Muuttopalvelu Kuopio


Yli 15 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Kuopio

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Kilpailuta helposti muutto Kuopioon, Kuopiosta tai Kuopion sisäinen muutto Muuttomaailman avulla. Ilmaispalvelusta löydät yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen ja tavoitat heidät kaikki helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Vapaana olevat muuttofirmat joilla kiinnostaa sinun muutto ovat suoraan yhteydessä tarjotakseen muuttopalvelua ja tarjousten vertailu palvelussa on vaivatonta. Unohda muuttostressi – anna Muuttomaailman auttaa kohti mukavampaa muuttoa ja löytämään sopivin muuttopalvelu.

Kilpailuta muuttopalvelu Kuopio

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Kuopion muuttoja ja kokemuksia

Muutto Kuopiosta Iisalmeen

Muuttoapuna 1 mies, koskien pesukone ja kaappi ,muutossa kaikki kodin irtaimisto valmiiksi laatikoissa. Tarvitaan 1 muuttomies kuskin lisäksi

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta muuttoon ja pienen harkinnan jälkeen sopiva löytyi.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen Kuopiossa toimivan yrityksen suorittamaan muuttoa Kuopiosta Iisalmeen. Muutto suunniteltiin tuntihinnoittelulla ja muuton kestoksi arvioitiin 5 tuntia. Muuttoon sisältyi kuorma-auto, 2 muuttomiestä, alv ja suojaukseen tarvittavat välineet. Muuttofirmalla on tiekuljetussopimuslain mukainen vakuutus kuljetettavaa tavaraa koskevan vastuun varalta sekä vastuuvakuutus.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Nopea, laadukas muutto, voimme suositella! ja hintakin hyvin kilpailukykyinen."

Muutto Kuopiosta Mikkeliin

Normaali määrä tavaraa pienessä kaksiossa. Isoimmat huonekalut joustinpatjasänky, pari lipastoa, tv-taso, lastulevyinen kirjahylly, mahdollisesti sohva, 3 hlö ruokaryhmä. Ei pesukonetta. Kirjoja ja astioita jonkun verran, ihan pikkupakuun ei mahdu. Kaikki tavara asunnossa, varastosta ei tule lisää. Kantoapua tulee sekä Kuopion että Mikkelin päähän, joten kuskin lisäksi ei tarvitse ylimääräistä työntekijää. Toki tarjouksen voi tehdä myös kahdesta työntekijästä. Apua ei tarvita pakkaukseen tai purkamiseen, eli ainoastaan mukana kanto ja tavaroiden siirto Mikkeliin. Koko asunto tyhjennetään. Kuopion päässä auton saa ulko-oven eteen sisäpihalle, suurin osa kalusteista mahtuu hissiin mutta esim. sänky ei. Mikkelin pää on vielä arvoitus, mutta keskustan kerrostalo kyseessä.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 7 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen urakkahinnoittelulla suunnitellun muuton Kuopiosta Mikkeliin. Muuttofirman valintaan vaikutti positiiviset palautteet muuttofirmasta. Muuttomaailman kautta saat monta tarjousta yhdellä tarjouspyynnöllä ja voit niistä valita itsellesi parhaan. Muuton jälkeen voit jättää muutostasi arvostelun ja näin auttaa muita, kun he ovat valitsemassa itselleen muuttofirmaa tekemään muuttoa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Mikkelistä Kuopioon

Ensimmäisen kerroksen kaksio muutetaan Kuopioon kolmanteen kerrokseen. Pakastearkku 125 l, sohva 2 kpl, sänky 120 cm, lipasto 50×120×80 cm, TV-pöytä, lasi ovin olevia 30×40×60 cm säilytyslaatikoita 2 kpl, valmiiksi pakattuja muuttolaatikoita n. 10 kpl, vaatesäkkejä erikokoisia n. 10 kpl.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai kuusi tarjousta, joista edullisin oli 350 euroa ja arvokkain 850 euroa. Useimmissa tarjouksissa maksuvaihtoehtoina oli käteinen tai maksukortti, ja osa tarjosi myös laskua. Kaikki muuttofirmat ovat hoitaneet asianmukaiset luvat ja verot.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen sopivimman muuttoavun 490 euron hintaan. Urakkaan kuului muuttoauto ja kuljettaja, joka myös auttaa kantamisessa sekä pakkaa tavarat muuttoauton kyytiin. Auton pakkaaminen tehdään ammattitaidolla, jolloin tavarat pysyvät paikoillaan ja ehjinä liikenteessä. Lisäksi firman autoista löytyy aina pehmusteita ja suojavilttejä tavaroiden suojausta varten. Lastaus tapahtuu kätevästi muuttoauton perälautanostimella.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Erittäin sujuva asiansa tunteva yritys. Napakymppi!🤗🤗😉"

Muutto Lappeenrannasta Kuopioon

Muutetaan vain osa asunnon tavaroista. Huonekalut: 120 cm sänky, lipasto, TV-taso 160 cm pitkä, keittiönpöytä ja 2 tuolia, iso nojatuoli, pyykinpesukone, pyörä, talvirenkaat ja muut tavarat pakattu laatikoihin. Kannan apuna ja yksi apuri joka kantaa kevyitä tavaroita. Tavarat mahtuu isoon pakettiautoon.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai sähköpostiinsa kuusi hänelle räätälöityä tarjousta eri kuljetusalan ammattilaiselta. Kaikki tarjoukset tulivat vuorokaudessa, ja sisälsivät selkeän kuvauksen hinnoista ja palveluista. Muuttomaailman kautta saadut tarjoukset sisältävät aina myös firman saamat arvostelut.

Muuttofirman valinta
Sopivin muuttopalvelu löytyi helposti, ja muuttohommiin päästiin asiakkaan toivoman aikataulun mukaisesti. Kodin tavaroiden kuljetuksessa on muuttofirman luotettavuus kaiken A ja O.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muuttopalvelu JM-Tiimi

Kauppakatu 40-42, 70110 Kuopio

Kuopiolainen JM-Tiimi tarjoaa luotettavaa ja laadukasta kuljetuspalvelua yli 30 vuoden aikana kertyneellä ammattitaidolla ja kokemuksella. Tämän pitkän linjan muuttopalveluita tarjoavan kuljetusalan yrityksen muuttopalveluihin sisältyvät tavaroiden pakkaaminen sekä pienehköt huonekalujen asennukset muuttotyön ohella.

Tarvittaessa muuttofirma tarjoaa myös väliaikaista varastointia sekä täyden palvelun muuttoa. Tähän avaimet käteen -muuttopakettiin kuuluu tavaroiden pakkaaminen, kuljetus ja tavaroiden purku kaappeihin. Jokainen muutto sovitetaan asiakaskohtaisesti juuri sopivaksi palveluksi.

Kuljetus J Tiusanen Oy

Lumitie 7, 70700 Kuopio

Koulutetut ja ammattimaiset kuljetusliikenteen ammattilaiset tarjoaa Kuopiosta käsin toimiva Kuljetus J Tiusanen Oy. Kuopion lisäksi tämä hyvän mielen kuljetuksia tarjoava muuttopalveluita tarjoava kuljetusyritys tekee kuljetuksia myös koko valtakunnan alueella.

Perusperiaatteena on noudattaa hyvän tavan mukaista toimintatapaa. Lisäksi tämän alan ammattilaisen kuljettamiseen ja muuttoihin käyttämä kalusto on nykyaikainen sekä hyväkuntoinen. Monipuolinen kalusto sisältää myös perälautanostimet raskaampia tavaroita varten.

Kuljetus K. Räsänen

Savolanpellonkuja 1 B 12, 70820 Kuopio

Henkilökohtaisen palvelun lupaava kuopiolainen muuttopalveluita tarjoava Kuljetus K. Räsänen palvelee Kuopion toimipisteestään niin yrityksiä kuin yksityisasiakkaitakin koko valtakunnan alueella. Heille jokainen muuttoasiakas on erityinen ja yksilölliset toiveet pyritään huomioimaan aina.

Muuttofirma takaa muuttoosi kuskin ja muuttoauton johon voit luottaa sekä nopea ja rehdit kantomiehet. Heille on tärkeää, että jokainen asiakas kokee heidän muuttopalvelunsa luotettavaksi, nopeaksi ja hinnat kilpailukykyisiksi. Kokonsa puolesta he lupaavat jokaiselle muuttoasiakkaalle henkilökohtaisen palvelun.

Kuljetus Knuuti

Kivikkotie 17, 70700 Kuopio

Kuljetus Knuuti Oy palvelee asiakkaitaan ympäri Suomea ja tarvittaessa myös ulkomailla muualla Euroopan alueella. Vuonna 1960 perustettu perheyritys mainostaa olevansa luotettava, ammattitaitoinen ja ystävällinen. Kuljetustarve voi olla minkälainen tahansa ja voit silti luottaa, että Kuljetus Knuuti Oy tekee sen minkä on luvannut.

Vuosien tekemisestä kertynyt ammattitaito antaa tälle Kuopiolaiselle firmalle erinomaisen lähtökohdan tarjota muuttopalveluita jokaiseen lähtöön. Riippuen muuttajan oma-aloitteisuudesta tämä muuttofirma voi tarjota kaikkea pelkästä muuttolaatikoiden vuokrauksesta aina täyden palvelun muuttoon, jolloin he hoitavat koko muuton.

Kuljetus Kukkonen Oy

Lukkosalmentie 18, 70420 Kuopio

Kuljetus Kukkonen Oy on 1937 perustettu perheyritys. Tämä pitkän linjan kuljetusalan yritys tunnetaan luotettavuudestaan ja varmatoimisuudestaan. Yrityksen käytössä oleva kalusto nykyaikaista ja toiminta pyörii kahdenkymmenen ammattitaitoisen työntekijän voimin.

Kuopion Kalustemiehet

Kisällinkatu 14, 70780 Kuopio

Kokemusta muuttopalveluista tällä Kuopiolaisella muuttopalveluita tarjoavalla yrityksellä on kerennyt kertyä jo yli 20 vuotta. Kuopiossa toimipistettään pitävän Kuopion Kalustemiehet muuttofirman tarjoama muuttopalvelu on laadukas, tehokas ja joustava. He ovat keskittyneet muuttokuljetusten lisäksi erikoiskalusteiden asennuksiin.

Asiakkaan halutessa Kuopion Kalustemiehet toimittaa muuton siten, ettei asiakkaan tarvitse tehdä mitään. Tavarat ja kalusteet puretaan sekä pakataan kuljetusta varten, kuljetetaan määränpäähän ja puretaan asennusten kera uudessa asunnossa muuttosuunnitelman mukaan. Yrityksen käytössä on 44 kuution kuorma-auto, joten tarvittaessa heidän toimestaan liikkuu suurikin muuttokuorma.

Muita suosittuja paikkakuntia: Siilinjärvi, Iisalmi ja Kajaani

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!