Muuttopalvelu Somero


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Somerossa, paikkakunnalle Somero tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Somerossa.

Tutustu myös Somerossa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Somero »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Somerossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Somerossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Minuutilleen paikalla, ystävällistä palvelua, tavarat kannettu sovituille paikoilleen, kaikki kunnolla sidottu paikalleen muuttoautossa, muuttolaatikot puhtaita. Ei mitään negatiivistä.

Muutto Kuopio - Kuopio

Erinomainen muuttofirma. Mukavat ja erittäin tehokkaat muuttomiehet, jotka hoiti ison muuton kolmessa tunnissa. Kustannukset täysin paikkaansapitäviä myös. Otan uudestaan, jos tarvii muuttaa.

Muutto Espoo - Vantaa

Äärettömän ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu muuton suunnitteluvaiheesta kuorman purkuun asti! Aikataulut pitivät täydellisesti ja kaikki tavarat tulivat ehjinä perille monen sadan kilometrin päähän. Erinomainen kokemus!

Muutto Kouvola - Keminmaa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Somerossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Somero, 67 m² kerrostalo kolmio
Haussa ainakin kaksi kantajaa. Ei todennäköisesti omia kantajia. Kyse pääosin huonekaluista. Pienemmät tavarat ovat suurimmaksi osaksi viety, muutamaa laatikkoa lukuun ottamatta. Auton saa ajettua Helsingissä oven eteen ja Someron päässä samoin. Siellä on rintamamiestalo mihin huonekalut tulevat. Suurin osa toiseen kerrokseen. Tavarat: nahkasohva, kaksi 50-luvun tuolia, pulpetti, ISO senkki, lokerikko hyllykkö, ruokapöytä, iso matto, 10 tuolia, pieni keittiönpöytä, kiinalainen kaappi, kaksi ikean lipastoa, muutama muuttolaatikko ja pari kolme jätesäkkiä, jotain pienempää sälää, mitä saattaa vielä löytyä esim. kellarikomeroista. Kaivopuisto - Ullanlinna, kerrostalo. Somero keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Salo - Somero, 50 m² kerrostalo kaksio
Muutto kerrostalosta omakotitaloon. Kaikki pien tavarat pakattuna valmiina. Pari sohvaa kahdenistuttava ja 3-istuttava kulmasohva, pesukone, ruokapöytä, tv-taso, iso 660l terrario (ehkä), 55" taulutv alkuperäisessä laatikossa + valmiiksi pakattuja laatikoita. Ollikkala, kerrostalo. Somero keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Somero, 50 m² kerrostalo kaksio
Muuttokuormaan tulee liha sekä banaani laatikoita, jätesäkkejä kodin normi irtaimistoo ja varasto koppi. Tavaraa on paljon mitä ei tän kokoisessa oletetaan olevan. Vitriini ja lipastot, pesukoneet sekä tiskikone. Tarvitsen kuljettajan ja muutto miehiä kantamaan tavarat. Vapaala, kerrostalo. Somero keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai 9 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Somero - Vaskio, 73 m² rivitalo kolmio
Tarvitsen kantomiehiä. Kaksi pakastinta lähes täynnä koirille tarkoitettuja lihoja ja luita. Päältätäytettävä pesukone, kolmen hengen divaanisohva. Pakkaan itse tavarat ja puran mutta pakastimen sisällölle olisi kiva saada jonkinlaisia "lihalaatikoita". Muuttoauto ei pääse aivan ovien eteen mutta lähelle kuitenkin. Somero keskusta, rivitalo. Vaskio, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Somero

Somerossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Somero »