Muuttaminen on mukavaa

Arveluttaako muuttaminen ja kaikki siihen liittyvät käytännön järjestelyt. Mitä pitäisi tehdä ja milloin? Muuttaminen voi olla stressaavaa, mutta oikein suunniteltuna ja järjesteltynä muuttaminen voi myös olla oikein mukavaa.

Muuttomaailmasta löydät kaiken mitä kannattaa ottaa huomioon kun muuttaminen on ajankohtaista. Palvelusta löytyy vinkkien, oppaiden ja muistilistojen lisäksi myös yli 400 muuttopalvelua tarjoavaa muuttofirmaa. Kilpailuttamalla kotimuutot ja yritysmuutot saat tarjouksia suoraan muuttofirmoilta ja näet samalla heidän arvostelut.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta


Muuttaminen onnistuu näillä vinkeillä

Jotta onnistuisit muutossasi ja muuttaminen olisi stressin sijasta mukavaa, olemme koonneet sinua varten helppolukuiset oppaat ja muistilistat. Tutustu artikkeleihin ja onnistu muutossasi.

Muuttolaatikot

Muovilaatikot vuokralle vai ostaako pahvilaatikot kaupasta? Tutustu tekemäämme vertailuun ja hanki itsellesi sopivimmat.
Tutustu muuttolaatikoihin »

Muuttajan muistilista

Muuttaminen on aikaa vievä prosessi ja siinä on paljon muistettavaa. Kokosimme sinua varten selkeän muistilistan.
Tutustu muistilistaan »

Varastotilaa

Muuton yhteydessä voi hyvinkin olla tarvetta ylimääräisellä varastotilalle. Listasimme kotimaiset pienvarastot.
Löydä lähin pienvarasto »

Muuttokokemuksia

Miten muuttaminen sujui muilla palvelumme käyttäjillä? Tutustu heidän palautteisiin, mietteisiin ja kokemuksiin.
Tutustu palautteisiin »

Oppaat ja vinkit

Muutto-oppaissa käsitellään kaikkea mitä muuttaminen pitää sisällään ja vähän ehkä sen vierestäkin.
Tutustu muutto-oppaisiin »

Muuttosiivous

Miten vanha ja uusi asunto pitäisi siivota muuton yhteydessä? Katso tee-se-itse -vinkit tai palkkaa ammattilainen.
Muuttosiivous tutuksi »

Muuttoavustus

Muuttoon on mahdollista saada muuttoavustusta. Kenelle se on tarkoitettu, miten sitä voi saada ja mitä se pitää sisällään?
Muuttoavustus lyhyesti »

Muuttoilmoitus

Muuttaessa pitää tehdä muuttoilmoitus maistraattiin. Listasimme mihin muualle uusi osoite on hyvä muistaa ilmoittaa.
Muuttoilmoitus tutuksi »


Muuttaminen luotettavalla muuttofirmalla

Pyydettäessä tarjouksia Muuttomaailman kautta muuttofirmoilta, saat samalla myös muuttofirmojen arvostelut nähtäväksi. Näiden perusteella sopivan muuttofirman valitseminen on helppoa ja muuttaminen mukavampaa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä.


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Haapavesi - Ylivieska, 150 m² omakotitalo
Hei, Teen muuttokilpailutusta vanhempieni puolesta. Heidän tarkka muuttopäivänsä ei ole vielä tiedossa, mutta tapahtunee kuun lopussa tai sitten ensi kuun alkupuolella. Pientavarat on pakattu valmiiksi ja vanhempani saavat ne siirrettyä muuttoautoon itse, mutta he tarvitsevat kantoapua isommissa tavaroissa, kuten keittiön pöytä, sohva, vitriini. Pianoa ei ole. Talo, josta muutetaan on kaksi kerroksinen, joten isoja tavaroita tulee kantaa varmastikin sekä yläkerrasta että alakerrasta muuttoautoon. Muuttoauton saa Haapaveden päässä ajettua aikalailla oven eteen, mutta koska Ylivieskan osoite ei ole vielä tiedossa, Ylivieskan päästä en osaa vielä sanoa. Haapavesi keskusta, omakotitalo. Ylivieska keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Savukoski - Joensuu, 39 m² kerrostalo yksiö
Tarvitsen muuttoauton kuskilla, muuttolaatikoita ja kantajat. Pakkaan ja puran laatikot itse. Huonekalut: 180cm leveä jenkkisänky. 3n istuttava nahkasohva. Tyynyt voi irroittaa. Sohvaa ei saa osiin. ruokapöydän tuoleja n 6kpl. pyöreä ruokapöytä Artek, saa osiin. 3 ikean laatikkolipastoa (malm). iso TV. astioita. matto. vaatteet. kengät. kirjoja ja pikkutavaraa kellarissa, 1 kerros alaspäin. Isohkolla muuttoautolla pääsee ovien eteen. Savukoski keskusta, kerrostalo. Joensuu Keskus, Pohjoinen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 21 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hamina - Veteli, 102 m² kerrostalo
Kuljettaja ja 1 kantomies. Itse hoidamme pientavaroiden kannon ja muuton ja osan huonekaluista. 2 sänkyä, 2 piironkia, 2 kirjahyllyä, sohva, keittiön pöytä+6 tuolia, piano, kirjotuspöytä+tuoli, lepotuoli, Tv+taso. Hamina keskusta, kerrostalo. Veteli keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 29 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jokioinen - Kuopio, 59 m² rivitalo kaksio
Omasta takaa 1 kantaja, tuskin tarvitaan kuljettajan lisäksi lilsää kantomiehiä. Muuttolaatikoita tarvitaan, plajon kirjoja, laatikoiden määrää vaikea arvioida. Ei tarvita apua pakkaamisessa/purkamisessa. Painavia; pyykkikone, nk. geelisängyt, ei parisänky. Auton saa molemmissa päissä oven eteen. 4 m2 ulkovarasto (mm. 4 kpl polkupyöriä, 2 auton renkaat. Jokioinen keskusta, rivitalo. Litmanen, luhtitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto ja muuttaminen onkin mukavaa!