Muuttopalvelu Tampere


Yli 14 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Edessä muutto Tampereelle tai Tampereelta? Tai askarruttaako muuton hinta? Löydä helposti muuttofirma, jolla on tarjota sinulle sopivin muuttopalvelu ja muuttoapu alueella Tampere. Tarjouspyyntö tavoittaa ilmaiseksi Tampereen muuttofirmat ja jokainen kiinnostunut muuttofirma on sinuun yhteydessä tarjouksen kera, jotta sinun on helppo verrata muuttopalveluiden sisältö sekä hinnat.

Tarjouspyyntö tavoittaa myös muut muuttopalvelua tarjoavat muuttofirmat, jotka suorittavat muutot Tampereelta ja Tampereelle.


Tampereen muuttoja ja kokemuksia

Tampereen sisäinen muutto

Kerrostaloasunnon muutto Tampereella, asuinpinta-ala noin 40 neliötä. Omasta takaa yksi kantaja. Tarvitaan kuljettajan lisäksi kantomiehiä. Tarvitaan myös muuttolaatikoita 30-40 kpl. Kohdeosoitteessa muuttoautoa ei saa ajettua oven eteen, joten kantomatka on hieman pidempi siellä.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai kolme tarjousta kahden päivän sisään. Osa tarjouksista oli tuntihinnoiteltu, ja sisälsivät ammattilaisen tekemän kustannusarvion, ja osa oli hinnoiteltu urakkatyönä. Asiakas sai erilaisia vaihtoehtoja, ja pääsi valitsemaan itselleen sopivimman muuttopalvelun.

Muuttofirman valinta
Sopiva muuttopalvelu löytyi kolmen päivän kuluttua tarjouspyynnön jättämisestä Muuttomaailmaan. Asiakas valitsi muuttopalvelun, joka tarjosi muuttoa urakkatyönä, ja kaupan päälle muuttolaatikoita 10 päivän ajaksi.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Työ sujui nopeasti ja kaikinpuolin hyvin."

Muutto Tampereelta Ouluun

Yksiön muutto Tampereelta Ouluun. Suurimmat huonekalut sohva (kolmen istuttava), baarikeittiöpöytä, sänky (80 cm) ja pesukone. Itse voin olla kantajana myös. Itse pakkaan. Pieni häkkivarasto. Auton saa ovien eteen. Muutopäivä voi joustaa.

Saadut tarjoukset
Muuttaja jätti tarjouspyynnön sunnuntaina, ja sai 8 tarjousta sähköpostiin seuraavana aamuna. Tarjousten hintahaarukka oli 640 – 1190 euroa, ja ne sisälsivät vaihtoehtoisen määrän muuttomiehiä. Joko kuskin tai kuskin sekä apumiehen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja pian löysi itselleen sopivimman muuttofirman, jolle hän uskaltaisi antaa kotinsa tavarat kuljetettavaksi. Asiakkaiden kirjoittamat arvostelut olivat erinomaisia, joka omalta osaltaan vahvisti luottamusta. Aidot asiakasarvostelut auttoivat päätöksenteossa. Muuttofirma oli hintahaarukan keskivaiheilta, eli huippupalvelua kohtuuhintaan erinomaisella hinta/laatu -suhteella.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kuski todella reipas ja ammattitaitoinen ☺"

Tampereelle muutto ja kaupunkitietoa

Tampere on Suomen kolmanneksi suurin kaupunki ja Pirkanmaan maakuntakeskus. Tämä Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki sijaitsee Näsijärven ja Pyhäjärven rannoilla.

Tampeella muuttopalvelua tarjoavat muuttofirmat ovat hajautuneet tasaisesti ympäri Tampereen keskustaa. Alueen useat muuttopalveluita tarjoavat yritykset ovat toimineet kymmeniä vuosia ja heillä on kokemusta tuhansista muutoista, joten valinnanvaraa löytyy.

Tampereen muutot suorittavat myös lähialueella sijaitsevat ulkopaikkakuntalaiset muuttofirmat. Heidät ja Tampereen muuttopalvelut tavoitat helpoiten jättämällä tarjouspyynnön.

Tampere muutto

Movecon Muuttopalvelut

Muuttopalvelu Movecon tarjoaa luotettavat muuttopalvelut Seinäjoki – Tampere – Vaasa akselilla. Heidän toimipiste on Seinäjoella mutta nykyisin he ovat käytettävissä myös Tampereella ja Vaasassa, tyytyväisten asiakkaiden innoittaman.

Tältä täyden palvelun muuttoyritykseltä saat laadukkaat ja yksilölliset muuttopalvelut. Heille on tärkeintä että asiakkaalle jää aina hymy huulille uudessa kodissaan. Muuttoja Movecon suorittaa ympäri Suomen, jopa Helsingistä Kittilään. Tarvittaessa he voivat auttaa myös muuttotavaroiden pakkaamisessa sekä vuokraavat muuttolaatikoita tarpeen mukaan.

Niemi Palvelut Oy

Muutot luotettavasti ja ammattitaidolla. Niemeltä saat kaikki muuttoon liittyvät palvelut helposti ja vaivattomasti. Voit valita sinulle sopivan kokonaisuuden tarpeittesi mukaan laajasta palveluvalikoimastamme. Teemme muuttoja kaikkialla Suomessa sekä ulkomailla.

Niemi Palvelut on SMPY:n (Suomen Muuttopalveluyritykset ry) jäsenyritys. Niemi Palveluilla on myös Avainlippu-tunnus.

Muuttopalvelu Sillanpää

Muuttopalvelu Sillanpää toimii Pirkanmaalla mm. seuraavilla alueilla: Tampere, Akaa, Ylöjärvi, Hämeenkyrö, Kangasala, Nokia ja Pirkkala. He tarjoavat luotettavat ja ammattitaitoiset muuttomiehet hoitamaan muuton kuin muuton ripeästi ja kohtuulliseen hintaan.

Kokonaisvaltainen muuttopalvelu kattaa muuttovälineiden lisäksi myös tarvittaessa avun remontointiin, varastointiin ja muuttosiivoukseen. Oli kyseessä sitten yksiön muutto tai laajempi yritysmuutto, Muuttopalvelu Sillanpää hoitaa sen aina yhtä laadukkaasti ja heidän tavoitteena on, että jokainen muutto saa aikaiseksi tyytyväisen asiakkaan.

Kulmasta Kulmaan Kuljetus- ja apumiespalvelu

Kulmasta Kulmaan Kuljetus- ja apumiespalvelu tarjoaa kuljetus-muuttopalveluita Tampereen ja koko Suomen alueella. Tämä Tamperelainen yritys erottuu edukseen nuorella työtäpelkäämättömällä palveluasenteella.

Muuttokuljetus organisoidaan tehokkaasti ja muuttokuorma lastataan huolella. Useimmiten kaksi muuttomiestä riittää muuttoon hyvin, jos kuitenkin haluat osallistua itse muuttoon, voi kuljettaja saapua yksin, ilman apumiestä. Kuljettaja kuitenkin osallistuu aina tavaroiden kantoon ja priorisoi työtehtävät tehokkaaksi. Tältä Tamperelaiselta muuttofirmalta saat myös tarvittaessa ilmaisen kustannusarvion paikan päällä. Tilauksen yhteydessä toimitamme sinulle pakkaus- ja muutto-ohjeet sekä tarvittaessa muuttolaatikot, pakkausteipit ja -muovit.

Kuljetus Ilpo Niemi Oy

Tamperelainen Kuljetus Ilpo Niemi Oy on Pirkanmaalla toimiva muuttofirma joka on erikoistunut umpikuorma-autokuljetuksiin. Heidän palveluvalikoimaan kuuluvat erilaiset kuljetus- ja muuttopalvelut sekä yritys- että yksityisasiakkaille.

Kattavan kaluston, osaavan henkilöstön ja joustavan palveluasenteen ansiosta asiakkaat ovat luottaneet yrityksen osaamiseen jo yli 30 vuoden ajan. Ratkaisut mitoitetaan aina sinun tarpeittesi mukaan.

Täyden palvelun muuttofirma Kuljetus Ilpo Niemi Oy tarjoaa myös laatikot, palvelut pakkaamiseen, muuttosiivoukset ja jopa ns. ”avaimet käteen” -periaatteella muuttopalveluita. Tällöin voit itse lähteä vaikka lomailemaan ja luottaa muutto kokonaan heidän huolehdittavaksi.

Hansa Trans

Ammattina muuttokuljetukset. Kotimaassa ja ulkomailla. Ammatinharjoittajana jo ennen EU:ta. Hyvällä ja luotettavalla tavalla asiakaslähtöistä muuttopalvelua jo ensi kontaktista alkaen, räätälöityä palvelua pienemmistäkin siirroista täyden muuttopalvelun osaamiseen asti.

Asiakaspalvelussa ja hinnassa on tämän alan pitkän elämän salaisuus. Ensinmaintusta emme tinki, jälkimmäisestä joskus. Liikenneluvan varaista toimintaa ja ne meillä on kunnossa. Ammatinharjoittajan osalta näet asiakasarvioitamme kohdassa suositukset.

Remupojat

Tampereelta käsin toimiva Remupojat on kotimainen ja nuorekas muuttopalveluyritys. Remontti- ja muuttopalvelu Remupojat on perustettu syksyllä 2014 ja näiden kahden toimialan yhdistäminen toimi luontevasti yli 15 vuoden kokemuksella remontti- ja muuttoaloilta.

Yrityksen muuttopalveluihin kuuluvat myös muut kuljetus ja palveleva henkilökunta auttaa myös huonekalujen purkamisessa sekä kokoamisessa. Tarvittaessa myös muuttolaatikot onnistuu heidän kautta.

Nääs Muuttopalvelut

Nääs muutto tarjoaa laadukkaat ja luotettavat muuttopalvelut Tampereella, Pirkanmaalla ja koko Suomen alueella. Teemme kaikenkokoiset muutot ja meillä nopea organisointikyky sekä sopivan edullinen hinta. Muita vahvuuksiamme ovat muuttoauton ammattitaitoinen pakkaus, luotettavuus ja asiakastyytyväisyys.

Lisäpalveluina tämä Tamperelainen muuttofirma tarjoaa mm. muuttolaatikoiden vuokrauksen, varastointipalvelut, muuttosiivouksen ja huonekalujen kasaukset.

Kuljetuspalvelu Menox Oy​

Tamperelainen Kuljetuspalvelu Menox Oy tarjoan luotettavaa kuljetus- ja muuttopalvelua ympäristöä säästäen! Tilaus- ja sopimusajot. Pienet muutot. Alueena Tampere, koko Suomi ja tarvittaessa myös ulkomaat.

Muuttopalvelu Rantanen​

Muuttoja yli 40 vuoden kokemuksella – sitä saat tietenkin Muuttopalvelu Rantaselta! Tarjoamme kattavasti alan palvelut koti- ja yritysmuutoista välinevuokrauksiin (muuttolaatikot, nokkakärryt ym.). Eikä tässä vielä kaikki! Lisäksi saat meiltä ihan tavallista kuljetus- ja asennuspalvelua. Palvelemme mielellämme yksityishenkilöitä ja yrityksiä Tampereen sekä Seinäjoen alueella.

Muita suosittuja paikkakuntia: Valkeakoski, Kangasala ja Ylöjärvi

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!