Muuttopalvelu Somero


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Somerossa, paikkakunnalle Somero tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Somerossa.

Tutustu myös Somerossa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Somero »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Somerossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Somerossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Tehokkaita miehiä. Kaikki sujui, kuten sovittu. Käytän ko. Muuttofirmaa jatkossakin, jos tarve.

Muutto Espoo - Lappeenranta

Erittäin selkeä tarjous, tiesin mistä maksoin. Muutto oli nopea ja tehokas ja muuttoporukka ystävällinen ja asiallinen.

Muutto Oulu - Espoo

Muuttoauto saapui täsmälleen sovittuna aikana. Tehokasta toimintaa ja kohteliaat muuttomiehet, kohtelivat tavaroita hellävaraisesti. Olen tyytyväinen.

Muutto Järvenpää - Järvenpää

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Somerossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Somero - Turku, 50 m² kerrostalo kaksio
Tarvitsen ainakin kaksi kantajaa. Olisi kiva saada muuttama muuttolaayikoota. Minulla on yksi sänky, pari sohvaa, lipasto, tv taso, pesukone, kenkäkaappi, pari mattoa ja pari peiliä. Myös muutama laatikkoa pientavaaraa. Auto saa ajaa aika lähellä oven eteen. On asunnossa varastotilaa, mutta en käytää sitä täällä hetkellä. Somero keskusta, kerrostalo. Turku keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Somero, 67 m² kerrostalo kolmio
Haussa ainakin kaksi kantajaa. Ei todennäköisesti omia kantajia. Kyse pääosin huonekaluista. Pienemmät tavarat ovat suurimmaksi osaksi viety, muutamaa laatikkoa lukuun ottamatta. Auton saa ajettua Helsingissä oven eteen ja Someron päässä samoin. Siellä on rintamamiestalo mihin huonekalut tulevat. Suurin osa toiseen kerrokseen. Tavarat: nahkasohva, kaksi 50-luvun tuolia, pulpetti, ISO senkki, lokerikko hyllykkö, ruokapöytä, iso matto, 10 tuolia, pieni keittiönpöytä, kiinalainen kaappi, kaksi ikean lipastoa, muutama muuttolaatikko ja pari kolme jätesäkkiä, jotain pienempää sälää, mitä saattaa vielä löytyä esim. kellarikomeroista. Kaivopuisto - Ullanlinna, kerrostalo. Somero keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Salo - Somero, 50 m² kerrostalo kaksio
Muutto kerrostalosta omakotitaloon. Kaikki pien tavarat pakattuna valmiina. Pari sohvaa kahdenistuttava ja 3-istuttava kulmasohva, pesukone, ruokapöytä, tv-taso, iso 660l terrario (ehkä), 55" taulutv alkuperäisessä laatikossa + valmiiksi pakattuja laatikoita. Ollikkala, kerrostalo. Somero keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Somero, 50 m² kerrostalo kaksio
Muuttokuormaan tulee liha sekä banaani laatikoita, jätesäkkejä kodin normi irtaimistoo ja varasto koppi. Tavaraa on paljon mitä ei tän kokoisessa oletetaan olevan. Vitriini ja lipastot, pesukoneet sekä tiskikone. Tarvitsen kuljettajan ja muutto miehiä kantamaan tavarat. Vapaala, kerrostalo. Somero keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai 9 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Somero

Somerossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Somero »