Muuttopalvelu Kuopio


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Kilpailuta helposti muutto Kuopioon, Kuopiosta tai Kuopion sisäinen muutto Muuttomaailman avulla. Ilmaispalvelusta löydät yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen ja tavoitat heidät kaikki helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Vapaana olevat muuttofirmat joilla kiinnostaa sinun muutto ovat suoraan yhteydessä tarjotakseen muuttopalvelua ja tarjousten vertailu palvelussa on vaivatonta. Unohda muuttostressi – anna Muuttomaailman auttaa kohti mukavampaa muuttoa ja löytämään sopivin muuttopalvelu.

Kilpailuta muuttopalvelu Kuopio »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kuopiossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kuopiossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Kuopio muuttoja ja kokemuksia

Muutto Kuopiosta Lempäälään

Mielellään kantaja kuljettajan lisäksi. Kaikki on pakattu valmiiksi, pääasiassa pahvilaatikoihin. Kodinkoneita lähtee mukaan vain pieni pesukone, muita suurempia huonekaluja on sänky (120cm), neljän hengen pöytäryhmä ja kirjoituspöytä. Muuttoauton saa ulko-oven eteen ja varastotilaa ei ole.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma löytyi saman päivän aikana kuin tarjouspyyntö oli jätetty.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Hämeenlinnasta tekemään muuttoa Kuopiosta Lempäälään. Pitkälle välimatkalle tehtiin urakkahintainen tarjous, joka lopulta tuli valituksi. Muuttoautona käytettiin 47 kuution kuorma-autoa, ja muuttofirman puolesta muuttoon tuli kaksi muuttomiestä. Muuttovälineitä tuli myös muuttofirman puolesta ja muuttoa helpottavia tavaroita olivat mm. nokkakärryt, suojausmateriaalit ja kiinnitysliinat.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Erittäin ripeä muutto ja ystävällistä palvelua"

Muutto Kuopiosta Iisalmeen

Muuttoapuna 1 mies, koskien pesukone ja kaappi ,muutossa kaikki kodin irtaimisto valmiiksi laatikoissa. Tarvitaan 1 muuttomies kuskin lisäksi

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta muuttoon ja pienen harkinnan jälkeen sopiva löytyi.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen Kuopiossa toimivan yrityksen suorittamaan muuttoa Kuopiosta Iisalmeen. Muutto suunniteltiin tuntihinnoittelulla ja muuton kestoksi arvioitiin 5 tuntia. Muuttoon sisältyi kuorma-auto, 2 muuttomiestä, alv ja suojaukseen tarvittavat välineet. Muuttofirmalla on tiekuljetussopimuslain mukainen vakuutus kuljetettavaa tavaraa koskevan vastuun varalta sekä vastuuvakuutus.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Nopea, laadukas muutto, voimme suositella! ja hintakin hyvin kilpailukykyinen."

Muutto Kuopiosta Mikkeliin

Liittyvä paikkakunta: Mikkeli

Normaali määrä tavaraa pienessä kaksiossa. Isoimmat huonekalut joustinpatjasänky, pari lipastoa, tv-taso, lastulevyinen kirjahylly, mahdollisesti sohva, 3 hlö ruokaryhmä. Ei pesukonetta. Kirjoja ja astioita jonkun verran, ihan pikkupakuun ei mahdu. Kaikki tavara asunnossa, varastosta ei tule lisää. Kantoapua tulee sekä Kuopion että Mikkelin päähän, joten kuskin lisäksi ei tarvitse ylimääräistä työntekijää. Toki tarjouksen voi tehdä myös kahdesta työntekijästä. Apua ei tarvita pakkaukseen tai purkamiseen, eli ainoastaan mukana kanto ja tavaroiden siirto Mikkeliin. Koko asunto tyhjennetään. Kuopion päässä auton saa ulko-oven eteen sisäpihalle, suurin osa kalusteista mahtuu hissiin mutta esim. sänky ei. Mikkelin pää on vielä arvoitus, mutta keskustan kerrostalo kyseessä.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 7 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen urakkahinnoittelulla suunnitellun muuton Kuopiosta Mikkeliin. Muuttofirman valintaan vaikutti positiiviset palautteet muuttofirmasta. Muuttomaailman kautta saat monta tarjousta yhdellä tarjouspyynnöllä ja voit niistä valita itsellesi parhaan. Muuton jälkeen voit jättää muutostasi arvostelun ja näin auttaa muita, kun he ovat valitsemassa itselleen muuttofirmaa tekemään muuttoa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Kuopion muuton ajoaika ja välimatka

Muutto Kuopiosta Tampereelle kestää 3 t 44 min ja on 295 km.

Muutto Kuopiosta Helsinkiin kestää 4 t 33 min ja on 391 km.

Muutto Kuopiosta Turkuun kestää 5 t 32 min ja on 454 km.

Muutto Kuopiosta Ouluun kestää 3 t 36 min ja on 289 km.

Muutto Kuopiosta Jyväskylään kestää 1 t 52 min ja on 147 km.

Muutto Kuopiosta Joensuuhun kestää 1 t 49 min ja on 137 km.

Muutto Kuopiosta Lahteen kestää 3 t 42 min ja on 291 km.

Muutto Kuopiosta Vaasaan kestää 4 t 42 min ja on 377 km.

Muutto Kuopiosta Espooseen kestää 4 t 34 min ja on 404 km.

Muutto Kuopiosta Rovaniemelle kestää 6 t 7 min ja on 491 km.

Muutto Kuopiosta Hämeenlinnaan kestää 4 t 14 min ja on 335 km.

Muutto Kuopiosta Poriin kestää 5 t 1 min ja on 411 km.

Muutto Kuopiosta Kouvolaan kestää 3 t 22 min ja on 268 km.

Muutto Kuopiosta Lappeenrantaan kestää 3 t 22 min ja on 271 km.

Muutto Kuopiosta Vantaalle kestää 4 t 16 min ja on 380 km.

Muutto Kuopiosta Mikkeliin kestää 1 t 58 min ja on 163 km.

Muutto Kuopiosta Kotkaan kestää 4 t 2 min ja on 319 km.

Muutto Kuopiosta Seinäjoelle kestää 3 t 58 min ja on 319 km.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

En enää koskaan muuta ilman muuttofirmaa, niin paljon paremmin homma hoitui firman kanssa kuin ilman sitä.

Muutto Kuopio - Helsinki

Minuutilleen paikalla, ystävällistä palvelua, tavarat kannettu sovituille paikoilleen, kaikki kunnolla sidottu paikalleen muuttoautossa, muuttolaatikot puhtaita. Ei mitään negatiivistä.

Muutto Kuopio - Kuopio

Muutto Kuopiosta Helsinkiin sujui ongelmitta ja edullisesti. Aikataulut pelittivät ja muutto sujui nopeasti, palvelu oli asiallista.

Muutto Kuopio - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kuopiossa

  • Puijonlaakso
  • Saaristokaupunki
  • Rönö
  • Niirala
  • Kelloniemi
  • Kettulanlahti
  • Haapaniemi
  • Petonen
  • Julkula
  • Päiväranta

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kuopio - Vieremä, 70 m² kerrostalo kolmio
Lähtöpaikassa on 4-5 kantajaa, perillä 3-4. Tavarat ovat valmiiksi pakattu pääasiassa muuttolaatikoihin. Isoja huonekaluja on 120-senttinen runkopatja, ja pari nojatuolia ja kirjahylly, jonka saa osiin sekä ruokapöytä ja kirjoituspöytä. Lähtöpaikan hissi on pieni. Kodinkoneita on pesukone. Kuopio keskusta, kerrostalo. Vieremä keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuopio - Vaala, 27 m² kerrostalo yksiö
Kuopion päädyssä kantajia ainakin 2 omasta takaa, Vaalassa tarvitaan kantajia 2 kappaletta (kuljettaja + 1 kantaja, jos kuljettaja haluaa olla kantoapuna). Huonekaluja: iso peili, pienehkö työpöytä, tv ja mahdollisesti Kallax-hylly. Muut tavarat ovat pakattuina kestokasseihin ja pahvilaatikoihin. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen molemmissa paikoissa, varastotilaa ei ole. Puijonlaakso, kerrostalo. Vaala Keskus-Oterma, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuopio - Tuusniemi, 49 m² kerrostalo kaksio
Ei kantajia omasta takaa, tarvitsemme kuljettajan lisäksi ainakin yhden kantomiehen. Tarvitsemme pakkaustarvikkeita ja apua kolmen television pakkaukseen (tuumakoot 50, 40 ja 32), ja huopia tms. suojaamaan huonekalut matkan aikana. Isoimmat huonekalut ovat parisänky (kehikko, pääty, patja ja 4 vetolaatikkoa), kulmasohva, työpöytä ja tuoli, ja kuntopyörä. Lisäksi pieni ruokapöytä ja 2 tuolia, kolme pientä laatikostoa, ja muuta pienempää tavaraa. Muuttoauton saa ajetuksi ovien eteen (muutamia portaita etuovelle lähtöosoitteessa). Ei varastotilaa tyhjennettävänä. Kuopio keskusta, kerrostalo. Tuusniemi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 55 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuopio - Savitaipale, 49 m² kerrostalo kaksio
Tarvitsen kantajia, sillä omasta takaa ei ole yhtään. En tarvitse muuttolaatioita, pakkaustarvikkeita yms, enkä tarvitse apua tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa. Isoja huonekaluja on painava sohva sekä sänky. Muuttoauton saa ajettua lähelle ulko-ovea. Asunnon lisäksi on varastotila. Talonyhtiön hissi on pieni, johon ei esim. sohva mahdu ja talossa on kierreportaikko. Kuopio keskusta, kerrostalo. Savitaipale keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 41 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttopalvelu JM-Tiimi

Kauppakatu 40-42, 70110 Kuopio

Kuopiolainen JM-Tiimi tarjoaa luotettavaa ja laadukasta kuljetuspalvelua yli 30 vuoden aikana kertyneellä ammattitaidolla ja kokemuksella. Tämän pitkän linjan muuttopalveluita tarjoavan kuljetusalan yrityksen muuttopalveluihin sisältyvät tavaroiden pakkaaminen sekä pienehköt huonekalujen asennukset muuttotyön ohella.

Tarvittaessa muuttofirma tarjoaa myös väliaikaista varastointia sekä täyden palvelun muuttoa. Tähän avaimet käteen -muuttopakettiin kuuluu tavaroiden pakkaaminen, kuljetus ja tavaroiden purku kaappeihin. Jokainen muutto sovitetaan asiakaskohtaisesti juuri sopivaksi palveluksi.

Kuljetus J Tiusanen Oy

Lumitie 7, 70700 Kuopio

Koulutetut ja ammattimaiset kuljetusliikenteen ammattilaiset tarjoaa Kuopiosta käsin toimiva Kuljetus J Tiusanen Oy. Kuopion lisäksi tämä hyvän mielen kuljetuksia tarjoava muuttopalveluita tarjoava kuljetusyritys tekee kuljetuksia myös koko valtakunnan alueella.

Perusperiaatteena on noudattaa hyvän tavan mukaista toimintatapaa. Lisäksi tämän alan ammattilaisen kuljettamiseen ja muuttoihin käyttämä kalusto on nykyaikainen sekä hyväkuntoinen. Monipuolinen kalusto sisältää myös perälautanostimet raskaampia tavaroita varten.

Kuljetus K. Räsänen

Savolanpellonkuja 1 B 12, 70820 Kuopio

Henkilökohtaisen palvelun lupaava kuopiolainen muuttopalveluita tarjoava Kuljetus K. Räsänen palvelee Kuopion toimipisteestään niin yrityksiä kuin yksityisasiakkaitakin koko valtakunnan alueella. Heille jokainen muuttoasiakas on erityinen ja yksilölliset toiveet pyritään huomioimaan aina.

Muuttofirma takaa muuttoosi kuskin ja muuttoauton johon voit luottaa sekä nopea ja rehdit kantomiehet. Heille on tärkeää, että jokainen asiakas kokee heidän muuttopalvelunsa luotettavaksi, nopeaksi ja hinnat kilpailukykyisiksi. Kokonsa puolesta he lupaavat jokaiselle muuttoasiakkaalle henkilökohtaisen palvelun.

Kuljetus Knuuti

Kivikkotie 17, 70700 Kuopio

Kuljetus Knuuti Oy palvelee asiakkaitaan ympäri Suomea ja tarvittaessa myös ulkomailla muualla Euroopan alueella. Vuonna 1960 perustettu perheyritys mainostaa olevansa luotettava, ammattitaitoinen ja ystävällinen. Kuljetustarve voi olla minkälainen tahansa ja voit silti luottaa, että Kuljetus Knuuti Oy tekee sen minkä on luvannut.

Vuosien tekemisestä kertynyt ammattitaito antaa tälle Kuopiolaiselle firmalle erinomaisen lähtökohdan tarjota muuttopalveluita jokaiseen lähtöön. Riippuen muuttajan oma-aloitteisuudesta tämä muuttofirma voi tarjota kaikkea pelkästä muuttolaatikoiden vuokrauksesta aina täyden palvelun muuttoon, jolloin he hoitavat koko muuton.

Kuljetus Kukkonen Oy

Lukkosalmentie 18, 70420 Kuopio

Kuljetus Kukkonen Oy on 1937 perustettu perheyritys. Tämä pitkän linjan kuljetusalan yritys tunnetaan luotettavuudestaan ja varmatoimisuudestaan. Yrityksen käytössä oleva kalusto nykyaikaista ja toiminta pyörii kahdenkymmenen ammattitaitoisen työntekijän voimin.

Kuopion Kalustemiehet

Kisällinkatu 14, 70780 Kuopio

Kokemusta muuttopalveluista tällä Kuopiolaisella muuttopalveluita tarjoavalla yrityksellä on kerennyt kertyä jo yli 20 vuotta. Kuopiossa toimipistettään pitävän Kuopion Kalustemiehet muuttofirman tarjoama muuttopalvelu on laadukas, tehokas ja joustava. He ovat keskittyneet muuttokuljetusten lisäksi erikoiskalusteiden asennuksiin.

Asiakkaan halutessa Kuopion Kalustemiehet toimittaa muuton siten, ettei asiakkaan tarvitse tehdä mitään. Tavarat ja kalusteet puretaan sekä pakataan kuljetusta varten, kuljetetaan määränpäähän ja puretaan asennusten kera uudessa asunnossa muuttosuunnitelman mukaan. Yrityksen käytössä on 44 kuution kuorma-auto, joten tarvittaessa heidän toimestaan liikkuu suurikin muuttokuorma.

Suomen Muuttofirma Oy

Pilkontie 5, 80130 Joensuu

Joensuulainen Suomen Muuttofirma Oy toimii nykyaikaisella kalustolla ja vastaa asiakkaan kaikkiin tarpeisiin riippumatta kuljetuksen laajuudesta. Tilatessasi muuttoapua Suomen Muuttofirmalta voit olla varma, että muuttomiehet ovat sovitusti oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Halutessasi he hoitavat koko muuton sinun puolestasi.

Jos suosit avaimet käteen -palvelun sijasta omatoimisempaa muuttoa voit tilata muuttofirmalta myös pelkän kanto- ja kuljetuspalvelun. Heiltä löytyy myös kaikki tarvittavat muuttotarvikkeet.

Muita suosittuja paikkakuntia: Siilinjärvi, Iisalmi, Kajaani, Laukaa, Kontiolahti ja Äänekoski

Muuttoauto Kuopio

Kuopiossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kuopio »