Muuttaminen on mukavaa

Arveluttaako muuttaminen ja kaikki siihen liittyvät käytännön järjestelyt. Mitä pitäisi tehdä ja milloin? Muuttaminen voi olla stressaavaa, mutta oikein suunniteltuna ja järjesteltynä muuttaminen voi myös olla oikein mukavaa.

Muuttomaailmasta löydät kaiken mitä kannattaa ottaa huomioon kun muuttaminen on ajankohtaista. Palvelusta löytyy vinkkien, oppaiden ja muistilistojen lisäksi myös yli 500 muuttopalvelua tarjoavaa muuttofirmaa. Kilpailuttamalla kotimuutot ja yritysmuutot saat tarjouksia suoraan muuttofirmoilta ja näet samalla heidän arvostelut.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta


Muuttaminen onnistuu näillä vinkeillä

Jotta onnistuisit muutossasi ja muuttaminen olisi stressin sijasta mukavaa, olemme koonneet sinua varten helppolukuiset oppaat ja muistilistat. Tutustu artikkeleihin ja onnistu muutossasi.

Muuttolaatikot

Muovilaatikot vuokralle vai ostaako pahvilaatikot kaupasta? Tutustu tekemäämme vertailuun ja hanki itsellesi sopivimmat.
Tutustu muuttolaatikoihin »

Muuttajan muistilista

Muuttaminen on aikaa vievä prosessi ja siinä on paljon muistettavaa. Kokosimme sinua varten selkeän muistilistan.
Tutustu muistilistaan »

Varastotilaa

Muuton yhteydessä voi hyvinkin olla tarvetta ylimääräisellä varastotilalle. Listasimme kotimaiset pienvarastot.
Löydä lähin pienvarasto »

Muuttokokemuksia

Miten muuttaminen sujui muilla palvelumme käyttäjillä? Tutustu heidän palautteisiin, mietteisiin ja kokemuksiin.
Tutustu palautteisiin »

Oppaat ja vinkit

Muutto-oppaissa käsitellään kaikkea mitä muuttaminen pitää sisällään ja vähän ehkä sen vierestäkin.
Tutustu muutto-oppaisiin »

Muuttosiivous

Miten vanha ja uusi asunto pitäisi siivota muuton yhteydessä? Katso tee-se-itse -vinkit tai palkkaa ammattilainen.
Muuttosiivous tutuksi »

Muuttoavustus

Muuttoon on mahdollista saada muuttoavustusta. Kenelle se on tarkoitettu, miten sitä voi saada ja mitä se pitää sisällään?
Muuttoavustus lyhyesti »

Muuttoilmoitus

Muuttaessa pitää tehdä muuttoilmoitus maistraattiin. Listasimme mihin muualle uusi osoite on hyvä muistaa ilmoittaa.
Muuttoilmoitus tutuksi »


Muuttaminen luotettavalla muuttofirmalla

Pyydettäessä tarjouksia Muuttomaailman kautta muuttofirmoilta, saat samalla myös muuttofirmojen arvostelut nähtäväksi. Näiden perusteella sopivan muuttofirman valitseminen on helppoa ja muuttaminen mukavampaa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä.


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Hollola - Orimattila, 79 m² kerrostalo kolmio
Neljän hengen perheen kalusteiden, kodinkoneiden, urheiluvälineiden sekä pyörien muutto. Elektroniikan, herkemmät laitteet sekä pientavaran kuljetamme itse. Isoimpia huonekaluja ovat kolme sängyn runkoa (yksi parvisänky) ja niihin kuuluvat futonpatjat sekä pari korkempaa hyllyä. Urheiluvälineistä suurimmat ovat crosstrainer, taakkapyörä ja kaksi kickbikea. Kodinkoneista suurimmat ja ainoat ovat pyykinpesukone ja vajaan 100 litran säiliöpakastin. Kaikki mahdollinen puretaan niin pieneksi kuin käytännöllistä on. Perheen aikuiset toimivat kantajina. Muuttolaatikoille ei tarvetta. Muttoauton saa ajettua oven eteen. Salpakangas, kerrostalo. Orimattila keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Puumala - Jyväskylä, 41 m² yksiö
Kyseessä yksiön tavaroiden siirto toiseen yksiöön toiselle paikkakunnalle. Isompia huonekaluja ovat sohva, senkki(leveys 150cm, korkeus 100cm) sekä sänky ja sohvapöytä ja tv-taso. Lisäksi vaatasäkkejä ja laatikoihin pakatut muut tavarat. Puumala keskusta, rivitalo. Kuokkala-Ristikivi, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Pukkila, 60 m² paritalo kaksio
Muutoauto saa oven eteen. Kantomiehia 1. 1 sohva, 1 sänky (saa auki), 1 pöytä, 1 arkku, 1 rummut, 1 pieni kaappi, pihakalusteet (pöytä+4 tuoli), pesukone, astianpesukone, pieni pakastin, 2 hylly ja pientavara. Ei tarvi pakkaamista. Tapanila, paritalo. Pukkila keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 24 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tohmajärvi - Oulu, 97 m² omakotitalo
Tohmajärven päässä on useampi kantaja, eli siellä riittäisi kuljettaja. Suunnitelmana on, että samaan muuttokyytiin noudettaisiin Joensuun Noljakasta muutama huonekalu ennen ajoa Ouluun. Myös siellä olisi kantaja omasta takaa kuljettajan apuna. Oulun päässä olisi tarkoituksena olla kantaja Tohmajärveltä henkilöautolla siirtyneenä tai muuten järjestettynä. Apua tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa ei tarvita. Joitakin isoja huonekaluja, kuten nojatuolit ja palkintokaappi, olisi mukana, painavia lisäksi etenkin pesukone ja arkkupakastin. Muuttoauton saa ajettua lähelle ovia. Muuttolaatikoille olisi tarve. Ehkäpä noin 80 kpl(?), noin 1 viikko ennen toimitettuna ja haku vaikkapa ma 5. päivä Ja jos kauttanne voisi hankkia samalla rullan kuplamuovia, se olisi hyödyllinen tarvikeapu. Tohmajärvi keskusta, omakotitalo. Haapalehto, kerrostalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto ja muuttaminen onkin mukavaa!