Muuttopalvelu Vantaa


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Muuttomaailma on oikotie mukavampaan muuttoon. Palvelusta löydät Vantaan muuttofirmojen lisäksi yli 350 muuttofirmaa ympäri Suomea ja heidän arvostelut. Usein sopiva firma saattaa löytyä ulkopaikkakunnalta esim. paluukyydin muodossa. Muuttomaailmassa tarjousten pyytäminen muuttopalvelusta on helppoa ja nopeaa. Saat tarjoukset vuorokaudessa ja samalla voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Suunnittele muutto ja tilaa sopivin muuttopalvelu Muuttomaailman monipuolisten oppaiden ja muistilistojen avulla.

Kilpailuta muuttopalvelu Vantaa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Vantaalla

Muutto tai kuljetus hakusessa Vantaalla? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Vantaa muuttoja ja kokemuksia

Muutto Espoosta Vantaalle

Muutan Kerrostalokaksiosta uudiskohteeseen Vantaalle (pieni kolmio 56 m2 kerrostalossa) ja muitakin muuttoja on meneillään talossa johon muutan samana päivänä. Minulla on kulmasohva, joka menee osiin sekä jenkkisänky. Harkitsen vielä otanko pyykkikoneen mukaan. Se on niin suuri että vaatii kylpyhuoneen oven irrottamisen siirron ajaksi. Muuttolaatikot olisi hyvä saada muutamaa päivää ennen muuttoa asuntoon pakkausta varten. Keittiön pöytä on myyty pois. Kantomiehet tarvitaan kuljettajan lisäksi. Häkkivarasto löytyy, mutta koitan saada sen sisällön minimiin ennen muuttoa. Muuttoauton saa ovien eteen. Hoidan pakkaamiset ja purkamiset itse.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 8 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi 8 päivän mietinnän jälkeen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Hyvinkäältä tekemään muuttoa Espoosta Vantaalle. Muutto tehtiin tuntihinnoitellusti kahdella muuttomiehellä. Muuttomatka kohteiden välillä oli noin 11 kilometriä ja muutto suoritettiin 37 kuution kuorma-autolla, että kaikki muuttotavarat saataisiin yhdellä kertaa kuljetettua asuntojen välillä. Muuttofirmalla on vaadittavat luvat ja vakuutukset hoitaa muuttoja Suomessa ja EU alueella. Muuttofirma tarjosi muuttoon muuttolaatikoita erikseen asiakkaalle.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Mukavat ja reippaat muuttomiehet hoitivat muuttoni todella hienosti ja ripeästi. Koko muutto kesti alle kolme tuntia. Tätä firmaa käytän jatkossakin jos muutto tulee joskus taas ajankohtaiseksi."

Muutto Vantaalta Turkuun

Muutettavien tavaroiden joukossa kaksi isoa sohvaa, kaksi työpöytää ja iso kaappi sekä parvisänky, jonka voi purkaa osiin. Huonekaluissa myös kolme isoa kirjahyllyä, vaatekaappi, lipasto ja kapiokirstu. Kantajia lähtö- sekä tulokohteessa 2 kappaletta, kuljettajan lisäksi tarvitsemme yhden apumiehen. Muuttolaatikoita ei tarvita firman puolesta eikä pakkaamisessa tarvita apua. Muuttoauton saa ajettua lähtökohteessa lähes rapun oven eteen, määränpäässä rappu on kapealla sisäpihalla (eli suoraan oven eteen ei välttämättä pääse). Molemmissa kohteissa on ahdas rappukäytävä.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 9 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirmaksi valittiin pääkaupunkiseudulla toimiva muuttofirma. Muuttofirma antoi tarkan arvion muuton kestosta (7 tuntia) ja räätälöi muuttotarjouksen sen mukaan asiakkaalle tarkasti. Muuton kustannuksiin sisältyi muuttokuski, muuttomiehet, muuttoauto, liikennelupa ja vakuutukset. Muuttoautossa oli muuttoon tarvittavia tärkeitä tavaroita mm. 2 nokkakärryt, pehmusteet muuttotavaroiden suojaamista varten ja kelmua. Muuttomaailman muuttajat ovat antaneet paljon positiivisia muuttoarvosteluita muuttoon valitulle muuttofirmalle.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Auto ja kantajat tulivat sovittuun aikaan pihaan. Heitä oli helppo ohjeistaa. Valitsin firman selkeän tarjouksen takia, jossa kävi ilmi myös mitä laskutetaan ylimenevältä ajalta. Tarjous myös oli edullisempi kuin moni muu."

Vantaan sisäinen muutto

Muutettavana on nahkasohva n.230 cm ja painava (noin 80-100 kg), nahkanojatuoli ei kovin painava, mutta isohko, astianpesukone, peskone, 2 pientä pöytää paino 30 kg/kpl, kaapisto n.30 kg x 2, sängyt 200 x 180 cm x2, 2 x polkupyörät, muut huonekalut kevyempiä. Pakkauskelmua sohvaan ja nojatuoliin. 30 muutolaatikkoa 3 pvä ennen muuttoa. Autolla pääsee n 2-3 m päähän muuttokohteesta. Ei varastotilaa tarvitse huomioida. Tarvitaan 2 kantomiestä muuttofirmalta auttamaan muutossa.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi muuttofirman saman viikon aikana, kun tarjouspyyntö oli jätetty. Muuttoajankohta oli kuukauden päästä tarjouspyynnön jättämisestä, joten aikaa jäi muuttofirman valitsemiseen hyvin. On tärkeää, että muuttofirma ja muuttokalusto on räätälöity juuri oikeaksi omaa muuttoa varten, koska se voi säästää aikaa, rahaa ja vähentää muutosta syntyvää stressiä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muuttomiehet ahkeria ja mukavia. Kaikki sovitut aikataulut pitivät ja tavarat ehjinä perillä. Suuri kiitos koko porukalle! Muutto tapahtui Vantaan sisällä."

Vantaan muuton ajoaika ja välimatka

Muutto Vantaalta Tampereelle kestää 1 t 52 min ja on 174 km.

Muutto Vantaalta Helsinkiin kestää 29 minuuttia ja on 20 km.

Muutto Vantaalta Turkuun kestää 1 t 58 min ja on 172 km.

Muutto Vantaalta Ouluun kestää 7 t 2 min ja on 598 km.

Muutto Vantaalta Jyväskylään kestää 2 t 54 min ja on 259 km.

Muutto Vantaalta Kuopioon kestää 4 t 15 min ja on 380 km.

Muutto Vantaalta Joensuuhun kestää 4 t 58 min ja on 427 km.

Muutto Vantaalta Lahteen kestää 1 t 7 min ja on 93 km.

Muutto Vantaalta Vaasaan kestää 4 t 53 min ja on 418 km.

Muutto Vantaalta Espooseen kestää 28 minuuttia ja on 28 km.

Muutto Vantaalta Rovaniemelle kestää 9 t 32 min ja on 800 km.

Muutto Vantaalta Hämeenlinnaan kestää 1 t 1 min ja on 96 km.

Muutto Vantaalta Poriin kestää 3 t 4 min ja on 236 km.

Muutto Vantaalta Kouvolaan kestää 1 t 33 min ja on 129 km.

Muutto Vantaalta Lappeenrantaan kestää 2 t 29 min ja on 215 km.

Muutto Vantaalta Mikkeliin kestää 2 t 23 min ja on 220 km.

Muutto Vantaalta Kotkaan kestää 1 t 26 min ja on 124 km.

Muutto Vantaalta Seinäjoelle kestää 4 t 7 min ja on 355 km.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui erittäin hyvin. Muuttomiehet olivat ajallaan ja erittäin ystävällisiä. Suunniteltu muutto alittui puolella tunnilla.

Muutto Vantaa - Vantaa

Todella reipasta ja osaavaa toimintaa! Divaanisohvan kätisyyskin vaihdettiin ihan oma-aloitteisesti muuttomiesten toimesta. Hinta ja laatu todella kohdillaan! En enää ikinä kanna itse laatikon laatikkoa vaan annan ammattilaisten hoitaa 😊

Muutto Vantaa - Vantaa

Muuttomiehet olivat paikalla sovitussa aikataulussa, ja muutto sujui erittäin joutuisasti ja ammattitaidolla. Kaikki tavarat kulkivat ehjinä perille. Porukan hyvä fiilis ja korkea työmoraali näkyivät ja kuuluivat, ja toiminta oli luotettavaa ja ammattitaitoista. Kiitos tuhannesti superhyvin hoidetusta muutosta, erittäin lämmin suositus tälle firmalle!

Muutto Vantaa - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Vantaalla

  • Myyrmäki
  • Kivistö
  • Aviapolis
  • Tikkurila
  • Koivukylä
  • Korso
  • Hakunila

Koko maakunnassa Uusimaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Vihti - Vantaa, 250 m² omakotitalo
Muutetaan tavarat kahdesta omakotitalosta (sijaitsevat samalla tontilla vierekkäin) rivitaloon. Tarvitsemme muuttolaatikoita ja kantomiehiä. Muutossa ei isoja kodinkoneita. Muuttoauton saa oven eteen. Toinen omakotitalo 2 kerrosta, yläkerrasta kannettavat 1 parisänky ja 90cm sänky sekä pari lipastoa. Ei isoja sohvia (mahdollisesti kahden istuttava divaanisohva ja/tai kahden istuttava pieni sohva). Ei isoja irtokaappeja, ei keittiön pöytää, eli melko vähän isoja huonekaluja. 1 pihakeinu. Pari TV-tasoa ja sohvapöytää. Vihti Kirkonkylä, omakotitalo. Pähkinärinne, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Rautjärvi, 90 m² rivitalo
Muuttoon tarvitaan vain auto. Mahdollisesti xl-kokoinen paku riittää mutta mahdollisesti tarvitaan pieni kuorma-auto. Asunnon suurin irtaimisto ei ole tulossa mukaan (esim kaapit, sohva) Kantajat ja c-kortillinen ammattikuski on omasta takaa. Muutto perjantaina, lauantaina tai sunnuntain (riippuen muuttonopeudesta ja auton palautuksen mahdollisuudesta), yhdellä kuormalla välillä Vantaa-Rautjärvi-Vantaa. Nikinmäki, rivitalo. Rautjärvi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Nurmijärvi, 89 m² kerrostalo kolmio
Pakataan tavarat itse etukäteen muuttolaatikoihin, luultavasti 20-25kpl. Isoimmat huonekalut mm. kulmasohva kahdessa osassa, kaksi sänkyä (120cm ja 2x 80cm parisänky), muutama ikean lipasto, keittiössä neljän hengen pöytä ja tuolit, tv-taso. Siinä isoimmat. Muuttoauton saa Vantaalla rapun oven eteen ja Nurmijärvellä asunnon etuovelle. Viemme itse pakettiautolla polkupyörät, television taulut yms. helpommin hajoavat tavarat. Astiasto tulee muuttolaatikoihin. Muuttolaatikot voimme palauttaa itse. Kaivoksela, kerrostalo. Nurmijärvi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Myrskylä, 75 m² kerrostalo kolmio
Muutamme 1. päivä 3h+k asunnosta (75neliöö) kerrostalon toisesta kerroksesta ja hissi on käytettävissä, sänky on ainoo joka ei hissiin mahdu. 4h+k+sauna rivitalo on uusi asuntomme. Välimatkaa on 83km. Asuntomme lisäksi on kellari jossa on myös tavaraa. Vantaalla auton saa rapun eteen ja myrskylän suunnalla n. 10m ovesta. Ainakin kaksi kantajaa on omasta takaa, ja muuttolaatikoita emme tarvitse. Hakunila, kerrostalo. Myrskylä keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 39 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

AHJ Muutto- ja kuljetuspalvelu Oy

Teerikuja 2, 01450 Vantaa

Jo vuodesta 2001 muuttopalveluita ja kuljetuksia tarjoava muuttofirma sijaitsee Vantaalla. AHJ muutto- ja kuljetuspalvelu työllistää kuusi alan ammattilaista ja pyrkii ammattimaisilla palveluillaan suorittamaan muutot ja kuljetukset niin sujuvasti ja mukavasti kuin suinkin mahdollista.

Yrityksen muuttopalveluihin kuuluu muuttokuljetuksen lisäksi myös täyden palvelun muutot sekä jätteiden kuljetus asianmukaiseen kierrätykseen niin sovittaessa. Muuton yhteydessä heiltä voi vuokrata myös muuttolaatikot sekä pianon kuljetukset onnistuvat turvallisesti. Muuttokalustona heillä on käytössä MAN-kuorma-auto, jonka kontin tilavuus on jopa 28 kuutiota.

Aimo Lehtinen Oy

Adolf Lindforsin tie 9, 00400 Helsinki

Jo 1950-luvulla toimintansa aloittanut Aimo Lehtinen Oy on tarjonnut ystävällistä ja asiantuntevaa muuttopalvelua jo yli 60 vuotta. Heidän laajasta valikoimasta voit valita itsellesi sopivan valmiin muuttopaketin tai pyytää täysin tarpeisiisi mitoitetun muuttopalvelun.

Vaikka yritys on toiminut jo hyvin pitkään, on heillä käytössä tämän päivän mukainen ja moneen tilanteeseen soveltuva kuljetuskalusto. Näiden avulla heiltä onnistuu vaivatta niin suuret kuin pienetkin muutot ajallaan ja asiantuntevasti. Muuttolaatikot he toimittavat halutessasi etukäteen vanhalle asunnolle ja noutavat uudelta, kun olet valmis.

TL-Service

Riipiläntie 141, 01760 Vantaa

TL-Service on kuljetusliike, joka tarjoaa ammattitaitoisia kuljetuspalveluita pääkaupunkiseudulla. Kalustona muutoissa he käyttävät Mercedes-Benz kuorma-autoa jossa on tilaa 20 kuutiota. Halutessasi voit tilata tältä kokeneelta muuttofirmalta myös muuttosiivouksen tai pienet kodin remontit kuten esimerkiksi kalusteiden ja lamppujen asennukset.

JS-muutot Oy

Vantaan yksityistie 106, 01511 Vantaa

JS-Muutot on Vantaalla sijaitseva muuttopalveluita tarjoava yritys, joka keskittyy tekemään enimmäkseen toimistojen ja yritysten muuttoja pk-seudulla. Kattavan kumppaniverkostonsa avulla he tekevät muuttoja myös muuallakin Etelä-Suomen alueella.

Toiminnan perusajatuksena heillä on tarjota muuttoasiakkaille laadukas ja kustannustehokas palvelu. Heiltä saa tarvittaessa kaikki muuttoon ja tavaroiden kuljettamiseen vaadittavat välineet ja tarvikkeet kuten laatikot, nokkakärryt, suojamuovit ja muut pakkaamiseen tarvittavat materiaalit.

Muuttotalo Tmi

Raikukuja 1 C 29, 01620 Vantaa

Muuttotalo Tmi tarjoaa muuttopalveluitaan niin kotitalouksille kuin yrityksillekin. Heiltä saat kaiken mitä tarvitset muutossasi: muuttoauton, kantomiehet ja laatikot. Enimmäkseen he toimivat pk-seudulla mutta tarjoavat muuttokuljetuksia myös muualle koko Suomen alueella.

Kalustona tällä joustavalla ja ammattimaisella muuttoyrityksellä on 36 – 44 kuutioiset muuttoautot ja lisäksi pienempiä kuljetuksia varten 9 kuution pakettiauto. Heiltä voit tarvittaessa tilata myös muuttosiivouksen.

Muuttoliike Jy-Pi Oy

PL 84, 01601 Vantaa

Vantaalainen Jy-Pi Oy suorittaa muuttosi vuosikymmenien kokemuksella juuri siten kuin sinä haluat – urakkahinnalla tai tuntilaskutuksena. Muuttokuljetuksen lisäksi heiltä voit tilata myös halutessasi täyden palvelun muuton jolloin he huolehtivat myös tavaroiden pakkaamiseen.

Heidän kauttaan voi tilata myös muuttosiivouksen ja varaston väliaikaista tavaroiden säilyttämistä varten. Myös muuttolaatikot löytyvät tarvittaessa.

Pegasus Moving Oy

Sinikellonpolku 3, 01300 Vantaa

Vuosikymmenien kokemuksella Pegasus Moving Oy tekee kotimaassa ja ulkomaille muuttoja luotettavasti ja laadukkaasti. Muutot heidän ammattimainen henkilökunta suorittaa aina asiakkaalle parhaiten sopivalla tavalla. Tässä auttaa huolellinen muuton suunnittelu ja muuton toteutus asiakkaan erityistarpeet ja vaatimukset huomioiden.

Muuttokuljetuksen lisäksi Pegasus Moving Oy:ltä voit tilata kantoapua ja muuttolaatikot vuokralle. Myös tavaroiden väliaikainen varastointi, muuttosiivous ja pienet kodinkoneiden asennukset onnistuu heiltä pyydettäessä.

Tavarataksit / A.S.A.P-Yhtiöt Oy

Ohtolankatu 1, 01510 Vantaa

Vantaalainen Tavarataksit tarjoaa yksityisille kuluttajille muutot ja varastointipalvelut. Kodin tai loma-asunnon muuton Tavarataksit hoitavat asiantuntevasti ja aikataulussa, jopa avaimet käteen -palveluna. Jos haluat itse huolehtia tavaroidesi pakkaamisesta voit tilata heiltä tarvitsemasi tarvikkeet muuttolaatikoista suojamateriaaleihin.

Muuttokuljetuksiin tällä muuttofirmalla on käytettävissä pakettiautoja ja kuorma-autoja riippuen tavaran määrästä ja muuttajan tarpeista. Vankalla ammattitaidolla tavarat kulkeutuvat ehjänä ja turvallisesti perille ajallaan. Myös väliaikainen varastointi onnistuu tarvittaessa ja kierrätykseen joutavat tavarat kulkeutuvat heidän mukanaan pyynnöstä.

Niemi Palvelut Oy

Hankasuontie 11 B, 00390 Helsinki

Niemi toteuttaa koti-, yritys- ja ulkomaanmuutot sekä logistiikka- ja tapahtumapalvelut luotettavasti ja ammattitaidolla. Irtaimiston pakkaukseen ja suojaukseen löydät meiltä muuttolaatikot ja erilaiset pakkaustarvikkeet. Hoidamme niin sovittaessa myös kodin ja irtaimiston suojaamisen. Tarjoamme tilat kodin irtaimiston varastointia varten sekä ympäristöystävällisen kierrätyksen. Niemelle on myönnetty oikeus käyttää Avainlipputunnusta ja olemme jäseniä alan kansainvälisissä järjestöissä (FIDI, IAM, Fedemac, OMA).

Palvelemme sinua Helsingin Konalassa sijaitsevassa toimipisteessämme arkisin kello 8-18. Muutot sekä logistiikka- ja tapahtumapalvelut hoidamme silloin kun sinulle parhaiten sopii – myös iltaisin ja viikonloppuisin, kaikkialla Suomessa.

Muita suosittuja paikkakuntia: Kerava, Tuusula, Järvenpää, Sipoo ja Kauniainen

Muuttoauto Vantaa

Vantaalla ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Vantaa »