Muuttorahoitus

Etusivu » Muuttorahoitus

Muuton yhteydessä tulee paljon kuluja kerralla maksettavaksi. Tavaroiden pakkaamisesta ja siirtämisestä syntyy monenlaista kulua, uuteen kotiin on kiva ostaa uusia huonekaluja sekä kodinkoneita, ja kaikenlaisia yllättäviä pieniä menoja tulee vastaan. Onneksi on Muuttorahoitus, jolla voit maksaa muuton osissa – juuri sinulle sopivissa erissä.

Muuttorahoitus – nyt 30 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa uusille asiakkaille

Muuttomaailman kautta voit hakea muuton kustannuksia varten Muuttorahoitusta 100 – 4000 euroa ja voit itse päättää kuinka paljon haluat maksaa kuukaudessa.

  • Käytä tarpeesi mukaan – suosituin määrä 500 – 1000 €
  • Päätä itse paljonko maksat kuukaudessa, alk. 15 € / kk
  • Ei nostopalkkiota, tilinhoitomaksuja tai muita piilokuluja
Hae Muuttorahoitusta »

Luottosopimuksesta ei aiheudu kuluja, mikäli et nosta luottoa.

Paljonko Muuttorahoitus maksaa?

  • Avausmaksu, 0 €
  • Tilinhoitomaksu / kk, 0 €
  • Nostopalkkio, 0 %

Miten Muuttorahoitus toimii?

Klikkaa yllä olevaa painiketta. Verkkopankkitunnuksilla pääset tekemään hakemuksen ja saat päätöksen heti. Rahat ovat käytettävissä noin 15 minuutissa. Rahoituksen tarjoaa IPF Digital Finland Oy.

30 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa

Uutena asiakkaana saat 30 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Saat siis muuttokustannuksiin kuukauden maksuaikaa täysin ilmaiseksi. Ei koske asiakkaita, joilla on ollut sopimus IPF Digitalin kanssa.

Muuttorahoituksen hakeminen on helppoa ja maksutonta

Tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksin ja täytä luottohakemus. Luottopäätöksen saat heti. Luottosopimuksesta ei aiheudu kuluja, mikäli et nosta luottoa.

Miten käytän Muuttorahoitusta?

Muuttorahoituksen käyttäminen on helppoa ja vaivatonta. Rahoituspäätöksen saatuasi kirjaudu sisään palveluun ja nosta tarvitsemasi rahamäärä omalle pankkitilillesi. Keskimääräinen rahan siirtoaika pankkitilillesi on noin 15 minuuttia (kello 8-22).

Luoton takaisinmaksu

Päätät itse, haluatko säästää kuluissa ja maksaa kaiken kerralla, lyhentää luottoasi 36 kuukauden maksuerissä tai jotain siltä väliltä. Palvelu joustaa elämäntilanteesi mukaan.

Selkeä hinnoittelu

Ei avausmaksua, nostopalkkiota tai muita piilokuluja. Maksat korkoa vain luottorajasta nostetusta luotosta. Voit myös avata luottotilin nyt maksutta, ja tehdä noston tarvittaessa.

Hanki Muuttorahoitus helpottamaan muuttoasi!