Muuttajien kokemuksia

Kiitos kaikille palautetta ja kehitysehdotuksia antaneille. Ohessa Muuttomaailma.fi:n käyttäjien palautteita ja kokemuksia.

Lue myös saamamme arvostelut.

Hei,

Sain tosi hyvin tarjouksia eri firmoilta, olisikohan ollut yhteensä noin kymmenen. Ja kaikki olivat tosi asiallisia ja hyviä tarjouksia. Niistä löytyi kuitenkin helposti yksi, jonka sitten valitsimme.

Eli palvelunne toimi todella hyvin ja kyllä voin suositella tätä tuttavapiiriini – olenkin jo kertonut tästä monille. Kerta kaikkiaan todella vaivaton ja toimiva tapa hoitaa tämä asia. Mahtavaa! Kiitos paljon teille!Sari-Anna Kosunen

Sain kauttanne tarjouksia muuttoon tarpeeksi ja yrityksiltä joista en olisi muuta kautta voinut edes kuulla. Ja löysinkin muuttoyrityksen joka ylitti kaikki toiveeni niin hinnan kuin myös todella hyvän palvelun kautta.

Loistavaa palvelua niin teiltä kuin myös varsinaiselta muuttoyritykseltä. Kiitokset!!!Patrik Lindell

Palvelunne on kattavuudessaan, yksinkertaisuudessaan ja toimivuudessaan loistava!Olavi K.
Kiitos, epäilin kilpailutusta ensin, mutta sain paljon hyviä tarjouksia ja valitsinkin jo yhden.
Oikein hyvä palvelu! Ei olisi tullut mieleenkään kysyä muuttoapuja Lahdesta, jos muutan Jyväskylästä Porvooseen.Tarja
Muuttomaailma.fi toimi mielestämme erittäin hyvin. Saimme vuorokauden sisällä tarjoukset lähes kaikista firmoista. Hintojen ja tarjousten vertaileminen oli helppoa, koska olin tarjouspyynnössä palvelun ohjeistuksen mukaan eritellyt tarpeemme.

Valinnan tekeminen oli lopulta helppoa ja ennen kaikkea palvelun ansiosta säästimme aikaa ja rahaa! Kiitos palvelusta!Pirjo T.

Huippuhyvä juttu kun on tällainen sähköinen palvelu. Olin kyllä yllättynyt, kun olin varautunut olemaan yhteyksissä hakuammuntana vaikka kuinka monen firman kanssa.

Säästyi aikaa ja muuttofirmat pääsivät kohdentamaan tarjoustaan. Kiitos tästä portaalista! Marja-Liisa

Sain todella paljon tarjouksia useilta firmoilta. Muuttomaailma.fi säästi aikaani, koska ei tarvinnut selata erikseen firmojen sivuja ja ottaa yhteyttä vaan firmat ottivat minuun yhteyttä kun olin täyttänyt vain yhden lomakkeen. Kiitos siitä!Jessica Kröger
Kiitos, löysin kauttanne muuttofirman ja muuttokin on jo onnellisesti ohi. En olisi varmaan löytänyt tätä firmaa ilman Muuttomaailma.fi-palvelua.

Tämä on helppo ja nopea palvelu käyttää. Ei tarvinnut soitella ympäriinsä. Kiitos!Muuttaja Tammisaaresta Kirkkonummeen

Kilpailutus oli helppo tehdä ja olen tyytyväinen valitsemaani parhaaseen muuttotarjoukseen ja siihen, että käytin teidän kilpailutussivuanne.Timo Nordman
Löysin sopivan muuttofirman, tarjouksia tuli riittävästi. Tarjoukset olivat myös hyvin erilaisia, mikä teki sopivan palveluntarjoajan löytämisen helpoksi. Tämä on hyvä palvelu kaiken kaikkiaan. Vesa M.

Kilpailuta muuttopalvelu. Onnistuu parissa minuutissa!