Muuttopalvelu Turku


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Turkuun tai Turusta? Hanki muuttopalvelu auttamaan muutossa. Muuttomaailmasta löydät sopivan muuttofirman lisäksi myös parhaimmat vinkit muuton aikatauluttamiseen ja tavaroiden pakkaamiseen. Palvelusta löydät yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen. Koko muutto yhden katon alta. Tarjouspyynnön jättäminen onnistuu vaivatta helppokäyttöisellä lomakkeella ja välitämme sen ilmaiseksi muuttofirmoille, jolloin kiinnostuneet ovat sinuun suoraan yhteydessä tarjousten kera.

Kilpailuta muuttopalvelu Turku »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Turussa

Muutto tai kuljetus hakusessa Turussa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Turku muuttoja ja kokemuksia

Muutto Turussa

Syys-lokakuun vaihteessa pitäisi muuttaa opiskelijan tavarat Turussa. Kotimuutto, ei kantajia omasta takaa. Kyseessä kaksion muutto, mutta nyt ei viedä sänkyä, sohvaa eikä pöytää. Hankalin kuljetettava on alhaalta kellarista kapeahkoja portaita pesukone. Muita tavaroita: osiin purettu kirjahylly, työpöytä, Tv ja taso, työtuoli ja lepotuoli. 2 plyyshimattoa. Muuttolaatikoita noin 10-15.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma löytyi 4 päivän pohdinnan jälkeen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Turusta tekemään omaa muuttoa. Muuttofirma teki tarjouksen muuttoon tuntihinnoitellusti kahdella muuttomiehellä. Muuttomatka kohteiden välillä oli noin 2 kilometriä ja muutto tehtiin 13 kuution pakettiautolla. Muuton hintaan sisältyi myös nokkakärryt, kantoliinat, suojahuovat, laatikkovaunut, polttoaineet ja vakuutukset. Muuttofirma tarjosi muuttoon myös muuttolaatikoita.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Hyvin ja ammattitaidolla hoidettu muutto, suosittelen."

Muutto Turusta Iihin

Turussa ei ole kantajia, Iihin saan kantajan. Turussa on kadun puolella n. 3 m leveä kevyen liikenteen tie ja pihan puolella parkkialue. Iissä on oma omakotitalon piha. Mukaan tulevaa: Pyykinpesukone, puusänky 130 cm ja 2 paksua patjaa, astiakaappi (Saa 2 osaan), vaatekaappi, puulaveri, puusohva 160 cm, 3 kirjahyllyä, 2 nojatuolia, puupöytä 110 cm, kirjoituspöytä (Saa 3 osaan), puinen pienehkö keinutuoli, pieni tupakkapöytä, 12 tuolia, 2 puulaatikkoa, puuarkut 2 kpl, taulu-tv ja tv-pöytä, kukkapöytä, cd-teline, 4 polkupyörää, 15 matto/ryijykääröä, suksipussi, 8 matkalaukkua, 5 reppua, 3 isoa taulua, 24 pahvilaatikkoa 58x33x42.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Torniosta lähti tekemään muuton Turusta Iihin. Muuttofirman toimesta tuli ainoastaan kuljettaja, joka osallistui myös muuttotavaroiden kantamiseen. Muuttotehtiin urakkahinnoittelulla, mikä tekee pitkän matkan muutosta asiakkaalle paremman ratkaisun. Muuttoautona oli iso kuorma-auto. Muuttoauton mukana tuli mm. pehmusteet, nokkakärryt, piano- valjaat ja sidontavälineet. Työ oli vakuutettua, ammattitaitoista ja luotettavaa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Omistaja - kuljettaja oli joustava ja reipasotteinen. Kaikki toiminta oli ystävällistä ja ammattimaista."

Turun sisäinen muutto

Äiti muuttaa Turun keskusta (78m2) pienempään asuntoon(43m2). Hän pakkaa itse, muuttolaatikoita ja pakkaustarvikkeita tarvitaan. Muutetaan vain ne tavarat, jotka äiti ottaa mukaan 43m2 asuntoon, muiden tavaroiden raivaus tapahtuu myöhemmin. Saisinko tarjouksen: auto + 1 muuttomies ja auto + 2 muuttomiestä. Näillä näkymin 1 oma kantaja + 2hlö apuna, jotka eivät voi kantaa kovin painavaa tavaraa. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Pieni pyykkikone on, ei muita erityisen isoja tai painavia muutettavia huonekaluja.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 3 varteenotettavaa muuttotarjousta tarjouspyynnön jättämisen jälkeen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirmaksi valikoitui lyhyen vertailun jälkeen pieni paikallinen muuttoyritys, joka oli räätälöinyt muuton tarjouksen tarkasti muuttajan tarpeita ajatellen. Muuttofirma on saanut Muuttomaailman kautta useampia hyviä arvosteluita ja se oli vaikuttanut valintaan positiivisesti. Onkin tärkeää muistaa, että positiiviset muuttoarvostelut kertovat myös muuton luotettavuudesta, vaikka muuton hinta saattaisi olla korkeampi kuin kavereiden kanssa tehty muutto.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Loistava muuttofirma, suosittelen lämpimästi. Homma hoitui ammattitaitoisesti, ripeästi ja ystävällisesti. Myös peilit, taulut ja lasiovet tulivat ehjänä ja varovasti kuljetettuina perille:)"

Turun muuton ajoaika ja välimatka

Muutto Turusta Tampereelle kestää 2 t 3 min ja on 162 km.

Muutto Turusta Helsinkiin kestää 1 t 58 min ja on 168 km.

Muutto Turusta Ouluun kestää 7 t 50 min ja on 649 km.

Muutto Turusta Jyväskylään kestää 3 t 43 min ja on 307 km.

Muutto Turusta Kuopioon kestää 5 t 30 min ja on 453 km.

Muutto Turusta Joensuuhun kestää 6 t 47 min ja on 574 km.

Muutto Turusta Lahteen kestää 2 t 55 min ja on 241 km.

Muutto Turusta Vaasaan kestää 4 t 9 min ja on 331 km.

Muutto Turusta Espooseen kestää 1 t 42 min ja on 150 km.

Muutto Turusta Rovaniemelle kestää 10 t 20 min ja on 851 km.

Muutto Turusta Hämeenlinnaan kestää 1 t 55 min ja on 142 km.

Muutto Turusta Poriin kestää 1 t 51 min ja on 140 km.

Muutto Turusta Kouvolaan kestää 3 t 22 min ja on 299 km.

Muutto Turusta Lappeenrantaan kestää 4 t 20 min ja on 384 km.

Muutto Turusta Vantaalle kestää 1 t 58 min ja on 173 km.

Muutto Turusta Mikkeliin kestää 4 t 13 min ja on 366 km.

Muutto Turusta Kotkaan kestää 3 t 15 min ja on 293 km.

Muutto Turusta Seinäjoelle kestää 3 t 48 min ja on 294 km.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Aikataulut pitivät. Tehokas ja ammattimainen toiminta. Erinomainen yhteistyö ja palvelu. Asiallinen ja hyväntuulinen toiminta rauhoitti muuttostressiä.

Muutto Turku - Vantaa

Todella iso apu muutossa ja huikean tehokas porukka! Eipä jatkossa enää kannata muuttoja ilman heitä tehdäkään. Suosittelen!

Muutto Turku - Raisio

Sujuva, nopea ja ystävällinen palvelu.

Muutto Turku - Turku

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Turussa

 • Martti
 • Luolavuori
 • Mälikkälä
 • Runosmäki
 • Hirvensalo
 • Varissuo
 • Ruissalo
 • Lauste
 • Halinen
 • Itäharju
 • Kaerla
 • Pahaniemi

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Turku - Taivassalo, 79 m² rivitalo kolmio
2 kpl isohkoa lipastoa kahden kannettavissa, pesutorni, sohva, parisängyt. Irralliset muuttotavarat pakattuina. Varastossa tavaraa. Kantomies tarvitaan kuljettajan lisäksi, omasta takaa yksi kantaja kevyemmille tavaroille. Muuttoautolla pääsee oven eteen molemmissa asunnoissa, yksikerroksiset asunnot. Nummi-Ylioppilaskylä, rivitalo. Taivassalo, rivitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Somero - Turku, 50 m² kerrostalo kaksio
Tarvitsen ainakin kaksi kantajaa. Olisi kiva saada muuttama muuttolaayikoota. Minulla on yksi sänky, pari sohvaa, lipasto, tv taso, pesukone, kenkäkaappi, pari mattoa ja pari peiliä. Myös muutama laatikkoa pientavaaraa. Auto saa ajaa aika lähellä oven eteen. On asunnossa varastotilaa, mutta en käytää sitä täällä hetkellä. Somero keskusta, kerrostalo. Turku keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Turku - Siikajoki, 57 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa voi löytyä 1 kantaja. Kuljettajan lisäksi 1 kantomies. Ei tarvita muuttolaatikoita eikä pakkaamisapua. Painavimpia ovat pyykinpesukone ja kirjelaatikot. Suurimpia ovat parisängyn runkoelementit ja vuodesohva. Löytyy myös astianpesukone. Loput huonekalut puran osiin. Lisäksi löytyy 4kpl kirjahyllyn lasiovia ja 2kpl 1m x 1m -kokoisia seinäpeilejä. Muuttoauton saa ajettua alaoven eteen. Lisäksi kellarikerroksessa on häkkivarasto jossa on tavaraa. Turku keskusta, kerrostalo. Siikajoki keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 38 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rusko - Turku, 55 m² rivitalo kaksio
Kantajia on 2 kevyemmille tavaroille. Yksi parisänky, 2 pienempää, muutama tv, iso lipasto, pyykkikone, sohva, 4 paikkainen keittiöpöytä + tuolit, sohvapöytä, 2-ovinen vaatekaappi (pienehkö) + laatikoita, missä pienempää tavaraa, astioita ym. Asunto on aika pieni 55 neliötä, niin tavaraa on sen mukaisesti, ei kovin paljon. Rusko, rivitalo. Kupittaa, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 22 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Hemmon Kuljetus

Postikatu 3, 20250 Turku

Hemmon Kuljetus on perinteikäs turkulainen perheyritys, jolla on jo pian 40 vuoden kokemus. Yritys tarjoaa ammattitaitoista ja joustavaa palvelua Turun seudulla: Muuttokuljetukset, avaimet käteen -muutot, yritysmuutot, kodin isot ja pienet muutot. Olipa muuttotarpeesi minkälainen tahansa, niin Hemmon kanssa suunnittelemalla muuttostressi hälvenee. Muuttoja tehdään myös lauantaisin tarpeesi mukaan.

Kuljetus A Soininen Oy

Toijaisten kylätie 51, 20900 Turku

Kuljetusliike A. Soininen toimii Turun seudulla ja ympäröivissä kunnissa tarjoten ammattitaitoista muuttopalvelua sinun tarpeisiisi. Olipa kyseessä minkälainen muutto tahansa, niin se hoituu turvallisesti osaavissa käsissä ja luotettavalla kuljetuskalustolla. Yritys on erikoistunut nimenomaan muuttopalveluihin, joten saat kaiken muuttoon liittyvän yhden katon alta. Muuttolaatikot, pianon kuljetus, hommaan kuin hommaan sopivat muuttoautot ja paljon muuta.

Kuljetusliike Kalle Tamminen Oy

Härjänruopantie 6, 21290 Rusko

Kuljetusliike Kalle Tammisen muuttopalvelut saat käyttöösi kaikkialla Turun seudulla. Yritys tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua kaikkeen muuttoon liittyvässä, aina kuljetuksesta ja muuttolaatikoista kodinkoneiden irroitukseen. Voit valita sinulle sopivimman palvelulaajuuden, eli jos haluat jättää myös pakkaamisen muuttofirman hoidettavaksi, niin se onnistuu ilman muuta. Kokonaisvaltainen muuttopalvelu helpottaa sinun muuttoasi.

TKA Kuljetus Oy

Rieskalähteentie 85, 20300 Turku

Hoidamme kaikki koti- ja yritysmuutot vuosien kokemuksella. Teemme arvion juuri teidän muuttotarpeestanne tutustumalla muuttokohteeseen etukäteen. Teemme pyydettäessä asiakkaallemme tarjouksen muutosta ja laadimme muuttosuunnitelman. Muutamme kodit, toimistot ja vapaa-ajan asunnot. Palvelemme luotettavasti sekä yritys- että yksityisasiakkaita.

Ykkös-muutot

Iso-Heikkiläntie 8, 20200 Turku

Ykkös-muutot auttaa muutossasi monipuolisesti yli 25 vuoden kokemuksella. Kodin muutto, yritysmuutto, kaikenlaiset muutot Turun seudulla edullisesti ja nopeasti. Lupauksemme on hoitaa muuttosi tehokkaasti, viivyttelemättä ja luotettavasti aikataulussa, etkä maksa turhasta. Hoidamme myös kuljetukset kaatopaikalle ja kierrätykseen, ja teemme kaikkemme, jotta muuttosi on sinulle mahdollisimman vaivaton.

Muita suosittuja paikkakuntia: Uusikaupunki, Raisio, Salo, Kaarina, Lieto, Naantali, Forssa, Maarianhamina, Loimaa, Parainen ja Masku

Muuttoauto Turku

Turussa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Turku »