Muuttaminen on mukavaa

Arveluttaako muuttaminen ja kaikki siihen liittyvät käytännön järjestelyt. Mitä pitäisi tehdä ja milloin? Muuttaminen voi olla stressaavaa, mutta oikein suunniteltuna ja järjesteltynä muuttaminen voi myös olla oikein mukavaa.

Muuttomaailmasta löydät kaiken mitä kannattaa ottaa huomioon kun muuttaminen on ajankohtaista. Palvelusta löytyy vinkkien, oppaiden ja muistilistojen lisäksi myös yli 350 muuttopalvelua tarjoavaa muuttofirmaa. Kilpailuttamalla kotimuutot ja yritysmuutot saat tarjouksia suoraan muuttofirmoilta ja näet samalla heidän arvostelut.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta


Muuttaminen onnistuu näillä vinkeillä

Jotta onnistuisit muutossasi ja muuttaminen olisi stressin sijasta mukavaa, olemme koonneet sinua varten helppolukuiset oppaat ja muistilistat. Tutustu artikkeleihin ja onnistu muutossasi.

Muuttolaatikot

Muovilaatikot vuokralle vai ostaako pahvilaatikot kaupasta? Tutustu tekemäämme vertailuun ja hanki itsellesi sopivimmat.
Tutustu muuttolaatikoihin »

Muuttajan muistilista

Muuttaminen on aikaa vievä prosessi ja siinä on paljon muistettavaa. Kokosimme sinua varten selkeän muistilistan.
Tutustu muistilistaan »

Varastotilaa

Muuton yhteydessä voi hyvinkin olla tarvetta ylimääräisellä varastotilalle. Listasimme kotimaiset pienvarastot.
Löydä lähin pienvarasto »

Muuttokokemuksia

Miten muuttaminen sujui muilla palvelumme käyttäjillä? Tutustu heidän palautteisiin, mietteisiin ja kokemuksiin.
Tutustu palautteisiin »

Oppaat ja vinkit

Muutto-oppaissa käsitellään kaikkea mitä muuttaminen pitää sisällään ja vähän ehkä sen vierestäkin.
Tutustu muutto-oppaisiin »

Muuttosiivous

Miten vanha ja uusi asunto pitäisi siivota muuton yhteydessä? Katso tee-se-itse -vinkit tai palkkaa ammattilainen.
Muuttosiivous tutuksi »

Muuttoavustus

Muuttoon on mahdollista saada muuttoavustusta. Kenelle se on tarkoitettu, miten sitä voi saada ja mitä se pitää sisällään?
Muuttoavustus lyhyesti »

Muuttoilmoitus

Muuttaessa pitää tehdä muuttoilmoitus maistraattiin. Listasimme mihin muualle uusi osoite on hyvä muistaa ilmoittaa.
Muuttoilmoitus tutuksi »


Muuttaminen luotettavalla muuttofirmalla

Pyydettäessä tarjouksia Muuttomaailman kautta muuttofirmoilta, saat samalla myös muuttofirmojen arvostelut nähtäväksi. Näiden perusteella sopivan muuttofirman valitseminen on helppoa ja muuttaminen mukavampaa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä.


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Karkkila, 55 m² kerrostalo kaksio
Peruslaatuinen kotimuutto ovelta ovelle, hissittömän kerrostalon 3. kerroksesta yksikerroksiseen omakotitaloon. Pari painavaa ja hankalanmallista huonekalua, joita ei saa purettua pienempiin osiin (matala vitriinikaappi, ruokapöytä). Kaksi 2,5 hengen sohvaa ja parisänky. Arvioisin, että tarvitsemme kuorma-auton; peruspakuun tavarat eivät mahdu. Kantomiehiä toivomme 2 kpl, sillä oma aikamme menee pienen lapsen kaitsemiseen. Muuttolaatikoita tarvitsemme 10 kpl ja jotain pakkausmateriaalia, johon pyöräyttää esim. tuo lasiovinen vitriinikaappi. Muuta erityisesti suojattavaa tavaraa ei ole. Veräjämäki, kerrostalo. Karkkila keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Mellilä - Kankaanpää, 200 m² omakotitalo
Iso sänky, piirongeja, runsaasti keräilylasia, kirjoja, posliinia... Muuten mormaali keittiötarpeisto, parit kirjoituspöydät, TV:t, tietokonepöytä, pesukone hyllyjä, niistä suurin osa purettavaa Lundiaa, liina- ja pitovaatteet. Mellilä, omakotitalo. Kankaanpää keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jämsä - Hyrynsalmi, 120 m² omakotitalo
Kyseessä on 24,5 neliön kokoisen yksiön tavarat, jotka ovat väliaikaisesti nyt olleet pari viikkoa omakotitalossa. Tavarat ovat pääosin yhdessä rykelmässä talon eteisessä, eli eivät missään nimessä sikin sokin ympäri taloa. Muutettavat huonekalut/isoimmat tavarat ovat seuraavat: sänky, kahden istuttava sohva, matala kaappi (korkeus ehkä 140 cm), kaksi pientä lipastoa, pieni ruokapöytä, kaksi tuolia ja keittiöjakkara. Lisäksi jonkin verran laatikoita (yhden ihmisen tavarat 24,5 neliön yksiöstä). Ei pesukonetta tai isoja kaappeja/hyllyjä tai pianoa. En tarvitse kuljettajan lisäksi kantajia; heitä on omasta takaa ainakin neljä, ehkä enemmänkin. Muuttoauton saa ajettua molemmilla paikkakunnilla ovien eteen. Lähtökohteessa ei ole tavaroita varastossa. Muuttokohteessa on varasto, mutta kaikki tavarat on tarkoitus kantaa asuntoon. Jämsä keskusta, omakotitalo. Hyrynsalmi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 33 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ilomantsi - Paltamo, 41 m² yksiö
Muutossa isot tavarat esim. Pakastimet ja sänky. Sekä pesukone. Lisäksi on laatikot omasta takaa. Varasto muutto myös. Muuttomies omasta takaa. En tarvitse muuttolaatikoita ym. Auton saa ulko- oven eteen. Ilomantsi keskusta, rivitalo. Paltamo keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto ja muuttaminen onkin mukavaa!