Muuttopalvelu Kolari


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kolarissa, paikkakunnalle Kolari tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Kolarissa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Kolari »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kolarissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kolarissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Oikein hienosti kalusteiden vienti Korialta Tornioon sujui, pääsimme molemmissa päissä auttamaan. Vinkiksi asiakkaille: arimmat kalusteet kannattaa paketoida, jos niitä joudutaan siirtämään autosta toiseen.

Muutto Koria - Tornio

Kaksi reipasta kaveria hoitivat kaksioni muuton Kirkkonummelta Keravalle tehokkaasti ja hyväntuulisesti. Suosittelen!

Muutto Kirkkonummi - Kerava

aikataulu piti tavarat pysyivät ehjinä perille asti ystävällinen palvelu kuluttajaystävällinen hinta

Muutto Orivesi - Vaasa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kolarissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Espoo - Kolari, 57 m² kaksio
Omasta takaa kantajia on kaksi, joten pelkkä kuljettaja riittäisi. Muuttoauton saa ajettua alaovien eteen. Muutettavat huonekalut yms. ovat kodin peruskalusteita. Hankalin/painavin kannettava on varmaankin pesukone. Muutossa käytössä myös oma henkilöauto, jonne saa pienen osan tavaroista. Nihtisilta, rivitalo. Kolari keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 22 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Veteli - Kolari, 80 m² omakotitalo kolmio
Sohva, pesukone, sänkyjä, polkupyöriä ja kaikki pakattu valmiiksi muuta kuin kantamaan Veteli keskusta, omakotitalo. Kolari keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rovaniemi - Kolari, 58 m² kaksio
Huonekalut siirretään Rovaniemeltä asunnosta Kolariin välivarastoon autotalliin: ei siis huoneisiin sijoittelua eikä kerroksia perillä. Tarjous kahdella kantomiehellä (riittänee?), mutta mielellään myös vaihtoehto ilman kantomiehiä (en ole vielä varma saanko molempiin "päihin" kantoapua). Pienestä häkkivarastosta tulee myös tavaraa mukaan, mutta se tuntuu pieneltä tähän muuhun verrattuna 🙂 Pakkausapua en tarvitse, mutta huonekalujen lisäksi siirretään erinäinen määrä pakattuja pahvilaatikoita. Huonekalut eivät ole normikoosta poikkeavia, mutta yksi antiikkilipasto on TOSI raskas eikä se sovi hissiin 🙁 Kodinkoneita ei ole imuria suurempaa. Auton voinee myös lähtöpäässä ajaa oven eteen täytön ajaksi, vaikka se onkin pelastustiellä sen aikaa. Kysykää, jos en osannut sanoa jotain tärkeää. Rovaniemi keskusta, rivitalo. Kolari keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Porvoo - Kolari, 75 m² kerrostalo kolmio
Isoimmat tavarat on 3kpl 80*200 runkopatja sänkyä, lasten puinen kerrossänky (purettuna toki), pinnasänky (purettuna), sohva, iso lasinen terraario, sohvapöytä, pesukone, mahdollisesti kirjahylly ja pakastin, lasten rattaat, ilmakumipyörillä varustettu vetokärry ja sitten pahvilaatikoita, matkalaukut jätesäkit. Alkukohteessa mahdollisesti yksi kantaja ainakin mutta loppukohteessa saattaa olla ettei ole yhtään omaa kantajaa. Kevätkumpu, kerrostalo. Kolari keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kolari

Kolarissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS, 17.2.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kolari »