Muuttaminen on mukavaa

Arveluttaako muuttaminen ja kaikki siihen liittyvät käytännön järjestelyt. Mitä pitäisi tehdä ja milloin? Muuttaminen voi olla stressaavaa, mutta oikein suunniteltuna ja järjesteltynä muuttaminen voi myös olla oikein mukavaa.

Muuttomaailmasta löydät kaiken mitä kannattaa ottaa huomioon kun muuttaminen on ajankohtaista. Palvelusta löytyy vinkkien, oppaiden ja muistilistojen lisäksi myös yli 400 muuttopalvelua tarjoavaa muuttofirmaa. Kilpailuttamalla kotimuutot ja yritysmuutot saat tarjouksia suoraan muuttofirmoilta ja näet samalla heidän arvostelut.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta


Muuttaminen onnistuu näillä vinkeillä

Jotta onnistuisit muutossasi ja muuttaminen olisi stressin sijasta mukavaa, olemme koonneet sinua varten helppolukuiset oppaat ja muistilistat. Tutustu artikkeleihin ja onnistu muutossasi.

Muuttolaatikot

Muovilaatikot vuokralle vai ostaako pahvilaatikot kaupasta? Tutustu tekemäämme vertailuun ja hanki itsellesi sopivimmat.
Tutustu muuttolaatikoihin »

Muuttajan muistilista

Muuttaminen on aikaa vievä prosessi ja siinä on paljon muistettavaa. Kokosimme sinua varten selkeän muistilistan.
Tutustu muistilistaan »

Varastotilaa

Muuton yhteydessä voi hyvinkin olla tarvetta ylimääräisellä varastotilalle. Listasimme kotimaiset pienvarastot.
Löydä lähin pienvarasto »

Muuttokokemuksia

Miten muuttaminen sujui muilla palvelumme käyttäjillä? Tutustu heidän palautteisiin, mietteisiin ja kokemuksiin.
Tutustu palautteisiin »

Oppaat ja vinkit

Muutto-oppaissa käsitellään kaikkea mitä muuttaminen pitää sisällään ja vähän ehkä sen vierestäkin.
Tutustu muutto-oppaisiin »

Muuttosiivous

Miten vanha ja uusi asunto pitäisi siivota muuton yhteydessä? Katso tee-se-itse -vinkit tai palkkaa ammattilainen.
Muuttosiivous tutuksi »

Muuttoavustus

Muuttoon on mahdollista saada muuttoavustusta. Kenelle se on tarkoitettu, miten sitä voi saada ja mitä se pitää sisällään?
Muuttoavustus lyhyesti »

Muuttoilmoitus

Muuttaessa pitää tehdä muuttoilmoitus maistraattiin. Listasimme mihin muualle uusi osoite on hyvä muistaa ilmoittaa.
Muuttoilmoitus tutuksi »


Muuttaminen luotettavalla muuttofirmalla

Pyydettäessä tarjouksia Muuttomaailman kautta muuttofirmoilta, saat samalla myös muuttofirmojen arvostelut nähtäväksi. Näiden perusteella sopivan muuttofirman valitseminen on helppoa ja muuttaminen mukavampaa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä.


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kauniainen - Snappertuna, 100 m² rivitalo
Suurin osa kamoista on jo viety, jäljellä on enää kirjahyllykokonaisuus, sänky, ruokapöytä ja vähän muuta tavaraa. Sänky on toisaalta king-size mittainen, eli vaatii isomman pakun, koska patja ei mahdu normikokoiseen. Kantajia on yksi. Muuttoauton saa täyttöpäässä mahdollisesti ajettua oven eteen (riippuen auton koosta), tyhjennyspäässä saa varmasti. Kauniainen, rivitalo. Snappertuna, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Saltvik - Espoo, 72 m² kerrostalo kolmio
Lähtöpäässä on pieni 3 hlön hissi, mutta se lähtee alakerrassa puoli kerrosta maantason yläpuolelta, eli tavaroita joutuu jonkin verran kantamaan portaissa joka tapauksessa. Muuttoauton saa ajettua ihan ulko-oven eteen. Uusi asunto on kaksikerroksinen rivitalo ja siellä on kierreportaat. Muuttoautoa ei saa ihan oven eteen, mutta sen voi parkkeerata tien varteen mistä ovelle on noin 5 m tai parkkipaikalle, mistä kantomatkaa tulee noin 20 m. Kantajia meillä ei ole tarjolla omasta takaa. Pakkaamme ja puramme tavarat itse. Tahdomme vuokrata muuttolaatikoita. Saltvik keskusta, kerrostalo. Kaitaa, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vaasa - Konnevesi, 60 m² kaksio
Hei! Kyseessä on yhden vanhuksen koti-irtaimiston muutto. Huonekaluja 1 kpl 2h sohva, matala lipasto, yöpöytä, ruokapöytä ja 6 tuolia, sohvakaluston pöytä ja pesukone. Kirjahylly ja sohvakalusto ja parisänky annetaan SPR:n kirpputorille. "Isoa" tavaraa siis vähän. Tekstiilejä ja muuta irtainta yhden ihmisen tarpeisiin. Muuttolaatikoita tarvitaan ja itse tulisin mukaan kantamaan kuskinne lisäksi. Auton saa oven eteen. Asunnossa on kellarivarasto pihan tasolla ja autotalli mikä varastona. Vaasa keskusta, rivitalo. Konnevesi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 31 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Valkeakoski - Valkeakoski, 73 m² kerrostalo kolmio
Muutetaan kaikki perus huonekalut. Isoimpia pieni sohva, 120cm sänky, lastensängyt x 2, tv-taso, nojatuoli, pieni ja iso lipasto, leluhyllyt, kirjoituspöytä, keittiönpöytä + tuolit, parvekekalusteet. Pyykkikone ja astianpesukone + laatikot. Pieni varasto. Kantomiehille sekä mahdollisesti laatikoille tarve. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Kohteessa ylin kerros (3), kierreportaat ilman hissiä. Muuttopäivä vielä epävarma. Valkeakoski keskusta, kerrostalo. Valkeakoski keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto ja muuttaminen onkin mukavaa!