Muuttopalvelu Oulu


Yli 15 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Oulu

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Muuttopalvelu kannattaa kilpailuttaa Muuttomaailmassa, jotta löydät sopivimman muuttofirman ja muutto sujuu vaivatta. Palvelusta löydät Oulun muuttofirmojen lisäksi yli 200 muuttopalvelua tarjoavaa yritystä ja tavoitat heidät kaikki yhdellä tarjouspyynnöllä. Ilmaispalvelussa voit lisäksi tutustua aikaisempiin muuttoihin, muuttofirmojen saamiin arvosteluihin ja suunnitella muutostasi onnistuneemman oppaiden ja vinkkien avulla.

Kilpailuta muuttopalvelu Oulu

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Oulun muuttoja ja kokemuksia

Muutto Oulusta Kemiin

Muutettavat tavarat: 140cm sänky, yöpöytä, pieni pöytä, pitkä peili, kaksi tuolia, kolmen-istuttava sohva (tämä voi tarvita jopa 3 kantajaa, mutta on kannettu myös kahdella; haasteena ahdas käytävä). Muita tavaroita hyvin vähän (muutama laatikollinen). Voin kantaa muita tavaroita apuna/itse, mutta sohva on minulle liian painava. Muuttoauton saa ajettua ainakin melko lähelle ovea, useimmiten hyvin lähelle.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 3 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen Oululaisen muutofirman suorittamaan muuttoa Oulusta Kemiin. Muutto suoritettiin siten, että matkakustannukset oli laskettu yhdeksi ja konkreettiset muuttotunnit oli tuntihinnoittelulla. Muuttoautona toimi 13 kuution pakettiauto, jossa mukana nokkakärryt, pehmukkeita ja sidontavälineitä kuorman kiinnitykseen. Muuttofirma on saanut paljon positiivisia palautteita Muuttomaailman kautta. Muuttomaailman kautta voit tarkkailla muuttofirmojen luotettavuutta katselemalla muuttofirmoille annettuja sensuroimattomia palautteita.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Sujuva ja nopea muutto, erinomainen palvelu!"

Muutto Oulusta Raumalle

Asunnosta muutetaan vain osa huonekaluista. Muutettaviin kalusteisiin kuuluu alustavasti ruokaryhmä, nojatuoli, 2x baarituoli, mattoja, tarjoiluvaunu, tauluja, sekä muutamia laatikoita pientavaraa, kuten astioita, verhoja jne. Tavaramäärä vastaa arviolta yksiön kokoisen asunnon tavaramäärää (muuttoon ei kuulu sänkyä tai sohvaa). Kantajat löytyvät omasta takaa kuten myös muuttolaatikot ja tarvikkeet. Myös pakkaaminen ja purkaminen hoidetaan itse. Tavarat toimitetaan määränpäässä mahdollisesti vuokravarastoon asunnon sijasta.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 7 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 9 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi itselleen Oululaisen firman muuttamaan asunnon Oulusta Raumalle. Muuttofirman luvat ovat kunnossa ja Muuttomaailman kautta saadut arvostelut moitteettomat. Asiakas ei valinnut itselleen muuttoon halvinta muuttofirmaa vaan katsoi itselleen tarjouksista itselleen sopivimman. On tärkeää katsoa, että muuttofirma tarjoaa sinulle juuri niitä asioita mitä muutossasi tarvitset. Kilpailuttamalla muuton Muuttomaailman kautta säästät aikaa, rahaa ja hermoja.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki sujui mallikkaasti, oikein luonnikas kuski ja kaikki hoitui juuri niin kuin oli sovittu ja ajallaan. Voin suositella lämpimästi!"

Muutto Kokkolasta Ouluun

Muuttotavarat Kokkolassa katutasossa autotallissa, helppo lastata.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 7 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen Helsinkiläisen muuttofirman suorittamaan muuttoa Kokkolasta Ouluun. Muuttoon sisältyi mm. muuttoauto ja tilava perävaunu, kuljettajan joka osallistui kantamiseen, polttoaineet, vakuutus, nokkakärryt ja porraskärryt. Muuttomaailman kautta voit saada itsellesi tarjouksia myös yrityksiltä jotka eivät toimi lähialueellasi, koska heillä saattaa olla muuttokeikkoja lähistölläsi. Jätä tarjouspyyntö muutostasi Muuttomaailman sivuilla ja katso sinulle sopivin muuttofirma tekemään muuttoasi.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kuljetusfirman auto tuli aikataulussa, lastaus ja purkaus sujuivat rivakassa tahdissa molemmissa päissä, kiitos kuskin ja kantajien. Suosittelen!!!"

Muutto Oulusta Helsinkiin

Kaksio Oulussa kahden asukkaan tavaroilla. Muutettavana kirjakaapisto, ruokapöytä ja tuolit, pieni hyllykkö sekä iso kasa laatikoita. Ne toimitetaan varastoon Helsingissä. Siellä on käytettävissä kärryt ja pumput ja hissit ovat isoja.

Saadut tarjoukset
Muutto sai peräti kymmenen tarjousta, joten valinnan varaa oli. Osa tarjouksista oli erittäin edullisia, koska muuttofirma olisi muutoin ajamassa tyhjällä autolla Oulusta Helsinkiin. Valitettavasti aikataulut eivät kuitenkaan kohdanneet. Loput tarjoukset olivat tuhannen euron molemmin puolin, ja sieltä löytyikin sopiva muuttofirma suorittamaan muuton.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi muuttoonsa luotettavan firman, jonka tarjous sisälsi tilavan 20 kuutiometrin kuorma-auton, suojauspehmusteet, kuskin, ja valinnaisen lisäkantajan. Luonnollisesti vastuu- ja tiekuljetusvakuutus, luvat, polttoaineet ym. sisältyivät hintaan.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!

Muutto Tampereelta Ouluun

Yksiön muutto Tampereelta Ouluun. Suurimmat huonekalut sohva (kolmen istuttava), baarikeittiöpöytä, sänky (80 cm) ja pesukone. Itse voin olla kantajana myös. Itse pakkaan. Pieni häkkivarasto. Auton saa ovien eteen. Muutopäivä voi joustaa.

Saadut tarjoukset
Muuttaja jätti tarjouspyynnön sunnuntaina, ja sai 8 tarjousta sähköpostiin seuraavana aamuna. Tarjousten hintahaarukka oli 640 – 1190 euroa, ja ne sisälsivät vaihtoehtoisen määrän muuttomiehiä. Joko kuskin tai kuskin sekä apumiehen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja pian löysi itselleen sopivimman muuttofirman, jolle hän uskaltaisi antaa kotinsa tavarat kuljetettavaksi. Asiakkaiden kirjoittamat arvostelut olivat erinomaisia, joka omalta osaltaan vahvisti luottamusta. Aidot asiakasarvostelut auttoivat päätöksenteossa. Muuttofirma oli hintahaarukan keskivaiheilta, eli huippupalvelua kohtuuhintaan erinomaisella hinta/laatu -suhteella.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kuski todella reipas ja ammattitaitoinen ☺"

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Kuljetus Oy Pohjantie

Isokatu 66 B 33, 90120 Oulu

Vuodesta 1996 lähtien toiminut Kuljetus Pohjantie Oy liikennöi Oulun alueella yhdeksän auton voimin. Tarvittaessa toiminta-alue on kuitenkin laajennettavissa ja kapasiteetti kasvaa yhteistyökumppanien avustuksella. Tämä AAA luottoluokituksen saavuttanut muuttoja tarjoava kuljetusliike kehittää palveluaan jatkuvasti kysynnän ja markkinoiden mukaan.

Tilavuudeltaan tämän oululaisen yrityksen kalusto vaihtelee 17 ja 54 kuution välillä, joten heiltä onnistuu kätevästi niin pienet kuin suuretkin muutot. Muuttopalvelun mukana heiltä voi pyytää myös muuttolaatikot vuokralle toimituksineen. Samalla heiltä voi hankkia myös muutkin muuttoon tarvittavat tarvikkeet.

Kuljetuspalvelu Ilkka Moilanen

Oravanreitti 10, 90540 Oulu

Luotettavaa ja laadukasta kuljetusta tarjoava Ilumoi Oy on 2013 vuodesta lähtien toiminut kuljetuspalveluita tarjoava yritys. Tässä yrityksessä asiakkaat pidetään tyytyväisenä hyödyntämällä laadukasta kalustoa ja henkilökuntaa, joka on motivoitunutta sekä ammattimaista.

Tälle yrittäjävetoiselle muuttopalvelua tarjoavalle yritykselle mikään kuljetustehtävä ei ole ongelma. He tarjoavat laadukasta ja asiantuntevaa palvelua kellon ajasta riippumatta mutta aina ajallaan.

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat

Taakakepintie 2, 90650 Oulu

Jo yli 50 vuotta kuljetusalalla toiminut Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat on kotitalouksien ja yritysten muuttoihin erikoistunut muuttoyritys. Muuttojen laadukkuudesta ja turvallisuudesta vastaavat tekijät jotka ovat kokeneita ja motivoituneita. Heille on tärkeää, että asiakkaan mieleen jää laadukas palvelu ja siten siirtävätkin muuttokuorman aina hyvillä mielin.

Muuttoja tämä luotettava ja reipas muuttofirma suorittaa ympäri Suomea. Heiltä voit tilata myös muuttolaatikot jolloin muuttajan vastuulle jää ainoastaan tavaroiden pakkaaminen. R. Pietilä hoitaa tavaroiden kantamisen, lastaamisen, kuljetuksen ja kuorman purkamisen.

Muuttopalvelu Jari Karjalainen Oy

Laakerikuja 3, 90620 Oulu

Jo kolmannessa polvessa muuttopalvelua tarjoava Jari Karjalainen Oy tarjoaa asiantuntevat ja luotettavat muutot niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Pelkän muuttokuljetuksen ohella tältä oululaiselta pitkän linjan muuttofirmalta voit vuokrata myös muuttolaatikot, materiaalit pakkaamista varten ja hommata jopa myös irtaimiston väliaikaisen varastoinnin.

Jos haluat selvitä muutosta vielä helpommalla voit tilata tältä muuttofirmalta myös täydellisen avaimet käteen -muuttopalvelun jossa he hoitavat kuljetuksen lisäksi myös muuttotavaroiden pakkaamisen ja purkamisen paikoilleen.

Muuttopalvelu Paku ja Reipas Kuski

Hiukanmutka 28, 90650 Oulu

Kuten jo nimikin kertoo, Paku ja Reipas Kuski -muuttopalvelu on hyvän meiningin kuljetusyritys. Toimipisteitä heiltä löytyy nykyisin ympäri Suomea: Oulusta, Helsingistä ja Tampereelta. Oulun konttori on toiminut jo vuodesta 2004 lähtien.

Tämän muuttofirman ammattilaiset, muuttoautot ja muutoissa käytettävät välineet ovat kaikki laadultaan erinomaisia. Heidän muutoissaan voit säästää pakkaamalla itse omat tavarasi ja vielä halvemmalla pääsee, jos osallistuu itse myös kantamiseen. Jos kuitenkin tuntuu siltä ettei kantamiseen halua osallistua niin sen voi kokonaisuudessaan jättää näiden reippaiden ammattilaisten hoidettavaksi.

Talus Muuttopalvelu

Oritkarintie 6, 90400 Oulu

Muuttojen ammattilainen, Talus Oy, on toiminut jo vuodesta 1940 lähtien. Palveluitaan he tarjoavat niin yksityisille kotitalouksille kuin myös yrityksillekin. Muuttoasiakkaiden vaativiinkin tarpeisiin tämä pitkän linjan muuttofirma pystyy vastaamaan hyödyntämällä muutoissaan erityiskalustoa ja mm. porraskiipijärobottia.

Tältä Oulussa toimivalta yritykseltä hoituu muutot monipuolisesti. Heidän ammattilaiset pysyvät aikataulussa, muuton kustannukset ennakoidaan etukäteen ja kokemuksen myötä niissä pysytään hyvin, jolloin asiakas säästyy ylimääräisiltä kustannuksilta. Oulun lisäksi Talus Oy suorittaa muuttoja myös muualla Suomessa ja jopa ulkomailla.

Niemi Palvelut Oy

Sisustajantori 4, 90140 Oulu

Niemen Oulun toimispiste sijaitsee Taka-Lyötyssä Sisustajantorilla. Tämä muuttojen ammattilainen hoitaa paikalliset ja ulkopaikkakuntien muutot luotettavasti ja ammattitaidolla! Niemeltä voit hankkia kaikki muuttoon liittyvät palvelut helposti ja vaivattomasti. Valitse vapaasi sinulle sopivin kokonaisuus tarpeittesi mukaan heidän laajasta palveluvalikoimasta.

Muita suosittuja paikkakuntia: Raahe, Rovaniemi ja Kemi

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!