Muuttopalvelu Tampere


Yli 15 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Tampere

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Kilpailuta Muuttomaailmassa muutto Tampereen sisällä, Tampereelle tai Tampereelta. Palvelusta löytyy yli 200 muuttoapua tarjoavaa muuttofirmaa ja vinkit muuton suunnitteluun. Hanki muuttopalvelu jättämällä tarjouspyyntö, saat tarjouksia muuttoyrityksiltä vuorokauden sisällä. Sopivimman muuttofirman valinta on helppoa koska voit samalla tutustua heidän saamiin arvosteluihin. Myös lisäkysymysten esittäminen ja keskustelu hoituu suoraan palvelusta.

Kilpailuta muuttopalvelu Tampere

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Tampereen muuttoja ja kokemuksia

Muutto Tampereelta Kangasalalle

Muutto tapahtuu arkipäivänä. Kaikki asunnon tavarat muutetaan. Kantajia tarvitaan kaksi, osallistun myös itse kantamiseen. Yhteensä siis kolme kantajaa. Muuttolaatikot tarvitaan, noin 30 kappaletta. Pakkaan itse. Ei erityisen suuria huonekaluja. Muuttoauton saa ajettua oven läheisyyteen (10-15 m), mutta ei suoraan oven eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi itselleen Pirkanmaalta muuttofirman suorittamaan muuttoa Tampereelta Kangasalalle. Muutto suunniteltiin tuntihinnoittelulla. Muuttoon sisältyi mm. arvonlisävero, auto, kaksi muuttomiestä, polttoaineet, tavaraliikennelupa, vakuutus, perälaitanostimella varustettu tasapohjainen muuttoauto, nokkakärryt, sidontaliinat, suojaustarvikkeet ja kantovaljaat. Muutosta tulee heti paljon helpompaa, kun valitsee muuttofirman tekemään muuttoa kavereiden sijaan. Muuttofirmat ovat varustautuneet muuttoon hyvin erilaisilla varustuksilla ja heillä on asiaankuuluvat luvat kunnossa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Tulivat minuutilleen ajallaan paikalle ja koko homma oli hoidettu puoli tuntia alle arvioidun keston. Kaikki hoitui ongelmitta. Hintakin oli tarjouksista edullisin."

Muutto Tampereelta Ylöjärvelle

Muutetaan kahden aikuisen ja yhden 1-vuotiaan tavarat. Isoimmat huonekalut (sohva ja parisänky) myydään pois ennen muuttoa, niitä ei siis tarvitse muuttaa. Suurimmat ja painavimmat tavarat ovat keittiön ruokapöytä ja pyykinpesukone. Kaikki muu on pienempää ja kevyempää tavaraa. Lisäksi muutetaan tavarat normaalikokoiseta ulkovarastosta. Laatikot meillä on omasta takaa ja nokkakärryt löytyy myös tarvittaessa. Meillä on yksi kantaja omasta takaa. Tarvitaan siis vähintään auto ja kuski/kantaja.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi Tamperelaisen muuttoyrittäjän suorittamaan muuttoa Tampereelta Ylöjärvelle tuntihinnoittelulla. Muuttomaailman kautta voit saada muuttotarjouksia myös niiltä, joiden olemassaolosta et ole vielä edes tiennyt! Yhdellä tarjouspyynnöllä saat itsellesi useamman tarjouksen ja voit niistä valita muuttofirman, joka sinulle parhaiten sopii.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui erinomaisesti."

Muutto Tampereelta Lempäälään

Asunnosta muutetaan kaikki. Viemme osan tavaroista itse, suurempien ja painavien tavaroiden muutossa tarvitaan apua sekä muuttolaatikoiden kannossa. Tarvitaan kaksi muuttomiestä kantamaan. Kuljettaja + kantoapu. Muuttoauton saa oven eteen molemmissa asunnoissa. Varastossa on myös tavaraa, mm. auton renkaat ja vanha Singer-pöytä. Muuttolaatikoita ei välttämättä tarvita. Pakataan banaanilaatikoihin. Tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa ei tarvita apua. Suurimmat huonekalut ovat senkki, sohva ja muutama lipasto/kaappi sekä pesukone.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 6 tarjousta lyhyessä ajassa. Tarjouksista oli helppo katsoa itselle kaikkein sopivin.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttoonsa Muuttomaailman kautta jo pitkään alalla olleen muuttofirman. Muuttofirma on saanut paljon positiivista palautetta muutoista ja tarvittavat luvat ovat kunnossa. Muuttoon pystyt vaikuttamaan myös itse erittäin paljon! Kun tavarat on pakattu ja suojattu hyvin ennen muuttomiehien saapumista, voi kantamisen aloittaa suoraan sovittuna ajankohtana ja säästät siinä aikaa, eli toisin sanoen rahaa. Tavarat pysyvät myös todennäköisemmin ehjänä ja siinä säilyy sitten tavarat ja mielenterveys. Muuttaminen on mukavaa, kun sitä tekee osaavat muuttomiehet!

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui sovitusti. Ei ongelmia. Kannattaa suojata huonekalut valmiiksi niin säästyy aikaa."

Muutto Kangasalalta Tampereelle

Pakkausapua tai - tarvikkeita ei tarvita. Omasta takaa 1 kantaja. Itse en pysty painavia taakkoja kantamaan. Auton saa ovien eteen. Isoja huonekaluja mm sängyt, sohva, lipasto, pesukone, astianpesukone, kuivausrumpu. 2 henkilön tavarat.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta jo samana päivänä, kun tarjouspyyntö oli jätetty.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen urakkahinnalla suunnitellun muuton Kangasalalta Tampereelle. Muuton hintaan sisältyi mm. Muuttoauton, kaksi muuttomiestä, polttoaineet, vakuutukset, nokkakärryt, pakkaustarvikkeet ja mukaan otettiin myös peräkärry, että muuttotavaroita saa lastattua enemmän. Valittu muuttofirma on saanut Muuttomaailman kautta erittäin positiivista palautetta, mikä vaikutti myös muuttofirman valintaan.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Aivan loistava palvelu, suosittelen. Elämäni helpoin muutto. Palveluun nähden edullinen."

Muutto Ylöjärveltä Tampereelle

Hei. Tarkoitus olisi ottaa ns. avaimet käteen muutto jossa tarkoitus itse auttaa kohdeasunnossa, mutta ei asunnossa josta muutetaan. Isoimmat tavarat ovat pesukone sekä 2 hengen sohva ja sänky sekä keittiön pöytä joka ei ole painava (1henkilö jaksaa kantaa) muut tavarat ovat pieniä, astioita tv taso yms. Varastoa ei tarvitse muuttaa vaan sen tavarat saan itse vietyä. Tavaraa on vain sen verran että ne luultavasti mahtuvat yhteen kuorma-autolliseen koska vien jotain myös omalla autollani.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen muuton tuntihinnoittelulla. Muuttoautossa oli täydellinen muuttovarustus: perälautanosturi, pehmusteet huonekaluja varten, suojaustarvikkeet, kuorman sidontaliinat, kärryt ja rullalauta. Hyvä varustus auttaa kuorman hyvään pakkaamiseen ja tavarat pysyvät todennäköisemmin ehyenä. Yrityksellä on myös liikenneluvat kunnossa ja työntekijöillä lain edellyttämä ammattipätevyys.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto kävi ripeästi, kaksion muutto jossa välimatka 20km meni kesti kaikkiaan 1.5h. Erinomainen palvelu, suosittelen!!"

Tampereen sisäinen muutto

Kerrostaloasunnon muutto Tampereella, asuinpinta-ala noin 40 neliötä. Omasta takaa yksi kantaja. Tarvitaan kuljettajan lisäksi kantomiehiä. Tarvitaan myös muuttolaatikoita 30-40 kpl. Kohdeosoitteessa muuttoautoa ei saa ajettua oven eteen, joten kantomatka on hieman pidempi siellä.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai kolme tarjousta kahden päivän sisään. Osa tarjouksista oli tuntihinnoiteltu, ja sisälsivät ammattilaisen tekemän kustannusarvion, ja osa oli hinnoiteltu urakkatyönä. Asiakas sai erilaisia vaihtoehtoja, ja pääsi valitsemaan itselleen sopivimman muuttopalvelun.

Muuttofirman valinta
Sopiva muuttopalvelu löytyi kolmen päivän kuluttua tarjouspyynnön jättämisestä Muuttomaailmaan. Asiakas valitsi muuttopalvelun, joka tarjosi muuttoa urakkatyönä, ja kaupan päälle muuttolaatikoita 10 päivän ajaksi.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Työ sujui nopeasti ja kaikinpuolin hyvin."

Muutto Tampereelta Ouluun

Yksiön muutto Tampereelta Ouluun. Suurimmat huonekalut sohva (kolmen istuttava), baarikeittiöpöytä, sänky (80 cm) ja pesukone. Itse voin olla kantajana myös. Itse pakkaan. Pieni häkkivarasto. Auton saa ovien eteen. Muutopäivä voi joustaa.

Saadut tarjoukset
Muuttaja jätti tarjouspyynnön sunnuntaina, ja sai 8 tarjousta sähköpostiin seuraavana aamuna. Tarjousten hintahaarukka oli 640 – 1190 euroa, ja ne sisälsivät vaihtoehtoisen määrän muuttomiehiä. Joko kuskin tai kuskin sekä apumiehen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja pian löysi itselleen sopivimman muuttofirman, jolle hän uskaltaisi antaa kotinsa tavarat kuljetettavaksi. Asiakkaiden kirjoittamat arvostelut olivat erinomaisia, joka omalta osaltaan vahvisti luottamusta. Aidot asiakasarvostelut auttoivat päätöksenteossa. Muuttofirma oli hintahaarukan keskivaiheilta, eli huippupalvelua kohtuuhintaan erinomaisella hinta/laatu -suhteella.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kuski todella reipas ja ammattitaitoinen ☺"

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Tampereelle muutto ja kaupunkitietoa

Tampere on Suomen kolmanneksi suurin kaupunki ja Pirkanmaan maakuntakeskus. Tämä Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki sijaitsee Näsijärven ja Pyhäjärven rannoilla.

Tampeella muuttopalvelua tarjoavat muuttofirmat ovat hajautuneet tasaisesti ympäri Tampereen keskustaa. Alueen useat muuttopalveluita tarjoavat yritykset ovat toimineet kymmeniä vuosia ja heillä on kokemusta tuhansista muutoista, joten valinnanvaraa löytyy.

Tampereen muutot suorittavat myös lähialueella sijaitsevat ulkopaikkakuntalaiset muuttofirmat. Heidät ja Tampereen muuttopalvelut tavoitat helpoiten jättämällä tarjouspyynnön.

Tampere muutto

Kulmasta Kulmaan Kuljetus- ja apumiespalvelu

Laalahdenkatu 22 B 18, 33560 Tampere

Kulmasta Kulmaan Kuljetus- ja apumiespalvelu tarjoaa kuljetus- ja muuttopalveluita Tampereen ja koko Suomen alueella. Tämä Tamperelainen yritys erottuu edukseen nuorella työtäpelkäämättömällä palveluasenteella.

Muuttokuljetus organisoidaan tehokkaasti ja muuttokuorma lastataan huolella. Voit halutessasi osallistua kantamiseen aktiivisesti, jolloin kuljettaja riittää. Parhaan palvelun saat, kun apumies on mukana, jolloin muutto sujuu kuin siivillä. Joka tapauksessa kuljettaja osallistuu aina tavaroiden kantoon ja työtehtävien tehokkaaksi priorisointiin. Tältä Tamperelaiselta muuttofirmalta saat myös tarvittaessa ilmaisen kustannusarvion paikan päällä. Tilauksen yhteydessä toimitetaan pakkaus- ja muutto-ohjeet sekä tarvittaessa muuttolaatikot, pakkausteipit ja -muovit.

Muuttopalvelu Sillanpää

Liekokatu 4, 37150 Nokia

Muuttopalvelu Sillanpää toimii Pirkanmaalla mm. seuraavilla alueilla: Tampere, Akaa, Ylöjärvi, Hämeenkyrö, Kangasala, Nokia ja Pirkkala. He tarjoavat luotettavat ja ammattitaitoiset muuttomiehet hoitamaan muuton kuin muuton ripeästi ja kohtuulliseen hintaan.

Kokonaisvaltainen muuttopalvelu kattaa muuttovälineiden lisäksi myös tarvittaessa avun remontointiin, varastointiin ja muuttosiivoukseen. Oli kyseessä sitten yksiön muutto tai laajempi yritysmuutto, Muuttopalvelu Sillanpää hoitaa sen aina yhtä laadukkaasti. Yrityksen arvoihin kuuluu, että jokaisen muuton lopputuloksena on tyytyvänen asiakas.

Niemi Palvelut Oy

Sammonkatu 47, 33540 Tampere

Muutot luotettavasti ja ammattitaidolla. Niemeltä saat kaikki muuttoon liittyvät palvelut helposti ja vaivattomasti. Voit valita sinulle sopivan kokonaisuuden tarpeittesi mukaan laajasta palveluvalikoimastamme. Teemme muuttoja kaikkialla Suomessa sekä ulkomailla.

Niemi Palvelut on SMPY:n (Suomen Muuttopalveluyritykset ry) jäsenyritys. Niemi Palveluilla on myös Avainlippu-tunnus.

Kuljetus Ilpo Niemi Oy

Possijärvenkatu 14, 33400 Tampere

Tamperelainen Kuljetus Ilpo Niemi Oy on Pirkanmaalla toimiva muuttofirma joka on erikoistunut umpikuorma-autokuljetuksiin. Heidän palveluvalikoimaan kuuluvat erilaiset kuljetus- ja muuttopalvelut sekä yritys- että yksityisasiakkaille.

Kattavan kaluston, osaavan henkilöstön ja joustavan palveluasenteen ansiosta asiakkaat ovat luottaneet yrityksen osaamiseen jo yli 30 vuoden ajan. Ratkaisut mitoitetaan aina sinun tarpeittesi mukaan.

Täyden palvelun muuttofirma Kuljetus Ilpo Niemi Oy tarjoaa myös laatikot, palvelut pakkaamiseen, muuttosiivoukset ja jopa ns. ”avaimet käteen” -periaatteella muuttopalveluita. Tällöin voit itse lähteä vaikka lomailemaan ja luottaa muutto kokonaan heidän huolehdittavaksi.

Movecon Muuttopalvelut

Tuottajantie 48 A 6, 60100 Seinäjoki

Muuttopalvelu Movecon tarjoaa luotettavat muuttopalvelut Seinäjoki – Tampere – Vaasa akselilla. Heidän toimipiste on Seinäjoella mutta nykyisin he ovat käytettävissä myös Tampereella ja Vaasassa.

Tältä täyden palvelun muuttoyritykseltä saat laadukkaat ja yksilölliset muuttopalvelut. Yrityksen avainarvoja ovat asiakastyytyväisyys ja palvelualttius, ja tärkein lopputulos on tyytyväinen asiakas uudessa kodissaan. Movecon suorittaa mutkattomat muutot ympäri Suomen, eikä pitkäkään muuttomatka ole ongelma. Tarvittaessa he voivat auttaa myös muuttotavaroiden pakkaamisessa sekä vuokraavat muuttolaatikoita tarpeen mukaan.

Hansa Trans

Joukonrinne 5, 90830 Haukipudas

Tarpeesi mukaiset muuttokuljetukset kotimaassa ja ulkomailla. Ammatinharjoittajana jo ennen EU:ta. Pitkän linjan muuttoyritys tarjoaa luotettavaa asiakaslähtöistä muuttopalvelua ensikontaktista alkaen. Valitsetpa sitten yksilöllisesti räätälöidyn palvelun tai kätevän muuttopaketin, voit olla varma että muuttosi onnistuu ammattitaitoisesti.

Asiakaspalvelussa ja hinnassa on tämän alan pitkän elämän salaisuus. Ensinmaintusta emme tingi, jälkimmäisestä joskus. Liikenneluvan varaista toimintaa ja ne meillä on kunnossa. Ammatinharjoittajan osalta näet asiakasarvioitamme kohdassa suositukset.

Remupojat

Niemenmaantie 17 A 4, 33960 Pirkkala

Tampereelta toimiva Remupojat on kotimainen ja nuorekas muuttopalveluyritys. Tämä myös remonttipalvelua tarjoava yritys on perustettu syksyllä 2014, mutta kokemusta alalta on jo yli 15 vuoden verran. Yritys tarjoaa ammattitaitoista ja joustavaa muutto- ja kuljetuspalvelua, sekä auttaa mielellään myös huonekalujen purkamisessa ja kokoamisessa. Tarvittaessa myös muuttolaatikot onnistuu heidän kauttaan.

Nääs Muuttopalvelut

Pohtolankatu 71, 33400 Tampere

Laadukkaita ja luotettavia muuttoja tarjoava Nääs muutto toimii Tampereelta käsin, mutta toiminta-alue kattaa koko Suomen. Yritys suorittaa kaiken kokoiset muutot olipa kyseessä kodin tai yrityksen muutto. Nopea organisointikyky ja sopivan edullinen hinta ovat ehdottomia vahvuuksia. Muita kilpailuetuja ovat ammattitaitoinen henkilökunta, luotettavuus ja huippuluokan asiakastyytyväisyys. Kysy myös muuttolaatikoita, varastointia ja muuttosiivousta.

Kuljetuspalvelu Menox Oy​

Isolammenkatu 11 A 3, 33710 Tampere

Tamperelainen Kuljetuspalvelu Menox Oy hoitaa kuljetus- ja muuttopalvelut luotettavasti ja ympäristöystävällisesti. Yritys tarjoaa tilaus- ja sopimusajoja, sekä tekee pienet muutot sujuvasti ammattitaidolla. Palvelu on saatavilla Tampereella, koko Suomessa ja sopimuksen mukaan myös ulkomailla.

Muuttopalvelu Rantanen​

Valimontie 10 A 3, 60100 Seinäjoki

Etsitkö kokenutta luotettavaa muuttopalvelua? Tätä tarjoaa yli 40 vuoden kokemuksella Muuttopalvelu Rantanen. Tarjoamme kattavasti kaikki tarvitsemasi muuttopalvelut, olipa kyseessä koti- ja yritysmuutto. Välinevuokraus, muuttolaatikot, nokkakärryt, asennuspalvelut, kaikki onnistuu rautaisella ammatitaidolla. Palvelemme sekä kuluttaja-asiakkaita että yrityksiä Tampereen ja Seinäjoen alueella.

Muuttopalvelu Paku ja Reipas Kuski

Rajasilta 3, 33880 Lempäälä

Kaipaatko muuttoapua? Olemme vuodesta 2004 toiminut, kotimainen, varma ja luotettava muutto- ja kuljetuspalvelu.
Meiltä löytyy lainalaatikot, tilavat pakettiautot sekä 36 kuution perälautanostimella oleva kuormuri, kuljettaja sekä kanto- ja kuljetusapu isojenkin kalusteiden siirtoon. Pianotkin siirtyvät kuin soitellen. Muuttokuljetukset koko Suomessa.

Muita suosittuja paikkakuntia: Valkeakoski, Kangasala ja Ylöjärvi

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!