Muuttopalvelu Kuopio


Yli 14 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Edessä muutto Kuopioon tai Kuopiosta? Tai askarruttaako muuton hinta? Löydä helposti muuttofirma, jolla on tarjota sinulle sopivin muuttopalvelu ja muuttoapu alueella Kuopio. Tarjouspyyntö tavoittaa ilmaiseksi Kuopion muuttofirmat ja jokainen kiinnostunut muuttofirma on sinuun yhteydessä tarjouksen kera, jotta sinun on helppo verrata muuttopalveluiden sisältö sekä hinnat.

Tarjouspyyntö tavoittaa myös muut muuttopalvelua tarjoavat muuttofirmat, jotka suorittavat muutot Kuopiosta ja Kuopioon.


Kuopion muuttoja ja kokemuksia

Muutto Mikkelistä Kuopioon

Ensimmäisen kerroksen kaksio muutetaan Kuopioon kolmanteen kerrokseen. Pakastearkku 125 l, sohva 2 kpl, sänky 120 cm, lipasto 50×120×80 cm, TV-pöytä, lasi ovin olevia 30×40×60 cm säilytyslaatikoita 2 kpl, valmiiksi pakattuja muuttolaatikoita n. 10 kpl, vaatesäkkejä erikokoisia n. 10 kpl.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai kuusi tarjousta, joista edullisin oli 350 euroa ja arvokkain 850 euroa. Useimmissa tarjouksissa maksuvaihtoehtoina oli käteinen tai maksukortti, ja osa tarjosi myös laskua. Kaikki muuttofirmat ovat hoitaneet asianmukaiset luvat ja verot.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen sopivimman muuttoavun 490 euron hintaan. Urakkaan kuului muuttoauto ja kuljettaja, joka myös auttaa kantamisessa sekä pakkaa tavarat muuttoauton kyytiin. Auton pakkaaminen tehdään ammattitaidolla, jolloin tavarat pysyvät paikoillaan ja ehjinä liikenteessä. Lisäksi firman autoista löytyy aina pehmusteita ja suojavilttejä tavaroiden suojausta varten. Lastaus tapahtuu kätevästi muuttoauton perälautanostimella.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Erittäin sujuva asiansa tunteva yritys. Napakymppi!🤗🤗😉"

Muutto Lappeenrannasta Kuopioon

Muutetaan vain osa asunnon tavaroista. Huonekalut: 120 cm sänky, lipasto, TV-taso 160 cm pitkä, keittiönpöytä ja 2 tuolia, iso nojatuoli, pyykinpesukone, pyörä, talvirenkaat ja muut tavarat pakattu laatikoihin. Kannan apuna ja yksi apuri joka kantaa kevyitä tavaroita. Tavarat mahtuu isoon pakettiautoon.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai sähköpostiinsa kuusi hänelle räätälöityä tarjousta eri kuljetusalan ammattilaiselta. Kaikki tarjoukset tulivat vuorokaudessa, ja sisälsivät selkeän kuvauksen hinnoista ja palveluista. Muuttomaailman kautta saadut tarjoukset sisältävät aina myös firman saamat arvostelut.

Muuttofirman valinta
Sopivin muuttopalvelu löytyi helposti, ja muuttohommiin päästiin asiakkaan toivoman aikataulun mukaisesti. Kodin tavaroiden kuljetuksessa on muuttofirman luotettavuus kaiken A ja O.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!

Grundell Kuopio

Hoidamme kotimuutot ammattitaidolla. Huolellinen suunnittelu takaa onnistuneen ja tarpeisiinne räätälöidyn kotimuuton. Halutessanne teemme täyden palvelun kotimuuton, jolloin hoidamme puolestasi kaiken muuttamiseen liittyvän. Nykyaikainen muuttokalustomme ja vastuullinen henkilöstömme tekevät muutosta helppoa ja turvallista. Vaatteet siirtyvät vaatelaatikoissa rypistymättöminä uuteen kotiin ja muuttotavaroita kohdellaan asianmukaisesti ja kunnioituksella.

Muuttopalvelu JM-Tiimi

Muutto- ja kuljetuspalveluja joka lähtöön. Muuttopalveluihimme kuuluvat mm: Pakkauspalvelut (laatikot, teipit, kuplamuovit, kelmut ym..) / Pienet kalusteasennukset muuton yhteydessä / Välivarastointi / Täydenpalvelunmuutot (pakataan laatikoihin – kuljetetaan uuteen osoitteeseen – puretaan muuttotavarat kaappeihin. Muutto räätälöidään juuri asiakkaalle sopivaksi kokonaisuudeksi. Teemme muutto- ja kuljetuspalveluja Suomeen ja Ruotsiin. Kun suunnittelet muuttoasi, ota ajoissa yhteyttä, niin voimme suunnitella yksityiskohdat ja aikataulut teille sopivaksi. Vanhan kansan sanonta: ”Hyvin suunniteltu on puoliks tehty”.

Kuljetus J Tiusanen Oy

Teemme kuljetukset koko Suomessa. Kuljetuksissa noudatamme hyvän tavan mukaista tapaa toimia. Kuljetuskalusto on ajan mukainen ja hyvässä kunnossa. Kalusto on varustettu umpikorilla, lämpötilansäätölaitteilla ja perälautanostimella. Kuljettajat (21) ovat koulutettuja ja kuljetusalan ammattilaisia. Saat meiltä ammattilaisen joka lähtöön. Hyvän mielen kuljetukset!

Kuljetus K. Räsänen

Jokainen muutto on yksilöllinen ja otamme sen huomioon Sinun muutossasi. Meiltä saat luotettavan kuljettajan ja muuttoauton, sekä ripeät ja rehdit muuttomiehet. Toimimme Kuopiosta koko Suomen alueella. Meiltä löytyy myös: muuttolaatikot, asennuspalvelu, pakkauspalvelu ja kantoapu.

Kuljetus Knuuti

Olemme luotettava ja palveleva Kuopiolainen kuljetusyritys. Toimimme koko Suomen alueella ja teemme tarvittaessa kuljetuksia myös muualle Euroopan alueella. Vahvuuksiamme ovat luotettavuus, ammattitaito ja ystävällisyys. Oli kuljetustarpeesi mitä tahansa, voit luottaa siihen, että me teemme sen minkä lupaamme. Ammattitaitomme pohjautuu vuosien kokemukseen. Olemme perheyritys, joka on toiminut vuodesta 1960.

Muuttokuljetuksiin tarjoamme vaihtoehdot laidasta laitaan. Muuttolaatikoiden vuokrauspalvelusta aina avaimet käteen -muuttoihin, jossa hoidamme kaiken tavaroiden pakkaamisesta paikalleen laittoon.

Kuljetus Kukkonen Oy

Vuodesta 1937 asti toimineella Kuljetus Kukkonen Oy:llä on takanaan pitkä historia luotettavana ja varmana kuljetusalan perheyrityksenä. Nykyään toiminta painottuu teollisuuden ja kaupan sopimusliikenteeseen nykyaikaisen kaluston ja kahdenkymmenen ammattitaitoisen kuljettajan voimin.

Kuljetusliike M Hynninen

Yli 80 vuoden aikana hankittu ammattitaito erilaisista kuljetuksista on tärkeä etu asiakkaillemme. Olemme toteuttaneet niin pienempien kuin suurempienkin yritysten toimistomuuttoja. Palvelemme Teitä aina laadukkaasti, oli kyseessä kokonaisen yrityksen, toimiston tai yhden henkilön muutto. Tarvittaessa kokoamme sopivan ryhmän suuriinkin yritysmuuttoihin.

Suoritamme kotimuutot samalla kokemuksella ja ammattitaidolla kuin yritysmuutot. Kokemus on etu asiakkaillemme. Ammattitaitoiset muuttomiehet ovat takuuna siitä, että muutot sujuvat sekä joutuisasti että turvallisesti.

Kuopion Kalustemiehet

Tarjoamme laadukkaat muuttopalvelut yrityksille, toimistoille ja yksityisasiakkaille. Kuljetamme kalusteet, muuttokuormat ja muut tavarakuljetukset joustavasti ja turvallisesti. Palvelemme Kuopiosta käsin koko Suomen alueella.

Muutto sujuu helpommin ja nopeammin, kun uuden tilan sisustus on mietitty etukäteen. Tarjoamme ammattitaitoista tila- ja sisustussuunnittelupalvelua yrityksille ja yksityisasiakkaille. Palvelu sisältää alkukartoituksen ja sisutussuunnittelijoiden laatimat suunnitelmat.

Kuopion Lähettipalvelu

Kuopion Lähettipalvelu Oy on Kuopiossa vuonna 1994 perustettu kuljetus- ja logistiikkayritys, joka tarjoaa palvelujaan Kuopion alueella toimiville yrityksille sekä yksityisille henkilöille. Yrittäjä Jarmo Voutilainen on aloittanut alalla jo 1970-luvulla. Muuttopalveluihin kuuluvat muuttolaatikoiden vuokraus, pienten muuttojen toteuttaminen ja kantopalvelut.

RP-Kuljetukset

RP-Kuljetus sijaitsee Kuopiossa palvellen asiakkaitaan muutto- ja kuljetuspalveluiden saralla. Ammattitaitoinen ja luotettava muuttopalvelu auttaa muutoissa Suomessa, muuttolaatikoissa, kuljetuksissa sekä pakkauspalveluissa.

Varastokisälli Oy

Tarvitsetko muutto- tai kuljetuspalveluita? Kauttamme saat palvelut tavaran kuljetuksiin. Muuttokuljetukset, jakelukuljetukset ja
kappaletavarakuljetukset. Tarvittaessa saat kauttamme myös kantoapua ja muuttolaatikot.

Muita suosittuja paikkakuntia: Siilinjärvi, Iisalmi ja Kajaani

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!