Muuttorahoitus

 • Maksuaikaa kaikkiin muuton kustannuksiin
 • Saat ilmaisen luottopäätöksen heti
 • Luottopäätöksen hakeminen ei sido sinua nostamaan rahoitusta

Muuton yhteydessä tulee paljon kuluja kerralla maksettavaksi. Tavaroiden pakkaamisesta ja siirtämisestä syntyy monenlaista kulua, uuteen kotiin on kiva ostaa uusia huonekaluja sekä kodinkoneita, ja kaikenlaisia yllättäviä pieniä menoja tulee vastaan. Onneksi on Muuttorahoitus, jolla voit maksaa muuton osissa – juuri sinulle sopivissa erissä.

Muuttorahoitus – maksuaikaa nyt kaikkiin muuton kustannuksiin

Muuttomaailman kautta voit hakea muuton kustannuksia varten Muuttorahoitusta 500 – 10 000 euroa ja voit itse päättää kuinka paljon haluat maksaa kuukaudessa.

 • Ilmainen – Rahoituksen hakeminen on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään
 • Valitse rahoituksen määrä tarpeesi mukaan
 • Päätä itse paljonko maksat kuukaudessa
 • Yksi hakemus, monta tarjousta

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido sinua rahoituksen nostamiseen.

Esimerkki lainakustannuksista: 5 000€ laina, nimelliskorko 6,99%, todellinen vuosikorko 9,47%, laina-aika 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€/kk ja avauskulut 0€. Takaisinmaksettava summa 6 060 € eli 101€/kk. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% – 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 – 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa. 30.9.2021 asti uusien lainojen nimelliskorko on maksimissaan 10 %.

Miten Muuttorahoitus toimii?

Yllä olevan rahoituslaskurin avulla voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan. Näet heti myös arvion rahoituksen kuukausierästä. ”Hae rahoitusta” -napista pääset täyttämään rahoitushakemuksen.

Hakemukseen tulee täyttää perustietoja, työtilanne sekä tulot ja menot, jotta pankit voivat laskea juuri sinulle henkilökohtaisen tarjouksen. Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilillesi parhaimmillaan vielä saman päivän aikana. Muuttorahoitus on toteutettu yhteistyössä luotettavan suomalaisen Etua.fi lainanvertailupalvelun kanssa.

Luotto myönnetään vastuullisesti ja luotonhakijan maksukyky arvioidaan tapauskohtaisesti. Luoton korko on henkilökohtainen ja päätetään luottokartoituksen jälkeen. Katso omat tarjouksesi täyttämällä hakemus.

Muuttorahoituksen hakeminen on helppoa ja maksutonta

Täytä luottohakemus ja saat luottopäätöksen heti. Luottosopimuksesta ei aiheudu kuluja, mikäli et nosta luottoa.

Miten käytän Muuttorahoitusta?

Muuttorahoituksen käyttäminen on helppoa ja vaivatonta. Rahoituspäätöksen saatuasi näet sinulle annetut rahoitustarjoukset, joiden joukosta voit valita sopivimman ja nostaa tarvitsemasi rahamäärän omalle pankkitilillesi.

Käyttökohteita on useita

 • Muuttopalvelu
 • Muuttoauto tai välineet
 • Asunnon takuuvuokra
 • Asunnon remontointi
 • Uudet huonekalut ja kodinkoneet
 • Kaikki muuton kustannukset – käytä kuten parhaaksi näet!

Luoton takaisinmaksu

Päätät itse, haluatko säästää kuluissa ja maksaa kaiken kerralla, lyhentää luottoasi valitsemallasi kuukausisummalla, tai jotain siltä väliltä. Palvelu joustaa elämäntilanteesi mukaan. Voit aina maksaa lainasumman kokonaisuudessaan takaisin tai tehdä isompia lyhennyksiä, vaikka laina-aikaa olisikin vielä jäljellä.

Selkeä hinnoittelu

Muuttorahoituksen hakeminen ja tarjousten vertailu on täysin ilmaista. Tavoitat yhdellä hakemuksella kymmenet pankit ja rahoituslaitokset, jotka laskevat sinulle henkilökohtaisen rahoitustarjouksen. Voit valita näistä tarjouksista juuri sinulle sopivimman.

Rahoituksen määrä, korko ja maksut tuodaan selkeästi esille, jotta sinä löydät helposti edullisimman vaihtoehdon tarjousten joukosta. Ei piilokuiluja – Toimimme yhteistyössä ainoastaan luotettavien, Suomessa toimivien vastuullisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Hanki Muuttorahoitus helpottamaan muuttoasi!

Hae Muuttorahoitusta