Muuttoauton vuokraus

Muuttoauton vuokraus ja hinta
Paljonko kuljettaja maksaa?
Minkä kokoinen muuttoauto?
Muuttoautojen kilpailutus

Onko muuttoauton vuokraus ja muutto ajankohtainen? Tästä oppaasta saat rahanarvoiset neuvot ja vinkit siihen miten muuttoauton vuokraus tehdään onnistuneesti. Tutustu myös miten muuttopalvelu voi helpottaa muutossasi.

Muuttoauton vuokraus muuttoon

Yleisin muuttoauto on pakettiauto, koska sillä on helppo kuljettaa kodin tavaroita, ja pakettiautojen vuokraus on yleistä. Vuokrapaku ja reippaat muuttoapulaiset on parhaimmillaan hyvin edullinen tapa hoitaa pieni muutto. Pakettiautoja on monen kokoisia ja hintaisia, sekä vuokraavia liikkeitä on pilvin pimein, joten vaihtoehtoja riittää vaativallekin muuttajalle.

Muuttoauton vuokraus hinta

Mitä muuttoauton (pakettiauton) vuokraus maksaa ja mitä kustannuksia minulle tulee? Mistä hinta lopulta muodostuu?

Liikkuminen Järjestä nouto ja palautus
Tuntiveloitus Huomioi minimi vuokra-aika
Polttoaine Tankkaa paku ennen palautusta
Kilometrit Lisäkilometrit tarvittaessa
Ruuhka-ajat Viikonloppuisin hinta voi olla korkeampi
Vahingonkorvaukset Omavastuu jopa 1000 euroa

Hyvin suunniteltu muutto ja luotettavat muuttoapulaiset ovat avain edulliseen muuttoon, koska aika on rahaa tässäkin tapauksessa. Miten muuton saisi sujumaan nopeammin ja tehokkaammin? Yhä suositumpi keino on käyttää ammattilaisten asiantuntemusta – joko apuna suunnittelussa tai kokonaisvaltaisempaa muuttopalvelua.

Suosittelemme: Muuttoauto kuljettajalla

Muuttoauton vuokraus on huomattavan paljon stressittömämpää kun ammattilainen on kaverina. Kuljettaja vastaa muuttoautosta, polttoaineista ja kulkuneuvon vakuutuksista. Kuski auttaa myös tavaroiden kantamisessa ja varmistaa, että muuttoauto lastataan turvallisesti sekä tehokkaasti. Tällainen kevyt muuttopalvelu takaa sen, että sinä voit keskittyä mukavampaan muuttamiseen.

Sinulla jää aikaa hoitaa tavaroiden sijoittamista oikeille paikoille, tehdä muuttosiivousta ja muuton koordinointia. Sinulla itsellä on paras käsitys siitä, mihin tavarat sijoitetaan uudessa kodissa, joten vapauta itsesi kantamisesta ja ohjeillasi muutto sujuu kerrasta oikein.

Kilpailuta muuttoauto ja kuljettaja »

Mitä muuttoauto ja kuljettaja maksaa?

Kevyt muuttopalvelu, eli muuttoauto ja kuljettaja/muuttomies, auttaa muuttourakkaa huomattavasti. Kustannukset ovat varsin kohtuulliset suhteessa saamaasi hyötyyn ja ajan säästöön.

Muuttopalvelun kilpailutus on ilmaista ja näppärää. Täytä helppo tarjouspyyntö, ja saat kättä pitempää muuttoosi sekä päätöksenteon tueksi. Ostopakkoa ei tietenkään ole.

Kilpailuta muuttoauto ja kuljettaja, joka auttaa kantamisessa

Miten löytää sopivin muuttoauto?

Olennaisin asia on muuttoauton koko, kun suunnitelmissa on muuttoauton vuokraus. Pakettiauton tai kuorma-auton täytyy olla sopivan kokoinen suhteessa muutettavaan kuormaan. Liian iso ei ole kustannustehokas, ja on tarpeettoman hankala käsitellä piha-alueilla ja liikenteessä. Pienen muuttoauton tuntihinta on edullisempi, mutta tarvitset sitä pidemmäksi aikaa. Kuorman ajoja voi tulla useampi, kun tavaratilaan mahtuu vähemmän, ja auton huolelliseen pakkaamiseen menee enemmän aikaa, koska hukkatilaa ei ole varaa jättää.

Mikä on sopivan kokoinen muuttoauto yksiön, kaksion tai kolmion muuttoon? Kuinka isoa muuttoautoa saa ajaa tavallisella B-ajokortilla?

Helppo muuttoauton koko-opas (muuttoautot 8 kuutiosta aina 50 kuutioon [m³] asti)

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!