Muuttopalvelu Tampere


Yli 40 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Tampere

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Kilpailuta Muuttomaailmassa muutto Tampereen sisällä, Tampereelle tai Tampereelta. Palvelusta löytyy yli 300 muuttoapua tarjoavaa muuttofirmaa ja vinkit muuton suunnitteluun. Hanki muuttopalvelu jättämällä tarjouspyyntö, saat tarjouksia muuttoyrityksiltä vuorokauden sisällä. Sopivimman muuttofirman valinta on helppoa koska voit samalla tutustua heidän saamiin arvosteluihin. Myös lisäkysymysten esittäminen ja keskustelu hoituu suoraan palvelusta.

Kilpailuta muuttopalvelu Tampere »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Tampereella

Muutto tai kuljetus hakusessa Tampereella? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tampere muuttoja ja kokemuksia

Muutto Tampereen sisällä

Muutetaan yksiöllinen tavaroita + pieni varastokoppi. Isoimmat/painavimmat tavarat on pesukone, sänky ja 2:n istuttava sohva. Kuskin lisäksi tarvitaan kantaja eli ei ole kantomiehiä omasta takaa. Muuttolaatikoita ehkä tarvitaan noin 10 kpl. Ja jos mahdollista niin muuttaja haluaisi samalla kyydillä tavaroiden kanssa uuteen kotiin.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 8 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma löytyi reilun viikon miettimisen jälkeen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Pirkkalasta tekemään muuttoa Tampereen sisällä. Muuttomatka oli alle 10 kilometriä ja siksi muuttotarjous tehtiin tuntihinnoitellusti. Muuttofirma oli tarjouksessa arvioinut muuton keston annetuilla tiedoilla ja kertonut mitä lisätunnit tulisivat kustantamaan, jos muutto venyy. Muuton hintaan sisältyi myös alv, kaksi muuttomiestä, polttoaineet, tavaraliikennelupa ja vakuutukset. Muutto tehtiin 17 kuution muuttoautolla.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Tampereelta Helsinkiin

Lähtökohteesta muutetaan vain yhden huoneen tavarat osittain (15 neliötä). Tarvitaan yksi kantomies tällä tietoa, itse toimin toisena kantomiehenä. Tampereen päädyssä saattaa olla muitakin apuna, Helsingissä tällä tietoa ei. Isoja huonekaluja, kotinkoneita tms. ei ole, eikä muuttolaatikoille tai muille tarvikkeille ole tarvetta. Pienehkö/pieni pakettiauto riittää oikein hyvin. Ainakin lähtökohteessa kulku asunnon ovelle onnistuu helposti, todennäköisesti myös toisessa päässä kulku luonnistuu. Maanantai 3.9. on ensisijainen toive, mutta myös 5.9. sopii tarvittaessa.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 9 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Tarjouspyyntö oli jätetty illalla ja sopiva muuttofirma löytyi heti seuraavana aamuna.

Muuttofirman valinta
Sopivin muuttofirma muuttoon löytyi Porista. Muutto oli hinnoiteltu urakkahintaiseksi, koska se on muuttajalle kannattavampaa. Muuttoon muuttofirma oli lähettänyt asiakkaan toimesta yhden muuttomiehen joka toimi sekä kantajana, että kuskina. Muuttoautoksi valittiin 17 kuution pakettiauto, jotta kaikki muuttotavarat saataisiin varmasti kuskattua yhdellä kertaa. Muuttajan vastuulle jäi tavaroiden huolellisesti pakkaaminen. Loput muuton yksityiskohdista puhuttiin puhelimessa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muuttofirma oli sovittu saapuvaksi yhdeksältä, mutta muuttomies saapui jopa hieman etuajassa, ja se ei ollut ollenkaan pahitteeksi. Yhdellä kantajalla pienen huoneen tyhjentäminen sujui todella rivakasti. Myös matka ja tavaroiden kantaminen uuteen asuntoon onnistui nopeasti, ja muutto Tampereelta Helsinkiin valmistui alle neljässä tunnissa. Suosittelen lämpimästi!"

Tampereen sisäinen muutto

Kerrostaloasunnon muutto Tampereella, asuinpinta-ala noin 40 neliötä. Omasta takaa yksi kantaja. Tarvitaan kuljettajan lisäksi kantomiehiä. Tarvitaan myös muuttolaatikoita 30-40 kpl. Kohdeosoitteessa muuttoautoa ei saa ajettua oven eteen, joten kantomatka on hieman pidempi siellä.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai kolme tarjousta kahden päivän sisään. Osa tarjouksista oli tuntihinnoiteltu, ja sisälsivät ammattilaisen tekemän kustannusarvion, ja osa oli hinnoiteltu urakkatyönä. Asiakas sai erilaisia vaihtoehtoja, ja pääsi valitsemaan itselleen sopivimman muuttopalvelun.

Muuttofirman valinta
Sopiva muuttopalvelu löytyi kolmen päivän kuluttua tarjouspyynnön jättämisestä Muuttomaailmaan. Asiakas valitsi muuttopalvelun, joka tarjosi muuttoa urakkatyönä, ja kaupan päälle muuttolaatikoita 10 päivän ajaksi.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Työ sujui nopeasti ja kaikinpuolin hyvin."

Tampereen muuton ajoaika ja välimatka

Muutto Tampereelta Helsinkiin kestää 2 t 7 min ja on 179 km.

Muutto Tampereelta Turkuun kestää 2 t 9 min ja on 163 km.

Muutto Tampereelta Ouluun kestää 6 t 12 min ja on 497 km.

Muutto Tampereelta Jyväskylään kestää 2 t 4 min ja on 156 km.

Muutto Tampereelta Kuopioon kestää 3 t 49 min ja on 302 km.

Muutto Tampereelta Joensuuhun kestää 5 t 13 min ja on 402 km.

Muutto Tampereelta Lahteen kestää 1 t 57 min ja on 131 km.

Muutto Tampereelta Vaasaan kestää 3 t 13 min ja on 240 km.

Muutto Tampereelta Espooseen kestää 2 tuntia ja on 180 km.

Muutto Tampereelta Rovaniemelle kestää 8 t 41 min ja on 699 km.

Muutto Tampereelta Hämeenlinnaan kestää 57 minuuttia ja on 79 km.

Muutto Tampereelta Poriin kestää 1 t 33 min ja on 112 km.

Muutto Tampereelta Kouvolaan kestää 2 t 49 min ja on 191 km.

Muutto Tampereelta Lappeenrantaan kestää 3 t 45 min ja on 277 km.

Muutto Tampereelta Vantaalle kestää 1 t 56 min ja on 175 km.

Muutto Tampereelta Mikkeliin kestää 3 t 27 min ja on 260 km.

Muutto Tampereelta Kotkaan kestää 3 t 11 min ja on 271 km.

Muutto Tampereelta Seinäjoelle kestää 2 t 27 min ja on 177 km.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Voin ehdottomasti suositella, muutto sujui nopeasti ja ammattitaidolla! 👍🏻

Muutto Tampere - Rovaniemi

Muutto sujui nopealla aikataululla toiseen kaupunkiin, kuski oli erittäin ammattitaitoinen ja saimme muuttolaatikot kätevästi vuokrattua firman kautta. Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun!

Muutto Tampere - Hämeenlinna

Kaikki sujui helposti, nopeasti ja sovitusti, ei mitään moitittavaa!

Muutto Tampere - Tampere

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Tampereella

 • Kaleva
 • Hervanta
 • Tammela
 • Pyynikki
 • Ratina
 • Hämeenpuisto
 • Koivistonkylä
 • Hyhky
 • Käpylä
 • Pappila
 • Messukylä

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Ypäjä - Tampere, 78 m² kerrostalo kolmio
Yksi kantaja omasta takaa. Tarkoituksena olisi muuttaa omin voimin suurin osa irtaimistosta, vain raskaimmat/isoimmat jäisivät varsinaiselle muuttopäivälle, ts. ne, jotka eivät mahdu henkilöautoon. Näitä ovat: parisänky, kerrossänky, pinnasänky, keittiön pöytä (saa purettua osiin) tuoleineen, pöytä, 3kpl ikean kirjahyllyjä (n. 100cm lev, 220cmkork), antiikkilipasto, 2kpl vanhaa peililipastoa (laatikot saa irti), vanha puinen 2-ovinen vaatekaappi. Siinäpä ne suurimmat varmaan. Ypäjä keskusta, kerrostalo. Tampere keskusta, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 34 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vårdö - Tampere, 61 m² kerrostalo kaksio
Ei kantajia omasta takaa, joten tarvitaan kantomiehiä. Lähtö ja tulopäässä kuitenkin henkilöt neuvomassa. Tarvitaan muutamia kestäviä muuttolaatikoita astiatavaraa ja kirjoja varten, muut pakataan jo olemassa oleviin pahvisiin muuttolaatikoihin, pakkaaminen tehdään itse. Muutettavia isoja huonekaluja: sohva (saa osiin), 160cm leveä jenkkisänky päätyineen, 90-l pakastearkku (tyhjänä) sekä (mahdollisesti ja tietenkin tyhjänä) jää-pakastinkaappi plus lasivitriini, mikä ei iso, mutta herkästi särkyvä. Muut huonekalut normitavaraa. Muuttoauton saa ajettua lähtöosoitteessa ovien eteen ja hyvin lähelle ovia uudessa osoitteessa. Varastotilaa ei ole ollut käytössä. Vårdö keskusta, kerrostalo. Tampere Keskus Läntinen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 42 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Virrat, 55 m² kerrostalo kaksio
Kuljettajan lisäksi täytyy olla yksi kantomies. Muutamme kerrostalon pohjekerroksesta jossa on myös häkkivarasto lähellä. Hissiin ja portaisiin ei tarvitse mennä. Auton saa suoraan ulko-oven eteen. Paikka mihin muutetaan on yksikerroksinen ok-talo. Kokemuksesta tiedämme, että pakettiauto pelkästään ei riitä tavaramäärän kuljetukseen. Haluamme, että tavarat viedään yhdellä kertaa. Muuttotavaraa olisi pesukone(8kg), jääkaappipakastin, lipastoja 6kpl, pöytiä 4kpl, parisänky, muuttolaatikoita 15-20kpl sekä jätesäkeissä tavaraa saman verran ja sitten muut tavarat (kuten mm. polkupyörä, kuntolaitteet, taulutelevisiot, tietokoneet...) Haluaisimme tälle muutolle tietää kiinteän hinnan. Myllypuro-Kalkku, kerrostalo. Virrat keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Vimpeli, 43 m² kerrostalo kaksio
Kuljettajan lisäksi tarvittaisiin yksi kantomies, omasta takaa köytyy kaksi avustajaa. Muuttolaatikoita tai pakkaustarvikkeita ei tarvita, eikä apua pakkauksessa (pois lukien mahdollinen suurempien tavaroiden suojaaminen tarvittaessa). Isoin huonekalu sänky (lipasto ja kirjahylly kannetaan ainoastaan alas). Kodinkoneita ei muuteta. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Asunnon lisäksi on kaksi häkkivarastoa, jossa toisessa vain muutama muutettava esine. Lisäksi yksi sohva pitäisi noutaa Lielahdesta ja kuljettaa muutettavaan asuntoon. Kaleva, kerrostalo. Vimpeli keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 49 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kulmasta Kulmaan Kuljetus- ja apumiespalvelu

Laalahdenkatu 22 B 18, 33560 Tampere

Kulmasta Kulmaan Kuljetus- ja apumiespalvelu tarjoaa kuljetus- ja muuttopalveluita Tampereen ja koko Suomen alueella. Tämä Tamperelainen yritys erottuu edukseen nuorella työtäpelkäämättömällä palveluasenteella.

Muuttokuljetus organisoidaan tehokkaasti ja muuttokuorma lastataan huolella. Voit halutessasi osallistua kantamiseen aktiivisesti, jolloin kuljettaja riittää. Parhaan palvelun saat, kun apumies on mukana, jolloin muutto sujuu kuin siivillä. Joka tapauksessa kuljettaja osallistuu aina tavaroiden kantoon ja työtehtävien tehokkaaksi priorisointiin. Tältä Tamperelaiselta muuttofirmalta saat myös tarvittaessa ilmaisen kustannusarvion paikan päällä. Tilauksen yhteydessä toimitetaan pakkaus- ja muutto-ohjeet sekä tarvittaessa muuttolaatikot, pakkausteipit ja -muovit.

Muuttopalvelu Sillanpää

Liekokatu 4, 37150 Nokia

Muuttopalvelu Sillanpää toimii Pirkanmaalla mm. seuraavilla alueilla: Tampere, Akaa, Ylöjärvi, Hämeenkyrö, Kangasala, Nokia ja Pirkkala. He tarjoavat luotettavat ja ammattitaitoiset muuttomiehet hoitamaan muuton kuin muuton ripeästi ja kohtuulliseen hintaan.

Kokonaisvaltainen muuttopalvelu kattaa muuttovälineiden lisäksi myös tarvittaessa avun remontointiin, varastointiin ja muuttosiivoukseen. Oli kyseessä sitten yksiön muutto tai laajempi yritysmuutto, Muuttopalvelu Sillanpää hoitaa sen aina yhtä laadukkaasti. Yrityksen arvoihin kuuluu, että jokaisen muuton lopputuloksena on tyytyvänen asiakas.

Niemi Palvelut Oy

Sammonkatu 47, 33540 Tampere

Niemen Tampereen toimipiste toteuttaa koti-, yritys- ja ulkomaanmuuttopalvelut sekä logistiikka- ja tapahtumapalvelut luotettavasti ja ammattitaidolla. Meiltä löydät muuttolaatikot ja erilaiset pakkaustarvikkeet. Hoidamme niin sovittaessa kodin ja irtaimiston suojaamisen. Tarjoamme tilat kodin irtaimiston varastointia varten sekä ympäristöystävällisen kierrätyksen. Niemelle on myönnetty oikeus käyttää Avainlipputunnusta ja olemme jäseniä alan kansainvälisissä järjestöissä (FIDI, IAM, Fedemac, OMA).

Palvelemme sinua Sammonkadulla sijaitsevassa toimipisteessämme arkisin kello 8-18. Muutot sekä logistiikka- ja tapahtumapalvelut hoidamme silloin kun sinulle parhaiten sopii – myös iltaisin ja viikonloppuisin, kaikkialla Suomessa.

Kuljetus Ilpo Niemi Oy

Possijärvenkatu 14, 33400 Tampere

Tamperelainen Kuljetus Ilpo Niemi Oy on Pirkanmaalla toimiva muuttofirma joka on erikoistunut umpikuorma-autokuljetuksiin. Heidän palveluvalikoimaan kuuluvat erilaiset kuljetus- ja muuttopalvelut sekä yritys- että yksityisasiakkaille.

Kattavan kaluston, osaavan henkilöstön ja joustavan palveluasenteen ansiosta asiakkaat ovat luottaneet yrityksen osaamiseen jo yli 30 vuoden ajan. Ratkaisut mitoitetaan aina sinun tarpeittesi mukaan.

Täyden palvelun muuttofirma Kuljetus Ilpo Niemi Oy tarjoaa myös laatikot, palvelut pakkaamiseen, muuttosiivoukset ja jopa ns. ”avaimet käteen” -periaatteella muuttopalveluita. Tällöin voit itse lähteä vaikka lomailemaan ja luottaa muutto kokonaan heidän huolehdittavaksi.

Movecon Muuttopalvelut

Tuottajantie 48 A 6, 60100 Seinäjoki

Muuttopalvelu Movecon tarjoaa luotettavat muuttopalvelut Seinäjoki – Tampere – Vaasa akselilla. Heidän toimipiste on Seinäjoella mutta nykyisin he ovat käytettävissä myös Tampereella ja Vaasassa.

Tältä täyden palvelun muuttoyritykseltä saat laadukkaat ja yksilölliset muuttopalvelut. Yrityksen avainarvoja ovat asiakastyytyväisyys ja palvelualttius, ja tärkein lopputulos on tyytyväinen asiakas uudessa kodissaan. Movecon suorittaa mutkattomat muutot ympäri Suomen, eikä pitkäkään muuttomatka ole ongelma. Tarvittaessa he voivat auttaa myös muuttotavaroiden pakkaamisessa sekä vuokraavat muuttolaatikoita tarpeen mukaan.

Remupojat

Niemenmaantie 17 A 4, 33960 Pirkkala

Tampereelta toimiva Remupojat on kotimainen ja nuorekas muuttopalveluyritys. Tämä myös remonttipalvelua tarjoava yritys on perustettu syksyllä 2014, mutta kokemusta alalta on jo yli 15 vuoden verran. Yritys tarjoaa ammattitaitoista ja joustavaa muutto- ja kuljetuspalvelua, sekä auttaa mielellään myös huonekalujen purkamisessa ja kokoamisessa. Tarvittaessa myös muuttolaatikot onnistuu heidän kauttaan.

Nääs Muuttopalvelut

Pohtolankatu 71, 33400 Tampere

Laadukkaita ja luotettavia muuttoja tarjoava Nääs muutto toimii Tampereelta käsin, mutta toiminta-alue kattaa koko Suomen. Yritys suorittaa kaiken kokoiset muutot olipa kyseessä kodin tai yrityksen muutto. Nopea organisointikyky ja sopivan edullinen hinta ovat ehdottomia vahvuuksia. Muita kilpailuetuja ovat ammattitaitoinen henkilökunta, luotettavuus ja huippuluokan asiakastyytyväisyys. Kysy myös muuttolaatikoita, varastointia ja muuttosiivousta.

Kuljetuspalvelu Menox Oy

Isolammenkatu 11 A 3, 33710 Tampere

Tamperelainen Kuljetuspalvelu Menox Oy hoitaa kuljetus- ja muuttopalvelut luotettavasti ja ympäristöystävällisesti. Yritys tarjoaa tilaus- ja sopimusajoja, sekä tekee pienet muutot sujuvasti ammattitaidolla. Palvelu on saatavilla Tampereella, koko Suomessa ja sopimuksen mukaan myös ulkomailla.

Muuttopalvelu Rantanen

Valimontie 10 A 3, 60100 Seinäjoki

Etsitkö kokenutta luotettavaa muuttopalvelua? Tätä tarjoaa yli 40 vuoden kokemuksella Muuttopalvelu Rantanen. Tarjoamme kattavasti kaikki tarvitsemasi muuttopalvelut, olipa kyseessä koti- ja yritysmuutto. Välinevuokraus, muuttolaatikot, nokkakärryt, asennuspalvelut, kaikki onnistuu rautaisella ammatitaidolla. Palvelemme sekä kuluttaja-asiakkaita että yrityksiä Tampereen ja Seinäjoen alueella.

Muuttopalvelu Paku ja Reipas Kuski

Rajasilta 3, 33880 Lempäälä

Kaipaatko muuttoapua? Olemme vuodesta 2004 toiminut, kotimainen, varma ja luotettava muutto- ja kuljetuspalvelu. Meiltä löytyy lainalaatikot, tilavat pakettiautot sekä 36 kuution perälautanostimella oleva kuormuri, kuljettaja sekä kanto- ja kuljetusapu isojenkin kalusteiden siirtoon. Pianotkin siirtyvät kuin soitellen. Muuttokuljetukset koko Suomessa.

Muita suosittuja paikkakuntia: Valkeakoski, Kangasala, Ylöjärvi, Pirkkala, Muurame, Loimaa, Kankaanpää ja Orivesi

Muuttoauto Tampere

Tampereella ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tampereelle muutto ja kaupunkitietoa

Tampere on Suomen kolmanneksi suurin kaupunki ja Pirkanmaan maakuntakeskus. Tämä Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki sijaitsee Näsijärven ja Pyhäjärven rannoilla.

Tampeella muuttopalvelua tarjoavat muuttofirmat ovat hajautuneet tasaisesti ympäri Tampereen keskustaa. Alueen useat muuttopalveluita tarjoavat yritykset ovat toimineet kymmeniä vuosia ja heillä on kokemusta tuhansista muutoista, joten valinnanvaraa löytyy.

Tampereen muutot suorittavat myös lähialueella sijaitsevat ulkopaikkakuntalaiset muuttofirmat. Heidät ja Tampereen muuttopalvelut tavoitat helpoiten jättämällä tarjouspyynnön.

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O., 13.2.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Tampere »