Muuttaminen on mukavaa

Arveluttaako muuttaminen ja kaikki siihen liittyvät käytännön järjestelyt. Mitä pitäisi tehdä ja milloin? Muuttaminen voi olla stressaavaa, mutta oikein suunniteltuna ja järjesteltynä muuttaminen voi myös olla oikein mukavaa.

Muuttomaailmasta löydät kaiken mitä kannattaa ottaa huomioon kun muuttaminen on ajankohtaista. Palvelusta löytyy vinkkien, oppaiden ja muistilistojen lisäksi myös yli 350 muuttopalvelua tarjoavaa muuttofirmaa. Kilpailuttamalla kotimuutot ja yritysmuutot saat tarjouksia suoraan muuttofirmoilta ja näet samalla heidän arvostelut.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta


Muuttaminen onnistuu näillä vinkeillä

Jotta onnistuisit muutossasi ja muuttaminen olisi stressin sijasta mukavaa, olemme koonneet sinua varten helppolukuiset oppaat ja muistilistat. Tutustu artikkeleihin ja onnistu muutossasi.

Muuttolaatikot

Muovilaatikot vuokralle vai ostaako pahvilaatikot kaupasta? Tutustu tekemäämme vertailuun ja hanki itsellesi sopivimmat.
Tutustu muuttolaatikoihin »

Muuttajan muistilista

Muuttaminen on aikaa vievä prosessi ja siinä on paljon muistettavaa. Kokosimme sinua varten selkeän muistilistan.
Tutustu muistilistaan »

Varastotilaa

Muuton yhteydessä voi hyvinkin olla tarvetta ylimääräisellä varastotilalle. Listasimme kotimaiset pienvarastot.
Löydä lähin pienvarasto »

Muuttokokemuksia

Miten muuttaminen sujui muilla palvelumme käyttäjillä? Tutustu heidän palautteisiin, mietteisiin ja kokemuksiin.
Tutustu palautteisiin »

Oppaat ja vinkit

Muutto-oppaissa käsitellään kaikkea mitä muuttaminen pitää sisällään ja vähän ehkä sen vierestäkin.
Tutustu muutto-oppaisiin »

Muuttosiivous

Miten vanha ja uusi asunto pitäisi siivota muuton yhteydessä? Katso tee-se-itse -vinkit tai palkkaa ammattilainen.
Muuttosiivous tutuksi »

Muuttoavustus

Muuttoon on mahdollista saada muuttoavustusta. Kenelle se on tarkoitettu, miten sitä voi saada ja mitä se pitää sisällään?
Muuttoavustus lyhyesti »

Muuttoilmoitus

Muuttaessa pitää tehdä muuttoilmoitus maistraattiin. Listasimme mihin muualle uusi osoite on hyvä muistaa ilmoittaa.
Muuttoilmoitus tutuksi »


Muuttaminen luotettavalla muuttofirmalla

Pyydettäessä tarjouksia Muuttomaailman kautta muuttofirmoilta, saat samalla myös muuttofirmojen arvostelut nähtäväksi. Näiden perusteella sopivan muuttofirman valitseminen on helppoa ja muuttaminen mukavampaa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä.


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Naantali - Eura, 50 m² kaksio
Normaalit sänky, sohva, nojatuolit, pyykkikone jne. Jonkin verran pakattavaa pientä tavaraa. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Tarjous sekä tavaroiden pakkaamisella ja osittaisella purkamisella sekä myös pelkällä kantoavulla. Tarvitaan Eurassa kantoapua kuskin lisäksi. Naantali keskusta, rivitalo. Eura keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hammarland - Helsinki, 120 m² rivitalo
Muutamme 2-tasoisesta rivitalosta, jossa muuttoauton saa aivan oven eteen ja isoimmat tavarat sisääntulokerroksessa yksitasoiseen omakotitaloon. Asukkaina 2 aikuista ja 2 pientä lasta, osa nykyisistä kalusteista ei lähde matkaan. Tarve muuttomiehille ja kuljettajalle, pakkaamme ja puramme tavarat itse. Tarve lisäksi noin 100kpl muuttolaatikoita noin viikoksi. Muuttopäivä arkipäivänä. Hammarland keskusta, rivitalo. Veräjämäki, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kangasala - Valkeakoski, 55 m² luhtitalo kaksio
Kyseessä on luhtitalokaksion irtaimiston muutto Kangasalta rivitaloon Valkeakoskella. Muuttoauton saa ajettua lähtöpäässä oven eteen ja kohdepäädyssä ainakin varsin lähelle. Tarvitsemme muuttolaatikoita ja pakkaustarvikkeita. Lisäksi tarvitaan kantajat. Isoimpia huonekaluja ovat kulmasohva, parisänky, kirjahylly ja lipasto. Asunnon lisäksi tavaraa on häkkivarastossa, sis. mm. kolme aikuisten polkupyörää. Suorama, luhtitalo. Vääräkoivu, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Laihia - Hämeenlinna, 100 m² omakotitalo
Omakotitalon muutto kokonaisuudessaan. Ei kantoapu tarvetta. Auton saa ajetua lähes ovelle. Terassia pitkin saa vietyä tavarat suoraan autoon. Ei normaalia suurempia kalusteita. Ei pianoa eikä flyygeliä. Pesukone ja kuivausrumpu painavimmat mutta kantajat varattu. Lastaus lauantaina aamulla ja purku määränpäässä lauantaina iltapäivällä. Laihia keskusta, omakotitalo. Hattelmala, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 32 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto ja muuttaminen onkin mukavaa!