Kilpailuta kuorma-auton vuokraus

Kuorma-auton vuokrauksen hinta?
Tarvitsenko myös kuljettajan?
Minkä kokoinen muuttoauto on sopivin?
Kuorma-autojen kilpailutus

Onko kuorma-auto muuttoon hakusessa? Nämä vinkit luettuasi kuorma-auton vuokraus onnistuu kätevästi, luottavaisin mielin ja edullisesti.

Haetpa sitten pelkkää kuorma-autoa tai ajoneuvon lisäksi myös kuljettajaa, niin jatka lukemista. Tämä opas on tehty sinua varten.

Kaikki tarjoukset yhdellä helpolla lomakkeella

Aloita jättämällä tarjouspyyntö, jolla tavoitat kaikki muuttofirmat kerralla. Älä vaivaudu lähettelemään yhteydenottoja yksi kerrallaan, vaan käytä Muuttomaailma.fi:n kätevää ja ilmaista lomaketta.

Tarjouspyynnön tekeminen vie muutaman minuutin, ja sen jälkeen saat tarjoukset sähköpostiisi. Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle sopivin. Ostopakkoa ei ole.

Ystävällinen asiakaspalvelumme on tukenasi, jos haluat kysyä neuvoja tai vinkkejä tarjouspyyntöön tai muuhun muuttamiseen liittyen. Yhteystietomme löydät sivun alareunasta.

Aloita helpompi muutto tästä!

Kuorma-auto vai pakettiauto muuttoon?

Minkä kokoinen muuttoauto on sinulle paras vaihtoehto? Tutustu kokotaulukkoon Muuttoauto-sivulla.

Jos et ole varma, voit kysyä kuljetusalan ammattilaisen neuvoa samalla kun jätät tarjouspyynnön. Kirjoita kysymyksesi lisätietokenttään. Muuttofirmat osaavat neuvoa hyvin muuttoon ja kuljetukseen liittyvissä asioissa.

Aloita tästä: Tee tarjouspyyntö.

Minkä ajokortin tarvitsen kuorma-auton kuljettamiseen?

Vähintään C1-luokan ajokortin. C1-ajokortti oikeuttaa kuljettamaan kokonaismassaltaan korkeintaan 7 500 kg ajoneuvoa. Vaikka sinulla tai tuttavalla olisikin tarvittava ajokorttiluokitus, hankkimalla ammattilaisen kuskiksi voit keskittyä muuton muihin askareisiin luottavaisin mielin. Muutto on aina iso ja stressaavakin projekti.

Jos kuorma-auton ajo-oikeus kiinnostaa, niin suosittelen tutustumaan Trafin ajokortti-infoon.

Tiedätkö piha-alueen painorajan?

Ahtaassa pihassa on hankala käsitellä suurta kuorma-autoa. Piharakennukset ja istutukset voivat vaurioitua pienestäkin virheliikkeestä, mikä voi käydä kalliiksi.

Suosittelemme aina käyttämään kokenutta kuljettajaa, olipa muuttomatka lyhyt tai pitkä. Tarkista myös mahdolliset painorajat, jos piha-alueen alla on esimerkiksi autohalli tai muita painoa rajoittavia tekijöitä.

Helpoin tapa hankkia muuttoauto ja kuljettaja on jättää tarjouspyyntö Muuttomaailma.fi:n sivustolla. Kilpailuta muuttosi tästä.

Kilpailuta kuorma-auto ja kuljettaja, joka auttaa kantamisessa

Mikä on minulle oikean kokoinen muuttoauto?

Olennaisin asia on muuttoauton koko, kun suunnitelmissa on paketti-, kuorma-auton tai muuttoauton vuokraus. Ajoneuvon tavaratilan täytyy olla sopivan kokoinen suhteessa muutettavaan kuormaan. Liian iso ei ole kustannustehokas, ja on tarpeettoman hankala käsitellä piha-alueilla ja liikenteessä. Pienen muuttoauton tuntihinta on edullisempi, mutta tarvitset sitä pidemmäksi aikaa. Kuorman ajoja voi tulla useampi, kun tavaratilaan mahtuu vähemmän, ja auton huolelliseen pakkaamiseen menee enemmän aikaa, koska hukkatilaa ei ole varaa jättää.

Mikä sitten on sopivan kokoinen muuttoauto esimerkiksi kolmion tai omakotitalon muuttoon? Kuinka isoa muuttoautoa saa ajaa tavallisella B-ajokortilla?

Helppo muuttoauton koko-opas (muuttoautot aina 50 kuution [m³] kuorma-autoihin asti)

Kilpailuta muutto vaikka heti! Se on helppoa.