Toimiston muutto tehokkaasti – TOP 5 asiantuntijan vinkit

Toimiston muutto on organisointikykyä vaativa projekti. Miten siitä suoriutuu parhaiten, ilman että työt keskeytyvät?

Kaiken A ja O on selkeä muuttosuunnitelma, ja logistiikkaa hoitava asiantunteva muuttofirma.

Miten se käytännössä tapahtuu? Jatka lukemista!

1. Tehokas toimiston muutto alkaa kilpailuttamalla muuttopalvelut

Vain kilpailuttamalla varmistat, että saat parhaan palvelun toimiston muuttoon. Kilpailutuksessa ei ole kyse vain edullisesta hinnasta – kilpailuttamalla löydät luotettavimman kumppanin yritysmuuttoon.

Nykypäivänä arvostelut ovat suuri apu ostopäätöksissä, ja sama pätee myös muuttopalveluun. Aidot asiakaskokemukset ovat arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi, kun valitset kumppania yrityksen muuttoon.

Muuttomaailma.fi on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu. Sopivimman muuttofirman löytäminen on helppoa, kun tarjoukset saa yhden katon alta, ja apuna ovat tuhannet arvostelut.

2. Arviokäynti ja muuttokatselmus

Kun olet saanut tarjouksia, sovi yhden (tai vaikka kahden) muuttofirman kanssa tapaaminen toimistollanne. Käykää läpi tarpeenne, ja alustava muuttosuunnitelma.

Sovi muuttopäivä ja kellonaika sopivimman muuttofirman kanssa. Usein toimiston muutto suoritetaan viikonloppuna, jolloin se ei häiritse työntekoa.

Muuttofirman edustaja osaa huomioida muuttonne erityispiirteet, ja antaa neuvoja muuton valmisteluun.

3. Hävitä tai merkkaa tarpeettomat tavarat

Muutto on hyvä mahdollisuus uudistaa kalusteita ja laitteita. Muuttofirma voi viedä kierrätykseen tai kaatopaikalle toimistonne tarpeettomat tavarat ja huonekalut.

Muuttofirman asiantuntijat voivat sovittaessa myös tehdä pieniä asennustöitä uudella toimistollanne. Esimerkiksi kalusteiden kokoamista, valaisimien asentamista, taulujen kiinnityksiä.

4. Tiedota työntekijöitä, työasemat muuttovalmiiksi

Toimiston muuttoon sisältyy tyypillisesti erilaisia tietoteknisiä laitteita ja koneita. Varmista, että ne ovat asianmukaisesti sammutettu, ja virtajohdot irrotettu ennen muuttoa.

Vuokraa muuttolaatikot muuttofirmalta. Yleensä muutama muuttolaatikko riittää per työpiste, mutta voit tässäkin asiassa hyödyntää muuttofirman asiantuntijuutta. Kartoittakaa laatikkomäärä jo muuttokatselmuksessa.

5. Onhan nettiliittymä käyttövalmiina?

Nykyään lähes alalla kuin alalla Internet-yhteys on toimiston sydän, edellytys työnteolle. Kiinnitä siis erityistä huomiota nettiliittymän käyttöönottoon, jotta kaikki toimii, kun aloitatte työt uudella toimistolla.

Toimiston muutto on onnistunut, kun työt jatkuvat uudessa osoitteessa, kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Aloita onnistunut toimiston muutto tästä:

Kilpailuta yritysmuutto »

Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset tämän päivän aikana. Kilpailutus ei sido sinua mihinkään.

Kerro kaverillekin

Poimintoja muutto-oppaista ja vinkeistä