Muuttopalvelu Espoo


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Sopivin muuttopalvelu löytyy Muuttomaailmasta helposti. Tarjouspyyntösi tavoittaa yli 500 muuttofirmaa ja pääset samalla tutustumaan heidän saamiin arvosteluihin. Tee Espooseen tai Espoosta muutosta mukava Muuttomaailman avulla. Palvelusta löydät arvosteluiden lisäksi pakkausvinkit, muuttajan muistilistan ja neuvot siihen miten muutto on stressittömämpi. Aloita kuvaamalla muutto helppokäyttöiselle tarjouspyyntölomakkeelle.

Kilpailuta muuttopalvelu Espoo »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Espoossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Espoossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Espoo muuttoja ja kokemuksia

Muutto Jyväskylästä Espooseen

Tarvetta kuorma-autolle ja c-kortilliselle kuskille, joka auttaa tavaroiden kantamisessa ja purkamisessa. Omasta takaa tavaroiden kantajia on ainakin kaksi. Todennäköisesti sekä Jyväskylän että Espoon päähän löytyy yksi tai kaksi henkeä lisäapuvoimia. Isoimmat siirrettävät tavarat on runkopatjasänky (120x200), taulutelevisio, tv-pöytä, olohuoneen pöytä, työpöytä ja polkupyörä. Pahvilaatikoita on noin 15-20 kpl ja vaatteita 6-8 jätesäkillistä. Muuta pienempää irtaimistoa on mm. yöpöytä, urheiluvälineitä ja mikro. Isoimmista huonekaluista keittiön pöytä ja tuolit, sohva ja pesukone eivät siirry muutossa, vaan niiden tilalle ostetaan Espoossa uudet (uudet kuljettaa huonekalufirma) tai ne sisältyy jo uuteen asuntoon. Muuttoon kuuluu häkkivarasto, missä on talvirenkaat ja muutamia pahvilaatikoita. Lähtöpäässä muuttoauto voi olla ahdas ajaa aivan oven eteen, mutta pihatiellä n. 20m päässä ulko-ovelta on tilaa. Muuttokohteessa auto mahtuu aivan oven eteen. Muuttotarvikkeita ei tarvitse. Kaikki tavarat on pakattuna valmiiksi.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 7 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 9 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi 3 päivän harkinnan jälkeen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Seinäjoelta tekemään muuttoa Jyväskylästä Espooseen. Muuttomatka oli noin 230 kilometriä ja muuttofirma teki tarjouksen urakkapohjaisella hinnoittelulla. Muuttoautona käytettiin 17 kuution kevyt kuorma-autoa ja 15 kuution umpikaappitraileria. Muutossa muuttoapuna oli muuttofirman puolelta kuljettaja, joka osallistui myös muuttotavaroiden kantamiseen. Muuton hintaan sisältyi myös nokkakärryt, porraskärryt, polttoaineet, vakuutukset, liikennelupa ja alv.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Tämän muuttofirman palveluja voin lämpimästi suositella. Reipas, puhelias ja asiansa osaava muuttoyrittäjä. Muuttotavarat liikkuivat jouhevasti jutustelun lomassa. Kaksion tavarat siirtyi helposti Jyväskylästä Espooseen. Pelkkä peräkärry oli tavaroille riittävän tilava."

Muutto Helsingistä Espooseen

Muutossa kuljetetaan asukkaan hankkimat ja pakkaamat muuttolaatikot (15-20 kpl, laatikot on pinottavia) sekä muutama isompi tavara: - Sohva, 220 x 80 x 70 cm - 2 patjaa, 200 x 80 cm - Purettuja Lundia-hyllykön osia, pisimmät n. 2m - Työpöydän kansilevy - Työtuoli - Taulutelevisio, 43 " Kaikki kannettava on asunnossa, varastoa tai muuta tilaa ei tarvitse muuttaa. Lähtöpaikan asunto sijaitsee ensimmäisessä asuinkerroksessa, josta ulko-ovelle on lyhyet portaat. Lisäksi hissillä pääsee talon kellariin, josta on portaaton ramppi ulko-ovelle. Lyhyempi matka tulee kuitenkin portaita pitkin. Pakettiauton saa peruutettua suoraan ulko-oven eteen. Kohdepaikassakin pakettiauton saa peruutettua ulko-oven eteen. Kohteessa hissille ei ole portaita, mutta hissi on pienehkö (70 x 100 x n. 250 cm) ja suurimpien tavaroiden kanssa ahdas - osan tavaroista saattaa joutua kantamaan portaita. Ei kantajia omasta takaa.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 11 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma löytyi seuraavana päivänä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi sopivimman muuttofirman omaan muuttoon Helsingistä. Muutto tehtiin muuttofirman kahdella muuttomiehellä ja 17 kuution muuttoautolla. Muuttajan tarkasti annettujen tietojen perusteella muutto pystyttiin tekemään helposti urakkahintaiseksi. Muuttofirman vakuutukset ja kuljetuslupa ovat kunnossa. Urakkahinta sisälsi alv 24% ja kaiken ajon kilometreineen.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki meni mukavien ja ammattitaitoisten kundien kanssa putkeen. Aikataulut sovittiin puhelimitse ja piti kuten oli sovittu. Tavarat pakattiin autoon huolella, herkät ja särkyvät tavarat eritoten huomioiden. Toiminta oli nopeaa ja kaikin puolin tehokasta. Käytän tämän yrityksen palveluita tarpeen tullen uudelleenkin. Suuri kiitos vielä molemmille :)"

Espoon sisäinen muutto

Kolmion muutto Espoossa. Muuttopäivässä on varaa +-5 päivää eli ei ole tarkkaa. Myös muuttolaatikoiden vuokraus muuton ajaksi kiinnostaa (noin 25 laatikolle olisi tarvetta).

Saadut tarjoukset
Tähän tarjouspyyntöön tuli seitsemän tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Tarjouksia oli sekä tunti- että urakkahinnoilla, ja asiakkaalle tarjottiin vaihtoehtoisia määriä kantoapua. Kuljetuskalusto oli valittu sopivaksi juuri tämän muuton kokoon nähden.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi pitkän linjan muuttofirman, jolla on vuosien kokemus alalta. Ajoneuvo oli tilava kuorma-auto perälautanostimella, ja suojaus- sekä kiinnitystarvikkeet löytyvät aina firman autoista. Kodin irtaimisto on varmasti luotettavissa käsissä, jonka puolesta puhuvat myös muuttofirman saamat erinomaiset aidot arvostelut.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto oli raskas, mutta auto iso ja muuttomiehet kivoja, niin kaikki sujui mallikkaasti. Iso kiitos!!!"

Muutto Espoosta Helsinkiin

Liittyvä paikkakunta: Helsinki

Hei! Kaipaisin muuttoautoa ja kahta kantajaa avuksi isojen tavaroiden muuttoon, joko perjantaina illasta tai lauantaina aamusta, riippuen hinnoittelustanne. Pienemmät tavarat ja laatikot pyrin saamaan itse muutettua aikaisemmin, mutta isoille huonekaluille (jenkkiparisänky, sängynpääty, kaksi lipastoa, parvekekalusteet, neljä ruokapöydän tuolia ja muutama matto) kaipaisin kantoapua. Muutettavassa asunnossa on kaksi isoa hissiä käytössä, mutta toisessa päässä on käytössä vain yksi pieni hissi. Muuttoautolla pääsee suoraan oven eteen molemmissa päissä. Muutto on kaksiosta, mutta muutettavia tavaroita pitäisi olla vain yksiön verran. Saisinkohan näillä tiedoilla tarjouksenne molemmille päiville, niin että hinta sisältää kaikki kulut? Kiitos etukäteen.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai viisi tarjousta hyvin pian tarjouspyynnön jättämisen jälkeen. Tarjoukset oli räätälöity asiakkaan huolellisesti kirjoitetun tarjouspyynnön mukaisesti.

Muuttofirman valinta
Tarjouspyyntö muutosta jätettiin perjantaina, ja sunnuntaihin mennessä asiakas oli tehnyt valintansa. Hänelle sopiva muuttopalvelu ja hinta löytyi kätevästi tarjouksia vertailemalla. Voittanut tarjous oli urakkahinnoiteltu ja sisälsi mm. tilavan pakettiauton, polttoaineet, kaksi muuttomiestä, pakkausmuovit ja nokkakärryt.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Todella nopeaa ja tehokasta toimintaa! Kohteliaat ja mukavat muuttomiehet."

Espoon muuton ajoaika ja välimatka

Muutto Espoosta Tampereelle kestää 1 t 57 min ja on 181 km.

Muutto Espoosta Helsinkiin kestää 28 minuuttia ja on 20 km.

Muutto Espoosta Turkuun kestää 1 t 41 min ja on 149 km.

Muutto Espoosta Ouluun kestää 7 t 21 min ja on 624 km.

Muutto Espoosta Jyväskylään kestää 3 t 13 min ja on 285 km.

Muutto Espoosta Kuopioon kestää 4 t 34 min ja on 406 km.

Muutto Espoosta Joensuuhun kestää 5 t 17 min ja on 453 km.

Muutto Espoosta Lahteen kestää 1 t 25 min ja on 120 km.

Muutto Espoosta Vaasaan kestää 4 t 58 min ja on 426 km.

Muutto Espoosta Rovaniemelle kestää 9 t 51 min ja on 826 km.

Muutto Espoosta Hämeenlinnaan kestää 1 t 6 min ja on 104 km.

Muutto Espoosta Poriin kestää 2 t 48 min ja on 226 km.

Muutto Espoosta Kouvolaan kestää 1 t 50 min ja on 152 km.

Muutto Espoosta Lappeenrantaan kestää 2 t 46 min ja on 237 km.

Muutto Espoosta Vantaalle kestää 28 minuuttia ja on 30 km.

Muutto Espoosta Mikkeliin kestää 2 t 42 min ja on 246 km.

Muutto Espoosta Kotkaan kestää 1 t 42 min ja on 146 km.

Muutto Espoosta Seinäjoelle kestää 4 t 12 min ja on 362 km.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Aikataulu pysyi erinomaisesti. Kaikki tavarat ehjiä, lasit, taulut, ei naarmuja huonekaluissa. Edullinen, ripeä, luotettava, asiallinen. Muuttotilanteessa varmisteli, kyseli etukäteen, jos oli siihen tarvetta, ei sooloiltu. Voin ilomielin suositella.

Muutto Espoo - Espoo

Sujuvammin ei muutto voisi mennä! Aivan mahtavat työntekijät! Suosittelen 👍 kiitos vielä ripeästä ja hyvin hoidetusta muutosta! 🙂

Muutto Espoo - Espoo

Ei jäänyt muuttofirman toiminnasta mitään valittamista. Muutto sujui molemmissa päädyissä ammattitaitoisesti ja ripeästi.

Muutto Espoo - Kolari

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Espoossa

 • Tapiola
 • Hakalehto
 • Leppävaara
 • Matinkylä
 • Viherkallio
 • Haukilahti
 • Olari
 • Westend
 • Mankkaa
 • Kilo
 • Kivenlahti
 • Laaksolahti
 • Rastaspuisto

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Ähtäri - Espoo, 70 m² kerrostalo kolmio
Kantajia on omasta takaa 2-4, kuljettajan lisäksi emme tarvitse kantomiehiä. Emme tarvitse myöskään mitään tarvikkeita saati apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Isoja huonekaluja on parisänky, kulmasohva ja pesukone sekä melko painava sohvapöytä. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen melko lähelle. Molemmissa asunnoissa on myös varastotilaa. Ähtäri keskusta, kerrostalo. Espoonlahti, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vårdö - Espoo, 80 m² paritalo kolmio
muuttoauto kadulle, talo on kalliolla, kadulta porrasaskelmia ovelle n 20, tavaroita on kahdessa kerroksessa + pesukone kellarissa. Isompia huonekaluja sohva (3 osaa), ruokapöytä, pari matka-arkkua, senkki, kaappi, nojatuoleja 2 kpl, kirjoituspöytä, erikokoisia ja -painoisia arkistolaatikostoja. Lisäksi tavaraa on laatikoissa 30-40 kpl. Uudessa asunnossa myös 2 kerrosta, osa tavaroista viedään alakertaan, autolla pääsee oven eteen yläkertaan. Ei kantajia omasta takaa, väh 2 muuttomiestä tarvitaan, tavarat vain asunnossa. Vårdö keskusta, paritalo. Espoonlahti, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Vihti, 40 m² kerrostalo yksiö
20-30 pahvilaatikkoa (osa varastokomerosta), muutama pieni huonekalu (tuoleja, naulakko, mattoja, pieni kaappi) ja pieni pirtinpöytä penkkeineen (leveys alle 130cm). Ei isoja huonekaluja tai kodinkoneita. Muuttoauton saa ajettua oven eteen (Vihdin päässä riippuu lumitilanteesta, mutta ainakin 10 metrin päähän). Yksi kantaja omasta takaa, joka ei kuitenkaan jaksa nostaa painavampia laatikoita. Saunalahti-Kattilalaakso, kerrostalo. Vihti Kirkonkylä, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Raasepori - Espoo, 45 m² kerrostalo kaksio
Olen itse läsnä muutossa, mutta en varsinaisesti yhtenä kantajana, eli muuttomiehet tarvitaan. Teen itse pakkaushommat, tarvitsen muuttolaatikoita 20 kpl, mielellään kotiin kuljetettuna ja myös muuton jälkeen noudettuna n. viikko ennen ja n. 3 pvä jälkeen muuton. Lisäksi tarvitsen huonekalujen suojaamiseen kuplamuovia. Tekstiilejä pakkaan jätesäkkeihin, ne löytyvät itseltä. Muutettava irtaimisto sisältää suurimpana divaanisohvan (menee kahteen osaan). Lisäksi sohvan rahi, työpöytä ja tuoli, tv-taso, iso monitori, lattiakaiuttimet. Arvioni mukaan kaikki mahtuvat kohteessa hissiin, se on suhteellisen iso ja niitä on 2 kpl. Raasepori keskusta, kerrostalo. Etelä-Leppävaara, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Erjari Oy

Rajapaaluntie 1 B 6, 02970 Espoo

Yhtiön tärkeimpänä toimialana on harjoittaa palvelutoimintaa joka liittyy kuljettaja- ja kuljetustehtäviin. Erottuakseen kovasta ja kasvavasta kilpailusta Erjari Oy:n toiminnan perustana on vuodesta 1990 lähtien panostus palveluun, joustavuuteen, nopeuteen sekä toimintavarmuuteen.

iisimuutto Espoo

Salakkatie 4 C, 02170 Espoo

Iisimuutto on vuonna 2011 Kristian Nordlundin perustama muutto- ja kuljetusyritys. Yrityksen lähtökohtana on tarjota laadukasta palvelua edulliseen hintaan. Yrityksen palveluissa ei ole piilotettuja kuluja ja he kehittävät palveluaan jatkuvasti.

Muutot Iisimuutto suorittaa aina mahdollisimman huolellisesti ja ripeästi ilman turhia viivästyksiä. Lopeta edestakaisin ajaminen pakettiautolla. Iisimuuton kuorma-autolla tavarat siirtyvät tehokkaasti ja taloudellisesti aikaa ja ympäristöä säästäen.

Kuljetus Frisk

Kypäräkuja 7 B, 02610 Espoo

Espoolainen Kuljetus Frisk toteuttaa yli 30 vuoden kokemuksella muutot kotimaassa sekä ulkomailla luotettavasti. Heidän ammattitaitoinen henkilökunta varmistaa että muutto toteutuu vaivatta ja ajallaan. Myös muuttotavaroiden pakkaamisessa he auttavat tarvittaessa.

Kuljetus Friskin palveluihin kuuluvat muuton ennakkosuunnittelu ja arviointi. Kuljetukset kotimaassa ja ulkomailla. Muutot kotimaassa ja ulkomailla sekä yksityisille että yrityksille. Tarvittaessa löytyy myös pakkauspalvelu ja apumiehet. Voit myös tilata muutot avaimet käteen -periaatteella.

Kuljetusliike Jari-Pekka Sohlberg

Metsälammentie 5, 02810 Espoo

Kuljetusliike Jari-Pekka Sohlberg toimii pääkaupunkiseudulla ja harjoittaa sopimusliikenteen lisäksi myös kappaletavarakuljetuksia. Yritys tekee kaikenlaisia kuljetuksia niin isoille kuin pienemillekin määrille. He pystyvät räätälöimään palvelunsa kuljetustarpeenne mukaisesti. Yrityksellä on pakettiauton lisäksi käytettävissä myös täysperävaunuja.

Jo vuodesta 1995 lähtien yritys on tehnyt kuljetuksia. Asiakkaat ovat antaneet kiitosta kuljetuspalvelumme luotettavuudesta, täsmällisyydestä ja varsinkin hyvästä palvelusta. Jatkossakin otamme mielellämme palautetta vastaan asiakkailtamme. Kuljetuspalvelu ja sopimusliikenteemme tehdään toiveesi huomioiden.

Muuttomiehet K Niskanen Oy

Kavallinpelto 9, 02710 Espoo

Perheomisteinen muuttopalveluyritys Muuttomiehet K Niskanen Oy on toiminut alalla jo yli 30 vuotta. Yritys tarjoaa monipuolisesti palveluita yksityisille sekä yrityksille. Pakkauspalvelumme sisältää muuttolaatikot, pakkaustarvikkeet ja tarvittaessa myös varastoinnin. Meidän kauttamme saat myös halutessasi muuttosiivoukset.

Pääosin pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudellamaalla toimivalle Muuttomiehet K Niskanen Oy:lle tärkeintä on tyytyväinen asiakas. Heidän avullaan muutto on helppo ja edullinen. Tilattavissa on myös täydellinen avaimet käteen -paketti jossa muuttofirma hoitaa kaiken pakkaamisesta loppusiivoukseen.

SB-Palvelut

Puistokaari 13 A 3, 00200 Helsinki

Vuonna 2009 perustettu SB-Palvelut on eteläsuomalainen palveluyritys, jonka päätoimialana on tieliikenteen tavarakuljetukset (lupa numero 28723). Muuttojen lisäksi yrityksen kautta voi tilata myös varastojen tyhjennykset, kalusteiden kasaukset, siivouspalvelut ja muuttolaatikot.

Yritys toimii enimmäkseen Etelä-Suomen alueella mutta SB-Palvelut toteuttaa myös pidemmän matkan muuttoja ja kuljetuksia. Tilava Volkswagen Crafter -pakettiauto toimii yrityksen kuljetusvälineenä. Kyseiseen muuttoautoon mahtuu jopa kaksion tai pienen kolmion muuttotavarat.

Shemeika Oy

Turuntie 20 A 75, 02650 Espoo

Toimintaamme kuuluu kuljetus-, muutto- ja kotitalouspalvelut, johon työntekijämme ovat huolella valittuja suomalaisia alan rautasia ammattilaisia.

Muita suosittuja paikkakuntia: Vihti, Kirkkonummi, Lohja ja Kauniainen

Muuttoauto Espoo

Espoossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Espoo »