Muuttolaskuri

Muuttolaskurin antama hinta-arvio on tavanomaiselle muutolle. Lue alempaa lisää arvion perusteista tai jätä tarjouspyyntö niin saat suoraan tarjouksia muutostasi.

km
m2

Hinta-arvio: 0 €

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttolaskuri

Mitä muuttolaatikot maksavat?

Muovisten muuttolaatikoiden vuorokausivuokra on yleensä noin 0,15 € per laatikko. Laatikoiden kuljetuksesta muuttofirma saattaa periä maksun erikseen. Pahviset muuttolaatikot saat useista kaupoista. Lisätietoja muuttolaatikot-sivulta.

Montako muuttolaatikkoa?

0 laatikkoa

Moneksiko päiväksi?

0 päivää

0 muuttolaatikon vuokraus 0 päiväksi

Hinta-arvio: 0

Nappaa Suomen paras muuttajan muistilista

Älä mokaa muuttoasi. Hyvissä ajoin suunniteltu muutto onnistuu parhaiten.

Tulostettavaan muistilistaan on helppo merkitä suoritetut asiat ja varmistaa että kaikki tulee tehtyä. Tulosta tai tutustu verkkoversioon hyvissä ajoin ennen muuttoa!

Lataa ja tulosta muistilista

”Käytimme muuttofirmaa ensimmäistä kertaa emmekä ikinä enää muuta ilman”Mihin muuttolaskurin hinta-arvio perustuu?

Muuttolaskurilla saat välittömästi arvion paljonko muuttopalvelu maksaa. On kuitenkin erityisen tärkeää pyytää tarjouksia omasta muutosta koska jokainen muutto on yksilöllinen. Laskurissa muuton hinta arvioidaan tyypillisen tavaramäärän ja keskimääräisen tuntihinnan perusteella.

Arvio sisältää kaksi muuttomiestä ja auton. Siinä oletaan myös että muutettavan tavaran määrä on tavanomainen (n. 1 muuttolaatikko per neliö). Kantamiseen kuluva aika vaikuttaa huomattavasti muuton hintaan, joten laskurissa oletetaan ettei tavaroita tarvitse kantaa pitkiä matkoja käsin. Jos muuton asunnot ovat katutasoa korkeammassa kerroksessa oletetaan että hissi on käytettävissä ja että molemmissa kohteissa muuttoauton saa lähelle ulko-ovea.

Lopulliseen muuton hintaan voit vaikuttaa hyödyntämällä omia kantajia, jolloin kantamiseen käytettävä aika vähenee. Paras tapa kuitenkin saada tarkka arvio omasta muutosta on jättää siitä tarjouspyyntö, sillä myös ajankohta voi vaikuttaa muuton kokonaishintaan. Samalla voit myös kysyä tarjousta muuttolaatikoista.


Miksi pyytää tarjouksia muuttofirmoilta?

Jokainen muutto on yksilöllinen. Tarjouspyyntösi perusteella muuttofirma tietää kokemuksesta onko kyseessä tyypillinen muutto, jossa hinta on helppo arvioida vai onko siinä mahdollisia hankaloittavia tekijöitä, jotka voivat hidastaa muuttoa ja siten vaikuttaa hintaan.

Muuttomaailmasta tarjouksia pyytämällä näkee samalla myös muuttofirmojen arvostelut. Kattava ja puolueeton palautejärjestelmämme on ainoa laatuaan Suomessa. Sen avulla muuttofirmojen vertailu on tehokasta ja helppoa.

Muuttomaailmassa tarjouspyyntö tavoittaa muuttofirmat ympäri Suomea. Voi hyvinkin olla että muuttoosi sopivin muuttofirma löytyy toiselta paikkakunnalta, joka on ajamassa toista muuttokuormaa samoihin aikoihin alueellesi jostain muualta. Tämän lisäksi muutot useimmiten sattuvat ajankohtiin jolloin moni muukin on muuttamassa. Muuttofirman löytäminen juuri omalle muuttopäivälle on kuitenkin Muuttomaailmassa äärimmäisen helppoa.

Pyydä tarjouksia ja kilpailuta mukavampi muutto!