Miksi kotivakuutus kannattaa kilpailuttaa? 3 syytä

Vanha kotivakuutus ei kulje muuttokuormasi mukana, vaan uuteen osoitteeseen on hankittava uusi kotivakuutus. Miksi et siis samalla kilpailuttaisi sitä? Tässä kolme hyvää syytä.

1. Koska on (melkein) pakko

Vanhan kodin vakuutus ei siirry automaattisesti uuteen asuntoon, vaan sinun on hankittava sille ihka uusi vakuutus. Vaikka kotivakuutus kuuluu vapaaehtoisiin vakuutuksiin, on se usein vuokrasuhteen ehtona ja toki oma omaisuus kannattaa aina suojata.

Kilpailuttaminen käy helposti netissä.

2. Koska tarpeet ovat (ehkä) toiset

Uusi vuokranantajasi saattaa vaatia laajemman kotivakuutusturvan kuin edellinen. Tai muutat ehkä omaan asuntoon ja haluat suojata kiinteät sisusteet paremmin? Vai muuttuuko kotisi rakennustyyppi?

Muuton yhteydessä on helppoa päivittää kotivakuutuksen turvat vastaamaan uusia tarpeitasi.

3. Koska voit (usein) säästää

Muuttaminen maksaa aina. Miksi et siis säästäisi edes kotivakuutuksessa? Muuttomaailman käyttäjänä saat 25 euron alennuksen POP Vakuutuksen kotivakuutuksesta ensimmäiseksi vuodeksi.

Laske hinta kotivakuutukselle »

Koodilla MUUTTO saat 25 € alennuksen POP Vakuutuksen kotivakuutuksesta ja muista vapaaehtoisista vakuutuksista 1. vuodeksi.

Vakuutukset myöntää Suomen Vahinkovakuutus Oy. Etu ei koske määräaikaista matkavakuutusta, liikennevakuutusta tai jo voimassa olevia sopimuksia.

Kerro kaverillekin

Poimintoja muutto-oppaista ja vinkeistä