Kunnon muuttolaatikot? 9 syytä miksi oikeat muuttolaatikot ovat hintansa väärti

Muuttamassa? Valmiina, paikoillanne, PAKKAA! Paitsi hetkinen, mihin pakataan?

Mietitkö: Banaanilaatikot & jätesäkit -vai- Ihan oikeat muuttolaatikot?

Sanoisin, että hanki hommaan suunnitellut muuttolaatikot. Voin perustella:

1. Ne voi pinota

Muuttolaatikot on suunniteltu siten, että ne voi pinota päällekkäin. Ne vievät vähemmän tilaa ja ovat helpompi pakata sekä purkaa. Alimmaisenkaan laatikon sisältö ei liiskaannu, koska laatikon rakenne ottaa painon vastaan. Like a champ!

2. Ei kuulu RRRREPS

Voit luottaa siihen, että muuttolaatikon kahvat pysyvät paikoillaan eikä pohja petä. Pidä vaan kahvoista tiukasti kiinni, niin kaikki pysyy kyydissä. Olet tilanteen herra ja valtiatar.

3. Kestävät painavat kirjat ja astiat. Bring it on!

Painavat kirjat, terävät ruokailuvälineet, herkät astiat. Kaikki vain muuttolaatikoihin ja hyvä tulee. Laadukkaiden muuttolaatikoiden käyttäjän ei tarvi panikoida riittääkö ”ne hyvät pahvilaatikot”. Muuttolaatikot on kaikki kuin titaanista veistettyjä superlaatikoita.

4. Asunto pysyy siistimpänä ja järki päässä

Kun nurkissa ei pyöri sekalaisia nyssäköitä ja pussukoita, niin asunto pysyy siistissä kunnossa. Siellä mahtuu liikkumaan ja järjestelemään tavaroita. Kätevästi pinottavat muuttolaatikot vievät vähän tilaa, ja niitä on kätevä käsitellä. Jää tilaa hengittää.

5. Voi kuljettaa nokkakärryillä. Selkä kiittää.

Muuttolaatikoita ei tarvitse kantaa selkä vääränä. Ne voi pinota nokkakärryihin ja kuljettaa monta kerralla. Aika kätevää, vai mitä?

6. Vihaatko sinäkin sekalaisia nyssäköitä?

Pussukat ja nyssykät ovat niin epämääräisiä ja herkästi repeäviä, ettei niitä tee mieli suositella kenellekään. Varsinkin mustat haisevat jätesäkit ovat ihan viimesen päälle kamala idea. Eihän niistä edes näe mitä ne sisältää.

7. Ei pahvilaatikoita, ei jätesäkkejä → vähemmän jätettä

Jos käytät muovisia muuttolaatikoita, niin muutostasi syntyy vähemmän jätettä, vähemmän roskaa. Eikä sinun tarvitse huolehtia muuttolaatikoiden hävityksestä, koska muuttofirma voi noutaa ne pois käytön jälkeen. Lootat pääsevät uusiin muuttoihin uusiin seikkailuihin. Muuttolaatikot rakastavat seikkailuja.

8. Ai että, voiko muutto olla näin mukavaa

Helpompi logistiikka, selkeämmät sisällöt, nopeampi käsittely ja vähemmät vahingot. Muuttolaatikoilla on monta erinomaista muuttoa helpottavaa ja nopeuttavaa ominaisuutta. Suosittelen.

9. Jääkö pahvilaatikot purkamatta? Saamaton olo? No ei muuttolaatikoilla! Ne purat ajallaan, koska mittari ruksuttaa

Tuntuuko siltä, että nyssäköitä ja pahvilaatikoita on purkamatta vielä viikkojen tai peräti kuukausien jälkeen? Ei vaan riitä motivaatio käydä niitä läpi? No nyt ois motivaatiota tarjolla, nimittäin rahan säästö! Mitä nopeampaa purat ne vuokratut muuttolaatikot, sitä nopeampaa voit ne palauttaa, ja sitä enemmän säästät rahaa. Eihän ne kalliita ole, mutta raha on rahaa. Raha motivoi.

Okei okei, olen vakuuttunut. Mistä muuttolaatikoita saa?

Hyvin palvelevat muuttofirmat tarjoavat monenmoisia muuttolaatikoita vuokralle tai omaksi. Muuttomaailman kautta tavoitat yli 500 muuttofirmaa jättämällä ilmaisen tarjouspyynnön muutostasi.

Tarjouspyynnön jättäminen ei velvoita sinua mihinkään.

Mutta saatat saada elämäsi mukavimman muuton.

Kerro kaverillekin

Poimintoja muutto-oppaista ja vinkeistä