Muuttaminen on mukavaa

Arveluttaako muuttaminen ja kaikki siihen liittyvät käytännön järjestelyt. Mitä pitäisi tehdä ja milloin? Muuttaminen voi olla stressaavaa, mutta oikein suunniteltuna ja järjesteltynä muuttaminen voi myös olla oikein mukavaa.

Muuttomaailmasta löydät kaiken mitä kannattaa ottaa huomioon kun muuttaminen on ajankohtaista. Palvelusta löytyy vinkkien, oppaiden ja muistilistojen lisäksi myös yli 300 muuttopalvelua tarjoavaa muuttofirmaa. Kilpailuttamalla kotimuutot ja yritysmuutot saat tarjouksia suoraan muuttofirmoilta ja näet samalla heidän arvostelut.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta


Muuttaminen onnistuu näillä vinkeillä

Jotta onnistuisit muutossasi ja muuttaminen olisi stressin sijasta mukavaa, olemme koonneet sinua varten helppolukuiset oppaat ja muistilistat. Tutustu artikkeleihin ja onnistu muutossasi.

Muuttolaatikot

Muovilaatikot vuokralle vai ostaako pahvilaatikot kaupasta? Tutustu tekemäämme vertailuun ja hanki itsellesi sopivimmat.
Tutustu muuttolaatikoihin »

Muuttajan muistilista

Muuttaminen on aikaa vievä prosessi ja siinä on paljon muistettavaa. Kokosimme sinua varten selkeän muistilistan.
Tutustu muistilistaan »

Varastotilaa

Muuton yhteydessä voi hyvinkin olla tarvetta ylimääräisellä varastotilalle. Listasimme kotimaiset pienvarastot.
Löydä lähin pienvarasto »

Muuttokokemuksia

Miten muuttaminen sujui muilla palvelumme käyttäjillä? Tutustu heidän palautteisiin, mietteisiin ja kokemuksiin.
Tutustu palautteisiin »

Oppaat ja vinkit

Muutto-oppaissa käsitellään kaikkea mitä muuttaminen pitää sisällään ja vähän ehkä sen vierestäkin.
Tutustu muutto-oppaisiin »

Muuttosiivous

Miten vanha ja uusi asunto pitäisi siivota muuton yhteydessä? Katso tee-se-itse -vinkit tai palkkaa ammattilainen.
Muuttosiivous tutuksi »

Muuttoavustus

Muuttoon on mahdollista saada muuttoavustusta. Kenelle se on tarkoitettu, miten sitä voi saada ja mitä se pitää sisällään?
Muuttoavustus lyhyesti »

Muuttoilmoitus

Muuttaessa pitää tehdä muuttoilmoitus maistraattiin. Listasimme mihin muualle uusi osoite on hyvä muistaa ilmoittaa.
Muuttoilmoitus tutuksi »


Muuttaminen luotettavalla muuttofirmalla

Pyydettäessä tarjouksia Muuttomaailman kautta muuttofirmoilta, saat samalla myös muuttofirmojen arvostelut nähtäväksi. Näiden perusteella sopivan muuttofirman valitseminen on helppoa ja muuttaminen mukavampaa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä.


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kemijärvi - Lahti, 58 m² kaksio
Kyseessä on yhden hengen muuttokuorma. Painavimpia kannettavia on pyykkikone, tv-taso, sänky ja divaanisohva. Varastosta lähtee mukaan puutarhakalusto. Kemijärven päässä mahdollisesti tarvitsee ulkopuolisen kantajan, Lahdessa ei. Muuttoauton saa ajettua oven eteen kummassakin osoiteessa. Muuttolaatikoita en tarvitse enkä pakkausapua, paitsi jos pyykkikone pitää pakata jotenkin. Kemijärvi keskusta, rivitalo. Hennala-Jokimaa, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 40 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jokioinen - Nummenkylä, 75 m² kolmio
Kolmion muutto kesäkuun alussa. Jokioinen-järvenpää. 120cm jenkkisänky. Metallisänky, purettu. Pyöreä puinen keittiön pöytä. Sohva saa 2 osaa. 2kpl yöpöytä. 2 kpl kampauspöytää. 4 kpl Ikean lokerikkohyllyjä. 1 nojatuoli. Pesukone. Kuivausrumpu. Tiskikone. 2 kpl tv. Iso peili. 1hylly. N.30 kpl pahvilaatikoita. 10 kpl isoja muuttolaatikoita. Jätesäkkejä ehkä n.10 kpl. 2 polkupyörää. Lastenvaunut. 7 tuolia. Tauluja. Tossa tuli tärkeimmät. Jokioisissa 2 krs, ei hissiä. Järvenpäässä 1 krs, ei hissiä. Omasta takaa ei ole kantajia. Jokioinen keskusta, rivitalo. Nummenkylä, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Saltvik - Helsinki, 72 m² kerrostalo kolmio
Omasta takaa on 3-4 kantajaa, joten kuljettajan lisäksi ei tarvitse kantomiehiä. Tarvitsen n. 40 muuttolaatikkoa. En tarvitse pakkaustarvikkeita tai apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Isoimmat huonekalut ovat sohva (3-istuttava), rungollinen sähköpiano (ei kovin painava), sänky, keittiönpöytä, pari melko kevyttä kaappia, tv-taso, sekä pyykin-ja astianpesukoneet. Isoimmat tavarat saan kannettua kuljettajan kanssa kahdestaan. Muuttoauton saa ajettua oven eteen molemmissa päissä. Ei ole erillistä varastotilaa. Saltvik keskusta, kerrostalo. Vallila, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tornio - Simo, 71 m² kolmio
Tarjouslaskenta 2 erilaista: muutofirmalta kantajat tai vaihtoehtoisesti asiakkaan omat kantajat. Huonekalut. Suurin kodinkone pesukone. Laaatikko tavaraa pyritään viemään jo aikaisemmin mahdollisimman paljon. Lähtöosoitteessa kierreportaat. Muuttoautoa ei saa ihan oven eteen lähtöosoitteessa, pääteosoitteessa oven eteen peruuttaminen onnistuu. Kiviranta, rivitalo. Simo keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto ja muuttaminen onkin mukavaa!