Kilpailuta tyhjennyspalvelu


Yli 100 000 asiakasta

Yritysten arvostelut

Käydään läpi kuinka toteuttaa kuolinpesän, asunnon tai kiinteistön tyhjennys vaivattomasti ja edullisesti. Omakotitalo, rivitalo, varasto, kiinteistö, kaikenlaiset tyhjennykset järjestyvät tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti näillä vinkeillä.

Tavaraa voi olla kertynyt vuosien ajan, joten edessä voi olla hurja urakka. Onneksi urakkaan saa ammattitaitoista apua, edullisesti.

Tyhjennyksen aloitus – Näin pääset alkuun

Kerää ensin kaikki käyttökelpoinen ja tunnearvoa omaava tavara talteen. Jos kyseessä on kuolinpesän tyhjennys, omaiset käyvät usein irtaimiston läpi, ja keräävät tärkeät esineet sekä muistot talteen.

Loput tavarat lajitellaan myyntiin, kierrätykseen ja kaatopaikalle meneviin. Voit tehdä tämän itse, tai käyttää ammattilaisen apua. Suomessa on lukuisia tyhjennyspalveluita tarjoavia yrityksiä.

Lue miten kuolinpesän kilpailutus toimii, tai jätä tarjouspyyntö jos haluat saada tarjouksia jo vuorokaudessa.

Pyydä tarjoukset tyhjennyspalvelusta

Mitä tavaroita voin myydä, ja mihin?

Huutokaupat voivat olla kiinnostuneita kuolinpesän irtaimistosta. Aivan mitä tahansa ei ole kannattavaa yrittää myydä, mutta voit pyytää ilmaisen arvion irtaimistosta. Huutokauppa ottaa tietyn prosenttiosuuden myynnistä saadusta rahasta.

Jos haluat myydä itse, niin kirpputorit ja netin ilmoittelupalstat ovat yleisimpiä vaihtoehtoja. Se on toki työlästä, eikä aina ole edes mahdollista, jos kiinteistön tyhjennys on tehtävä nopealla aikataululla.

Hyväkuntoista tavaraa voi myös lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

Lahjoittamalla tavara saa uuden elämän uudessa kodissa, ja samalla säästät kaatopaikkakustannuksissa.

Miten tyhjennyspalvelu helpottaa urakkaa? Muista ilmainen arviokäynti

Kaikkea ei kannata yrittää tehdä itse. Ammattitaitoinen tyhjennyspalvelu tarjoaa monipuolisesti apua mm. kuolinpesän tyhjennykseen.

Usein ilmainen arviokäynti
Myyntikelpoisen tavaran arviointi- ja lajitteluapu
Tavaroiden kantaminen ja kuljetus
Kestävät ja siistit muuttolaatikot
Asianmukainen hävittäminen, kierrätykseen ja kaatopaikalle vienti
Loppusiivous

Käytä tyhjennyspalvelua sinulle sopiva määrä – saat tervetullutta apua urakkaan, mutta et maksa turhasta.

Olipa kyseessä varaston, asunnon tai kesämökin tyhjennys, se onnistuu vaivattomimmin ammattilaisen avulla. Kodin irtaimiston kuljetuksiin erikoistuneet muuttofirmat tarjoavat sinulle asiantuntevaa apua mielellään.

Kilpailuta tyhjennyspalvelu helposti

Muuttomaailma.fi:ssä kilpailutetaan kuukausittain yli 1000 muuttoa, ja palvelussa on yli 400 ammattitaitoista muuttofirmaa, joilla on asiantuntemus myös laadukkaan tyhjennyspalvelun tuottamiseen.

Jätä tarjouspyyntö, saat tarjoukset sähköpostiisi ja voit vertailla sinulle sopivimman tyhjennyspalvelun. Vertailun apuna ovat Muuttomaailman keräämät arvostelut.

  1. Täytä helppokäyttöinen tarjouspyyntö
  2. Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi
  3. Valitse sopivin tyhjennyspalvelu

Suurimman osan tarjouksista saat jo vuorokaudessa. Pääset heti vertailemaan palveluja, hintoja ja yritysten arvosteluja, joita Muuttomailmassa on jo yli 7000 kpl. Sopivin tyhjennyspalvelu voi löytyä vielä saman päivän aikana. Voit vertailla kiireettä ja rauhassa, tai edetä hyvinkin nopeasti. Tee kuten sinulle parhaiten sopii.

Kilpailutus ei sido sinua mihinkään, mutta voit löytää korvaamattoman avun tyhjennykseen, joten suosittelemme kokeilemaan.

Kilpailuta tyhjennyspalvelu (ei sido mihinkään)

Kokemuksia tyhjennyspalveluista

Palvelussa mukana olevia muuttofirmoja on arvosteltu jo yli 25 000 kertaa, joten luotettavan ja tehokkaan tyhjennyspalvelun löytäminen on helpompaa Muuttomaailma.fi:ssä. Jätä tarjouspyyntö, ja tutustu arvosteluihin tarjousten yhteydessä.

Kuolinpesän tyhjennys sujui loistavasti. Paikalle täsmällisesti sopimuksen mukaan, tavaroiden käsittely varoen mutta todella nopeasti. Ei turhaa "suhmurointia" missään vaiheessa. Toiminnasta jäi tosi hyvä mieli.

Espoo, 24.9.2018

 

Kilpailuta tyhjennyspalvelu 2 minuutissa