Muuttopalvelu Turku


Yli 14 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Edessä muutto Turkuun tai Turusta? Tai askarruttaako muuton hinta? Löydä helposti muuttofirma, jolla on tarjota sinulle sopivin muuttopalvelu ja muuttoapu alueella Turku. Tarjouspyyntö tavoittaa ilmaiseksi Turun muuttofirmat ja jokainen kiinnostunut muuttofirma on sinuun yhteydessä tarjouksen kera, jotta sinun on helppo verrata muuttopalveluiden sisältö sekä hinnat.

Tarjouspyyntö tavoittaa myös muut muuttopalvelua tarjoavat muuttofirmat, jotka suorittavat muutot Turusta ja Turkuun.


Hemmon Kuljetus

Hemmon Kuljetus on Hemmo Laaksosen vuonna 1981 perustama turkulainen perheyritys. Kuljetusliikkeemme hoitaa ajot yli 30 vuoden kokemuksella. Palvelemme Turun seudulla kaikkia kohderyhmiä, niin yksityisiä, yrityksiä kuin julkista sektoriakin.

Tarjoamme sekä kertaluontoisia kuljetuspalveluita, että sopimuskuljetuksia – juuri tarpeidesi mukaisesti! Olet sitten muuttamassa, tarvitset kiireellistä lähettipalvelua tai haluat luotettavan tekijän ottamaan vastuun yrityksesi säännöllisistä kuljetuksista, niin olemme käytettävissäsi.

Kuljetus A Soininen Oy

Kuljetusliike A. Soininen on muuttopalveluihin erikoistunut yritys. Hoidamme muutot sekä pianon kuljetukset Turusta sekä ympäristökunnista uusiin osoitteisiin. Käytössämme on vino pino muuttolaatikoita, kuusi muuttoautoa sekä muuttopalvelu, joka tekee raskaimman työn turvallisesti ja ammattitaidolla.

Toimialueenamme on Turku ja ympäristökunnat. Sopimuksen mukaan teemme muuttokuljetuksia myös muualle Suomeen. Tutustu tarkemmin palveluihin ja jätä tarjous tai ota meihin yhteys puhelimitse tai sähköpostilla!

Kuljetusliike Kalle Tamminen Oy

Kuljetusliike Kalle Tamminen jatkaa Kuljetusliike Tarja Outisen liiketoimintaa kuljetusalalla. Kalustoa on uusittu ja toimintamme jatkuu ennallaan. Kuljetusliikkeemme pääasiallinen toiminta-alue on Turun talousalue. Hoidamme ammattitaitoisesti erilaiset kappaletavarakuljetukset, sopimuskuljetukset, ateriakuljetukset sekä muutot Turun seudulla.

Kun tarvitset luotettavaa yhteistyökumppania hoitamaan kuljetuksesi, niin ota yhteyttä!

Turun Muuttohaukat

Turun Muuttohaukat on koti- ja yritysmuuttoihin sekä pianon siirtoihin erikoistunut muuttopalvelu. Saat Turun Muuttohaukoilta kaiken mitä muutossa tarvitset, palvelulla painotettuna.

Kuljetusliike AN Länsi Oy

AN Länsi Oy aloittii toimintansa vuonna 2009. Hoidamme luotettavasti muutto- ja tavarankuljetukset yrityksille ja yksityisille henkilöille. Toimialue on koko Etelä-Suomi. Yrityksemme on luokiteltu vuonna 2014 AA-luottoluokitukseen. Meillä on kustannustehokas ja kannattava toiminta, näin pystymme tarjoamaan kuljetusratkaisut asiakkaiden toiveiden mukaan.

TKA Kuljetus Oy

Hoidamme kaikki koti- ja yritysmuutot vuosien kokemuksella. Teemme arvion juuri teidän muuttotarpeestanne tutustumalla muuttokohteeseen etukäteen. Teemme pyydettäessä asiakkaallemme tarjouksen muutosta ja laadimme muuttosuunnitelman. Muutamme kodit, toimistot ja vapaa-ajan asunnot. Palvelemme luotettavasti sekä yritys- että yksityisasiakkaita.

Ykkös-muutot

Oletko vaihtamassa kotia, muuttamassa yritystä tai siirtymässä toiselle paikkakunnalle asumaan? Ykkös-muutot muuttaa elämäsi 25 vuoden ammattitaidolla. Meiltä saat muuttopalvelut edullisesti, nopeasti ja vaivattomasti, vain yhdellä puhelinsoitolla! Ykkös-Muuttoa ei turhaan ole kehuttu Turun ripeimmäksi muuttoalan yritykseksi – me pidämme huolen siitä, että muuttosi hoituu ripeästi ja turvallisesti sovitussa aikataulussa!

Niemi Palvelut Oy

Muutot luotettavasti ja ammattitaidolla! Niemeltä saat kaikki muuttoon liittyvät palvelut helposti ja vaivattomasti. Voit valita sinulle sopivan kokonaisuuden tarpeittesi mukaan laajasta palveluvalikoimastamme. Teemme muuttoja kaikkialla Suomessa sekä ulkomailla.

Niemi Palvelut on SMPY:n (Suomen Muuttopalveluyritykset ry) jäsenyritys. Niemi Palveluilla on myös Avainlippu-tunnus.

Muita suosittuja paikkakuntia: Raisio, Salo ja Kaarina

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!