Muuttaminen on mukavaa

Arveluttaako muuttaminen ja kaikki siihen liittyvät käytännön järjestelyt. Mitä pitäisi tehdä ja milloin? Muuttaminen voi olla stressaavaa, mutta oikein suunniteltuna ja järjesteltynä muuttaminen voi myös olla oikein mukavaa.

Muuttomaailmasta löydät kaiken mitä kannattaa ottaa huomioon kun muuttaminen on ajankohtaista. Palvelusta löytyy vinkkien, oppaiden ja muistilistojen lisäksi myös yli 400 muuttopalvelua tarjoavaa muuttofirmaa. Kilpailuttamalla kotimuutot ja yritysmuutot saat tarjouksia suoraan muuttofirmoilta ja näet samalla heidän arvostelut.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta


Muuttaminen onnistuu näillä vinkeillä

Jotta onnistuisit muutossasi ja muuttaminen olisi stressin sijasta mukavaa, olemme koonneet sinua varten helppolukuiset oppaat ja muistilistat. Tutustu artikkeleihin ja onnistu muutossasi.

Muuttolaatikot

Muovilaatikot vuokralle vai ostaako pahvilaatikot kaupasta? Tutustu tekemäämme vertailuun ja hanki itsellesi sopivimmat.
Tutustu muuttolaatikoihin »

Muuttajan muistilista

Muuttaminen on aikaa vievä prosessi ja siinä on paljon muistettavaa. Kokosimme sinua varten selkeän muistilistan.
Tutustu muistilistaan »

Varastotilaa

Muuton yhteydessä voi hyvinkin olla tarvetta ylimääräisellä varastotilalle. Listasimme kotimaiset pienvarastot.
Löydä lähin pienvarasto »

Muuttokokemuksia

Miten muuttaminen sujui muilla palvelumme käyttäjillä? Tutustu heidän palautteisiin, mietteisiin ja kokemuksiin.
Tutustu palautteisiin »

Oppaat ja vinkit

Muutto-oppaissa käsitellään kaikkea mitä muuttaminen pitää sisällään ja vähän ehkä sen vierestäkin.
Tutustu muutto-oppaisiin »

Muuttosiivous

Miten vanha ja uusi asunto pitäisi siivota muuton yhteydessä? Katso tee-se-itse -vinkit tai palkkaa ammattilainen.
Muuttosiivous tutuksi »

Muuttoavustus

Muuttoon on mahdollista saada muuttoavustusta. Kenelle se on tarkoitettu, miten sitä voi saada ja mitä se pitää sisällään?
Muuttoavustus lyhyesti »

Muuttoilmoitus

Muuttaessa pitää tehdä muuttoilmoitus maistraattiin. Listasimme mihin muualle uusi osoite on hyvä muistaa ilmoittaa.
Muuttoilmoitus tutuksi »


Muuttaminen luotettavalla muuttofirmalla

Pyydettäessä tarjouksia Muuttomaailman kautta muuttofirmoilta, saat samalla myös muuttofirmojen arvostelut nähtäväksi. Näiden perusteella sopivan muuttofirman valitseminen on helppoa ja muuttaminen mukavampaa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä.


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Miehikkälä - Taipalsaari, 72 m² rivitalo kolmio
Omasta takaa kaksi kantajaa, 1 kantaja kuljettajan lisäksi nopeuttaisi toimintaa. Muuttolaatikoille tai pakkaustarvikkeille ei ole tarvetta. (Osa irtaintavaroista kuljetettu jo etukäteen) Asunnossa "perushuonekalut" pesukoneineen, sen lisäksi hieman tavaroita varastossa, mm polkupyörät ja pihakalusteet. Muuttoauton saa ajettua lähtöpaikassa oven eteen ja muutettavassa kohteessa oven läheisyyteen. Miehikkälä Kirkonkylä, rivitalo. Taipalsaari, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 25 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jokioinen - Kuopio, 59 m² rivitalo kaksio
Omasta takaa 1 kantaja, tuskin tarvitaan kuljettajan lisäksi lilsää kantomiehiä. Muuttolaatikoita tarvitaan, plajon kirjoja, laatikoiden määrää vaikea arvioida. Ei tarvita apua pakkaamisessa/purkamisessa. Painavia; pyykkikone, nk. geelisängyt, ei parisänky. Auton saa molemmissa päissä oven eteen. 4 m2 ulkovarasto (mm. 4 kpl polkupyöriä, 2 auton renkaat. Jokioinen keskusta, rivitalo. Litmanen, luhtitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Juupajoki, 52 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa ei ole kantajia, eli tarvitaan kantomiehiä, auto sekä kuljettaja. Nokkakärrit tarvitsee mukaan. Talossa on pesukone, tv taso, sohva ym. hieman isompia tavaroita myös. Muutto on todennäköisesti 30. päivä, mutta on hyvä jos mahdollisuus muuttaa myös aikataulua, jos päästäänkin aiemmin uuteen asuntoon. Auton koko täytyy olla sellainen, johon menee kaikki tavarat kerralla, tai sitten urakkahinta. Mikäli tuntitaksa, niin mieluiten niin, että joku tulee katsomaan ennalta tavaramäärän, jotta varmasti auton koko riittää näille tavaroille. Vahinkovakuutukset täytyy olla kuljetusfirmalla kunnossa. Niittykumpu, kerrostalo. Juupajoki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Alavieska, 56 m² kerrostalo kaksio
Ei omasta takaa kantajia. Tarvitaan kaksi kantajaa. Parivuode ja kulmasohva. Varasto. Autoa ei saa oven eteen Harmokujalla. Hakunila, kerrostalo. Alavieska keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 26 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto ja muuttaminen onkin mukavaa!