Muuttopalvelu Oulu


Yli 14 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Edessä muutto Ouluun tai Oulusta? Tai askarruttaako muuton hinta? Löydä helposti muuttofirma, jolla on tarjota sinulle sopivin muuttopalvelu ja muuttoapu alueella Oulu. Tarjouspyyntö tavoittaa ilmaiseksi Oulun muuttofirmat ja jokainen kiinnostunut muuttofirma on sinuun yhteydessä tarjouksen kera, jotta sinun on helppo verrata muuttopalveluiden sisältö sekä hinnat.

Tarjouspyyntö tavoittaa myös muut muuttopalvelua tarjoavat muuttofirmat, jotka suorittavat muutot Oulustaja Ouluun.


Oulun muuttoja ja kokemuksia

Muutto Oulusta Helsinkiin

Kaksio Oulussa kahden asukkaan tavaroilla. Muutettavana kirjakaapisto, ruokapöytä ja tuolit, pieni hyllykkö sekä iso kasa laatikoita. Ne toimitetaan varastoon Helsingissä. Siellä on käytettävissä kärryt ja pumput ja hissit ovat isoja.

Saadut tarjoukset
Muutto sai peräti kymmenen tarjousta, joten valinnan varaa oli. Osa tarjouksista oli erittäin edullisia, koska muuttofirma olisi muutoin ajamassa tyhjällä autolla Oulusta Helsinkiin. Valitettavasti aikataulut eivät kuitenkaan kohdanneet. Loput tarjoukset olivat tuhannen euron molemmin puolin, ja sieltä löytyikin sopiva muuttofirma suorittamaan muuton.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi muuttoonsa luotettavan firman, jonka tarjous sisälsi tilavan 20 kuutiometrin kuorma-auton, suojauspehmusteet, kuskin, ja valinnaisen lisäkantajan. Luonnollisesti vastuu- ja tiekuljetusvakuutus, luvat, polttoaineet ym. sisältyivät hintaan.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!

Muutto Tampereelta Ouluun

Yksiön muutto Tampereelta Ouluun. Suurimmat huonekalut sohva (kolmen istuttava), baarikeittiöpöytä, sänky (80 cm) ja pesukone. Itse voin olla kantajana myös. Itse pakkaan. Pieni häkkivarasto. Auton saa ovien eteen. Muutopäivä voi joustaa.

Saadut tarjoukset
Muuttaja jätti tarjouspyynnön sunnuntaina, ja sai 8 tarjousta sähköpostiin seuraavana aamuna. Tarjousten hintahaarukka oli 640 – 1190 euroa, ja ne sisälsivät vaihtoehtoisen määrän muuttomiehiä. Joko kuskin tai kuskin sekä apumiehen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja pian löysi itselleen sopivimman muuttofirman, jolle hän uskaltaisi antaa kotinsa tavarat kuljetettavaksi. Asiakkaiden kirjoittamat arvostelut olivat erinomaisia, joka omalta osaltaan vahvisti luottamusta. Aidot asiakasarvostelut auttoivat päätöksenteossa. Muuttofirma oli hintahaarukan keskivaiheilta, eli huippupalvelua kohtuuhintaan erinomaisella hinta/laatu -suhteella.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kuski todella reipas ja ammattitaitoinen ☺"

Kuljetus Kovalainen Oy

Muuttoon liittyy niin yksityishenkilöllä kuin yritykselläkin paljon järjesteltävää ja huomioon otettavaa. Meillä on kokemusta tyytyväisistä muuttoasiakkaista. Jotta muutto onnistuisi odotusten mukaisesti, kaiken on sujuttava oikein ja sovittujen aikataulujen mukaan.
 Kuljetus Kovalainen Oy:n osaavan henkilöstön asiantuntemus ja kokemus auttavat kaikissa muuttoon liittyvissä kysymyksissä.


Kuljetus Oy Pohjantie

Osaamisemme koti- ja yritysmuutoissa on käytettävissänne, olipa kyse sitten muutaman huonekalun tai kodinkoneen siirrosta aina laa-joihin toimitilamuuttoihin. Muuttopalvelun yhtey-dessä toimitamme tarvittaessa muuttolaatikot sekä muut halutut tarvikkeet. Muuttoja teemme haluttuina aikoina, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Muuton onnistumiseksi annamme muutamia vinkkejä Muuttovinkkejä-sivullamme.

Kuljetuspalvelu Ilkka Moilanen

Olemme 2013 perustettu kokonaisvaltainen kuljetuspalveluyritys. Kauttamme saat niin henkilökuljetukset, kuin muutot ja tavaraliikennekuljetuksetkin. Laadukkaan kaluston, motivoituneen ja ammattitaitoisen henkilökunnan ansiosta asiakas saa aina luotettavan ja laadukkaan kuljetuksen. Mikään kuljetustehtävä ei ole meille ongelma. Haluamme tarjota laadukasta ja asiantuntevaa kuljetuspalvelua kelloon katsomatta kuitenkin aikatauluja vaarantamatta.

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat

Muutot hoidetaan turvallisesti ja sovitusti ajallaan. Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat hoitaa muuton kuin muuton. Meno – paluu kuormat hoituvat kätevästi kahden auton voimin. Isot ja pienet muutot ovat yksiöistä omakotitaloihin. Kuljetamme myös yksittäiset huonekalut ja tavaraerät. Apumiehet saat sovittaessa kaikkiin muuttoa vaativiin töihin. Muuttolaatikot tarvittaessa.

Muuttopalvelu Jari Karjalainen Oy

Muuttopalvelu Jari Karjalainen Oy – luotettavaa muuttopalvelua jo kolmannessa polvessa. Teemme asiantuntemuksella koti- ja toimipaikka- muutot niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Jokainen muutto räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Yrityksestämme löytyvät vuokralaatikot ja pakkausmateriaalit, lisäksi meillä on mahdollisuus tavaroiden välivarastointiin. Voimme myös tehdä koko muuton puolestasi: pakata tavarat, toimittaa ne uuteen osoitteeseen ja purkaa tavarat paikoilleen.

Muuttopalvelu Paku ja Reipas Kuski

Kaipaatko muuttoapua? Olemme vuodesta 2004 toiminut, kotimainen, varma ja luotettava muutto- ja kuljetuspalvelu.
Meiltä löytyy lainalaatikot, tilavat pakettiautot sekä 36 kuution perälautanostimella oleva kuormuri, kuljettaja sekä kanto- ja kuljetusapu isojenkin kalusteiden siirtoon. Pianotkin siirtyvät kuin soitellen. Muuttokuljetukset koko Suomessa.

Talus Muuttopalvelu

Talus Oy huolehtii kokonaisvaltaisesti muuttopalvelua Oulussa, koko Suomessa ja Euroopan alueella. Kaikki muutot ammattitaidolla isoille ja pienille yrityksille sekä yksityisille kotitalouksille. Muuttokuljetukset muuttoa varten suunnitellulla kuljetuskalustolla. Muutot tapahtuvat nopeasti ja tehokkaasti nimenomaan sitä varten suunnitelluilla välineillä kuten mm. muuttorobotilla (porraskiipijärobobotti).
Teemme myös kassakaappi siirrot ammattitaidolla ja luottamuksellisesti. Vuokraamme myös asiakkaillemme muuttolaatikot, muuttopakkaukset ja muut muuttotarvikkeet. Talus on ammattilainen niin yritysten kuin kotitalouksienkin muuttajana.

Niemi Palvelut Oy

Muutot luotettavasti ja ammattitaidolla! Niemeltä saat kaikki muuttoon liittyvät palvelut helposti ja vaivattomasti. Voit valita sinulle sopivan kokonaisuuden tarpeittesi mukaan laajasta palveluvalikoimastamme. Teemme muuttoja kaikkialla Suomessa sekä ulkomailla.

Niemi Palvelut on SMPY:n (Suomen Muuttopalveluyritykset ry) jäsenyritys. Niemi Palveluilla on myös Avainlippu-tunnus.

Muita suosittuja paikkakuntia: Raahe, Rovaniemi ja Kemi

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!