Muuttaminen on mukavaa

Etusivu » Muuttaminen

Arveluttaako muuttaminen ja kaikki siihen liittyvät käytännön järjestelyt. Mitä pitäisi tehdä ja milloin? Muuttaminen voi olla stressaavaa, mutta oikein suunniteltuna ja järjesteltynä muuttaminen voi myös olla oikein mukavaa.

Muuttomaailmasta löydät kaiken mitä kannattaa ottaa huomioon kun muuttaminen on ajankohtaista. Palvelusta löytyy vinkkien, oppaiden ja muistilistojen lisäksi myös yli 300 muuttopalvelua tarjoavaa muuttofirmaa. Kilpailuttamalla kotimuutot ja yritysmuutot saat tarjouksia suoraan muuttofirmoilta ja näet samalla heidän arvostelut.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta


Muuttaminen onnistuu näillä vinkeillä

Jotta onnistuisit muutossasi ja muuttaminen olisi stressin sijasta mukavaa, olemme koonneet sinua varten helppolukuiset oppaat ja muistilistat. Tutustu artikkeleihin ja onnistu muutossasi.

Muuttolaatikot

Muovilaatikot vuokralle vai ostaako pahvilaatikot kaupasta? Tutustu tekemäämme vertailuun ja hanki itsellesi sopivimmat.
Tutustu muuttolaatikoihin »

Muuttajan muistilista

Muuttaminen on aikaa vievä prosessi ja siinä on paljon muistettavaa. Kokosimme sinua varten selkeän muistilistan.
Tutustu muistilistaan »

Varastotilaa

Muuton yhteydessä voi hyvinkin olla tarvetta ylimääräisellä varastotilalle. Listasimme kotimaiset pienvarastot.
Löydä lähin pienvarasto »

Muuttokokemuksia

Miten muuttaminen sujui muilla palvelumme käyttäjillä? Tutustu heidän palautteisiin, mietteisiin ja kokemuksiin.
Tutustu palautteisiin »

Oppaat ja vinkit

Muutto-oppaissa käsitellään kaikkea mitä muuttaminen pitää sisällään ja vähän ehkä sen vierestäkin.
Tutustu muutto-oppaisiin »

Muuttosiivous

Miten vanha ja uusi asunto pitäisi siivota muuton yhteydessä? Katso tee-se-itse -vinkit tai palkkaa ammattilainen.
Muuttosiivous tutuksi »

Muuttoavustus

Muuttoon on mahdollista saada muuttoavustusta. Kenelle se on tarkoitettu, miten sitä voi saada ja mitä se pitää sisällään?
Muuttoavustus lyhyesti »

Muuttoilmoitus

Muuttaessa pitää tehdä muuttoilmoitus maistraattiin. Listasimme mihin muualle uusi osoite on hyvä muistaa ilmoittaa.
Muuttoilmoitus tutuksi »


Muuttaminen luotettavalla muuttofirmalla

Pyydettäessä tarjouksia Muuttomaailman kautta muuttofirmoilta, saat samalla myös muuttofirmojen arvostelut nähtäväksi. Näiden perusteella sopivan muuttofirman valitseminen on helppoa ja muuttaminen mukavampaa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä.


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lohja - Loppi, 90 m² kerrostalo
Kerrostalo 4h,k => omakotitalo. Tarvitsemme muuttolaatikot, emme pakkausapua. Kantoapu olisi hyvä. Omasta takaa löytyy ainakin kolme kantajaa. Pesukone, kuivausrumpu ja tiskikone pitäisi muuttaa myös. Lopella on rinnetontti, jossa saattaa olla hankala ajaa oven eteen kuorma-auton mahd. peränylityksen vuoksi. Tällöin joutuu kantamaan noin 30m pihassa. Ojamo, kerrostalo. Loppi kk, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 59 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Enonkoski - Espoo, 40 m² kerrostalo yksiö
Omasta takaa on yksi kantaja. Tarvitse kuljettajan ja yhden kantomiehen. En tarvitse muuttolaatikoita enkä pakkaustarvikkeita, enkä apua tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa. Minun muutettavat tavarani sisältävät polkupyörän, kirjalaatikoston, kaksiosaisen tv-tason, 50-luvun klaffilipaston, 15 laatikkoa kirjoja ja sekalaista tavaraa jätesäkeissä max 10 kpl. Lisäksi pitäisi käydä myös hakemassa patja ja irtotavaraa, ja sitten ajaa Espooseen sekä purkaa kuorma. Kiitos jo etukäteen kaikista tarjouksistanne! Enonkoski keskusta, kerrostalo. Etelä-Leppävaara, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Urjala - Urjala, 56 m² kerrostalo kaksio
Pyykinpesukone, tv, kirjahylly x2, tv-taso, nojatuolit x2, oloh.pöytä, keittiön pöytä, 4 tuolia, sänky x3, kirjoituspöytä konttorituoli, puutuoli x2, kirjalaatikoita n.4, vaatesäkit n.10, sohva, astialaatikoita n.4, senkki x2. Tarvitaan 2 muuttomiestä. Urjala keskusta, kerrostalo. Urjala keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Turku - Kustavi, 87 m² kolmio
Vain osa tavaroista: parisänky purettuna, sohva, sohvatuoli ja rahi, astialaatikoita pakattuna, kaksi pientä lipastoa, kaksi baarituolia, pesukone, vaatteita muovisäkeissä. Tarvitaan kuljettajan lisäksi yksi kantomies molemmissa päissä. Muuttoauton saa oven eteen joko Eerikinkadulle tai Brahenkadulle, tai porttikongista sisäpihalle, jos ei ole kovin korkea auto. Kustavissa oven eteen. Turku keskusta, rivitalo. Kustavi, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto ja muuttaminen onkin mukavaa!