Muuttopalvelu Turku


Yli 15 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Turku

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Turkuun tai Turusta? Hanki muuttopalvelu auttamaan muutossa. Muuttomaailmasta löydät sopivan muuttofirman lisäksi myös parhaimmat vinkit muuton aikatauluttamiseen ja tavaroiden pakkaamiseen. Palvelusta löydät yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen. Koko muutto yhden katon alta. Tarjouspyynnön jättäminen onnistuu vaivatta helppokäyttöisellä lomakkeella ja välitämme sen ilmaiseksi muuttofirmoille, jolloin kiinnostuneet ovat sinuun suoraan yhteydessä tarjousten kera.

Kilpailuta muuttopalvelu Turku

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Turun muuttoja ja kokemuksia

Muutto Kaarinasta Turkuun

tarvitaan kantomiehiä koska olemme itse töissä. 4* sänky 3* taulu tv 2*lipasto k.80 s.40 l.130 lasivitriini k.180 s.40 l. 80 saa kahteen osaan hyllykkö k.160 s.40 l. 80 kaapisto k.110 k.80 s.40 saa kahteen osaan sohva + pöytä tietokone pöytä k.83 l.80 s.52 2*pirttipöytä + penkit koulupöytä 2*työtuoli pesukone n.20 kpl jätesäkkejä jossa on vaatteita n.50kpl muuttolaatikoita muutama taulu nojatuoli

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta vertailtavaksi, joista yksi oli ylitse muiden. Muuttofirmoista kaikki ovat saaneet positiivista palautetta, mutta piti vain katsoa, että mikä itselleen sopii parhaiten.

Muuttofirman valinta
Muuttoon valikoitui jo monta vuotta alalla toiminut Turkulainen muuttofirma. Muutto tehtiin urakkahinnalla ja hintaan sisältyi muuttoauto (36m3), kaksi muuttomiestä, polttoaineet, vakuutukset, nokkakärryt, suojat, polttoaineet ja alv.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Aivan loistava ja nopea muuttopalvelu"

Muutto Turusta Saloon

Muuttokuormaan tulee asunnon lisäksi yksi kerrostalon häkkivarastollinen varastotavaraa sekä polkupyörä. Kantajia omasta takaa kaksi, eli kuljettajan lisäksi tarvittaneen toinen kantomies firman puolesta. Tavarat on pakattu valmiiksi, eli en tarvitse muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeita tai pakkauspalvelua. Tavarat kannetaan vain entisestä asunnosta autoon ja uudessa asunnossa autosta sisälle. Isoimpia huonekaluja ovat sänky (purettuna osissa) ja 2-hengen sohva, työpöytä, tv-taso, kapea kirjahylly ja 3 lipastoa, mutta esim. pesukonetta ei ole ollenkaan. Muuta tavaraa eli muuttolaatikoita on kuitenkin paljon, eli mikään ihan pieni auto ei riitä. Muuttoauton saa ajettua oven eteen molemmissa päissä.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Tarjousten ja muuttofirmojen arvosteluiden vertailu oli kätevää Muuttomaailman työkaluilla.

Muuttofirman valinta
Asiakas löysi sopivan ja luotettavan muuttofirman hyvin pian. Hän valitsi palveluhenkisen Turkulaisen firman muutaman päivän kuluttua tarjouspyynnön jättämisestä. Kodin irtaimisto on mukava luovuttaa kuljetettavaksi, kun muuttofirma on luotettava ja saanut erinomaiset puolueettomat arvostelut.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki sujui juuri niin kuin pitikin, ja hinta oli edullinen muihin muuttofirmoihin verrattuna. Reippaat, mukavat ja ripeät muuttomiehet. Suosittelen lämpimästi!"

Turun sisäinen muutto

Äiti muuttaa Turun keskusta (78m2) pienempään asuntoon(43m2). Hän pakkaa itse, muuttolaatikoita ja pakkaustarvikkeita tarvitaan. Muutetaan vain ne tavarat, jotka äiti ottaa mukaan 43m2 asuntoon, muiden tavaroiden raivaus tapahtuu myöhemmin. Saisinko tarjouksen: auto + 1 muuttomies ja auto + 2 muuttomiestä. Näillä näkymin 1 oma kantaja + 2hlö apuna, jotka eivät voi kantaa kovin painavaa tavaraa. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Pieni pyykkikone on, ei muita erityisen isoja tai painavia muutettavia huonekaluja.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 3 varteenotettavaa muuttotarjousta tarjouspyynnön jättämisen jälkeen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirmaksi valikoitui lyhyen vertailun jälkeen pieni paikallinen muuttoyritys, joka oli räätälöinyt muuton tarjouksen tarkasti muuttajan tarpeita ajatellen. Muuttofirma on saanut Muuttomaailman kautta useampia hyviä arvosteluita ja se oli vaikuttanut valintaan positiivisesti. Onkin tärkeää muistaa, että positiiviset muuttoarvostelut kertovat myös muuton luotettavuudesta, vaikka muuton hinta saattaisi olla korkeampi kuin kavereiden kanssa tehty muutto.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Loistava muuttofirma, suosittelen lämpimästi. Homma hoitui ammattitaitoisesti, ripeästi ja ystävällisesti. Myös peilit, taulut ja lasiovet tulivat ehjänä ja varovasti kuljetettuina perille:)"

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Hemmon Kuljetus

Postikatu 3, 20250 Turku

Hemmon Kuljetus on perinteikäs turkulainen perheyritys, jolla on jo pian 40 vuoden kokemus. Yritys tarjoaa ammattitaitoista ja joustavaa palvelua Turun seudulla: Muuttokuljetukset, avaimet käteen -muutot, yritysmuutot, kodin isot ja pienet muutot. Olipa muuttotarpeesi minkälainen tahansa, niin Hemmon kanssa suunnittelemalla muuttostressi hälvenee. Muuttoja tehdään myös lauantaisin tarpeesi mukaan.

Kuljetus A Soininen Oy

Toijaisten kylätie 51, 20900 Turku

Kuljetusliike A. Soininen toimii Turun seudulla ja ympäröivissä kunnissa tarjoten ammattitaitoista muuttopalvelua sinun tarpeisiisi. Olipa kyseessä minkälainen muutto tahansa, niin se hoituu turvallisesti osaavissa käsissä ja luotettavalla kuljetuskalustolla. Yritys on erikoistunut nimenomaan muuttopalveluihin, joten saat kaiken muuttoon liittyvän yhden katon alta. Muuttolaatikot, pianon kuljetus, hommaan kuin hommaan sopivat muuttoautot ja paljon muuta.

Kuljetusliike Kalle Tamminen Oy

Härjänruopantie 6, 21290 Rusko

Kuljetusliike Kalle Tammisen muuttopalvelut saat käyttöösi kaikkialla Turun seudulla. Yritys tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua kaikkeen muuttoon liittyvässä, aina kuljetuksesta ja muuttolaatikoista kodinkoneiden irroitukseen. Voit valita sinulle sopivimman palvelulaajuuden, eli jos haluat jättää myös pakkaamisen muuttofirman hoidettavaksi, niin se onnistuu ilman muuta. Kokonaisvaltainen muuttopalvelu helpottaa sinun muuttoasi.

Turun Muuttohaukat

Lemminkäisenkatu 36, 20520 Turku

Turun Muuttohaukat on ensisijaisesti asiakastyytyväisyyteen ja laadukkaaseen palveluun panostava kuljetusyritys. Muuttohaukoilta saat kaiken tarvittavan muuttoosi, olipa kyse koti- tai yritysmuutosta. Muuttopalvelu ja kuljetus on aina sinun tarpeisiisi yksilöity ja tarvekartoitettu, joten et maksa turhasta. Saat ammattitaitoiselta henkilökunnalta myös apua pakkaamiseen ja kalusteiden asennukseen, ja kaikki reippaalla palveluhenkisellä asenteella.

TKA Kuljetus Oy

Rieskalähteentie 85, 20300 Turku

Hoidamme kaikki koti- ja yritysmuutot vuosien kokemuksella. Teemme arvion juuri teidän muuttotarpeestanne tutustumalla muuttokohteeseen etukäteen. Teemme pyydettäessä asiakkaallemme tarjouksen muutosta ja laadimme muuttosuunnitelman. Muutamme kodit, toimistot ja vapaa-ajan asunnot. Palvelemme luotettavasti sekä yritys- että yksityisasiakkaita.

Ykkös-muutot

Iso-Heikkiläntie 8, 20200 Turku

Ykkös-muutot auttaa muutossasi monipuolisesti yli 25 vuoden kokemuksella. Kodin muutto, yritysmuutto, kaikenlaiset muutot Turun seudulla edullisesti ja nopeasti. Lupauksemme on hoitaa muuttosi tehokkaasti, viivyttelemättä ja luotettavasti aikataulussa, etkä maksa turhasta. Hoidamme myös kuljetukset kaatopaikalle ja kierrätykseen, ja teemme kaikkemme, jotta muuttosi on sinulle mahdollisimman vaivaton.

Niemi Palvelut Oy

Satakunnantie 162, 20320 Turku

Niemi Palvelut tarjoaa muutot Turun seudulla, ja valtakunnallisesti, luotettavasti ja ammattitaidolla. Kaikki palvelut ja koulutettu henkilökunta ovat käytettävissäsi kun on muuton aika. Valitse sinulle sopivin palvelukokonaisuus, ja voit nauttia muutostasi osaavissa käsissä.

Muita suosittuja paikkakuntia: Raisio, Salo ja Kaarina

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!