Hinnasto muuttofirmoille

Hanki vaivattomasti uusia asiakkaita. Lähetämme joka aamu yrityksellenne räätälöidyn sähköpostikoosteen, jossa on uusimmat muutot järjestetty etäisyyden mukaan toimipaikastanne. Koosteesta näet muuttojen perustiedot ja voit valita vapaasti tarjouspyynnöt, joihin haluat osallistua. Tarjouspyyntöön voi osallistua joko hyödyntämällä tarjouspyyntöpakettia tai komissiomallia. Valinta tapahtuu tarjouspyyntökohtaisesti.

Jäikö kysyttävää?

Soita 050 329 6535
Myyntipalvelumme on auki arkisin 8 – 16

Komissiomalli

Komissiomallissa tarjouspyyntöön osallistuminen on veloituksetonta, mutta toteutuneista muutoista veloitamme 20 euroa (+ ALV 24 %). Tarjouksen jättäminen tapahtuu suoraan verkkopalvelusta, eikä muuttajan yhteystiedot ole näkyvillä. Komissiomallia voi hyödyntää tarjouspyynnöissä vaikka aktiivinen tarjouspyyntöpaketti on käytettävissä. Toteutuneet tarjouspyynnöt laskustetaan kootusti kerran kuukaudessa.

Komissiomallia ei tarvitse erikseen aktivoida, jos yrityksellänne on jo käyttäjätili ja saatte päivittäisen sähköpostikoosteen uusimmista muutoista.

Tarjouspyyntöpaketit

Tarjouspyyntöpaketissa veloitamme tarjouspyynnön avauksesta pienen maksun, mutta toteutuneista muutoista ei veloiteta lisämaksua. Paketin hinta riippuu tarjouspyyntöjen avausten määrästä ja paketti on voimassa niin kauan kuin avauksia on jäljellä. Tarjouspyyntöpakettia käyttäessä näet muuttajan yhteystiedot ja voit kommunikoida heidän kanssa miten haluat.

Perus

150 €

Sisältää 30 tarjouspyyntöä
  • 30 tarjouspyyntöä (5€ /kpl)
  • Tarjouspyynnöt sähköpostiin
  • Ei muita kustannuksia
Tilaa nyt!

Teho

480 €

Sisältää 120 tarjouspyyntöä
  • 120 tarjouspyyntöä (4€ /kpl)
  • Tarjouspyynnöt sähköpostiin
  • Ei muita kustannuksia
Tilaa nyt!

Kaikkiin hintoihin lisätään ALV 24%

Usein kysytyt kysymykset

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluun tai soita 050 329 6535 (arkisin 8-16)