Kannattaako muuttofirma tilata netistä?

Voiko netin kautta löydettyyn muuttofirmaan luottaa? Kyllä! Yli 100 000 muuton ja yli 25 000 arvostelun perusteella asiakkaamme suosittelevat Muuttomaailman kautta kilpailutettuja muuttofirmoja lämpimästi.

Miten muutto tehtiin aikaisemmin?

Ennen kuin muuttojen kilpailutus netissä oli mahdollista, oli asiakkaan tehtävänä etsiä kaikki muuton osa-alueista vastaavat kumppanit ja tarpeelliset hankinnat itse: Muuttoauto ja sen kuljettaja, muuttolaatikot, loppusiivous ja niin edelleen. Sen jälkeen muuttofirmat ja hankinnat piti vielä mahdollisesti koittaa kilpailuttaa. Muuttofirmojen vastauksia odotettiin ehkä päiviä tai viikkoja – joskus vastausta ei tullut ollenkaan.

Kun tarjouksia oli saatu, asiakas jäi välillä pohtimaan, ovatko nämä tarjoukset keskenään vertailukelpoisia? Mitä jos muuttofirma on ymmärtänyt tarpeeni väärin? Ovatko kaikki minua muutossa auttavat varmasti ammattimaisia?

Miten helppoa muuttamisesta on tehty tänään?

Muuttamisesta saa tehtyä todella helppoa ja jopa mukavaa Muuttomaailman avulla. Muuton kilpailutusta tarjoava palvelumme auttaa löytämään tunneissa sopivan muuton avun yli 400:n muuttoon erikoistuneen ammattilaisfirman joukosta.

Voit kilpailuttaa kauttamme vain tarvitsemasi muuton osa-alueet: Joko pelkästään tavaroiden kantamisen tai halutessasi ihan kaiken pakkaamisesta loppusiivoukseen.

Kerrothan lomakkeellamme myös kaikki erityistoiveesi muuttoosi liittyen, näin voimme varmistua, että sinulle löytyy kaikista sopivin muuttoapu.

”Aivan loistava palvelu, suosittelen. Elämäni helpoin muutto. Palveluun nähden edullinen.”
⭐⭐⭐⭐⭐-asiakasarvostelu muutosta Kangasalalta – Tampereelle

Kun saat sähköpostiisi tarjoukset eri muuttofirmoilta (keskimäärin 6 kpl), pääset lukemaan asiakkaiden antamia arvioita kyseisistä muuttofirmoista ja siitä, miten muutot ovat aikaisemmin sujuneet. Voit tarvittaessa käydä lisäkeskusteluja mielenkiintoisimpien muuttofirmojen kanssa ennen lopullista päätöstäsi.

Kun olet päättänyt sopivan muuttokumppanin muutollesi, voit jäädä rauhassa odottelemaan muuttopäivääsi. Odotellessasi kannattaa ladata ja lukea Suomen kattavin Muuttajan muistilista. Lista muistuttaa hoidettavista asioista ennen muuttoa, muuton aikana ja sen jälkeen.

Etsi omaan muuttoosi parhaiten sopiva muuton apu netistä – se on täysin ilmaista!

Parasta muuttofirman kilpailutuksessa netissä asiakkaidemme mielestä on sen helppous ja nopeus.

Asiakas täyttää sivuillamme lomakkeen, joka osaa kysyä kaiken tarvittavan tiedon, jotta voimme tarjota vain sopivia muuttofirmoja auttamaan. Kaikki muutot ovat erilaisia – erityisen laajasta kumppaniverkostostamme löytyy varmasti jokaisen muuttoon sopiva apu.

”Kaikki sujui helposti, nopeasti ja sovitusti, ei mitään moitittavaa!”
⭐⭐⭐⭐⭐-asiakasarvostelu muutto Tampereen sisällä

Kerro kaverillekin

Poimintoja muutto-oppaista ja vinkeistä