Kuka asentaisi astianpesukoneen? Lue miten pienet asennustyöt hoituvat muuton yhteydessä.

Muuttajalla on usein uudessa kodissaan edessä kodinkoneiden, lamppujen tai muiden pienempien asennusten ja sähkötöiden pohdinta: Kuka hoitaa muuton aikana tai sen jälkeen pienet asennukset? Jos itsellä ei ole osaamista tai aikaa suorittaa näitä asennuksia, Muuttomaailman blogi kertoo nopeimman ja edullisimman avun asennustöiden tekemiseen.

Lue alta, mistä voit kilpailuttaa parhaat, aikaa ja rahaa säästävät tarjoukset pienten asennusten hoitamiseen muuton yhteydessä.

Kun muutosta on sovittu, alkaa yleensä ensimmäisenä pakkaus ja käytännön asioiden hoito. Muistettavaa ja hoidettavaa riittää, muutitpa sitten vuokralle kerrostaloon tai vaikka omistusasuntoon rintamamiestaloon.

Muuttajalla riittää hoidettavaa ja muistettavaa. Pakkaaminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin.

Muuttaja, näin muistat hoitaa asiat ennen muuttoa ja muuton aikana: Kaikille muuttajille sopiva, Suomen kattavin Muuttajan muistilista on ladattavissa ja tulostettavissa täältä.

Sisustaminen ja remontointi saattavat olla muuttajan haaveissa ja suunnitelmissa, mutta joskus pienet, sitäkin tärkeämmät remontit ja asennukset voivat unohtua: Kodinkoneiden, lamppujen ja pistorasioiden paikat ja asennukset, kuka nämä hoitaisi?

Pieniin remontteihin ja sähkötöihin voi saada apua asennusoppaista tai muualta verkosta, mutta suosittelemme käyttämään vain ammattilaisia – väärin toteutettujen kodinkoneiden asennusten vuoksi mahdollisesti tapahtuvat vesi- tai sähkövauriot voivat koitua suureksi menoeräksi.

Pienimpiinkin asennustöihin saa apua ammattilaisilta: Kilpailuta muuton asennustyöt helposti Urakkamaailmassa.

Pienetkin uuden kodin sähkötyöt kannattaa kilpailuttaa

Remontti voi siis olla myös astianpesukoneen asennus, pistorasioiden paikan vaihto tai vaikka lamppujen asentaminen.

Kun kaikki kodinkoneet on asennettu huolellisesti ja kerralla kuntoon, on uuteen kotiin asettuminen nopeampaa ja mukavampaa.

Kurkkaa tästä miten edullisesti sähköuunin asennus hoitui Oulussa Urakkamaailman kilpailutuspalvelun avulla. Löydät arkistosta muitakin kodin pienremonttien ja asennuksien toteutuksia.

Miksi käyttää Urakkamaailmaa ja kilpailuttaa pienikin remontti?

Kaikilla ei ole lähipiirissä remonttitaitoista apuria. Varsinkin sähkötyöt ovat pienistä remonteista niitä, jotka vaativat ammattilaisen apua.

Urakkamaailma.fi:stä saat:

  • Nopeat tarjoukset
  • Ilmaisen kilpailutuksen
  • Remonttiturvan
  • Turvallisen tavan löytää luotettava urakoitsija
  • Ajallista ja taloudellista säästöä myös kodin pienimpiin remontteihin ja asennuksiin.

Näin kodin pienet remontit kilpailutetaan

Urakkamaailman remonttien kilpailutuspalvelu toimii samalla tavalla kuin Muuttomaailmankin apu. Jos olet käyttänyt Muuttomaailman apua muutoissasi, voisi Urakkamaailmankin palvelusta olla sinulle hyötyä: lähes kaikki muuttajat tarvitsevat apua kodin pieniin tai isompiin remontteihin.

Kilpailuta ennen muuttoa tai sen aikana kodin pienet asennukset näin:

Muuttomaailma.fi – Kilpailuta itsellesi mukavampi muutto

Muuttomaailma ja Urakkamaailma kuuluvat samaan Alma Media – konserniin.

Kerro kaverillekin

Poimintoja muutto-oppaista ja vinkeistä