Muuttopalvelu Nurmijärvi


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Sopivimman muuttofirman löytäminen kun muutat Nurmijärvelle tai Nurmijärveltä ei tarvitse olla hankalaa. Sen sijaan että käyttäisit aikaa muuttotarjousten pyytämiseen yksittäisiltä firmoilta voit hoitaa kilpailuttamisen yhdellä tarjouspyynnöllä. Muuttomaailma.fi välittää tarjouspyyntösi ilmaiseksi muuttopalvelua alueella tarjoaville muuttofirmoille ja kiinnostuneet ottavat sinuun yhteyttä ilmoittamallasi tavalla. Voit helposti vertailla millainen muuttoapu on sinulle sopivin ja mikä on sopiva hinta.

Tarjouspyyntö ei siis tavoita pelkästään alueen Nurmijärvi muuttofirmat vaan muutkin, jotka suorittavat muutot alueelle. Selvitä helposti hinnat, palveluiden erot ja valitse sopivin.

Kilpailuta muuttopalvelu Nurmijärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Nurmijärven muuttoja ja kokemuksia

Muutto Somerosta Nurmijärvelle

Muutto omakotitalosta rivitaloon, 4h+k -> 3h+k. Somerolla auton saa aivan oven eteen, Nurmijärvellä riippuen auton 'ketteryydestä' joko oven eteen tai n 10m takaovelta. Toivottu aloitus klo 12 ja oma arvio kokonaisajasta n 5 tuntia (1,5 pakkaus+1,5 ajo + 1 purku ja 1 tunti varalla). Omia kantajia 3-6. Onko muttolaatikoita saatavilla ennakkoon? Jos kantoapua tarvitaan, onko saatavilla, milloin tiedettävä ja mitä maksaa?

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Hämeenlinnasta suorittamaan muuttoa Somerosta Nurmijärvelle. Muuttofirma teki tarjouksen urakkahintaisena ja antoi vaihtoehdoksi myös tuntilaskutuksen muutolle. Muuttomatkaa muuttokohteiden välillä oli vajaa 100 kilometriä. Muuttomiehiä muuttoon tuli kaksi ja muuttoautoksi valittiin 47 kuution kuorma-auto. Muuttokustannuksiin sisältyi myös liikennelupa, nokkakärryt, vakuutukset, suojat muuttotavaroille sekä polttoaineet + ajokilometrit. Muuttolaatikoiden toimittamisesta keskusteltiin puhelimessa ennen muuttoa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Tehokasta ja kohteliasta. Kiitos Mikolle."

Muutto Nurmijärveltä Helsinkiin

Tarvitaan muuttolaatikoita n. 60kpl ja kantajia. Painavimpia esineitä on vat 210 x 210 Hästens sänky, iso kulmasohva ja pesukone. Kohteessa on hissi, mutta se on vanha ja hyvin pieni.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Riihimäkeläinen muuttofirma todettiin sopivaksi tekemään muuttoa Nurmijärveltä Helsinkiin. Muutto katsottiin parhaaksi tehdä tuntihintaisella hinnoittelulla. Muuttofirman puolelta tuli kolme ripeää muuttomiestä hoitamaan muuton. Muuton hintaan sisältyi myös iso muuttoauto (37 kuutiota) ja suojavarusteet tavaroita varten. Muuttofirma on saanut muutoista paljon positiivisia palautteita Muuttomaailman muuttajilta.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Aivan loistava 3 miehen porukka hoiti homman täydellisesti. Painavat kalusteet siirrettin 4. kerrokseen hienosti. Homma meni 4 tuntiin Nurmijärveltä (1. Kerros) Helsinkiin (4. Kerros, hyvin pieni hissi). Itse toki autettiin. Ja hyvissä ajoin kysyttiin lopetetaanko 4 tuntiin kun ei ole enää paljon hommaa, ettei tule lisähintaa. Suosittelen!"

Muutto Halikosta Nurmijärvelle

Yhden ihmisen koti. Lähtiessä rivitalo, johon saa auton oven eteen ja määränpäässä 3.krs, ei hissiä. Itse pakkaan kaikki valmiiksi ja kannan pienempää tavaraa molemmissa päissä.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 7 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 9 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi itselleen urakkahinnoittelulla suunnitellun muuton Halikosta Nurmijärvelle. Muuttofirma on saanut erittäin paljon positiivista palautetta Muuttomaailmassa ja kuuluu Muuttomaailman luotettaviin yrityksiin. Muuttofirman luvat ovat kunnossa ja se teki muuttofirman valinnasta myös helpompaa. Muuttoon sisältyi muuttoauto (15,6 kuutiota), kaksi miestä, alv24%, polttoaineet sekä vakuutukset. Myös pakkausmuovi ja nokkakärry kuului hintaan. Muuttomaailman avulla on erittäin helppoa löytää itselleen sopivin muuttofirma, koska yhdellä tarjouspyynnöllä voit saada monta tarjousta ja niistä voit itse valita itsellesi parhaimman.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui erinomaisesti."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Tehokasta ja kohteliasta. Kiitos Mikolle.

Muutto Somero - Nurmijärvi

Ammattimaista toimintaa, nopeaa ja vastuullista.

Muutto Espoo - Nurmijärvi

Hyvä muuttofirma.ammatitaitoiset ja ystävälliset muuttomiehet.

Muutto Nurmijärvi - Nurmijärvi

Nurmijärvelle muutto ja kaupunkitietoa

Nurmijärvellä asuu lähes 42 000 asukasta ja se on asukasluvultaan Suomen suurin kunta. Tämä kasvukunta on saavutettavissa jopa puolen tunnin ajomatkalla Helsingistä ja vähän ripeämmin Helsinki-Vantaan lentokentältä. Nurmijärven asukkaista kolme neljäsosaa asuu taajamissa.

Yleisilme Nurmijärvellä on rauhaisan luonnonläheinen ja pientalovaltainen omaleimaisine kyläkeskuksineen. Kunnassa on tilaa olemiseen ja se tarjoaa myös avaraa maisemaa liikkumiseen sekä retkeilyyn. Sääksjärven uimaranta ja koskialueet ovat kohteina suosittuja. Kirkasvetinen Sääksi upeine hiekkarantoineen on Suomen suurin lähde jossa vesi vaihtuu maaperän kautta.

Muita suosittuja paikkakuntia: Helsinki, Lohja ja Imatra

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!