löytyy vinkkien, oppaiden ja muistilistojen lisäksi myös yli 400 muuttopalvelua tarjoavaa muuttofirmaa. Kilpailuttamalla kotimuutot ja yritysmuutot saat tarjouksia suoraan muuttofirmoilta ja näet samalla heidän arvostelut.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta


Muuttaminen onnistuu näillä vinkeillä

Jotta onnistuisit muutossasi ja muuttaminen olisi stressin sijasta mukavaa, olemme koonneet sinua varten helppolukuiset oppaat ja muistilistat. Tutustu artikkeleihin ja onnistu muutossasi.

Muuttolaatikot

Muovilaatikot vuokralle vai ostaako pahvilaatikot kaupasta? Tutustu tekemäämme vertailuun ja hanki itsellesi sopivimmat.
Tutustu muuttolaatikoihin »

Muuttajan muistilista

Muuttaminen on aikaa vievä prosessi ja siinä on paljon muistettavaa. Kokosimme sinua varten selkeän muistilistan.
Tutustu muistilistaan »

Varastotilaa

Muuton yhteydessä voi hyvinkin olla tarvetta ylimääräisellä varastotilalle. Listasimme kotimaiset pienvarastot.
Löydä lähin pienvarasto »

Muuttokokemuksia

Miten muuttaminen sujui muilla palvelumme käyttäjillä? Tutustu heidän palautteisiin, mietteisiin ja kokemuksiin.
Tutustu palautteisiin »

Oppaat ja vinkit

Muutto-oppaissa käsitellään kaikkea mitä muuttaminen pitää sisällään ja vähän ehkä sen vierestäkin.
Tutustu muutto-oppaisiin »

Muuttosiivous

Miten vanha ja uusi asunto pitäisi siivota muuton yhteydessä? Katso tee-se-itse -vinkit tai palkkaa ammattilainen.
Muuttosiivous tutuksi »

Muuttoavustus

Muuttoon on mahdollista saada muuttoavustusta. Kenelle se on tarkoitettu, miten sitä voi saada ja mitä se pitää sisällään?
Muuttoavustus lyhyesti »

Muuttoilmoitus

Muuttaessa pitää tehdä muuttoilmoitus maistraattiin. Listasimme mihin muualle uusi osoite on hyvä muistaa ilmoittaa.
Muuttoilmoitus tutuksi »


Muuttaminen luotettavalla muuttofirmalla

Pyydettäessä tarjouksia Muuttomaailman kautta muuttofirmoilta, saat samalla myös muuttofirmojen arvostelut nähtäväksi. Näiden perusteella sopivan muuttofirman valitseminen on helppoa ja muuttaminen mukavampaa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä.


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Punkalaidun - Forssa, 64 m² rivitalo kolmio
Omia kantajia ei ole, joten kantajia tarvitaan muuttofirman harkinnan mukaan. Isoja huonekaluja on 3 hengen divaanisohva, 2 hengen jenkkisänky, pesukone, iso nojatuoli. Tavaraa on lisäksi melko paljon. Kaikki on pakattu valmiiksi. Punkalaidun keskusta, rivitalo. Forssa keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Siikainen - Helsinki, 40 m² kerrostalo yksiö
Kantajia on omasta takaa 2-4, tarvitsemme kuljettajan lisäksi ainakin yhden kantomiehen. Emme tarvitse muuttolaatikoita emmekä pakkaustarvikkeita. Kaikki muuttotavarat ovat pakattu, kun muuttomiehet tulevat paikalle. Puramme tavarat itse. Isoja huonekaluja muutossa ovat; jenkkisänky, kaksi nojatuolia, sohva ja kaksi lipastoa. Muuttoauton saa ajettua molemmissa osoitteissa rapun eteen. Arvioimme, että muuton kesto tulee olemaan 2-3h. Siikainen keskusta, kerrostalo. Toukola-Vanhakaupunki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pedersören kunta - Espoo, 90 m² paritalo
Tarvitaan: Kuorma-auto (paku ei riitä). Kuski ja kaksi miestä (omasta takaa yksi tai kaksi kantajaa). Muuttolaatikot. Auton saa kummassakin päässä ajettuaa lähelle ovea. Asunnot kaksikerroksisia. Lähtiessä pyykkäri katutasossa, perillä nokkakärryllä ulkoraput alakertaan. Muut tavarat kevyempiä, perus sänkyä, sohvaa, ruokapöytää jne. Pari vaatekaappia siirretään, ja puran ne etukäteen. Kuskaamme itse ennakkoon jotain pienempää ja särkyvää sälää, mutta huonekalut ja laatikot jää enimmäkseen muuttopäivälle. Pedersören kunta keskusta, paritalo. Latokaski, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Muhos - Kuusamo, 120 m² omakotitalo
Okt, lämmin ja kylmävarasto, talon täydeltä tavaraa. Pyykinpesukone, kuivausrumpu, 2 parisänkyä, puisia "suht raskaita" puuhuonekaluja, polkupyörät, puutarhakalusteita, grilli, kulmasohva, iso ruokailupöytä, paljon astiaa ja kirjalaatikoita. Lasivitriinejä 2... itse pakattu. Kantajat ilmeisesti omasta takaa. Eli pelkkä autoon laitto, kuljetus perille ehjänä. Muhos keskusta, omakotitalo. Kuusamo, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto ja muuttaminen onkin mukavaa!