Muuttopalvelu Espoo


Yli 14 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Edessä muutto Espooseen tai Espoosta? Tai askarruttaako muuton hinta? Löydä helposti muuttofirma, jolla on tarjota sinulle sopivin muuttopalvelu ja muuttoapu alueella Espoo. Tarjouspyyntö tavoittaa ilmaiseksi Espoon muuttofirmat. Jokainen kiinnostunut muuttofirma on sinuun yhteydessä tarjouksen kera, jotta sinun on helppo verrata muuttopalveluiden sisältö sekä hinnat.

Tarjouspyyntö tavoittaa myös muut muuttopalvelua tarjoavat muuttofirmat, jotka suorittavat muutot Espoosta ja Espooseen.


Espoon muuttoja ja kokemuksia

Espoon sisäinen muutto

Kolmion muutto Espoossa. Muuttopäivässä on varaa +-5 päivää eli ei ole tarkkaa. Myös muuttolaatikoiden vuokraus muuton ajaksi kiinnostaa (noin 25 laatikolle olisi tarvetta).

Saadut tarjoukset
Tähän tarjouspyyntöön tuli seitsemän tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Tarjouksia oli sekä tunti- että urakkahinnoilla, ja asiakkaalle tarjottiin vaihtoehtoisia määriä kantoapua. Kuljetuskalusto oli valittu sopivaksi juuri tämän muuton kokoon nähden.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi pitkän linjan muuttofirman, jolla on vuosien kokemus alalta. Ajoneuvo oli tilava kuorma-auto perälautanostimella, ja suojaus- sekä kiinnitystarvikkeet löytyvät aina firman autoista. Kodin irtaimisto on varmasti luotettavissa käsissä, jonka puolesta puhuvat myös muuttofirman saamat erinomaiset aidot arvostelut.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto oli raskas, mutta auto iso ja muuttomiehet kivoja, niin kaikki sujui mallikkaasti. Iso kiitos!!!"

Muutto Espoosta Helsinkiin

Hei! Kaipaisin muuttoautoa ja kahta kantajaa avuksi isojen tavaroiden muuttoon, joko perjantaina illasta tai lauantaina aamusta, riippuen hinnoittelustanne. Pienemmät tavarat ja laatikot pyrin saamaan itse muutettua aikaisemmin, mutta isoille huonekaluille (jenkkiparisänky, sängynpääty, kaksi lipastoa, parvekekalusteet, neljä ruokapöydän tuolia ja muutama matto) kaipaisin kantoapua. Muutettavassa asunnossa on kaksi isoa hissiä käytössä, mutta toisessa päässä on käytössä vain yksi pieni hissi. Muuttoautolla pääsee suoraan oven eteen molemmissa päissä. Muutto on kaksiosta, mutta muutettavia tavaroita pitäisi olla vain yksiön verran. Saisinkohan näillä tiedoilla tarjouksenne molemmille päiville, niin että hinta sisältää kaikki kulut? Kiitos etukäteen.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai viisi tarjousta hyvin pian tarjouspyynnön jättämisen jälkeen. Tarjoukset oli räätälöity asiakkaan huolellisesti kirjoitetun tarjouspyynnön mukaisesti.

Muuttofirman valinta
Tarjouspyyntö muutosta jätettiin perjantaina, ja sunnuntaihin mennessä asiakas oli tehnyt valintansa. Hänelle sopiva muuttopalvelu ja hinta löytyi kätevästi tarjouksia vertailemalla. Voittanut tarjous oli urakkahinnoiteltu ja sisälsi mm. tilavan pakettiauton, polttoaineet, kaksi muuttomiestä, pakkausmuovit ja nokkakärryt.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Todella nopeaa ja tehokasta toimintaa! Kohteliaat ja mukavat muuttomiehet."

Erjari Oy

Yhtiön pääasiallisena toimialana on harjoittaa kuljetustoimintaa, kuljettaja- ym. kuljetustehtäviin liittyvää palvelutoimintaa. Yrityksen toiminnan lähtökohtana – vuodesta 1990 – on ollut kuljetusliikkeenä panostaa palveluun, joustavuuteen, toimintavarmuuteen sekä nopeuteen – erottuaksemme kovasta ja kasvavasta kilpailusta.

iisimuutto Espoo

iisimuutto on Merikapteeni Kristian Nordlundin vuonna 2011 perustama muutto- ja kuljetusapuyritys. Meidän ajatuksemme on tuottaa laadukasta palvelua edulliseen hintaan ja uskomme että se on mahdollista. Meillä ei ole mitään piilotettuja kuluja ja kehitämme palvelujamme jatkuvasti.
Nyt voit lopettaa pakettiautolla edestakaisin ajamisen. Kuorma-autolla tavarat menevät taloudellisesti ja tehokkaasti säästäen aikaa ja ympäristöä.

Kuljetus Frisk

Toteutamme kotimaan- ja ulkomaanmuutot luotettavasti yli 30 vuoden kokemuksella. Ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa muuton toteutumisen vaivattomasti ja täsmällisesti. Autamme tarvittaessa myös muuttotavaroiden pakkaamisessa.

Palveluihimme kuuluvat: Muuton ennakkosuunnittelu arvioineen. Kotimaan- ja ulkomaan kuljetukset. Kotimaan- ja ulkomaanmuutot yksityisille sekä yrityksille. Pakkauspalvelu ja apumiehet tarvittaessa. Muutot myös avaimet käteen -periaatteella. Pikalähetykset ja kuriiripalvelut

Kuljetusliike Jari-Pekka Sohlberg

Pääkaupunkiseudulla toimiva Kuljetusliike Jari-Pekka Sohlberg tarjoaa niin sopimusliikennettä kuin kappaletavarakuljetuksiakin. Teemme kaikenlaisia kuljetuspalveluja sekä isoille että pienille määrille. Pystymme räätälöimään palvelumme kuljetustarpeenne mukaan – käytettävissä on täysperävaunuja ja pakettiauto.

Yrityksemme on hoitanut kuljetuksia jo vuodesta -95 lähtien. Olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta kuljetuspalvelujemme luotettavuudesta, pitävistä aikatauluista ja ennen kaikkea hyvästä palvelusta. Otamme edelleen ilomielin vastaan palautetta asiakkailta! Yrityksemme kuljetuspalvelu sekä sopimusliikenne tehdään toiveesi huomioon otttaen.

Muuttomiehet K Niskanen Oy

Muuttomiehet K Niskanen Oy on 30 vuotta alalla toiminut perheomisteinen muuttopalveluyritys. Tarjoamme kattavia palveluita yrityksille ja yksityisille. Meillä on monipuolinen kalusto ja jatkuvasti päivitettävä ammattitaito. Tarjoamme: muuttopalveluja, kantoapua, pakkaustarvikkeita, vaihtolavojen kuljetusta, varastointia ja muuttosiivouspalveluja.

Meidän kauttamme voi tilata myös pelkät muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet, mikäli haluaa tehdä muuton itse.
Tarjoamme myös asiakkaillemme mahdollisuuden osamaksuun. Yhdessä voimme suunnitella sopivat maksuerät. Kauttamme muuttaminen on helppoa ja edullista! Tärkeintä meille on tyytyväinen asiakas!

SB-Palvelut

SB-Palvelut on eteläsuomalainen vuonna 2009 perustettu palvelualan yritys. Päätoimiala on tieliikenteen tavarakuljetukset (lupa n:o 28723). Hoidamme muutot ja kalustekasaukset ammattitaidolla ja positiivisella asenteella.
Meiltä löytyy myös muuttolaatikot tarvittaessa.

Shemeika Oy

Toimintaamme kuuluu kuljetus-, muutto- ja kotitalouspalvelut, johon työntekijämme ovat huolella valittuja suomalaisia alan rautasia ammattilaisia.

Muita suosittuja paikkakuntia: Vihti, Kirkkonummi ja Lohja

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!