Muuttaminen on mukavaa

Etusivu » Muuttaminen

Arveluttaako muuttaminen ja kaikki siihen liittyvät käytännön järjestelyt. Mitä pitäisi tehdä ja milloin? Muuttaminen voi olla stressaavaa, mutta oikein suunniteltuna ja järjesteltynä muuttaminen voi myös olla oikein mukavaa.

Muuttomaailmasta löydät kaiken mitä kannattaa ottaa huomioon kun muuttaminen on ajankohtaista. Palvelusta löytyy vinkkien, oppaiden ja muistilistojen lisäksi myös yli 300 muuttopalvelua tarjoavaa muuttofirmaa. Kilpailuttamalla kotimuutot ja yritysmuutot saat tarjouksia suoraan muuttofirmoilta ja näet samalla heidän arvostelut.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta


Muuttaminen onnistuu näillä vinkeillä

Jotta onnistuisit muutossasi ja muuttaminen olisi stressin sijasta mukavaa, olemme koonneet sinua varten helppolukuiset oppaat ja muistilistat. Tutustu artikkeleihin ja onnistu muutossasi.

Muuttolaatikot

Muovilaatikot vuokralle vai ostaako pahvilaatikot kaupasta? Tutustu tekemäämme vertailuun ja hanki itsellesi sopivimmat.
Tutustu muuttolaatikoihin »

Muuttajan muistilista

Muuttaminen on aikaa vievä prosessi ja siinä on paljon muistettavaa. Kokosimme sinua varten selkeän muistilistan.
Tutustu muistilistaan »

Varastotilaa

Muuton yhteydessä voi hyvinkin olla tarvetta ylimääräisellä varastotilalle. Listasimme kotimaiset pienvarastot.
Löydä lähin pienvarasto »

Muuttokokemuksia

Miten muuttaminen sujui muilla palvelumme käyttäjillä? Tutustu heidän palautteisiin, mietteisiin ja kokemuksiin.
Tutustu palautteisiin »

Oppaat ja vinkit

Muutto-oppaissa käsitellään kaikkea mitä muuttaminen pitää sisällään ja vähän ehkä sen vierestäkin.
Tutustu muutto-oppaisiin »

Muuttosiivous

Miten vanha ja uusi asunto pitäisi siivota muuton yhteydessä? Katso tee-se-itse -vinkit tai palkkaa ammattilainen.
Muuttosiivous tutuksi »

Muuttoavustus

Muuttoon on mahdollista saada muuttoavustusta. Kenelle se on tarkoitettu, miten sitä voi saada ja mitä se pitää sisällään?
Muuttoavustus lyhyesti »

Muuttoilmoitus

Muuttaessa pitää tehdä muuttoilmoitus maistraattiin. Listasimme mihin muualle uusi osoite on hyvä muistaa ilmoittaa.
Muuttoilmoitus tutuksi »


Muuttaminen luotettavalla muuttofirmalla

Pyydettäessä tarjouksia Muuttomaailman kautta muuttofirmoilta, saat samalla myös muuttofirmojen arvostelut nähtäväksi. Näiden perusteella sopivan muuttofirman valitseminen on helppoa ja muuttaminen mukavampaa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä.


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muutto Ylöjärvi - Teuva, 70 m² kerrostalo kolmio
Kaksi aikuista ja kaksi lasta muuttaa kerrostalokolmiosta omakotitaloon. Muuttolaatikoita tarvitaan n.40-50kpl. Kuski riittää. Auton saa oven eteen molemmissa osoitteissa. Astian-, ja pyykinpesukoneiden siirtoon tarvitaan nokkakärry. Viime muutto hoitui kerralla n. 12 lavapaikkaisella perälauta-autolla. Ahkerat kantomiehet omasta takaa... Ylöjärvi keskusta, kerrostalo. Teuva keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 24 minuutissa
Muutto Lapinjärvi - Loviisa, 50 m² rivitalo kaksio
2 henkilöä muutta rivitalosta 50m2 Lapinjärvellä (pieni varasto ja asunto) kerrostalon 3 kerrokseen Loviisassa 60m2. Irtaimisto möbeleitä aika vähän, me jätetään suurin osa tänne kierrätykseen. Painavin on pesukone ja pakaste kaappi. Kuitenkin irtaimistoa tietysti on enemmän mitä kuvittelee itse. Muuttolaatikoita olisi hyvä saada ehkä 30kpl, olen huono arvioimaan. Ehdottomasti teiltä 2 kantajaa. Minun polvi nyt kuntoutuksessa. Loviisassa osa menee häkkivarastoon mitä me merkitään ennalta. Loput kannettava hissittömän 3-kerrokseen. Toivon itse pääseväni helpolla fyysisesti. Muutossa on aina muutenkin tekemistä. Lapinjärvi keskusta, rivitalo. Määrlahti, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa

Kilpailuta muutto ja muuttaminen onkin mukavaa!