Muuttopalvelu Espoo


Yli 15 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Espoo

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Sopivin muuttopalvelu löytyy Muuttomaailmasta helposti. Tarjouspyyntösi tavoittaa yli 200 muuttofirmaa ja pääset samalla tutustumaan heidän saamiin arvosteluihin. Tee Espooseen tai Espoosta muutosta mukava Muuttomaailman avulla. Palvelusta löydät arvosteluiden lisäksi pakkausvinkit, muuttajan muistilistan ja neuvot siihen miten muutto on stressittömämpi. Aloita kuvaamalla muutto helppokäyttöiselle tarjouspyyntölomakkeelle.

Kilpailuta muuttopalvelu Espoo

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Espoon muuttoja ja kokemuksia

Muutto Espoosta Lohjalle

Muuttajia 3. Muutetaan myös pienen kellarivaraston tavarat, löytyy 1 kerroksesta.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttoon valittiin Riihimäkeläinen yritys suorittamaan muuttoa Espoosta Lohjalle. Yrityksellä on asianmukaiset liikenneluvat harjoittaa muuttokuljetuksia Suomessa ja EU alueella. Muutto suoritettiin tuntiveloituksella ja muutosta ei tullut siirtymisestä johtuvia ylimääräisiä kustannuksia. Asiakas maksoi siis ainoastaan konkreettisista muuttotunneista. Muuttofirma on saanut myös paljon positiivista palautetta Muuttomaailman muuttajilta ja se vaikutti myös myönteisesti muuttofirman valintaan. Jätä tarjouspyyntö muutostasi Muuttomaailman sivuilla ja valitse itsellesi sopivin muuttofirma suorittamaan muuttoasi. Yksi tarjouspyyntö, monta tarjousta.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Homma hoitui jouhevasti, viivyttelemättä."

Muutto Espoosta Kirkkonummelle

Kyse on paritalosta. 102 neliötä. Muutetaan noin puolet asunnon tavaroista. Voin kantaa itse mukana. Tarvitsen muuttolaatikoita etukäteen. Yksi raskas esine, asekaappi n. 80 kiloa. Auton saa ajettua oven eteen kummassakin päässä. Varastotilasta ei merkittävää muutettavaa. Tarvitsisin siis muuttolaatikoita ja myöhemmin tavarat siirretään.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai samana päivänä tarjouspyynnön jättämisestä yhden hyvän tarjouksen, joka täytti odotukset.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen jo useamman vuoden alalla olleen muuttofirman tekemään muuttoa Espoosta Kirkkonummelle. Muuttoon oli valittu tuntihinnoittelulla suunniteltu muutto. Muuttofirmalla on kuljetusluvat ja vakuutukset kunnossa ja Muuttomaailman kautta saadut puolueettomat arvostelut ovat erittäin hyvät, mikä teki firman valinnasta myös helpon.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Aikatauluissa pysyvä, ammattitaitoinen firma. Kaikki sujui hienosti ja hinta kohtuullinen! Kolmessa tunnissa paritalosta 1/3 tavaroista Espoosta Kirkkonummelle."

Espoon sisäinen muutto

Kolmion muutto Espoossa. Muuttopäivässä on varaa +-5 päivää eli ei ole tarkkaa. Myös muuttolaatikoiden vuokraus muuton ajaksi kiinnostaa (noin 25 laatikolle olisi tarvetta).

Saadut tarjoukset
Tähän tarjouspyyntöön tuli seitsemän tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Tarjouksia oli sekä tunti- että urakkahinnoilla, ja asiakkaalle tarjottiin vaihtoehtoisia määriä kantoapua. Kuljetuskalusto oli valittu sopivaksi juuri tämän muuton kokoon nähden.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi pitkän linjan muuttofirman, jolla on vuosien kokemus alalta. Ajoneuvo oli tilava kuorma-auto perälautanostimella, ja suojaus- sekä kiinnitystarvikkeet löytyvät aina firman autoista. Kodin irtaimisto on varmasti luotettavissa käsissä, jonka puolesta puhuvat myös muuttofirman saamat erinomaiset aidot arvostelut.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto oli raskas, mutta auto iso ja muuttomiehet kivoja, niin kaikki sujui mallikkaasti. Iso kiitos!!!"

Muutto Espoosta Helsinkiin

Hei! Kaipaisin muuttoautoa ja kahta kantajaa avuksi isojen tavaroiden muuttoon, joko perjantaina illasta tai lauantaina aamusta, riippuen hinnoittelustanne. Pienemmät tavarat ja laatikot pyrin saamaan itse muutettua aikaisemmin, mutta isoille huonekaluille (jenkkiparisänky, sängynpääty, kaksi lipastoa, parvekekalusteet, neljä ruokapöydän tuolia ja muutama matto) kaipaisin kantoapua. Muutettavassa asunnossa on kaksi isoa hissiä käytössä, mutta toisessa päässä on käytössä vain yksi pieni hissi. Muuttoautolla pääsee suoraan oven eteen molemmissa päissä. Muutto on kaksiosta, mutta muutettavia tavaroita pitäisi olla vain yksiön verran. Saisinkohan näillä tiedoilla tarjouksenne molemmille päiville, niin että hinta sisältää kaikki kulut? Kiitos etukäteen.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai viisi tarjousta hyvin pian tarjouspyynnön jättämisen jälkeen. Tarjoukset oli räätälöity asiakkaan huolellisesti kirjoitetun tarjouspyynnön mukaisesti.

Muuttofirman valinta
Tarjouspyyntö muutosta jätettiin perjantaina, ja sunnuntaihin mennessä asiakas oli tehnyt valintansa. Hänelle sopiva muuttopalvelu ja hinta löytyi kätevästi tarjouksia vertailemalla. Voittanut tarjous oli urakkahinnoiteltu ja sisälsi mm. tilavan pakettiauton, polttoaineet, kaksi muuttomiestä, pakkausmuovit ja nokkakärryt.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Todella nopeaa ja tehokasta toimintaa! Kohteliaat ja mukavat muuttomiehet."

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Erjari Oy

Rajapaaluntie 1 B 6, 02970 Espoo

Yhtiön tärkeimpänä toimialana on harjoittaa palvelutoimintaa joka liittyy kuljettaja- ja kuljetustehtäviin. Erottuakseen kovasta ja kasvavasta kilpailusta Erjari Oy:n toiminnan perustana on vuodesta 1990 lähtien panostus palveluun, joustavuuteen, nopeuteen sekä toimintavarmuuteen.

iisimuutto Espoo

Salakkatie 4 C, 02170 Espoo

Iisimuutto on vuonna 2011 Kristian Nordlundin perustama muutto- ja kuljetusyritys. Yrityksen lähtökohtana on tarjota laadukasta palvelua edulliseen hintaan. Yrityksen palveluissa ei ole piilotettuja kuluja ja he kehittävät palveluaan jatkuvasti.

Muutot Iisimuutto suorittaa aina mahdollisimman huolellisesti ja ripeästi ilman turhia viivästyksiä. Lopeta edestakaisin ajaminen pakettiautolla. Iisimuuton kuorma-autolla tavarat siirtyvät tehokkaasti ja taloudellisesti aikaa ja ympäristöä säästäen.

Kuljetus Frisk

Kypäräkuja 7 B, 02610 Espoo

Espoolainen Kuljetus Frisk toteuttaa yli 30 vuoden kokemuksella muutot kotimaassa sekä ulkomailla luotettavasti. Heidän ammattitaitoinen henkilökunta varmistaa että muutto toteutuu vaivatta ja ajallaan. Myös muuttotavaroiden pakkaamisessa he auttavat tarvittaessa.

Kuljetus Friskin palveluihin kuuluvat muuton ennakkosuunnittelu ja arviointi. Kuljetukset kotimaassa ja ulkomailla. Muutot kotimaassa ja ulkomailla sekä yksityisille että yrityksille. Tarvittaessa löytyy myös pakkauspalvelu ja apumiehet. Voit myös tilata muutot avaimet käteen -periaatteella.

Kuljetusliike Jari-Pekka Sohlberg

Metsälammentie 5, 02810 Espoo

Kuljetusliike Jari-Pekka Sohlberg toimii pääkaupunkiseudulla ja harjoittaa sopimusliikenteen lisäksi myös kappaletavarakuljetuksia. Yritys tekee kaikenlaisia kuljetuksia niin isoille kuin pienemillekin määrille. He pystyvät räätälöimään palvelunsa kuljetustarpeenne mukaisesti. Yrityksellä on pakettiauton lisäksi käytettävissä myös täysperävaunuja.

Jo vuodesta 1995 lähtien yritys on tehnyt kuljetuksia. Asiakkaat ovat antaneet kiitosta kuljetuspalvelumme luotettavuudesta, täsmällisyydestä ja varsinkin hyvästä palvelusta. Jatkossakin otamme mielellämme palautetta vastaan asiakkailtamme. Kuljetuspalvelu ja sopimusliikenteemme tehdään toiveesi huomioiden.

Muuttomiehet K Niskanen Oy

Kavallinpelto 9, 02710 Espoo

Perheomisteinen muuttopalveluyritys Muuttomiehet K Niskanen Oy on toiminut alalla jo yli 30 vuotta. Yritys tarjoaa monipuolisesti palveluita yksityisille sekä yrityksille. Pakkauspalvelumme sisältää muuttolaatikot, pakkaustarvikkeet ja tarvittaessa myös varastoinnin. Meidän kauttamme saat myös halutessasi muuttosiivoukset.

Pääosin pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudellamaalla toimivalle Muuttomiehet K Niskanen Oy:lle tärkeintä on tyytyväinen asiakas. Heidän avullaan muutto on helppo ja edullinen. Tilattavissa on myös täydellinen avaimet käteen -paketti jossa muuttofirma hoitaa kaiken pakkaamisesta loppusiivoukseen.

SB-Palvelut

Puistokaari 13 A 3, 00200 Helsinki

Vuonna 2009 perustettu SB-Palvelut on eteläsuomalainen palveluyritys, jonka päätoimialana on tieliikenteen tavarakuljetukset (lupa numero 28723). Muuttojen lisäksi yrityksen kautta voi tilata myös varastojen tyhjennykset, kalusteiden kasaukset, siivouspalvelut ja muuttolaatikot.

Yritys toimii enimmäkseen Etelä-Suomen alueella mutta SB-Palvelut toteuttaa myös pidemmän matkan muuttoja ja kuljetuksia. Tilava Volkswagen Crafter -pakettiauto toimii yrityksen kuljetusvälineenä. Kyseiseen muuttoautoon mahtuu jopa kaksion tai pienen kolmion muuttotavarat.

Shemeika Oy

Turuntie 20 A 75, 02650 Espoo

Toimintaamme kuuluu kuljetus-, muutto- ja kotitalouspalvelut, johon työntekijämme ovat huolella valittuja suomalaisia alan rautasia ammattilaisia.

Muita suosittuja paikkakuntia: Vihti, Kirkkonummi ja Lohja

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!