Muuttaminen on mukavaa

Arveluttaako muuttaminen ja kaikki siihen liittyvät käytännön järjestelyt. Mitä pitäisi tehdä ja milloin? Muuttaminen voi olla stressaavaa, mutta oikein suunniteltuna ja järjesteltynä muuttaminen voi myös olla oikein mukavaa.

Muuttomaailmasta löydät kaiken mitä kannattaa ottaa huomioon kun muuttaminen on ajankohtaista. Palvelusta löytyy vinkkien, oppaiden ja muistilistojen lisäksi myös yli 300 muuttopalvelua tarjoavaa muuttofirmaa. Kilpailuttamalla kotimuutot ja yritysmuutot saat tarjouksia suoraan muuttofirmoilta ja näet samalla heidän arvostelut.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta


Muuttaminen onnistuu näillä vinkeillä

Jotta onnistuisit muutossasi ja muuttaminen olisi stressin sijasta mukavaa, olemme koonneet sinua varten helppolukuiset oppaat ja muistilistat. Tutustu artikkeleihin ja onnistu muutossasi.

Muuttolaatikot

Muovilaatikot vuokralle vai ostaako pahvilaatikot kaupasta? Tutustu tekemäämme vertailuun ja hanki itsellesi sopivimmat.
Tutustu muuttolaatikoihin »

Muuttajan muistilista

Muuttaminen on aikaa vievä prosessi ja siinä on paljon muistettavaa. Kokosimme sinua varten selkeän muistilistan.
Tutustu muistilistaan »

Varastotilaa

Muuton yhteydessä voi hyvinkin olla tarvetta ylimääräisellä varastotilalle. Listasimme kotimaiset pienvarastot.
Löydä lähin pienvarasto »

Muuttokokemuksia

Miten muuttaminen sujui muilla palvelumme käyttäjillä? Tutustu heidän palautteisiin, mietteisiin ja kokemuksiin.
Tutustu palautteisiin »

Oppaat ja vinkit

Muutto-oppaissa käsitellään kaikkea mitä muuttaminen pitää sisällään ja vähän ehkä sen vierestäkin.
Tutustu muutto-oppaisiin »

Muuttosiivous

Miten vanha ja uusi asunto pitäisi siivota muuton yhteydessä? Katso tee-se-itse -vinkit tai palkkaa ammattilainen.
Muuttosiivous tutuksi »

Muuttoavustus

Muuttoon on mahdollista saada muuttoavustusta. Kenelle se on tarkoitettu, miten sitä voi saada ja mitä se pitää sisällään?
Muuttoavustus lyhyesti »

Muuttoilmoitus

Muuttaessa pitää tehdä muuttoilmoitus maistraattiin. Listasimme mihin muualle uusi osoite on hyvä muistaa ilmoittaa.
Muuttoilmoitus tutuksi »


Muuttaminen luotettavalla muuttofirmalla

Pyydettäessä tarjouksia Muuttomaailman kautta muuttofirmoilta, saat samalla myös muuttofirmojen arvostelut nähtäväksi. Näiden perusteella sopivan muuttofirman valitseminen on helppoa ja muuttaminen mukavampaa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä.


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Jokela - Pukkila, 57 m² luhtitalo kaksio
Muuttoauton auton saa ajettua eteen. Kantomiehiä tarvitaan. Koko irtaimisto: parivuode jossa 2 kpl 80cm erillistä sänkyä ja 160cm paksu patja, sänkysohva, yhden hengen sänky purettuna, televisiotaso, 50" televisio, rottinkituoli, arkkupöytä, keittiön pöytä ja 4 tuolia, vaaterekki, pieni pyykinpesukone, pesuhuoneen kapea kaappi ( 179x40 ), lasivitriini jossa erillinen alaosa ( K 60 L 41 P 122 ), Yläosa lasiovilla ( K 125, L 36, P 137 ), iso vanha painava lipasto ( K 83, L 45 P 140 ), jalkalamppu, kattoon asti ulottuva kissanraapimispuu joka kahdessa osassa, Ikean lack lipasto sekä muuttolaatikoita noin 25-30 kpl. ja pehmeät tavarat pakattuina jätesäkkeihin noin 15-20. Varasto 4 kpl auton renkaita, pahvilaatikot n. 5kpl ja jätesäkkejä noin 6-7. Jokela, luhtitalo. Pukkila keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 21 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lahti - Vöyri, 53 m² kerrostalo kaksio
Ei yhtään kantajaa omasta takaa, tarvitaan kantajat. Ostan itse pahviset muuttolaatikot enkä tarvitse pakkaus- tai purkuapua. Suurimmat ja painavimmat tavarat: 2 sänkyä, sohva, 2 nojatuolia, vitriini, piironki, keittiön pöytä. Verkkokopissa myös tavaraa (ei painavaa). Auton voi ajaa ovien eteen, ainakin lähelle. Molemmissa taloissa tulee muutamia portaita (5-8). Kivistönmäki, kerrostalo. Vöyri keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuusankoski - Sotkamo, 200 m² omakotitalo
Kaksion verran tavaroita omakotitalosta 50 neliöiseen kerrostaloon. Raskaimmat parisänky, pyykinpesukone ja sohvakalusto. Muutama vaatekaappi, vitriini tms. Pahvilaatikot hyvin pakattuja. Ei tavitse purku-pakkaamisapua. Osa muuttolaatikoista on jo toimitettu, eli kaikki laatikot ei tule kuormaan. Kantomies, kuski ja auto tarvitaan. Laitoin useamman päivämäärän siksi, että varmasti onnistuu teidän puolelta. Muutto tuskin vie päivää enempää. Kuusankoski keskusta, omakotitalo. Sotkamo keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Karkkila - Lievestuore, 100 m² paritalo
Kodin irtaimisto ja autotallin sisältö mm. kaksi moottoripyörää. Omasta takaa 1 kantaja. Muuttolaatikot tarvitaan, mutta ei pakkaus- tai purkuapua. Karkkila keskusta, paritalo. Lievestuore, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto ja muuttaminen onkin mukavaa!