Kilpailuta ulkomaanmuutto


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Ulkomaanmuutto tulossa? Muuttomaailma.fi:n kautta löydät sopivan muuttopalvelun ulkomaanmuuttoon oli kyseessä sitten kotimuutto tai yritysmuutto. Ulkomaanmuutot ovat jokainen yksilöllisiä tapauksia, joten muuttopalvelun kilpailuttaminen kannattaa aina.

Muuttomaailma.fi on auttanut jo yli 75 000 muutossa ja 98 % suosittelee palvelua. Ulkomaanmuuton kilpailuttaminen on ilmaista ja riskitöntä. Saat tarjouksia muuttopalvelua tarjoavilta yrityksiltä ja voit vapaasti keskustella heidän kanssa ulkomaanmuuton yksityiskohdista ennen lopullista valintaa.

Aloita pyytämällä tarjouksia ulkomaanmuutosta


Miten muuttopalvelu auttaa ulkomaanmuutossa?

Ulkomaanmuutot kannattaa jättää asiantuntijan eli muuttopalvelun hoidettavaksi kokonaisuudessaan. Kokenut muuttofirma osaa ennakoida, suunnitella ja huomioida kaikki tarvittavat askeleet ulkomaanmuutossa. Tähän kuuluvat mm. tullaukset, tullimuodollisuudet, tarvittavat asiakirjat ja kuljetusmuodon valinta (maa-, ilma- vai meriteitse).

Ulkomaanmuutto alkaa tyypillisesti muuttokatselmoinnilla, jonka pohjalta selviää ulkomaanmuuton hinta. Hyvä tarjous on eritelty selkeästi ja kertoo mitä kaikkea muuttopalvelu sisältää. On erityisen tärkeää läpikäydä vakuutuksiin liittyvät asiat ja vastuut.

Tyypillisesti, jos muuttofirma hoitaa koko ulkomaanmuuton, heidän toimesta tulee myös vakuutus muuttokuormalle. Jos sen sijaan päätät itse hoitaa muuttotavaroiden pakkaamisen ja suojaamisen, joudut todennäköisesti itse hommaamaan sille vakuutuksen. Tästä, kuten muistakin ulkomaanmuuton yksityiskohdista, kannattaa kuitenkin sopia erikseen valitsemasi muuttofirman kanssa.

Selvitä ulkomaanmuuton hinta seuraavasti

Ulkomaanmuutto on vaativa kokonaisuus. Osaava ja kokenut muuttofirma osaa kuitenkin auttaa suunnittelussa ja hälventää turhaa stressiä. Muuttopalveluiden laajuus ja hinta vaihtelevat tapauskohtaisesti, joten suosittelemme aina aloittamaan kilpailuttamalla.

  1. Kilpailuta ulkomaanmuutto hyvissä ajoin
  2. Tutustu muuttopalveluiden tarjouksiin ja arvosteluihin
  3. Sovi muuttokatselmointi sopivimpien firmojen kanssa
  4. Valitse parhaan tarjouksen tehnyt muuttofirma
  5. Tee muuttofirman kanssa muuttosuunnitelma sekä aikataulu

Kilpailuttamisen lisäksi suosittelemme tutustumaan myös 9 kohdan muutto ulkomaille -muistilistaan. Meillä Muuttomaailma.fi:ssä on intohimona mukavammat muutot ja uskomme että voimme olla teidänkin ulkomaanmuutossa avuksi. 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelumme, joten kokeileminen kannattaa ehdottomasti.

Jätä tarjouspyyntö ulkomaanmuutostasi

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui mallikkaasti ja kaverit oikein päteviä. Ei minkäänlaista mutinaa vaikka kaikki tavarat ei ollut ihan muuttolaatikossa kaikki kukkaruukut vietiin kiltisti.

Muutto Pori - Pori

Reipasta touhua ja ystävällinen, ammattitaitoinen porukka. Suosittelen!

Muutto Helsinki - Orimattila

Kiitos. Kaikki meni hyvin. Ystävällistä palvelua :). Suosittelen

Muutto Lieksa - Raisio

Tee ulkomaanmuutosta helpompi!