Muuttaminen on mukavaa

Etusivu » Muuttaminen

Arveluttaako muuttaminen ja kaikki siihen liittyvät käytännön järjestelyt. Mitä pitäisi tehdä ja milloin? Muuttaminen voi olla stressaavaa, mutta oikein suunniteltuna ja järjesteltynä muuttaminen voi myös olla oikein mukavaa.

Muuttomaailmasta löydät kaiken mitä kannattaa ottaa huomioon kun muuttaminen on ajankohtaista. Palvelusta löytyy vinkkien, oppaiden ja muistilistojen lisäksi myös yli 300 muuttopalvelua tarjoavaa muuttofirmaa. Kilpailuttamalla kotimuutot ja yritysmuutot saat tarjouksia suoraan muuttofirmoilta ja näet samalla heidän arvostelut.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta


Muuttaminen onnistuu näillä vinkeillä

Jotta onnistuisit muutossasi ja muuttaminen olisi stressin sijasta mukavaa, olemme koonneet sinua varten helppolukuiset oppaat ja muistilistat. Tutustu artikkeleihin ja onnistu muutossasi.

Muuttolaatikot

Muovilaatikot vuokralle vai ostaako pahvilaatikot kaupasta? Tutustu tekemäämme vertailuun ja hanki itsellesi sopivimmat.
Tutustu muuttolaatikoihin »

Muuttajan muistilista

Muuttaminen on aikaa vievä prosessi ja siinä on paljon muistettavaa. Kokosimme sinua varten selkeän muistilistan.
Tutustu muistilistaan »

Varastotilaa

Muuton yhteydessä voi hyvinkin olla tarvetta ylimääräisellä varastotilalle. Listasimme kotimaiset pienvarastot.
Löydä lähin pienvarasto »

Muuttokokemuksia

Miten muuttaminen sujui muilla palvelumme käyttäjillä? Tutustu heidän palautteisiin, mietteisiin ja kokemuksiin.
Tutustu palautteisiin »

Oppaat ja vinkit

Muutto-oppaissa käsitellään kaikkea mitä muuttaminen pitää sisällään ja vähän ehkä sen vierestäkin.
Tutustu muutto-oppaisiin »

Muuttosiivous

Miten vanha ja uusi asunto pitäisi siivota muuton yhteydessä? Katso tee-se-itse -vinkit tai palkkaa ammattilainen.
Muuttosiivous tutuksi »

Muuttoavustus

Muuttoon on mahdollista saada muuttoavustusta. Kenelle se on tarkoitettu, miten sitä voi saada ja mitä se pitää sisällään?
Muuttoavustus lyhyesti »

Muuttoilmoitus

Muuttaessa pitää tehdä muuttoilmoitus maistraattiin. Listasimme mihin muualle uusi osoite on hyvä muistaa ilmoittaa.
Muuttoilmoitus tutuksi »


Muuttaminen luotettavalla muuttofirmalla

Pyydettäessä tarjouksia Muuttomaailman kautta muuttofirmoilta, saat samalla myös muuttofirmojen arvostelut nähtäväksi. Näiden perusteella sopivan muuttofirman valitseminen on helppoa ja muuttaminen mukavampaa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä.


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Tampere - Loimaa, 78 m² kolmio
Vaajakadun asunnosta vietäisiin kaikki tavarat ja varastokaapin sisältö. Kämpässä isoja tavaroita ainakin 1 parisänky, 2 kerrossänkyä, hyllyjä, kaappeja, tiskikone, pyykinpesukone, divaanisohva, 2 ruokapöytää tuoleineen, 2 pöytätietokonetta ja 2 telkkaria. Pientä tavaraa on myös huomattava määrä jotka pakataan valmiiksi banaani-/muuttolaatikoihin. Pari kantomiestä olisi varmaan ainakin mikäli emme saa muuttoapua (ei vielä varmaa). Muuttoauton saa ajettua molemmissa päädyissä ovien eteen. Loimaan asunto on rivitaloasunto. Hervanta, rivitalo. Loimaa kk, rivitaloasunto.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sipoo - Helsinki, 120 m² omakotitalo
Muutetaan 120 neliön talosta 75 neliön kerrostalokolmioon (kotimuutto), joka sijaitsee hissillisen talon 5. kerroksessa. Tavaraa viedään 75 neliön verran. Omasta takaa löytyy 1 kantaja. Tarvitaan kaksi kantomiestä. Muuttolaatikoita tarvitaan 75. Lähtöpäässä auton saa peruutettua n 20 metrin päähän ovesta. Määränpäässä oven edessä on katupysäköinti. Asunnon lisäksi löytyy pieni varastokomero.. Sipoo, omakotitalo. Myllypuro, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 42 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Akaa - Tampere, 100 m² omakotitalo
Muuttoauton saa molemmissa päissä oven eteen. Omasta takaa yksi kantoapu. Muuttaa tarvitsee vain huonekalut: 2 sänkyä, 4 lipastoa, nojatuoli, kirjoituspöytä(kevyt) Viiala keskusta, omakotitalo. Länsi-Amuri, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 33 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuopio - Kaavi, 35 m² yksiö
Muuttajina on huonohkokuntoinen eläkeläispariskunta. Muutto yksiöstä yksiöön (luhtitaloon). Tavaramäärä ei ole suuri: parisänky, sohva, nojatuoli, pöytä ja neljä tuolia sekä muu irtaimisto (vaatteet, astiat, polkupyörä, imuri yms.) Ei kodinkoneita. Kelan muuttoavustus eli Kela maksaa muuton. He tarvitsevat kantomiehiä Kuopion päässä, sillä kumpikaan ei pysty nostamaan painavia tavaroita. Kaavin päässä on vuokranantaja (yksi mies) kantoapuna. Pakkaamiseen ja purkamiseen he eivät tarvitse apua. Hoidan asiaa työni puolesta, ja toivoisin tarjoukset ensisijaisesti sähköpostiini. Männistö, rivitalo. Kaavi keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto ja muuttaminen onkin mukavaa!