Muuttopalvelu Kolari


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kolarissa, paikkakunnalle Kolari tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Kolarissa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Kolari »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kolarissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kolarissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hommat hoituivat ripeästi ja luotettavasti! Lisämaksua vastaan toimittivat myös romuja sorttiasemalle, mikä teki muuttoprosessistani oikein sujuvan. Nyt harmittaa enää se etten ottanut myös siivouspalvelua tältä firmalta.

Muutto Helsinki - Helsinki

Ihan ok hinta ja laatu kohdillaan.

Muutto Nivala - Kalajoki

Erittäin sujuva asiansa tunteva yritys. Napakymppi!🤗🤗😉

Muutto Mikkeli - Kuopio

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kolarissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Tampere - Kolari, 47 m² kerrostalo kaksio
Yksi kantaja, 1-10 muuttolaatikko Asunnossa on normia vähemmän kalusteita. Mahtuvat isoon pakuun tai pieneen kuorma-auto. Varastossa on vain ns. kausitilpehööriä ei huonekaluja. Asukas siirtää varastojen kamat asuintilaan. Sohva isoin huonekalu, jos edes lähtee mukaan. Muuttoauton saa ainakin lähtöpisteessä oven eteen. Uuden paikan tilanne Muuttajalle, allekirjoittaneelle selviää parin päivän sisällä, kuten tarkempi osoite etc. Nekala, kerrostalo. Kolari keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kolari - Rovaniemi, 144 m² omakotitalo
Kantajia viisi kotoa lähtiessä ja paikan päällä Rovaniemellä kolme. 120 cm sänky, neljän hengen ruokailuryhmä ja yksi nojatuoli. Ei muita huonekaluja, loput laatikoita ja säkkejä. Muuttoauton saa oven eteen Kolarissa. Rovaniemestä en osaa sanoa. Kolari keskusta, omakotitalo. Rovaniemi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Kolari, 57 m² kaksio
Omasta takaa kantajia on kaksi, joten pelkkä kuljettaja riittäisi. Muuttoauton saa ajettua alaovien eteen. Muutettavat huonekalut yms. ovat kodin peruskalusteita. Hankalin/painavin kannettava on varmaankin pesukone. Muutossa käytössä myös oma henkilöauto, jonne saa pienen osan tavaroista. Nihtisilta, rivitalo. Kolari keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 22 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Veteli - Kolari, 80 m² omakotitalo kolmio
Sohva, pesukone, sänkyjä, polkupyöriä ja kaikki pakattu valmiiksi muuta kuin kantamaan Veteli keskusta, omakotitalo. Kolari keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kolari

Kolarissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kolari »