Muuttopalvelu Vantaa


Yli 20 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Vantaa

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Muuttomaailma on oikotie mukavampaan muuttoon. Palvelusta löydät Vantaan muuttofirmojen lisäksi yli 200 muuttofirmaa ympäri Suomea ja heidän arvostelut. Usein sopiva firma saattaa löytyä ulkopaikkakunnalta esim. paluukyydin muodossa. Muuttomaailmassa tarjousten pyytäminen muuttopalvelusta on helppoa ja nopeaa. Saat tarjoukset vuorokaudessa ja samalla voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Suunnittele muutto ja tilaa sopivin muuttopalvelu Muuttomaailman monipuolisten oppaiden ja muistilistojen avulla.

Kilpailuta muuttopalvelu Vantaa

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Vantaan muuttoja ja kokemuksia

Vantaan sisäinen muutto

Muutettavana on nahkasohva n.230 cm ja painava (noin 80-100 kg), nahkanojatuoli ei kovin painava, mutta isohko, astianpesukone, peskone, 2 pientä pöytää paino 30 kg/kpl, kaapisto n.30 kg x 2, sängyt 200 x 180 cm x2, 2 x polkupyörät, muut huonekalut kevyempiä. Pakkauskelmua sohvaan ja nojatuoliin. 30 muutolaatikkoa 3 pvä ennen muuttoa. Autolla pääsee n 2-3 m päähän muuttokohteesta. Ei varastotilaa tarvitse huomioida. Tarvitaan 2 kantomiestä muuttofirmalta auttamaan muutossa.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi muuttofirman saman viikon aikana, kun tarjouspyyntö oli jätetty. Muuttoajankohta oli kuukauden päästä tarjouspyynnön jättämisestä, joten aikaa jäi muuttofirman valitsemiseen hyvin. On tärkeää, että muuttofirma ja muuttokalusto on räätälöity juuri oikeaksi omaa muuttoa varten, koska se voi säästää aikaa, rahaa ja vähentää muutosta syntyvää stressiä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muuttomiehet ahkeria ja mukavia. Kaikki sovitut aikataulut pitivät ja tavarat ehjinä perillä. Suuri kiitos koko porukalle! Muutto tapahtui Vantaan sisällä."

Vantaan muuton ajoaika ja välimatka

Muutto Vantaalta Tampereelle kestää 1 t 52 min ja on 174 km.

Muutto Vantaalta Helsinkiin kestää 29 minuuttia ja on 20 km.

Muutto Vantaalta Turkuun kestää 1 t 58 min ja on 172 km.

Muutto Vantaalta Ouluun kestää 7 t 2 min ja on 598 km.

Muutto Vantaalta Jyväskylään kestää 2 t 54 min ja on 259 km.

Muutto Vantaalta Kuopioon kestää 4 t 15 min ja on 380 km.

Muutto Vantaalta Joensuuhun kestää 4 t 58 min ja on 427 km.

Muutto Vantaalta Lahteen kestää 1 t 7 min ja on 93 km.

Muutto Vantaalta Vaasaan kestää 4 t 53 min ja on 418 km.

Muutto Vantaalta Espooseen kestää 28 minuuttia ja on 28 km.

Muutto Vantaalta Rovaniemelle kestää 9 t 32 min ja on 800 km.

Muutto Vantaalta Hämeenlinnaan kestää 1 t 1 min ja on 96 km.

Muutto Vantaalta Poriin kestää 3 t 4 min ja on 236 km.

Muutto Vantaalta Kouvolaan kestää 1 t 33 min ja on 129 km.

Muutto Vantaalta Lappeenrantaan kestää 2 t 29 min ja on 215 km.

Muutto Vantaalta Mikkeliin kestää 2 t 23 min ja on 220 km.

Muutto Vantaalta Kotkaan kestää 1 t 26 min ja on 124 km.

Muutto Vantaalta Seinäjoelle kestää 4 t 7 min ja on 355 km.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muuttomiehet olivat paikalla sovitussa aikataulussa, ja muutto sujui erittäin joutuisasti ja ammattitaidolla. Kaikki tavarat kulkivat ehjinä perille. Porukan hyvä fiilis ja korkea työmoraali näkyivät ja kuuluivat, ja toiminta oli luotettavaa ja ammattitaitoista. Kiitos tuhannesti superhyvin hoidetusta muutosta, erittäin lämmin suositus tälle firmalle!

Muutto Vantaa - Helsinki, 1.4.2018

Reippaat ja ystävälliset muuttomiehet, muutto Turkuun helpottui huomattavasti ja sujui odotettua nopeammin! Suosittelen ehdottomasti 😍

Muutto Vantaa - Turku, 1.5.2018

Muutimme Vantaalta Espooseen. Muuttomiehet olivat paikalla hyvissä ajoin, otteet olivat ripeät ja vakuuttavat ja asenne oli kohdillaan. Etukäteen annettu aika-arvio piti hyvin paikkansa ja koko muutto sujui erittäin mallikkaasti. Suosittelen ehdottomasti firmaa muillekin!

Muutto Vantaa - Espoo, 21.5.2018

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

AHJ Muutto- ja kuljetuspalvelu Oy

Teerikuja 2, 01450 Vantaa

Jo vuodesta 2001 muuttopalveluita ja kuljetuksia tarjoava muuttofirma sijaitsee Vantaalla. AHJ muutto- ja kuljetuspalvelu työllistää kuusi alan ammattilaista ja pyrkii ammattimaisilla palveluillaan suorittamaan muutot ja kuljetukset niin sujuvasti ja mukavasti kuin suinkin mahdollista.

Yrityksen muuttopalveluihin kuuluu muuttokuljetuksen lisäksi myös täyden palvelun muutot sekä jätteiden kuljetus asianmukaiseen kierrätykseen niin sovittaessa. Muuton yhteydessä heiltä voi vuokrata myös muuttolaatikot sekä pianon kuljetukset onnistuvat turvallisesti. Muuttokalustona heillä on käytössä MAN-kuorma-auto, jonka kontin tilavuus on jopa 28 kuutiota.

Aimo Lehtinen Oy

Adolf Lindforsin tie 9, 00400 Helsinki

Jo 1950-luvulla toimintansa aloittanut Aimo Lehtinen Oy on tarjonnut ystävällistä ja asiantuntevaa muuttopalvelua jo yli 60 vuotta. Heidän laajasta valikoimasta voit valita itsellesi sopivan valmiin muuttopaketin tai pyytää täysin tarpeisiisi mitoitetun muuttopalvelun.

Vaikka yritys on toiminut jo hyvin pitkään, on heillä käytössä tämän päivän mukainen ja moneen tilanteeseen soveltuva kuljetuskalusto. Näiden avulla heiltä onnistuu vaivatta niin suuret kuin pienetkin muutot ajallaan ja asiantuntevasti. Muuttolaatikot he toimittavat halutessasi etukäteen vanhalle asunnolle ja noutavat uudelta, kun olet valmis.

TL-Service

Riipiläntie 141, 01760 Vantaa

TL-Service on kuljetusliike, joka tarjoaa ammattitaitoisia kuljetuspalveluita pääkaupunkiseudulla. Kalustona muutoissa he käyttävät Mercedes-Benz kuorma-autoa jossa on tilaa 20 kuutiota. Halutessasi voit tilata tältä kokeneelta muuttofirmalta myös muuttosiivouksen tai pienet kodin remontit kuten esimerkiksi kalusteiden ja lamppujen asennukset.

JS-muutot Oy

Vantaan yksityistie 106, 01511 Vantaa

JS-Muutot on Vantaalla sijaitseva muuttopalveluita tarjoava yritys, joka keskittyy tekemään enimmäkseen toimistojen ja yritysten muuttoja pk-seudulla. Kattavan kumppaniverkostonsa avulla he tekevät muuttoja myös muuallakin Etelä-Suomen alueella.

Toiminnan perusajatuksena heillä on tarjota muuttoasiakkaille laadukas ja kustannustehokas palvelu. Heiltä saa tarvittaessa kaikki muuttoon ja tavaroiden kuljettamiseen vaadittavat välineet ja tarvikkeet kuten laatikot, nokkakärryt, suojamuovit ja muut pakkaamiseen tarvittavat materiaalit.

Muuttotalo Tmi

Raikukuja 1 C 29, 01620 Vantaa

Muuttotalo Tmi tarjoaa muuttopalveluitaan niin kotitalouksille kuin yrityksillekin. Heiltä saat kaiken mitä tarvitset muutossasi: muuttoauton, kantomiehet ja laatikot. Enimmäkseen he toimivat pk-seudulla mutta tarjoavat muuttokuljetuksia myös muualle koko Suomen alueella.

Kalustona tällä joustavalla ja ammattimaisella muuttoyrityksellä on 36 – 44 kuutioiset muuttoautot ja lisäksi pienempiä kuljetuksia varten 9 kuution pakettiauto. Heiltä voit tarvittaessa tilata myös muuttosiivouksen.

Muuttoliike Jy-Pi Oy

PL 84, 01601 Vantaa

Vantaalainen Jy-Pi Oy suorittaa muuttosi vuosikymmenien kokemuksella juuri siten kuin sinä haluat – urakkahinnalla tai tuntilaskutuksena. Muuttokuljetuksen lisäksi heiltä voit tilata myös halutessasi täyden palvelun muuton jolloin he huolehtivat myös tavaroiden pakkaamiseen.

Heidän kauttaan voi tilata myös muuttosiivouksen ja varaston väliaikaista tavaroiden säilyttämistä varten. Myös muuttolaatikot löytyvät tarvittaessa.

Pegasus Moving Oy

Sinikellonpolku 3, 01300 Vantaa

Vuosikymmenien kokemuksella Pegasus Moving Oy tekee kotimaassa ja ulkomaille muuttoja luotettavasti ja laadukkaasti. Muutot heidän ammattimainen henkilökunta suorittaa aina asiakkaalle parhaiten sopivalla tavalla. Tässä auttaa huolellinen muuton suunnittelu ja muuton toteutus asiakkaan erityistarpeet ja vaatimukset huomioiden.

Muuttokuljetuksen lisäksi Pegasus Moving Oy:ltä voit tilata kantoapua ja muuttolaatikot vuokralle. Myös tavaroiden väliaikainen varastointi, muuttosiivous ja pienet kodinkoneiden asennukset onnistuu heiltä pyydettäessä.

Tavarataksit / A.S.A.P-Yhtiöt Oy

Ohtolankatu 1, 01510 Vantaa

Vantaalainen Tavarataksit tarjoaa yksityisille kuluttajille muutot ja varastointipalvelut. Kodin tai loma-asunnon muuton Tavarataksit hoitavat asiantuntevasti ja aikataulussa, jopa avaimet käteen -palveluna. Jos haluat itse huolehtia tavaroidesi pakkaamisesta voit tilata heiltä tarvitsemasi tarvikkeet muuttolaatikoista suojamateriaaleihin.

Muuttokuljetuksiin tällä muuttofirmalla on käytettävissä pakettiautoja ja kuorma-autoja riippuen tavaran määrästä ja muuttajan tarpeista. Vankalla ammattitaidolla tavarat kulkeutuvat ehjänä ja turvallisesti perille ajallaan. Myös väliaikainen varastointi onnistuu tarvittaessa ja kierrätykseen joutavat tavarat kulkeutuvat heidän mukanaan pyynnöstä.

Muita suosittuja paikkakuntia: Kerava, Tuusula, Järvenpää, Sipoo ja Kauniainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!