Muuttaminen on mukavaa

Arveluttaako muuttaminen ja kaikki siihen liittyvät käytännön järjestelyt. Mitä pitäisi tehdä ja milloin? Muuttaminen voi olla stressaavaa, mutta oikein suunniteltuna ja järjesteltynä muuttaminen voi myös olla oikein mukavaa.

Muuttomaailmasta löydät kaiken mitä kannattaa ottaa huomioon kun muuttaminen on ajankohtaista. Palvelusta löytyy vinkkien, oppaiden ja muistilistojen lisäksi myös yli 350 muuttopalvelua tarjoavaa muuttofirmaa. Kilpailuttamalla kotimuutot ja yritysmuutot saat tarjouksia suoraan muuttofirmoilta ja näet samalla heidän arvostelut.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta


Muuttaminen onnistuu näillä vinkeillä

Jotta onnistuisit muutossasi ja muuttaminen olisi stressin sijasta mukavaa, olemme koonneet sinua varten helppolukuiset oppaat ja muistilistat. Tutustu artikkeleihin ja onnistu muutossasi.

Muuttolaatikot

Muovilaatikot vuokralle vai ostaako pahvilaatikot kaupasta? Tutustu tekemäämme vertailuun ja hanki itsellesi sopivimmat.
Tutustu muuttolaatikoihin »

Muuttajan muistilista

Muuttaminen on aikaa vievä prosessi ja siinä on paljon muistettavaa. Kokosimme sinua varten selkeän muistilistan.
Tutustu muistilistaan »

Varastotilaa

Muuton yhteydessä voi hyvinkin olla tarvetta ylimääräisellä varastotilalle. Listasimme kotimaiset pienvarastot.
Löydä lähin pienvarasto »

Muuttokokemuksia

Miten muuttaminen sujui muilla palvelumme käyttäjillä? Tutustu heidän palautteisiin, mietteisiin ja kokemuksiin.
Tutustu palautteisiin »

Oppaat ja vinkit

Muutto-oppaissa käsitellään kaikkea mitä muuttaminen pitää sisällään ja vähän ehkä sen vierestäkin.
Tutustu muutto-oppaisiin »

Muuttosiivous

Miten vanha ja uusi asunto pitäisi siivota muuton yhteydessä? Katso tee-se-itse -vinkit tai palkkaa ammattilainen.
Muuttosiivous tutuksi »

Muuttoavustus

Muuttoon on mahdollista saada muuttoavustusta. Kenelle se on tarkoitettu, miten sitä voi saada ja mitä se pitää sisällään?
Muuttoavustus lyhyesti »

Muuttoilmoitus

Muuttaessa pitää tehdä muuttoilmoitus maistraattiin. Listasimme mihin muualle uusi osoite on hyvä muistaa ilmoittaa.
Muuttoilmoitus tutuksi »


Muuttaminen luotettavalla muuttofirmalla

Pyydettäessä tarjouksia Muuttomaailman kautta muuttofirmoilta, saat samalla myös muuttofirmojen arvostelut nähtäväksi. Näiden perusteella sopivan muuttofirman valitseminen on helppoa ja muuttaminen mukavampaa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä.


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Jyväskylä - Viitasaari, 88 m² kerrostalo kolmio
Tarve olisi muuttomiehelle ja isolle pakettiautolle tai pakettiautolle ja peräkärrylle. Olemme tyhjentäneet asuntoa jo etukäteen, joten isoimpina kannettavina olisivat sohva (2-3 istuttava), pyykinpesukone, astianpesukone, ruokapöytä, sänkyjä (ehkä 3x 80 senttinen ruonkopatja) ja sitten vielä jonkin verran pienempää tavaraa mukaan. Vielä emme oikein osaa sanoa, mahtuisivatko loput tavarat isoon pakuun vai tarvittaisiinko vielä peräkärry lisäksi.. Jyväskylässä muuttoauton saa ajettua oven eteen. Todennäköisesti myös Viitasaarella. Viitasaaren päässä olisi vielä purettavana lisäksi yksi peräkärrykuorma, joka on viety sinne etukäteen. Meiltä löytyy 2 kantajaa (ehkä kolmekin), joten yksi riski kantomies riittäisi avuksi. Kortepohja, kerrostalo. Viitasaari keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 59 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Oulu - Eckerö, 39 m² luhtitalo yksiö
Kantajia on käytettävissä omasta takaa noin 5 henkilöä. Tarvitsemme tarjouksen myös muuttolaatikoista, toimitettuna ja noudettuna. Asunnon lisäksi on pieni häkkivarasto. Muuttoauton saa ajettua asunnon eteen. Koskela-Oulu, luhtitalo. Eckerö keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 25 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pieksämäki - Tervo, 14 m² kerrostalo yksiö
Hei! Asiakkaamme muuttaa palvelukodista toiseen. Muutettavia kalusteita on mm. sairaalasänky, nojatuoli, pöytä ja pari tuolia sekä pyörätuolin kokoluokkaa olevaa suihkutuoli. Sen lisäksi vähäinen määrä henkilökohtaisia tavaroita, joita ovat suurimmaksi osaksi vaatteita. Muuttolaatikoita emme tähän muuttoon tarvitse. Tavaroiden muutto tapahtuu aamulla esim klo 8.00 Pieksämäki keskusta, kerrostalo. Tervo Keskus-Eliaksela, omakotitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Savonlinna - Heinola, 35 m² rivitalo yksiö
Meillä on vain 1 kantaja joten 1 kantaja tarvitaan lisää. Pyykinpesukone ja jenkkisänky patjoineen ovat suurimmat. 2 nojatuolia, 2 isoa tv:tä, pieniä laatikostoja, olohuoneen pöytä, vaatesäkkejä, pahvilaatikoita, (myös varastosta). Kellarpelto-Rantakoivikko, rivitalo. Heinola keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto ja muuttaminen onkin mukavaa!