Muuttopalvelu Jyväskylä


Yli 15 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Jyväskylä

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Muutto ja sopivimman muuttofirman löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Yhdellä tarjouspyynnöllä kilpailutat yli 200 muuttofirmaa ja saat jo vuorokauden sisällä tarjouksia Jyväskylän muuttoon. Tarjousten lisäksi pääset tutustumaan muuttopalvelua tarjoavien yritysten saamiin arvosteluihin. Näiden perusteella on erittäin helppo löytää juuri omaan muuttoon sopivin muuttofirma. Aloita muutto ja löydä sopivin muuttopalvelu jättämällä tarjouspyyntö. Tutustu myös kattaviin muutto-ohjeisiin sekä vinkkeihin.

Kilpailuta muuttopalvelu Jyväskylä

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Jyväskylän muuttoja ja kokemuksia

Muutto Jyväskylästä Riihimäelle

Alku- ja loppupäässä kantoapua (Jkl: 1+3, Riihimäki: 1+1), joten kuski lähinnä riittää. Jos mahdollista ja hyttiin mahtuu, matkaisin itse muuttoauton matkassa Jkl->Riihimäki, jossa samantein päästään aloittamaan purku. Muuttolaatikoita mielelläni käyttäisin, niitä tarvitsee esimerkiksi 20 kpl. Pelkkä valmiiksi pakattujen tavaroiden muutto riittää (ei pakkausta, purkamista, sisustamista tms...) Isoja huonekaluja ovat sänky, kirjahylly, pikkupakastin, nojatuoli, polkupyörä ja pari pöytää tuoleineen. Muuttoauton saa oven eteen. Varastotiloissa ei ole merkittävästi rompetta (pyörän kesärenkaat ja pumppu lähinnä).

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 9 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 12 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen Vantaalaisen yrityksen suorittamaan muuttoa Jyväskylästä Riihimäelle. Muuttoon sisältyi iso pakettiauto, peräkärry ja 1 muuttomies. Muuttomaailman kautta mainetta niittänyt muuttoyritys on saanut positiivisia palautteita muutoista. Muuttojen välimatkat monesti kiinnostavat myös ulkopaikkakuntalaisia yrityksiä ja tästä syystä saatat saada myös paljon tarjouksia muuttofirmoilta jotka eivät ole sinulle ennestään tuttuja. Muuttomaailman muuttoarvostelut antavat sinulle suuntaa muuttofirman valitsemisessa, jos pähkäilet tuntemattoman yrityksen valintaa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Homma toimi perushyvin, sopivan edullisesti ja joustavasti."

Muutto Leppävirrasta Jyväskylään

Molemmissa paikoissa rivitalon päätyhuoneisto ja muuttoauton saa aivan oven eteen. Kantajia molemmissa päissä omasta takaa neljä, eli tarvitaan vain kuljettaja. Ei tarvita muuttolaatikoita eikä pakkausapua. Ei isoja tai painavia kalusteita, ei esim. pianoa. Kalusteita, mm. sohva, lipasto, tv-tuoli, keittiön pöytä ja tuolit, pieni pyöreä pöytä ja kaksi tuolia, sänky, leveys 140 cm, pyykinpesukone ja astioita ja vaatteita.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttoon käytettiin 25 kuutioista autoa ja kuljettaja kuului pakettiin. Asiakkaalla oli omat kantajat, jotka kantoivat tavarat ja kuski asetteli muutettavat tavarat omille paikoilleen turvallisesti. On hyvin tärkeää muistaa, että muutettavien tavaroiden autoon pakkaaminen on hyvä jättää ammattilaisen harteille tavaroiden ehjänä säilymistä ajatellen. Muuttomiehet tietävät miten muuttokuorma parhaiten sopii autoon ja miten tavara kannattaa sinne pakata, että vältytään suuremmilta vaurioilta.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto hoitui tosi sujuvasti. Muuttomies oli paitsi iloinen ja palveluhenkinen, niin myös hommansa hyvin hallitseva. Laittoi tavarat hyvin kuormaan, ei tullut mitään vaurioita. Ja siisti auto, ei likaantunut eikä sotkeentunut mitään. Suosittelen kovasti."

Jyväskylän sisäinen muutto

Asunto johon muutetaan on 2-kerroksinen rivitalo. Pyykinpesukone pitää kuljettaa yläkertaan. Omasta takaa ei ole kantajia, kuljettajan lisäksi tarvitaan yksi kantomies. Omasta takaa on viisi muuttolaatikkoa, muutamia tarvitsemme muuttofirmalta. Emme tarvitse apua tavaroiden pakkaamisessa emmekä purkamisessa. Iso sohva, iso ruokapöytä, iso tv-taso, iso kirjakaappi, isohko vuodesohva. Kuorma-auton saa ajettua ovien eteen. Varastossa ei ole huomioitavaa.

Saadut tarjoukset
Tarjouspyynnön jättänyt muuttaja sai ensimmäiset tarjoukset jo samana päivänä. Tarjouksia tuli yhteensä viisi, ja niissä lueteltiin vaihtoehtoisia määriä muuttomiehiä ja kuljetuskalustoa, sekä urakka- ja tuntihinnoittelut. Myös muuttolaatikot oli huomioitu. Asiakas pystyi vertailemaan tarjouksia kootusti Muuttomaailmassa. Kätevää.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi itselleen sopivimman tarjouksen, jossa muuttopalveluun kuului kaksi reipasta muuttomiestä, 47 kuution kuorma-auto perälautanostimella ja tarvittavat suojausvälineet kodin irtaimistolle. Hinnoittelu oli kuluneen ajan mukaan 15 minuutin tarkkuudella, joten asiakas maksaa juuri sen verran kuin muuttofirma tekee töitä. Hyvä!

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Ripeästi sujunut muutto, mukavia muuttomiehiä, jotka hallitsevat erinomaisesti sekä muuttamisen että asiakkaan kanssa kommunikoinnin. Suosittelemme lämpimästi."

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Right-Line Oy

Pykälistöntie 3, 40320 Jyväskylä

Right-Line Oy on vuodesta 1996 toiminut kuljetusalan yritys jonka päätoimena on kuljetuspalvelut. Ammattimaista henkilökuntaa heillä on 50 työntekijää ja kalustona on 30 eri kokoista ja erilaisiin tarkoituksiin sopivia kuorma-autoja. He palvelevat niin yksityisiä kuluttajia kuin myös maan johtavia yrityksiäkin.

Useissa yrityksen muuttoautoissa on perälautanostin jonka avulla raskaiden asioiden kuten esimerkiksi pianon kuljetus onnistuu vaivattomasti. Muuttoautojen koot vaihtelevat pienimmän auton 6,5 kuution koosta suurimpien autojen 50 kuution kapasiteettiin.

Muuttopalvelu Ilkka Kuossari

Parviaisentie 3, 40900 Jyväskylä

Reipas ja luotettava Muuttopalvelu Ilkka Kuossari tarjoaa muuttopalvelua ja kuljetusapua Jyväskylän ja Lahden alueella. Lisäksi yrityksen tarjontaan kuuluu myös huonekalujen asennus sekä purkupalvelu. Yli 10 vuoden kokemuksella muutot sujuvat luotettavasti ja muuttofirman tavoitteena onkin tehdä muutot asiakkaan toiveen mukaisesti. Henkilökohtaisuus ja hyvä muuttokokemus ovat yrityksen tae.

Muuttopalvelu tarjoaa myös halutessasi pakkaamiseen tarvittavat materiaalit ja muuttolaatikot toimituksen kera. Kalustosta löytyy myös perälautanostimella varustettu kuorma-auto, joten esimerkiksi pianon kuljetukset onnistuvat vaivattomasti.

Muuttokymppi Oy

Koivupurontie 10, 40340 Jyväskylä

Kodin muutto sujuu Muuttokympin avulla vaivatta. Olit sitten muuttamassa lyhyen tai pitemmän matkan päähän pelkästään yksittäisen tavaran tai koko asunnon irtaimiston, Muuttokymppi Oy hoitaa homman vaivatta ja turvallisesti.

Asiakkaan pyynnöstä tältä Jyväskyläläiseltä muuttofirmalta onnistuu myös täydellinen muuttopalvelu jossa asiakkaan ei tarvitse tehdä mitään. Muuttofirman puolesta hoituu irtaimiston pakkaaminen, kuljetus ja purkaminen.

Palrent Oy

Martikaisentie 43, 40270 Jyväskylä

Vuonna 1998 perustettu Palrent Oy tarjoaa muuttoja sekä kuljetuksia niin kotimaassa kuin myös ulkomailla. 18 kuution kokoisella Merceded-Benz kuorma-autolla ammattitaitoinen ja kokenut yrityksen henkilökunta suorittaa muuttosi mielellään. Muuttojen ohella kuljetamme myös vanhat huonekalut sekä kodinkoneet kierrätykseen asiaankuuluvasti.

Niemi Palvelut Oy

Tourulantie 13, 40100 Jyväskylä

Niemen Jyväskylän toimipiste sijaitsee Tourulassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Niemeltä saat muutot luotettavasti ja ammattitaidolla. Voit tilata heiltä helposti ja vaivattomasti kaikki muuttoon tarvittavat palvelut mukaan lukien pakkaamisen, varastoinnin ja kierrätyksen. Laajasta palveluiden valikoimasta Niemi Palvelut Oy räätälöi pyyntösi mukaisesti juuri sopivan muuttopalvelun. Muuttoja Niemi tekee kaikkialla kotimaassa ja ulkomailla.

Tmi H.Latvala

Lyhdekatu 1, 40740 Jyväskylä

Vuonna 2016 perustettu pienyritys tekee muuttoja Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella. Kalustona on kolme pakettiautoa ja kuomukärry. Tämä Jyväskyläläinen muuttofirma tarjoaa muuttoasiakkaille ripeää ja joustavaa palvelua. Työntekijät muuttoihin tulee yhteistyökumppani Varamiespalvelun kautta. Työntekijät sekä tavarat on vakuutettuja. Muuttojen ohella Tmi H.Latvala kuljettaa myös vanhat huonekalut sekä kodinkoneet kierrätykseen asiaankuuluvasti. Vuokrattavana myös muuttolaatikoita.

Muita suosittuja paikkakuntia: Jämsä, Joensuu ja Nokia

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!