Muuttopalvelu Jyväskylä


Yli 14 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Edessä muutto Jyväskylään tai Jyväskylästä? Tai askarruttaako muuton hinta? Löydä helposti muuttofirma, jolla on tarjota sinulle sopivin muuttopalvelu ja muuttoapu alueella Jyväskylä. Tarjouspyyntö tavoittaa ilmaiseksi Jyväskylän muuttofirmat ja jokainen kiinnostunut muuttofirma on sinuun yhteydessä tarjouksen kera, jotta sinun on helppo verrata muuttopalveluiden sisältö sekä hinnat.

Tarjouspyyntö tavoittaa myös muut muuttopalvelua tarjoavat muuttofirmat, jotka suorittavat muutot Jyväskylästä ja Jyväskylään.


Jyväskylän muuttoja ja kokemuksia

Jyväskylän sisäinen muutto

Asunto johon muutetaan on 2-kerroksinen rivitalo. Pyykinpesukone pitää kuljettaa yläkertaan. Omasta takaa ei ole kantajia, kuljettajan lisäksi tarvitaan yksi kantomies. Omasta takaa on viisi muuttolaatikkoa, muutamia tarvitsemme muuttofirmalta. Emme tarvitse apua tavaroiden pakkaamisessa emmekä purkamisessa. Iso sohva, iso ruokapöytä, iso tv-taso, iso kirjakaappi, isohko vuodesohva. Kuorma-auton saa ajettua ovien eteen. Varastossa ei ole huomioitavaa.

Saadut tarjoukset
Tarjouspyynnön jättänyt muuttaja sai ensimmäiset tarjoukset jo samana päivänä. Tarjouksia tuli yhteensä viisi, ja niissä lueteltiin vaihtoehtoisia määriä muuttomiehiä ja kuljetuskalustoa, sekä urakka- ja tuntihinnoittelut. Myös muuttolaatikot oli huomioitu. Asiakas pystyi vertailemaan tarjouksia kootusti Muuttomaailmassa. Kätevää.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi itselleen sopivimman tarjouksen, jossa muuttopalveluun kuului kaksi reipasta muuttomiestä, 47 kuution kuorma-auto perälautanostimella ja tarvittavat suojausvälineet kodin irtaimistolle. Hinnoittelu oli kuluneen ajan mukaan 15 minuutin tarkkuudella, joten asiakas maksaa juuri sen verran kuin muuttofirma tekee töitä. Hyvä!

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Ripeästi sujunut muutto, mukavia muuttomiehiä, jotka hallitsevat erinomaisesti sekä muuttamisen että asiakkaan kanssa kommunikoinnin. Suosittelemme lämpimästi."

Right-Line Oy

Olemme toimineet vuodesta 1996. Päätuotteemme on kuljetuspalvelut. Henkilökuntamme koostuu 50 ammattilaisesta. Käytössämme on nyt 30 erikokoista ja eri käyttötarkoituksiin soveltuvaa kuorma-autoa. Asiakaskuntamme muodostuu yksityisistä henkilöistä maan johtaviin yrityksiin saakka.

Muuttopalvelu Ilkka Kuossari

Muuttopalvelu Ilkka Kuossari tarjoaa luotettavaa ja reipasta muutto- ja kuljetuspalvelua sekä kalusteiden asennus- ja purkupalvelua. Tavoitteeni on toteuttaa muutto asiakkaiden toiveiden mukaisesti sekä tarjota asiakkaalle henkilökohtainen ja hyvä muuttokokemus, jonka luotettavuuden takaa 12 vuoden kokemus muutoista. Ja tietenkin erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla!

Kuljetus ja muutto O. Jylhä Oy

Koti- ja yritysmuuttoja olemme tehneet jo 50 vuoden ajan sekä Suomessa että ulkomailla. Voimme tarjota asiakkaille kilpailukykyiset hinnat, ammattitaitoisen palvelun ja joustavan aikataulun. Ammattitaitoiset ja kokeneet kuljettajat ja monipuolinen kalusto takaavat asiakkaalle onnistuneen muuton. Meillä on luotettavia yhteistyökumppaneita useissa Euroopan maissa, joten voimme tarjota myös täyden palvelun muuttoja, jotka sisältävät koko irtaimiston pakkaamisen ja purkamisen.

Muuttokymppi Oy

Kotimuutot hoituu helposti avullamme. Muutit sitten lähelle tai kauas, yksittäinen tavara tai kokonaisen talon irtaimisto siirtyy vaivattomasti ja turvallisesti uuteen osoitteeseen. Halutessanne suoritamme myös täyden palvelun muuton, joka kattaa tavaroiden pakkauksen, kuljetuksen sekä purkamisen.

Palrent Oy

Yritys on perustettu 1988 ja teemme muuttokuljetuksia Mercedes-Benz-umpikoriautolla kotimaassa ja ulkomaille. Kuormatila on 18 m3 (4 x 2,05 x 2,20 m). Myös vanhojen huonekalujen, astian-ja pyykinpesukoneiden kuljetus asianmukaisesti kierrätykseen. Noudamme myös metalliromut Jyväskylästä ja lähiympäristöstä sekä romuautot. Autojen rekisteristä poistot ja romutustodistukset. Työkäsineiden tukkumyyntiä vuodesta 1990. Toimipaikkamme sijaitsee Jyväskylässä.

Niemi Palvelut Oy

Muutot luotettavasti ja ammattitaidolla! Niemeltä saat kaikki muuttoon liittyvät palvelut helposti ja vaivattomasti. Voit valita sinulle sopivan kokonaisuuden tarpeittesi mukaan laajasta palveluvalikoimastamme. Teemme muuttoja kaikkialla Suomessa sekä ulkomailla.

Niemi Palvelut on SMPY:n (Suomen Muuttopalveluyritykset ry) jäsenyritys. Niemi Palveluilla on myös Avainlippu-tunnus.

Muita suosittuja paikkakuntia: Jämsä, Joensuu ja Nokia

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!