Muuttajan tarina: Samu Karjalainen on luottanut Muuttomaailman palveluihin jo kahdesti

Muuttomaailma auttaa joka päivä muuttajia ympäri Suomen – missionamme on tehdä muuttamisesta mukavampaa.

Jokainen muutto on erilainen ja tarinat niiden takana kertomisen arvoisia. Tämänkertainen muuttajan tarina kertoo jopa kahdesta muutosta – Ensimmäinen muutto sujui niin hyvin, että Muuttomaailma sai auttaa seuraavassakin. Lue alta Samun Muuttomaailma-kokemuksista.

Samun kaksi erilaista muuttoa – Muuttomaailma sai auttaa molemmissa

38-vuotias ohjelmistokehittäjä Samu Karjalainen on käyttänyt Muuttomaailmaa kahdesti apuna muutossa.

– Ensimmäisellä kerralla Muuttomaailma oli apuna syyskuussa 2019 muuttaessamme Oulusta Helsinkiin. Toisen kerran muutimme Muuttomaailman avulla joulukuussa 2020 Helsingin sisäisessä muutossa.

Samu kertoo Muuttomaailma.fi-palvelun kautta kilpailutettujen muuttofirmojen olleen iso apu muutoissa.

Pakkaaminen ja tavaramäärän karsiminen, josta kirjoitimme jo aiemmassa Muuttajan pakkausaikataulu-artikkelissamme, tuli Samulle tutuksi muuttojen myötä.

– Vuoden 2019 muutossa muutimme pitkän matkan Oulun 57 neliön kodista Helsingin 45 neliön vuokrakaksioon. Tässä vaiheessa tuli tehtyä melko paljon tavaroiden karsintaa. Tavaroita vietiin hyväntekeväisyyteen, annettiin tuttaville ja myytiin eteenpäin.

Muuttomaailmassa on varaa valita: Tiesithän, että kilpailuttaessasi muuton Muuttomaailman kautta, saat keskimäärin kuusi tarjousta eri muuttofirmoilta sähköpostiisi?

Sopiva apu muuttoon löytyi Muuttomaailman sivujen kautta

Samu kertoo Muuttomaailma-kokemustensa olleen pelkästään positiivisia.

– Valituksi tulleen muuttofirman omistaja oli erittäin avulias, kun minulla oli kysymyksiä muuttoon liittyen. Muuttofirman valinta johtui käytännöllisyydestä – ajattelimme, että kaupunkien välillä tapahtuvassa muutossa on riittävästi stressiä muutenkin, saati että joutuisi vielä itse hoitamaan ison auton ja peräkärryn vuokrauksen ja vielä ajamaan kuorman perille.

Samun ja hänen puolisonsa toisessa, Helsingin sisäisessä muutossa tavaraa ei tarvinnut karsia. Muutto tapahtui tällä kertaa isompiin tiloihin. Pariskunta oli saanut niin hyvää palvelua Muuttomaailman kautta edellisellä kerralla, että he päätyivät käyttämään palvelua uudelleenkin.

– Toisessa Muuttomaailman avustamassa muutossa uuden ja vanhan kodin välillä oli vain muutama sata metriä, mutta otimme silti muuttofirman avuksi. Edellinen kokemus oli niin hyvä, ja tunsimme, että pienehköllä rahalla saa lisäapua muuttoa varten. Tälläkin kertaa siis muuttoavun käyttö oli aika selviö.

He huomasivat jo ensimmäisessä muutossa, että muuttoapu poisti turhaa stressaamista, kun tarvittava kalusto tulee muuttofirman puolesta.

Toisessa muutossa heillä oli apunaan kaksi kantajaa.

– Nuoret miehet tekivät työnsä erittäin nopeasti ja hyvin, sillä muutto tapahtui todella nopeasti: kolmessa tunnissa kaikki tavarat pesukonetta, sohvaa ja sänkyjä myöten oli siirretty vanhasta asunnosta uuteen.

Tulen jatkossakin kilpailuttamaan muuttoni Muuttomaailman kautta, koska koen, että rahalle todellakin saa vastinetta!

– Samu Karjalainen

Samu Karjalainen antaa kiitettävää palautetta Muuttomaailmalle

Aikaisemmin talkootyönä toteutetut muutot ovat Samulle historiaa. Hän aikoo jatkossakin käyttää Muuttomaailman palveluita.

– Haluan kiittää Muuttomaailmaa ja sen muuttofirmoja erittäin hyvästä ja toimivasta palvelusta! Tarjouksia Muuttomaailma.fi-sivuston kautta tuli runsaasti, joista pystyi valitsemaan mieluisen. Molemmilla kerroilla muuttajat ovat olleet ystävällisiä, ahkeria ja ammattitaitoisia. Suosittelen ehdottomasti Muuttomaailman palveluita muillekin, Samu Karjalainen päättää.

Kerro kaverillekin

Poimintoja muutto-oppaista ja vinkeistä