Hyvin suunniteltu muutto vie perille! Jerkon, muutto onnistui yllättävästä takaiskusta huolimatta

muuttoauto

Aavikkosafareilla ja merikilpikonnien parissa viihtyvä maailmanmatkaaja ja diplomi-insinööri Jerkko Starck, kilpailutti muuttonsa, ja listasi saamansa tarjoukset insinöörimäiseen tapaansa Exceliin. Tarjoukset hän pyysi muutolle Itä-Uudeltamaalta Helsinkiin. Yhteensä 18 tarjotun vaihtoehdon joukosta löytyi hänen tarpeeseensa sopivin muuttofirma, ja kokonaisuutena täysin onnistunut muutto yllätti muuttajan erittäin iloisesti.

”Kaikki mitä oli sovittu, toteutui. Sitä tapahtuu elämässä harvoin!”, Jerkko Starck naurahtaa.

Jerkko Starck kilpailutti muuttonsa noin kaksi kuukautta ennen varsinaista h-hetkeä. Ammattimuuttajia hän oli kuitenkin käyttänyt kerran aiemminkin.


Anna Muuttomaailman lievittää muuttostressiäsi ja kilpailuta muutto jättämällä tarjouspyyntö.


”Tämä oli elämäni 11. muutto kotimaassa kuntien tai kaupunkien välillä, ja nyt kilpailutin muuton ensimmäistä kertaa Muuttomaailma.fi -palvelun kautta. Valitsin vaihtoehdoista kiinteähintaisen tarjouksen, johon kuului kaksi muuttajaa ja 21 kuutioinen muuttoauto”, Jerkko Starck kertaa tämän keväisen muuttonsa kilpailutusta.

Yllättäen oman haasteensa muuttoon toi uuden kodin päässä tehdyn hissiremontin jälkeinen hissin käyttöönoton pitkittyminen. Hissi oli valmis, mutta sen käyttöön saaminen taloyhtiössä odotti vielä viimeistä leimaa paperiin. Lopulta kaikki kaksion tavarat piti kantaa neljänteen kerrokseen rappuja pitkin, vaikka kilpailutettaessa muuttoa hissi oli laskettu käyttökelpoiseksi, ja se vaikutti osaltaan kilpailutuksessa saadun tarjouksen hinnoitteluun.

”Mutta ei huolta, pyysin paria kaveriani kantamaan tavaroita itseni ja ammattimuuttajien lisäksi. Näin ammattimuuttajilla ei kulunut sovittua enempää aikaa, ja saimme toteutettua muuton alkuperäisen sopimuksen mukaan, vaikka hissi ei ollut käytettävissä”, Jerkko Starck kertoo ja jatkaa iloisesti: ”Onneksi sohvankin sai kolmeen osaan ja kaveritkin pääsivät varmasti helpommalla kuin ilman ammattimuuttajien muuttoapua olisivat päässeet!”

Muuttolaatikoiden osalta Jerkko Starck luotti varastossaan odottaneisiin aiemman muuttonsa laatikoihin ja muutamaan uutena hankittuun säilytyslaatikkoon. Laatikoiden pakkaamisesta hän huolehti omatoimisesti.


Muoviset vai pahviset muuttolaatikot? Katso Muuttomaailman vinkit muuttolaatikoiden valintaan tästä.


”Yleinen neuvo ”hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” pätee todella muuttoihin. Kun suunnittelee ja harkitsee hyvin, ja kirjaa suunnitelmat ja aikataulutukset ylös, onnistuu varmemmin. Varaa kuitenkin apua molempiin päihin tarvittaessa! Kunhan muuttopäivänä kaikki laatikot ovat valmiina ja sähkösopimukset tehtynä, vie hyvin suunniteltu muutto perille!”, Jerkko Starck vinkkaa.

Muuttomaailma.fi – Kilpailuta itsellesi mukavampi muutto

Kerro kaverillekin

Poimintoja muutto-oppaista ja vinkeistä