Muuttaminen on mukavaa

Arveluttaako muuttaminen ja kaikki siihen liittyvät käytännön järjestelyt. Mitä pitäisi tehdä ja milloin? Muuttaminen voi olla stressaavaa, mutta oikein suunniteltuna ja järjesteltynä muuttaminen voi myös olla oikein mukavaa.

Muuttomaailmasta löydät kaiken mitä kannattaa ottaa huomioon kun muuttaminen on ajankohtaista. Palvelusta löytyy vinkkien, oppaiden ja muistilistojen lisäksi myös yli 300 muuttopalvelua tarjoavaa muuttofirmaa. Kilpailuttamalla kotimuutot ja yritysmuutot saat tarjouksia suoraan muuttofirmoilta ja näet samalla heidän arvostelut.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta


Muuttaminen onnistuu näillä vinkeillä

Jotta onnistuisit muutossasi ja muuttaminen olisi stressin sijasta mukavaa, olemme koonneet sinua varten helppolukuiset oppaat ja muistilistat. Tutustu artikkeleihin ja onnistu muutossasi.

Muuttolaatikot

Muovilaatikot vuokralle vai ostaako pahvilaatikot kaupasta? Tutustu tekemäämme vertailuun ja hanki itsellesi sopivimmat.
Tutustu muuttolaatikoihin »

Muuttajan muistilista

Muuttaminen on aikaa vievä prosessi ja siinä on paljon muistettavaa. Kokosimme sinua varten selkeän muistilistan.
Tutustu muistilistaan »

Varastotilaa

Muuton yhteydessä voi hyvinkin olla tarvetta ylimääräisellä varastotilalle. Listasimme kotimaiset pienvarastot.
Löydä lähin pienvarasto »

Muuttokokemuksia

Miten muuttaminen sujui muilla palvelumme käyttäjillä? Tutustu heidän palautteisiin, mietteisiin ja kokemuksiin.
Tutustu palautteisiin »

Oppaat ja vinkit

Muutto-oppaissa käsitellään kaikkea mitä muuttaminen pitää sisällään ja vähän ehkä sen vierestäkin.
Tutustu muutto-oppaisiin »

Muuttosiivous

Miten vanha ja uusi asunto pitäisi siivota muuton yhteydessä? Katso tee-se-itse -vinkit tai palkkaa ammattilainen.
Muuttosiivous tutuksi »

Muuttoavustus

Muuttoon on mahdollista saada muuttoavustusta. Kenelle se on tarkoitettu, miten sitä voi saada ja mitä se pitää sisällään?
Muuttoavustus lyhyesti »

Muuttoilmoitus

Muuttaessa pitää tehdä muuttoilmoitus maistraattiin. Listasimme mihin muualle uusi osoite on hyvä muistaa ilmoittaa.
Muuttoilmoitus tutuksi »


Muuttaminen luotettavalla muuttofirmalla

Pyydettäessä tarjouksia Muuttomaailman kautta muuttofirmoilta, saat samalla myös muuttofirmojen arvostelut nähtäväksi. Näiden perusteella sopivan muuttofirman valitseminen on helppoa ja muuttaminen mukavampaa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä.


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Miehikkälä - Helsinki, 32 m² kerrostalo yksiö
Ei tarvita kuljettajan lisäksi muita. Pakkaus tarvikkeita eikä pakkaamisessa tarvita apua. Tavarat on valmiina pakattuna odottaa autoon kantoa. Isot kalusteet: Runkopatja 220x140cm. Yöpöytä/laatikosto. Kulmasohva kahdessa osassa 145 cm ja 155 cm palat. Sohvapöytä P 120 x L 58 x K 40 cm. TV taso P 140 x K 62 x L 39cm. TV 47 tuumaa + erillis kaiutin. 2 matkalaukullista vaatteita. 3 jätesäkillistä textiilejä. Jokunen laatikko erilaista sekalaista tavaraa. Parveke kalusteet 2 pikku kokoon taitettavaa rima tuolia ja pöytä. Matto rulla. Pesukone + pyykkikori. Mikro aalto uuni. Pölynimuri. Silitysrauta ja lauta. Muutama laatikko sekalaista tavaraa. Tästä luettelosta varmaan jää jotain pois mutta tuskin ainakaan enempää tulee. Miehikkälä keskusta, kerrostalo. Eira - Hernesaari, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lahti - Hartola, 51 m² kerrostalo kaksio
Muuttolaatikoita olisi 10-15 ja kolme 200 litran jätesäkkiä, joissa vaatteita, tekstiilejä ja jalkineita. Kukkiin menee 50 cm:n levyisiä muuttolaatikoita 5-6 kappaletta noista 10-15 laatikosta. Muutto tapahtuisi Lahdesta Hartolaan. Matkaa Heinola ohittaen n. 81 km yhteen suuntaan. Paras aika olisi 30. päivä esimerkiksi klo 12-14 välillä, jolloin aloitettaisiin Lahdesta. Tuo olisi aika nopea muutto varmaankin. Muuttoon riittäisi 8 m3:n pakettiauto sekä muuton kantoon osallistuva kuljettaja. Hyvä olisi, jos pakettiautoon mahtuisi kuljettajan lisäksi minä ja kaveri. Saisiko teiltä tuon 10-15 muuttolaatikkoa siten, että kuski toisi ne mukanaan Lahteen ja voisi sitten saman tien tuoda Hartolasta takaisin? Nuo jätepussit olisivat valmiina sekä laatikoihin menevä tavara valmiiksi katsottuna ja kaverini voisi heittää kerätyt tavarat ym. laatikoihin, jolloin minä ja kuski voitaisiin viedä niitä autoon aina saman tien. Kivistönmäki, kerrostalo. Hartola keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Salo - Vihti, 59 m² rivitalo kaksio
Varaston sisältö mutta tyhjennän pienet tavarat laatikoihin. Poikani voi olla kantoapuna... mikäli se vaikuttaa hintaan. Tarvitsen muuttolaatikoita mutta pakkaan itse normi kodin esineet. Kulmasohva menee kahdessa osassa, pyykinpesukone ja tiskikone ...loput pöytää lipastoja ja yksi vitriinikaappi. Kodin irtaimisto ihan normia. Takapihalta valmiiksi tehty puusta alunen 2mx2m. Kaasugrilli, ruohonleikkuri... loput pientä sälää ruukkuja ym. Ammattilaiselle mielestäni pitäs olla helppo muutto. Salo keskusta, rivitalo. Vihti Kirkonkylä, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Siikainen - Rovaniemi, 40 m² luhtitalo yksiö
Kantajia on omasta takaa kaksi (ainakin). Muutossa on 120cm leveä sänky, ruokailupöytä ja neljä tuolia (pöydän saa purettua), toinen pienempi ruokailupöytä (purettuna), kaksi tv-tasoa, kirjoja, vaatteet, astiat, kissojen kiipeilyteline (saa purettua), olohuoneen pöytä (saa purettua). Mukaan EI tule sohvaa, ei pyykkikonetta, ei mikroa. Asun tällä hetkellä luhtitalon alimmassa kerroksessa, maan tasolla. Oven eteen saa auton. Siikainen keskusta, luhtitalo. Rovaniemi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto ja muuttaminen onkin mukavaa!