Muutto uudiskohteeseen

Oletko muuttamassa uudiskohteeseen? Lue tästä Muuttomaailman artikkelista, mitä kaikkea vastarakennettuun taloon muuttajan kannattaa ottaa huomioon.

Jutun lopusta löydät täsmäohjeet muuton sujuvoittamiseksi muuttopalvelun avulla.

Uudiskohteeseen muuttaja saa täysin asumattoman, kulumattoman ja korjaustarpeita vailla olevan kodin. Entisten asukkaiden jättämiä jälkiä tai korjattavaa ei uudesta kodista löydy – on mukava kantaa muuttokuormat täysin puhtaaseen ja virheettömään kotiin.

Uudiskohteeseen muutossa auttavat Muuttomaailman ammattilaiset

Kaikilta muuttajilta vaaditaan yleensä aikaa ja kärsivällisyyttä. Uudiskohteeseen muuttaja tarvitsee tätä erityisesti silloin, kun muutetaan suurempaan taloyhtiöön.

Uudiskohteeseen muuttaja, muistathan nämä:

  • Jos muutat vasta rakennettuun kerros- tai rivitaloon, kannattaa huomioida, että asunnon parkkipaikalla, hisseissä, rappukäytävässä ja pihapiirissä saattaa olla ruuhkaa, koska avaimet luovutetaan yleensä kaikille samana päivänä. Varaa siis hieman ylimääräistä aikaa asunnon ihasteluun ja itse muuttoon.
  • Suorita muuttotarkastus! Tuoreen asunnon omistajan tulee tarkastaa asunto ja huomioida mahdolliset virheet ja jäljet pinnoissa tai rakenteissa.
  • Varmista isojen huonekalujen kuljetus uuteen kotiisi: suhteuta huonekalujen koko ovien leveyteen.
  • Koska kukaan ei ole aiemmin asunut kodissa, varmistathan kaikkien päivittäisten asioiden sujuvuus mahdollisimman pian (kts. muuttotarkastus).

Olemme koonneet jokaisen muuttajan tueksi blogitekstejä, asiakkaiden arvioita ja kaikkea muuta muuttamiseen liittyvää tietoa.

Tätä kaikkea on Muuttomaailma: https://www.muuttomaailma.fi/muuttaminen/

Uudiskohteeseen muuttaja: aikatauluta muuttosi oikein

Uudiskohteen rakennusaikataulut saattavat muuttua rakentamisvaiheessa. Siksi muutto kannattaa aikatauluttaa mahdollisimman hyvissä ajoin.

Kun saat tiedon muuttoajankohdasta, suunnittele muuton tarvittavat toimet. Luitko jo aikaisemman juttumme ajan säästämiseksi muutossa?

Kaikkia muuttajia avustaa Suomen kattavin muuttajan muistilista. Ladattava ja tulostettava apu kertoo muuton jokaisen vaiheen tarvittavista tehtävistä, jotka auttavat myös uudiskohteeseen muuttajia.

Muuttopalvelun käyttäminen uudiskohteeseen muutossa

Miksi käyttäisit Muuttomaailman muuton kilpailutuspalvelua uudiskohteeseen muuttaessa?

Katso alta tärkeimmät pointit:

  • Ammattitaitoiset muuttajat vievät muuttokuorman varmasti perille oikeaan aikaan. Ajoissa kilpailutettu muuttokuorman kantaminen takaa nopean pääsyn kauan odotettuun uuteen kotiin.
  • Muuttomaailman kautta kilpailuttamasi muutto on aina ammattitaitoinen. Muuttamisen ammattilaiset kantavat tavarat uuteen kotiin jälkiä jättämättä. Voit itse keskittyä sillä aikaa vaikka hankkimaan vielä tarvittavia huonekaluja tai sisustuselementtejä.
  • Muuton kilpailutuksessa säästät taatusti omaa aikaasi: saat yhdellä kilpailutuslomakkeella useita, omaan muuttoosi sopivia tarjouksia.
  • Ota itsellesi aikaa muuttamiseen ja uuteen asuinalueeseen tutustumiseen: Anna muuton ammattilaisten hoitaa muutto puolestasi.
  • Tiesithän, että voit kilpailuttaa avaimet käteen-muuton sijasta myös osia muutostasi? Jos tarvitset pelkän muuttokuorman kuljettajan, muuton loppusiivouksen suorittajan tai vaikka kantoapua, löydät ne kaikki Muuttomaailman maksuttomasta kilpailutuksesta.

Muuttomaailma.fi – Kilpailuta itsellesi mukavampi muutto

Kerro kaverillekin

Poimintoja muutto-oppaista ja vinkeistä