Kuolinpesän tyhjennys


Yli 100 000 asiakasta

Yritysten arvostelut

Lukuisat muutto- ja kuljetusfirmat tekevät säännöllisesti tyhjennyspalveluita. Heillä on siihen sopiva kalusto ja asiantuntemus. Harva kuitenkaan tulee ajatelleeksi kysyä heiltä tarjousta.

Muuttomaailmassa kilpailutat ja tilaat asunnon tai kuolinpesän tyhjennyksen edullisesti ja vaivattomasti. Tavoitat kerralla yli 250 kuljetusyritystä, ja saat keskimäärin 6 tarjousta.

Aloita jättämällä tarjouspyyntö tyhjennyspalvelusta. Ensimmäiset tarjoukset saat keskimäärin 1 tunnissa.

Jätä tarjouspyyntö »

Miten tyhjennyspalvelun kilpailutus toimii?

Aloita täyttämällä helppo tarjouspyyntö verkossa. Tavoitat kaikki yli 400 yritystä yhdellä tarjouspyynnöllä, ja saat valtaosan tarjouksista jo vuorokaudessa. Asiakkaamme saavat keskimäärin 6 tarjousta, joten valinnan varaa riittää.

Saat tarjoukset kätevästi sähköpostiin
Vertaile tarjouksia ja yritysten arvosteluja
Valitse sinulle sopivin yritys suorittamaan kuolinpesän tyhjennys

Kilpailutus on ilmainen, eikä sisällä ostopakkoa.

Aloita pyytämällä tarjouksia tyhjennyspalvelusta

Mitä tyhjennyksiä voin kilpailuttaa?

Tyhjennyspalvelu palvelee olipa kyseessä kuolinpesä, häätöasunto, varasto, ullakko, vintti tai mikä tahansa muu tila. Tavarat toimitetaan asianmukaisesti kierrätykseen ja hävitettäväksi.

Huonekalut, kodinkoneet, elektroniikka viedään kierrätykseen. Hyväkuntoiset ja myyntikelpoiset tavarat voidaan toimittaa esimerkiksi Suomen Punaiselle Ristille. Tämä vähentää sekajätteen määrää ja kaatopaikkakustannuksia.

Miksi käyttäisin Muuttomaailma.fi-palvelua?

Säästä jopa 40 % kustannuksissa
Ensimmäiset tarjoukset jo tunnissa
Kilpailutus ei sido sinua mihinkään
Tavoita kaikki muuttofirmat kerralla
Paras tarjous voi tulla odottamattomasta paikasta
Arvostelut helpottavat luotettavan yrityksen löytämistä

Kokemuksia kuolinpesän tyhjennyksestä

Muun muassa kuolinpesän tyhjennyksiä tekeviä muuttofirmoja on arvosteltu jo yli 25 000 kertaa, joten luotettavan ja tehokkaan palvelun löytäminen on helpompaa Muuttomaailma.fi:ssä. Jätä tarjouspyyntö, ja tutustu arvosteluihin tarjousten yhteydessä.

Kuolinpesän tyhjennys sujui loistavasti. Paikalle täsmällisesti sopimuksen mukaan, tavaroiden käsittely varoen mutta todella nopeasti. Ei turhaa "suhmurointia" missään vaiheessa. Toiminnasta jäi tosi hyvä mieli.

Espoo, 24.9.2018

 

Kilpailuta kuolinpesän tyhjennys nyt