Muuttopalvelu Oulu


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Oulu

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Muuttopalvelu kannattaa kilpailuttaa Muuttomaailmassa, jotta löydät sopivimman muuttofirman ja muutto sujuu vaivatta. Palvelusta löydät Oulun muuttofirmojen lisäksi yli 300 muuttopalvelua tarjoavaa yritystä ja tavoitat heidät kaikki yhdellä tarjouspyynnöllä. Ilmaispalvelussa voit lisäksi tutustua aikaisempiin muuttoihin, muuttofirmojen saamiin arvosteluihin ja suunnitella muutostasi onnistuneemman oppaiden ja vinkkien avulla.

Kilpailuta muuttopalvelu Oulu »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Oulussa

Muutto tai kuljetus hakusessa Oulussa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Oulu muuttoja ja kokemuksia

Muutto Oulusta Helsinkiin

Kotimuutto, jossa omasta takaa Oulun päässä mukana ainakin 1 kantaja, ehkä 2. Isoja huomioitavia huonekaluja on piano, sänky, kolme laatikostoa sekä työpöytä. Lisäksi mukana on huonekasveja. Asunnon lisäksi osa tavaroista siirretään varastotilaan Helsingissä. Muuttoauto mahtuu ovien eteen ainakin Oulun päässä.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 1 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Asiakas valitsi ensimmäisen saamansa tarjouksen Muuttomaailman kautta.

Muuttofirman valinta
Muuttaja sai alle tunnin sisällä tarjouspyynnön jättämisestä tarjouksen Oululaiselta muuttofirmalta, joka myös valittiin muuttoa suorittavaksi yritykseksi. Muutto oli kiireinen, koska muuttopäivä oli kahden päivän päästä. Muuttofirma teki tarjouksen urakkahintaisena, koska muuttomatka oli yli 500 kilometriä. Muuttoon saapui yksi muuttomies joka toimi kuskina ja auttoi tavaroiden kantamisessa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Aikataulut saatiin sopimaan erinomaisesti todella lyhyestä varoitusajasta huolimatta, ja hinta oli kohtuullinen. Neuvokkaan muuttotyöntekijän ansiosta poikkeustilanteistakin (kuten muuttoautolle liian ahdas sisäänkäynti varastotiloille) selvittiin mainiosti, ja kommunikaatio työntekijän kanssa sujui hyvin kuljetuksen aikana."

Muutto Oulusta Helsinkiin

Liittyvä paikkakunta: Helsinki

Kaksio Oulussa kahden asukkaan tavaroilla. Muutettavana kirjakaapisto, ruokapöytä ja tuolit, pieni hyllykkö sekä iso kasa laatikoita. Ne toimitetaan varastoon Helsingissä. Siellä on käytettävissä kärryt ja pumput ja hissit ovat isoja.

Saadut tarjoukset
Muutto sai peräti kymmenen tarjousta, joten valinnan varaa oli. Osa tarjouksista oli erittäin edullisia, koska muuttofirma olisi muutoin ajamassa tyhjällä autolla Oulusta Helsinkiin. Valitettavasti aikataulut eivät kuitenkaan kohdanneet. Loput tarjoukset olivat tuhannen euron molemmin puolin, ja sieltä löytyikin sopiva muuttofirma suorittamaan muuton.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi muuttoonsa luotettavan firman, jonka tarjous sisälsi tilavan 20 kuutiometrin kuorma-auton, suojauspehmusteet, kuskin, ja valinnaisen lisäkantajan. Luonnollisesti vastuu- ja tiekuljetusvakuutus, luvat, polttoaineet ym. sisältyivät hintaan.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!

Muutto Tampereelta Ouluun

Liittyvä paikkakunta: Tampere

Yksiön muutto Tampereelta Ouluun. Suurimmat huonekalut sohva (kolmen istuttava), baarikeittiöpöytä, sänky (80 cm) ja pesukone. Itse voin olla kantajana myös. Itse pakkaan. Pieni häkkivarasto. Auton saa ovien eteen. Muutopäivä voi joustaa.

Saadut tarjoukset
Muuttaja jätti tarjouspyynnön sunnuntaina, ja sai 8 tarjousta sähköpostiin seuraavana aamuna. Tarjousten hintahaarukka oli 640 – 1190 euroa, ja ne sisälsivät vaihtoehtoisen määrän muuttomiehiä. Joko kuskin tai kuskin sekä apumiehen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja pian löysi itselleen sopivimman muuttofirman, jolle hän uskaltaisi antaa kotinsa tavarat kuljetettavaksi. Asiakkaiden kirjoittamat arvostelut olivat erinomaisia, joka omalta osaltaan vahvisti luottamusta. Aidot asiakasarvostelut auttoivat päätöksenteossa. Muuttofirma oli hintahaarukan keskivaiheilta, eli huippupalvelua kohtuuhintaan erinomaisella hinta/laatu -suhteella.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kuski todella reipas ja ammattitaitoinen ☺"

Oulun muuton ajoaika ja välimatka

Muutto Oulusta Tampereelle kestää 6 t 6 min ja on 488 km.

Muutto Oulusta Helsinkiin kestää 7 t 14 min ja on 607 km.

Muutto Oulusta Turkuun kestää 7 t 53 min ja on 647 km.

Muutto Oulusta Jyväskylään kestää 4 t 12 min ja on 340 km.

Muutto Oulusta Kuopioon kestää 3 t 28 min ja on 286 km.

Muutto Oulusta Joensuuhun kestää 4 t 58 min ja on 395 km.

Muutto Oulusta Lahteen kestää 6 t 4 min ja on 507 km.

Muutto Oulusta Vaasaan kestää 4 t 7 min ja on 319 km.

Muutto Oulusta Espooseen kestää 7 t 16 min ja on 620 km.

Muutto Oulusta Rovaniemelle kestää 2 t 42 min ja on 206 km.

Muutto Oulusta Hämeenlinnaan kestää 6 t 34 min ja on 528 km.

Muutto Oulusta Poriin kestää 6 t 26 min ja on 508 km.

Muutto Oulusta Kouvolaan kestää 6 t 30 min ja on 531 km.

Muutto Oulusta Lappeenrantaan kestää 6 t 47 min ja on 555 km.

Muutto Oulusta Vantaalle kestää 6 t 56 min ja on 596 km.

Muutto Oulusta Mikkeliin kestää 5 t 23 min ja on 447 km.

Muutto Oulusta Kotkaan kestää 7 t 9 min ja on 583 km.

Muutto Oulusta Seinäjoelle kestää 4 t 14 min ja on 325 km.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki meni hyvin ja nopeastikin, ei mitään huomautettavaa:)

Muutto Kalajoki - Oulu

Erittäin selkeä tarjous, tiesin mistä maksoin. Muutto oli nopea ja tehokas ja muuttoporukka ystävällinen ja asiallinen.

Muutto Oulu - Espoo

Muutto Oulusta Rovaniemelle sujui oikein mutkattomasti ja hienosti! Suosittelen!

Muutto Oulu - Rovaniemi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Oulussa

 • Raksila
 • Höyhtyä
 • Oulunsuu
 • Kaukovainio
 • Kaakkuri
 • Metsokangas
 • Maikkula
 • Tuira
 • Puolivälinkangas
 • Pateniemi
 • Oulunsalo

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Oulu - Finström, 72 m² kerrostalo kolmio
Omalta puolelta 2 kantajaa. Riittää ehkä kuljettaja joka kantaa/lisäksi yksi kantomies ei enempää. Muuttoautolla pääsee oven eteen kummassakin päässä. Meillä on isot huonekalut nii tarvitaan ison auton n 40 kuutioinen (ei siis mitään 17-20 kuutioisia) märäpäässä kaksikerroksinen rivitalo ja osan tavaroista joutuu kantaa yläkertaan. Esim pesutorni (nokkakärryt oltava vissii?), sängyt×2, pieni sohva (tärkeimmät isot jutut). Erillistä varastoa ei oo. Raksila, kerrostalo. keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vehmaa - Oulu, 32 m² kerrostalo yksiö
Asun 32 neliön yksiössä erittäin minimalistisesti. Huonekaluista muuttoon tulisivat vain 3 tuolia, pieni muovinen tv-taso ja muutama taulu. Lisäksi vaatteita, pari laatikkoa astioita ja käyttötavaraa. Kun muutin tähän, muutto sujui kahdella miehellä alle 2 tunnissa. Ja nyt mukaan ei tule esimerkiksi sänkyä tai pöytää. Mikro on ainoa kodinkone. Auton saa oven eteen. Kantomiehiä Vehmaan päässä tarvitaan, Oulussa auttavat purkamisessa vanhempani omakotitalon pihalla. En tarvitse muuttovälineitä. Vehmaa keskusta, kerrostalo. Korvensuora, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Oulu - Utsjoki, 82 m² rivitalo kolmio
Tavallinen kotimuutto. Nyk. asuntomme on 2-kerroksinen rivitalohuoneisto. Kohdeasunto 1-kerroksinen rivitalohuoneisto. Kaikki tavaramme kodinkoneineen, kalusteineen ym perustavaroineen mahtuvat kevyesti esim. yhteen rekka autolliseen. Muuttopäivässä ei tällä hetkellä tiedetä olevan jouston varaa eikä uskoakseni tule olemaan. Kantajia omasta takaa 2-4. Kantomiehiä kuljettajan lisäksi tarvitaan 1-2. Ei tarvetta muuttolaatikoille ym pakkaamisille. Pyykinpesukone (nykyisen asuntomme 2. kerroksessa) sekä muut peruskalusteet ja tavarat kuten sängyt, senkki, tv-taso jne. Ei hissiä nyk. asunnossa vaan kyse on 2-krs rivitalohuoneistosta. Varasto: kyllä. Autotalli: ei. Ei astianpesukonetta, ei pianoa eikä flyygeliä tms. Tässäpä kaikki olennainen tieto. Kuivasjärvi, rivitalo. Utsjoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 24 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Taivalkoski - Oulu, 60 m² kaksio
Omasta takaa yksi kantaja, eli minä itse. Kuljettajan lisäksi olisi varmaan hyvä olla mahdollisesti kaksi kantomiestä, tai sitten yksi jos myös kuljettaja auttaa tavaroiden kantamisessa. Tavaraa ei ole asunnossa kovin paljoa, kun on kyseessä sinkku miehen asunto. Ainoat isommat tavarat ovat sohva, olohuoneen pöytä, kaksi tv tasoa, yhden hengen sänky, kulmasohva, pyykkikone. Sitten pelkkä lasinen keittiön pöytä ja tv. Loput ovat sittenkin muutama jätesäkki ja laatikko jossa on vaatteita, peittoja, astioita jne. ja muutto auton saa ajettua oven eteen. Toivottavasti olen kertonut kaiken tarvittavan. Taivalkoski keskusta, rivitalo. Höyhtyä, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 46 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kuljetus Oy Pohjantie

Isokatu 66 B 33, 90120 Oulu

Vuodesta 1996 lähtien toiminut Kuljetus Pohjantie Oy liikennöi Oulun alueella yhdeksän auton voimin. Tarvittaessa toiminta-alue on kuitenkin laajennettavissa ja kapasiteetti kasvaa yhteistyökumppanien avustuksella. Tämä AAA luottoluokituksen saavuttanut muuttoja tarjoava kuljetusliike kehittää palveluaan jatkuvasti kysynnän ja markkinoiden mukaan.

Tilavuudeltaan tämän oululaisen yrityksen kalusto vaihtelee 17 ja 54 kuution välillä, joten heiltä onnistuu kätevästi niin pienet kuin suuretkin muutot. Muuttopalvelun mukana heiltä voi pyytää myös muuttolaatikot vuokralle toimituksineen. Samalla heiltä voi hankkia myös muutkin muuttoon tarvittavat tarvikkeet.

Kuljetuspalvelu Ilkka Moilanen

Oravanreitti 10, 90540 Oulu

Luotettavaa ja laadukasta kuljetusta tarjoava Ilumoi Oy on 2013 vuodesta lähtien toiminut kuljetuspalveluita tarjoava yritys. Tässä yrityksessä asiakkaat pidetään tyytyväisenä hyödyntämällä laadukasta kalustoa ja henkilökuntaa, joka on motivoitunutta sekä ammattimaista.

Tälle yrittäjävetoiselle muuttopalvelua tarjoavalle yritykselle mikään kuljetustehtävä ei ole ongelma. He tarjoavat laadukasta ja asiantuntevaa palvelua kellon ajasta riippumatta mutta aina ajallaan.

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat

Taakakepintie 2, 90650 Oulu

Jo yli 50 vuotta kuljetusalalla toiminut Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat on kotitalouksien ja yritysten muuttoihin erikoistunut muuttoyritys. Muuttojen laadukkuudesta ja turvallisuudesta vastaavat tekijät jotka ovat kokeneita ja motivoituneita. Heille on tärkeää, että asiakkaan mieleen jää laadukas palvelu ja siten siirtävätkin muuttokuorman aina hyvillä mielin.

Muuttoja tämä luotettava ja reipas muuttofirma suorittaa ympäri Suomea. Heiltä voit tilata myös muuttolaatikot jolloin muuttajan vastuulle jää ainoastaan tavaroiden pakkaaminen. R. Pietilä hoitaa tavaroiden kantamisen, lastaamisen, kuljetuksen ja kuorman purkamisen.

Muuttopalvelu Jari Karjalainen Oy

Laakerikuja 3, 90620 Oulu

Jo kolmannessa polvessa muuttopalvelua tarjoava Jari Karjalainen Oy tarjoaa asiantuntevat ja luotettavat muutot niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Pelkän muuttokuljetuksen ohella tältä oululaiselta pitkän linjan muuttofirmalta voit vuokrata myös muuttolaatikot, materiaalit pakkaamista varten ja hommata jopa myös irtaimiston väliaikaisen varastoinnin.

Jos haluat selvitä muutosta vielä helpommalla voit tilata tältä muuttofirmalta myös täydellisen avaimet käteen -muuttopalvelun jossa he hoitavat kuljetuksen lisäksi myös muuttotavaroiden pakkaamisen ja purkamisen paikoilleen.

Muuttopalvelu Paku ja Reipas Kuski

Hiukanmutka 28, 90650 Oulu

Kuten jo nimikin kertoo, Paku ja Reipas Kuski -muuttopalvelu on hyvän meiningin kuljetusyritys. Toimipisteitä heiltä löytyy nykyisin ympäri Suomea: Oulusta, Helsingistä ja Tampereelta. Oulun konttori on toiminut jo vuodesta 2004 lähtien.

Tämän muuttofirman ammattilaiset, muuttoautot ja muutoissa käytettävät välineet ovat kaikki laadultaan erinomaisia. Heidän muutoissaan voit säästää pakkaamalla itse omat tavarasi ja vielä halvemmalla pääsee, jos osallistuu itse myös kantamiseen. Jos kuitenkin tuntuu siltä ettei kantamiseen halua osallistua niin sen voi kokonaisuudessaan jättää näiden reippaiden ammattilaisten hoidettavaksi.

Talus Muuttopalvelu

Oritkarintie 6, 90400 Oulu

Muuttojen ammattilainen, Talus Oy, on toiminut jo vuodesta 1940 lähtien. Palveluitaan he tarjoavat niin yksityisille kotitalouksille kuin myös yrityksillekin. Muuttoasiakkaiden vaativiinkin tarpeisiin tämä pitkän linjan muuttofirma pystyy vastaamaan hyödyntämällä muutoissaan erityiskalustoa ja mm. porraskiipijärobottia.

Tältä Oulussa toimivalta yritykseltä hoituu muutot monipuolisesti. Heidän ammattilaiset pysyvät aikataulussa, muuton kustannukset ennakoidaan etukäteen ja kokemuksen myötä niissä pysytään hyvin, jolloin asiakas säästyy ylimääräisiltä kustannuksilta. Oulun lisäksi Talus Oy suorittaa muuttoja myös muualla Suomessa ja jopa ulkomailla.

Niemi Palvelut Oy

Sisustajantori 4, 90140 Oulu

Niemen Oulun toimipiste toteuttaa niin koti-, yritys- ja ulkomaanmuutot kuin logistiikka- ja tapahtumapalvelut luotettavasti ja ammattitaidolla. Irtaimiston pakkaukseen ja suojaukseen löydät meiltä muuttolaatikot ja erilaiset pakkaustarvikkeet, ja niin sovittaessa hoidamme myös kodin ja irtaimiston suojaamisen. Tarjoamme tilat kodin irtaimiston varastointia varten sekä ympäristöystävällisen kierrätyksen. Niemelle on myönnetty oikeus käyttää Avainlipputunnusta ja olemme jäseniä alan kansainvälisissä järjestöissä (FIDI, IAM, Fedemac, OMA).

Palvelemme sinua Sisustajantorilla sijaitsevassa toimipisteessämme arkisin kello 8-18. Muutot sekä logistiikka- ja tapahtumapalvelut hoidamme silloin kun sinulle parhaiten sopii – myös iltaisin ja viikonloppuisin, kaikkialla Suomessa.

Hansa Trans

Joukonrinne 5, 90830 Haukipudas

Tarpeesi mukaiset muuttokuljetukset kotimaassa ja ulkomailla. Ammatinharjoittajana jo ennen EU:ta. Pitkän linjan muuttoyritys tarjoaa luotettavaa asiakaslähtöistä muuttopalvelua ensikontaktista alkaen. Valitsetpa sitten yksilöllisesti räätälöidyn palvelun tai kätevän muuttopaketin, voit olla varma että muuttosi onnistuu ammattitaitoisesti.

Asiakaspalvelussa ja hinnassa on tämän alan pitkän elämän salaisuus. Ensinmaintusta emme tingi, jälkimmäisestä joskus. Liikenneluvan varaista toimintaa ja ne meillä on kunnossa. Ammatinharjoittajan osalta näet asiakasarvioitamme kohdassa suositukset.

Muita suosittuja paikkakuntia: Raahe, Liminka, Rovaniemi, Kemi, Kempele, Ylivieska, Kuusamo, Muhos ja Ii

Muuttoauto Oulu

Oulussa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Oulu »