Muuttopalvelu Somero


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Somerossa, paikkakunnalle Somero tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Somerossa.

Tutustu myös Somerossa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Somero »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Somerossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Somerossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki meni paremmin kuin hyvin, vaikka olin jo muuttostressissäni valmistautunut täyteen katastrofiin pakkaussekoilujeni vuoksi. Mutta mukavien muuttomiesten tultua loppui kyllä stressi siihen paikkaan, kun huomasi että heillä oli homma hallussa. Erinomaista palvelua ja kaikki hoitui sovitusti (tai paremminkin), tällaisen muuton haluaisin ehdottomasti seuraavallakin kerralla!

Muutto Helsinki - Helsinki

Pitkän matkan muutto, kaikki meni hyvin.

Muutto Kaarina - Kuopio

Mukavat,ripeät ja järkevät muuttomiehet. Työ maistui ja muutto sujui todella nopeasti. Aion jatkossakin käyttää tätä firmaa ehdottomasti! Ei tarvinnut itse tehdä mitään koska olivat niin nopeita. Siivosin asuntoa siinä samalla kun miehet teki töitä.

Muutto Helsinki - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Somerossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Salo - Somero, 50 m² kerrostalo kaksio
Muutto kerrostalosta omakotitaloon. Kaikki pien tavarat pakattuna valmiina. Pari sohvaa kahdenistuttava ja 3-istuttava kulmasohva, pesukone, ruokapöytä, tv-taso, iso 660l terrario (ehkä), 55" taulutv alkuperäisessä laatikossa + valmiiksi pakattuja laatikoita. Ollikkala, kerrostalo. Somero keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Somero, 50 m² kerrostalo kaksio
Muuttokuormaan tulee liha sekä banaani laatikoita, jätesäkkejä kodin normi irtaimistoo ja varasto koppi. Tavaraa on paljon mitä ei tän kokoisessa oletetaan olevan. Vitriini ja lipastot, pesukoneet sekä tiskikone. Tarvitsen kuljettajan ja muutto miehiä kantamaan tavarat. Vapaala, kerrostalo. Somero keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai 9 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Somero - Vaskio, 73 m² rivitalo kolmio
Tarvitsen kantomiehiä. Kaksi pakastinta lähes täynnä koirille tarkoitettuja lihoja ja luita. Päältätäytettävä pesukone, kolmen hengen divaanisohva. Pakkaan itse tavarat ja puran mutta pakastimen sisällölle olisi kiva saada jonkinlaisia "lihalaatikoita". Muuttoauto ei pääse aivan ovien eteen mutta lähelle kuitenkin. Somero keskusta, rivitalo. Vaskio, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Somero - Nurmijärvi, 120 m² omakotitalo
Muutto omakotitlosta rivitaloon, 4h+k -> 3h+k. Somerolla auton saa aivan oven eteen, Nurmijärvellä riippuen auton 'ketteryydestä' joko oven eteen tai n 10m takaovelta. Toivottu aloitus klo 12 ja oma arvio kokonaisajasta n 5 tuntia (1,5 pakkaus+1,5 ajo + 1 purku ja 1 tunti varalla). Omia kantajia 3-6. Onko muttolaatikoita saatavilla ennakkoon? Jos kantoapua tarvitaan, onko saatavilla, milloin tiedettävä ja mitä maksaa? Itse en ole muuttamassa mutta lupautunut auttamaan ja mukana muutossa. Somero keskusta, omakotitalo. Nurmijärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Somero

Somerossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O., 13.2.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Somero »