Hinnasto muuttofirmoille

Hanki vaivattomasti uusia asiakkaita. Lähetämme joka aamu yrityksellenne räätälöidyn sähköpostikoosteen, jossa on uusimmat muutot järjestetty etäisyyden mukaan toimipaikastanne. Koosteesta näet muuttojen perustiedot ja voit valita vapaasti tarjouspyynnöt, joihin haluat osallistua. Tarjouspyyntöön voi osallistua joko hyödyntämällä tarjouspyyntöpakettia tai komissiomallia. Valinta tapahtuu tarjouspyyntökohtaisesti.

Jäikö kysyttävää?

Soita 050 329 6535
Myyntipalvelumme on auki arkisin 8 – 16

Komissiomalli

Komissiomallissa tarjouspyyntöön osallistuminen on veloituksetonta, mutta toteutuneista muutoista veloitamme 20 euroa (+ ALV 24 %). Tarjouksen jättäminen tapahtuu suoraan verkkopalvelusta, eikä muuttajan yhteystiedot ole näkyvillä. Komissiomallia voi hyödyntää tarjouspyynnöissä vaikka aktiivinen tarjouspyyntöpaketti on käytettävissä. Toteutuneet tarjouspyynnöt laskustetaan kootusti kerran kuukaudessa.

Komissiomallia ei tarvitse erikseen aktivoida, jos yrityksellänne on jo käyttäjätili ja saatte päivittäisen sähköpostikoosteen uusimmista muutoista.

Tarjouspyyntöpaketit

Tarjouspyyntöpaketissa veloitamme tarjouspyynnön avauksesta pienen maksun, mutta toteutuneista muutoista ei veloiteta lisämaksua. Paketin hinta riippuu tarjouspyyntöjen avausten määrästä ja paketti on voimassa niin kauan kuin avauksia on jäljellä. Tarjouspyyntöpakettia käyttäessä näet muuttajan yhteystiedot ja voit kommunikoida heidän kanssa miten haluat.

Perus

150 €

Sisältää 30 tarjouspyyntöä
  • 30 tarjouspyyntöä (5€ /kpl)
  • Tarjouspyynnöt sähköpostiin
  • Ei muita kustannuksia
Tilaa nyt!

Teho

480 €

Sisältää 120 tarjouspyyntöä
  • 120 tarjouspyyntöä (4€ /kpl)
  • Tarjouspyynnöt sähköpostiin
  • Ei muita kustannuksia
Tilaa nyt!

Kaikkiin hintoihin lisätään ALV 24%

Usein kysytyt kysymykset

Tarjouspyyntöpaketit sisältävät ennalta määritellyn määrän tarjouspyyntöjä. Paketti on voimassa niin kauan kunnes siihen kuuluvat avaukset on käytetty kokonaan.

Jokaisessa koostesähköpostissa on kerrottu montako tarjouspyyntöä teillä on vielä jäljellä. Uuden paketin ja lisää tarjouspyyntöjä voi ostaa milloin tahansa, jotta palvelun käyttö ei keskeydy missään vaiheessa.

Paketti tulee tilata ja maksaa ennakkoon. Jokainen paketti sisältää ennalta määritellyn määrän tarjouspyyntöjä. Tarjouspyynnöt eivät vähene ajan myötä vaan ainoastaan silloin kun päätät osallistua tarjouspyyntöön, jolloin näet sen yksityiskohtaiset tiedot ja voit sen myötä tehdä tarjouksen.

Saat edelleen päivittäisen sähköpostikoosteen mutta voit tehdä muuttoihin tarjouksia ainoastaan komissiomallilla. Palvelun keskeytymisen välttämiseksi kannattaa tilata uusi paketti jo hyvissä ajoin ennen vanhan loppumista. Uusi paketti lisätään olemassa olevan paketin saldoon, joten et menetä mitään vaikka tilaat uuden paketin ennakkoon.

Komissiomallissa muuttofirma näkee muutosta perustiedot muttei muuttajan yhteystietoja. Tarjouksen jättäminen onnistuu suoraan sivulla olevalla lomakkeella. Tarjous lähetetään asiakkaalle sähköpostitse ja kopio tehdystä tarjouksesta lähetetään myös muuttofirman omaan sähköpostiin.

Järjestelmä kirjaa ylös jokaisen firman, joka osallistuu tarjouspyyntöön. Lisäksi lähetämme jokaiselle muuttajalle automatisoidusti sähköpostikyselyn, jossa pyydämme häntä ilmoittamaan valitsemansa muuttofirman. Muuttofirmalle ei siis jää ilmoitusvastuuta, mutta heidän tulee ohjeistaa asiakasta vastaamaan sähköpostikyselyyn, jos tulevat valituksi.

Voi käyttää siten, että valinta tehdään tarjouspyyntökohtaisesti. Jos yrityksellänne on voimassa oleva tarjouspyyntöpaketti, järjestelmä antaa vaihtoehdoiksi osallistua tarjouspyyntöön joko komissiomallilla tai hyödyntäen tarjouspyyntöpaketin avauksia.

Laskut lähetetään sähköpostitse PDF-tiedostona tai verkkolaskuna. Paketin tilaus ja tarjouspyyntöjen lähetys sähköpostiin aktivoituu kun lasku on maksettu. Komissiomallin veloitukset laskutetaan kootusti kerran kuukaudessa.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluun tai soita 050 329 6535 (arkisin 8-16)