Muuttaminen on mukavaa

Arveluttaako muuttaminen ja kaikki siihen liittyvät käytännön järjestelyt. Mitä pitäisi tehdä ja milloin? Muuttaminen voi olla stressaavaa, mutta oikein suunniteltuna ja järjesteltynä muuttaminen voi myös olla oikein mukavaa.

Muuttomaailmasta löydät kaiken mitä kannattaa ottaa huomioon kun muuttaminen on ajankohtaista. Palvelusta löytyy vinkkien, oppaiden ja muistilistojen lisäksi myös yli 300 muuttopalvelua tarjoavaa muuttofirmaa. Kilpailuttamalla kotimuutot ja yritysmuutot saat tarjouksia suoraan muuttofirmoilta ja näet samalla heidän arvostelut.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta


Muuttaminen onnistuu näillä vinkeillä

Jotta onnistuisit muutossasi ja muuttaminen olisi stressin sijasta mukavaa, olemme koonneet sinua varten helppolukuiset oppaat ja muistilistat. Tutustu artikkeleihin ja onnistu muutossasi.

Muuttolaatikot

Muovilaatikot vuokralle vai ostaako pahvilaatikot kaupasta? Tutustu tekemäämme vertailuun ja hanki itsellesi sopivimmat.
Tutustu muuttolaatikoihin »

Muuttajan muistilista

Muuttaminen on aikaa vievä prosessi ja siinä on paljon muistettavaa. Kokosimme sinua varten selkeän muistilistan.
Tutustu muistilistaan »

Varastotilaa

Muuton yhteydessä voi hyvinkin olla tarvetta ylimääräisellä varastotilalle. Listasimme kotimaiset pienvarastot.
Löydä lähin pienvarasto »

Muuttokokemuksia

Miten muuttaminen sujui muilla palvelumme käyttäjillä? Tutustu heidän palautteisiin, mietteisiin ja kokemuksiin.
Tutustu palautteisiin »

Oppaat ja vinkit

Muutto-oppaissa käsitellään kaikkea mitä muuttaminen pitää sisällään ja vähän ehkä sen vierestäkin.
Tutustu muutto-oppaisiin »

Muuttosiivous

Miten vanha ja uusi asunto pitäisi siivota muuton yhteydessä? Katso tee-se-itse -vinkit tai palkkaa ammattilainen.
Muuttosiivous tutuksi »

Muuttoavustus

Muuttoon on mahdollista saada muuttoavustusta. Kenelle se on tarkoitettu, miten sitä voi saada ja mitä se pitää sisällään?
Muuttoavustus lyhyesti »

Muuttoilmoitus

Muuttaessa pitää tehdä muuttoilmoitus maistraattiin. Listasimme mihin muualle uusi osoite on hyvä muistaa ilmoittaa.
Muuttoilmoitus tutuksi »


Muuttaminen luotettavalla muuttofirmalla

Pyydettäessä tarjouksia Muuttomaailman kautta muuttofirmoilta, saat samalla myös muuttofirmojen arvostelut nähtäväksi. Näiden perusteella sopivan muuttofirman valitseminen on helppoa ja muuttaminen mukavampaa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä.


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Hausjärvi - Raisio, 88 m² kerrostalo kolmio
Ei omia kantajia, oletan että kaksi kantajaa riittää. Yhteensä kolme kantajaa olisi ideaali, mutta yhteensä kaksikin ehkä riittää. Pesukone painavin kannettava. Kyseessä muutto pienempään asuntoon. Muuttoauton saa oven eteen lähtöpaikassa. Muuttokohde on uudiskohde, jonne muutot alkaneet, joten ruuhkaa saattaa vielä olla ehdottamina päivinä. Oletan että auton saa oven eteen. Hausjärvi keskusta, kerrostalo. Raisio keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Kemijärvi, 74 m² kolmio
Tavaroiden muutto toiselle paikkakunnalle. Kaikki huonekalut mahtuvat isoon pakettiautoon. Asunto on 74m2 mutta osa asunnon tavaroista kuuluu vain muuttoon koska muutto on ero muutto. Eli tarvitsen kaksi tarjousta muutaman muuttolaatikon ja kahden muuttomiehen kera. Martinlaakso, rivitalo. Karvakko, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Mäntyharju - Kalvitsa, 108 m² omakotitalo
Omakotitalon muutto. Pääsee oven eteen. Ulkovarastossa jonkun verran huonekaluja ja useita vanhoja ikkunoita, jotka lähtee mukaan. Kolme makuuhuonetta huonekaluineen. Olohuone. Keittiön pöydät ja jokunen irtokaappi. Irtotavara pakattu laatioihin ja jätesäkkeihin. Kantajia on muutama omasta takaa, mutta kuskin lisäksi yksi muuttomies kantamaan isompia. Esim. pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Mäntyharju keskusta, omakotitalo. Kalvitsa, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lieksa - Helsinki, 77 m² kolmio
Muutan kaverin kanssa kimppakämppään. Kaveri hoitaa oman muuttonsa. Minulla on yksiön tavarat. 120cm sänky, pari hyllyä, vaatteet, divaanisohva ja pienehkö pyykinpesukone. Lieksan päässä on pari kantajaa apuna. Lieksassa tavarat sijaitsevat omakotitalossa, joten ei kerroksia. Helsingin päässä ei ole kantoapua välttämättä yhtään, jollen minä ole päässyt jo töistä iltapäivällä. Tarvitsisin kaksi muuttomiestä ja auton. En tarvitse muuttolaatikoita enkä apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Lieksa keskusta, rivitalo. Länsi-Pasila, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 45 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto ja muuttaminen onkin mukavaa!