Muuttopalvelu Vantaa


Yli 14 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Edessä muutto Vantaalle tai Vantaalta? Tai askarruttaako muuton hinta? Löydä helposti muuttofirma, jolla on tarjota sinulle sopivin muuttopalvelu ja muuttoapu alueella Vantaa. Tarjouspyyntö tavoittaa ilmaiseksi Vantaan muuttofirmat ja jokainen kiinnostunut muuttofirma on sinuun yhteydessä tarjouksen kera, jotta sinun on helppo verrata muuttopalveluiden sisältö sekä hinnat.

Tarjouspyyntö tavoittaa myös muut muuttopalvelua tarjoavat muuttofirmat, jotka suorittavat muutot Vantaalta ja Vantaalle.


Vantaan muuttoja ja kokemuksia

Muutto Lahdesta Vantaalle

Muutettavana on 15 kpl laatikostoja, joiden mitat ovat 100x40x40 cm. Omasta takaa 2 kantajaa. Ajoneuvon saa oven eteen kummassakin päässä. Muuttopäivä on jo ylihuomenna.

Saadut tarjoukset
Muuttotarjouksia tuli vuorokaudessa viisi kappaletta. Kaikissa oli ilmoitettu käytettävä muuttokalusto ja henkilökunta, sekä tietenkin hinnat. Muuttomaailman tarjoukset sisältävät aina myös muuttofirman saamat asiakasarvostelut, jotka osaltaan tukevat päätöksen tekoa.

Muuttofirman valinta
Asiakas löysi sopivan muuttofirman, ja muutto päästiin suorittamaan jo seuraavana päivänä. Mutkaton yhteydenpito on tärkeää silloin kun muutto tapahtuu lyhyellä varoitusajalla. Muuttomaailman työkalut ovat tässä apuna.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Homma tapahtui tosi ripeästi ja niin kuin oli suunniteltu. Uskallan suositella."

AHJ Muutto- ja kuljetuspalvelu Oy

Hoidamme niin yksityis- ja yritysmuutot kuin kappaletavarakuljetuksetkin usean vuoden ammattitaidolla. Kattava kalustomme mahdollistaa hankalienkin muuttojen ja kuljetusten onnistumisen.

Muutot laidasta laitaan, muuttomiehet + auto, myös täyspalvelumuutot. Muuton yhteydessä jätteiden poiskuljetus mahdollinen (sopimuksen mukaan). Laatikot ainoastaan muuton yhteydessä (vain kuljetusmaksu).

Aimo Lehtinen Oy

Tarjoamme ystävällistä ja asiantuntevaa muuttopalvelua. Kaikissa autoissamme on ammattiliikenteeseen oikeuttavat yhteisöluvat. Meiltä voit valita tarpeitasi vastaavan muuttopaketin tai voit räätälöidä oman muuttosi. Voimme tehdä muuttoja myös vaikeapääsyisiin kohteisiin. Osassa autoistamme on lämmitetty tavaratila. Kauttamme saat myös muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeita, asennuspalvelua, siivouspalvelun ja varastointitilaa.

TL-Service

Kuljetusliike TL-service on ammattitaitoinen kuljetuspalveluita tarjoava yritys pääkaupunkiseudulla. Käytössämme on tällä hetkellä yksi kuorma-auto ja vuosien ammattitaitoinen kokemus. Palvelemme asiakkaitamme pääasiallisesti Uudenmaan alueella. Muutto ja kuljetus palvelut koko suomessa.

JS-muutot Oy

JS-muutot on yritys- ja toimistomuuttoihin keskittynyt yritys pääkaupunkiseudulla. Hyvän yhteistyöverkoston ansiosta teemme muuttoja myös muualla Etelä-Suomessa. Peruslupauksemme asiakkaalle on palvella laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Jos pidät tärkeänä sitä, että muutto sujuu sovitussa aikataulussa, luotettavasti ja kustannustehokkaasti – olemme oikea vaihtoehto!

Yritysmuuttoihin liittyy aina monta liikkuvaa osaa ja juuri tämän vuoksi on hyvä antaa muutto ammattilaisten hoidettavaksi. Kaikki työntekijämme ovat kokeneita muuttoalan ihmisiä, jolla varmistamme, että muutto sujuu suunnitellusti. Yritysmuutto suunnitellaan aina muuttotyönjohtajan ja asiakasyrityksen muuttovastaavan toimesta. Suunnittelun yhteydessä sovitaan tarkasti mitä tapahtuu missäkin muuton vaiheessa. Tällä varmistamme monta asiaa, muun muassa sen, että yritystoiminta voi jatkua lähes keskeytyksettä muutosta huolimatta ja että muutto sujuu kustannustehokkaasti.

Muuttotalo Tmi

Hoidamme pienet ja suuremmatkin muutot pääkaupunkiseudulla nopeasti ja ammattilaisen ottein. Toteutamme muutot toiveidesi mukaan, sinulle sopivana päivänä ja –kellonaikana. Saat kauttamme kattavan muuttopalvelun – muuttomiehet ja kuljetuspalvelun! Kysy myös muuttolaatikoita.

Kalustomme on erinomainen niin yksiön kuin 3h+k-kodinkin muuttoon. Käytössämme on 36 m3 muuttoauto ja 10 m3 pakettiauto. Muuttoautolla kuljetamme kerralla reilunkin määrän tavaraa, yhdellä kerralla kyytiin mahtuu reilun kokoisen kolmion kaikki huonekalut ja henkilökohtaiset tavarat!

Muuttoliike Jy-Pi Oy

Suoritamme muuttosi ammattitaidolla – yli kuudentoista vuoden kokemuksella. Teemme muuttosi halutessasi joko urakkahintaisena tai tuntityönä. Jos haluat säästää itseäsi uuvuttavalta ja tylsältä pakkaamiselta, anna meidän hoitaa se! Kauttamme myös loppusiivous sekä väliaikaisvarastointi.

Pegasus Moving Oy

Pegasus Moving Oy muuttaa Suomessa ja maailmalla. Yli 15 vuoden kokemus kansainvälisistä ja kotimaan muuttotoiminnoista takaa palvelun luotettavuuden, laadun sekä kontaktit. Tarjoamme myös: Tarjoamme myös: Siivouspalvelut, Asennuspalvelut elektroniikalle, pesukoneille ym., Roskien ja poistettavien huonekalujen kuljetukset kierrätykseen tai hävitettäviksi.

Tavarataksit / A.S.A.P-Yhtiöt Oy

Tavarataksipalvelut, muutot, kotiinkuljetukset ja varastointipalvelut kustannustehokkaasti. Oletko muuttamassa? Tarvitsetko kenties tilapäistä varastointia? Ostitko huonekaluja ja tarvitset kotiinkuljetuksen? Tarjoamme kaikki kotitalouksien tarvitsemat kuljetus- ja varastointipalvelut vankalla ammattitaidolla: Muuttopalvelut, Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet, Kotiinkuljetukset, Pikakuljetukset ja Varastointipalvelut.

Toteutamme kaikki kotien ja loma-asuntojen muutot sujuvasti vaikka täysin avaimet käteen –palveluna. Meiltä saat myös kaikki muuttoon tarvittavat tykötarpeet muuttolaatikoista kodin särkyvien ja arvokkaiden esineiden suojaukseen. Kotiinkuljetukset ovat myös arkipäiväämme. Oli tarve sitten sohva, tv-taso tai tai koko kodin uusi sisustus, meiltä saat kuljetuksen nopeasti ja edullisesti. Viemme tahtoessasi myös vanhat kalusteesi ja laitteesi pois kierrätykseen. Olemme avuksi myös mikäli tarvitset lisää varastotilaa.Vuokraamme tilaa neliöhinnoin logistiikkakeskuksessamme aivan Helsinki-Vantaan lentoaseman vieressä.

Muita suosittuja paikkakuntia: Kerava, Tuusula ja Järvenpää

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!