Muuttaja saa uuteen kotiin omanlaisen ilmeen pienilläkin remonteilla

Pienikin asunnon pintaremontti voi tehdä kotiin täysin uudenlaisen ilmeen. Uuden kodin tunnelmaan ja valoisuuteen saa muutoksen pienellä määrällä maalia tai tapettia. Lue alta Muuttomaailman vinkit uuden kodin pieniin muutoksiin.

Kerromme myös kaikille remontoiville sopivasta kilpailutuspalvelusta.

Muuttoa suunnitellessa ja uutta asuntoa etsiessä huomio kiinnittyy kodin ulkonäköön ja siellä olemassa oleviin pintamateriaaleihin. Vanhat tai kuluneet maali- tai tapettipinnat eivät varsinaisesti houkuttele muuttajaa. Pienet ja nopeat remontit voi tehdä itsekin, mutta jos aikaa tai osaamista ei ole, apua on saatavilla helposti Urakkamaailman kilpailutuspalvelun avulla.  

Urakkamaailman avulla kilpailutat uuden kodin pienetkin pintaremontit

Kun uusi koti löytyy, tekee mieli tehdä siitä ihan omanlainen! Remontin voi tehdä ideaalitilanteessa kodin ollessa tyhjillään jo ennen muuttoa, mutta se onnistuu myös tavaroiden kantamisen jälkeen.

Uuden kodin remonttia voi suunnitella vaikka muuttotavaroiden pakkaamisen lomassa.

Vaihtoehtoja pikkuremonteille on useita: Uusi tapetti olohuoneeseen? Vaaleampi maalipinta eteiseen? Pienetkin muutokset kodin remontoinnissa ja sisutuksessa auttavat muokkaamaan ilmettä todella paljon.

Vuokra-asuntoon muuttaessa remontoinnin mahdollisuudet ovat suppeammat kuin omistusasunnossa. Vuokranantajan kanssa on neuvoteltavissa ja sovittavissa millainen remontti ja muutos kotiin on sallittua.

Lain mukaan vuokralaisella ei ole oikeutta tehdä muutos- tai korjaustöitä vuokratussa tilassa ilman vuokranantajan lupaa. Tällaisina luvanvaraisina töinä pidetään muun muassa maalausta, tapetointia ja kiinteiden kalusteiden vaihtamista. Jos vuokralainen saa luvan tehdä huoneistossa muutos- tai korjaustöitä, on tätä ennen sovittava kirjallisesti työn ja materiaalien korvaamisesta. Vuokralaisen tulee sovittuna ajankohtana antaa vuokranantajalle mahdollisuus tulla tarkastamaan tehtyjä muutos- tai korjaustöitä. Samoin on sovittava korvaamisen ajankohdasta sekä erityisen tarkasti siitä, miten muutos- tai korjaustyö tullaan suorittamaan (aikataulu, materiaalit, tekijät, valvojat, laatutaso).

Lähde: https://www.vuokraovi.com/vuokrauksen-abc/remontit

Kaikilla ei ole aikaa tai taitoa suorittaa remonttia itse, vaikka kyse olisi pelkästä maalauksesta. Ammattimaista apua Urakkamaailman ilmaisesta kilpailutuspalvelusta, joka on Suomen käytetyin kanava kodin ja taloyhtiöiden remonttien kilpailutukseen  

Ideoita pieniin remontteihin, joilla muuttajan uusi asunto muuttuu omaksi kodiksi

Pienet remontit ja pintojen muokkaukset auttavat tekemään kodista omanlaisen. Sisutus- ja pintamateriaalien suhteen mieltymykset voivat olla hyvin moninaiset. Siksi edellisen asukkaan valitsemat ratkaisut eivät välttämättä miellytä omaa silmää.

Tässä muutama vinkki pienistä remonteista, joilla saat aikaan isompia muutoksia ja oman maun mukaista sisustusta:

  • Vaaleammat seinäpinnat heijastavat valoa enemmän: jos tila on pieni, tai pinnat ovat liian tummat tai räikeät, harkitse vaaleampaa maalia tai tapettia
  • Lattian tai katon panelointi omien värimieltymysten mukaan
  • Listoituksen uusiminen kattoon tai lattiaan
  • Keittiön kaappien kahvojen vaihtaminen
  • Keittiökaappien maalaaminen

Urakkamaailma julkaisee runsaasti artikkeleita remontoinnin eri aihealueista, lue lisää helpoista pintaremonteista täältä.

Jotta pääset muokkaamaan uudesta asunnosta oikean kodin pienen remontin avulla, varmista että muuttosi on mahdollisimman vaivaton: Muuttomaailman sivuilta löydät juuri sinun tilanteeseesi sopivan muuttopalvelun yli 400 muuttofirman joukosta.

muuttomaailma.fi – kilpailuta mukavampi muutto

Muuttomaailma ja Urakkamaailma kuuluvat samaan Alma Media – konserniin.

Kerro kaverillekin

Poimintoja muutto-oppaista ja vinkeistä