Muuttopalvelu Kolari


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kolarissa, paikkakunnalle Kolari tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Kolarissa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Kolari »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kolarissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kolarissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui mallikkaasti ja firma oli paikalla sovitusti. Jälkikäteen ajatellen olisi pitänyt ottaa toinenkin apumies niin olisi itse säästynyt tavaroiden kantamiselta ja voinut keskittyä niiden paikoilleen laittoon.

Muutto Kerava - Tuusula

Tulivat ajoissa, olivat iloisia, kohteliaita ja ystävällisiä sekä hoitivat homman reippaasti ja sovitusti. Huippua!

Muutto Hyvinkää - Hyvinkää

Kaikki sujui tarjouspyyntöön vastaamisesta muuttokuorman kuljettamiseen toiseen kaupunkiin todella ammattitaitoisesti ja helposti. Erityisplussat hyvästä asiakaspalvelusta ja edullisesta hinnasta.

Muutto Porvoo - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kolarissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kolari - Rovaniemi, 144 m² omakotitalo
Kantajia viisi kotoa lähtiessä ja paikan päällä Rovaniemellä kolme. 120 cm sänky, neljän hengen ruokailuryhmä ja yksi nojatuoli. Ei muita huonekaluja, loput laatikoita ja säkkejä. Muuttoauton saa oven eteen Kolarissa. Rovaniemestä en osaa sanoa. Kolari keskusta, omakotitalo. Rovaniemi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Kolari, 57 m² kaksio
Omasta takaa kantajia on kaksi, joten pelkkä kuljettaja riittäisi. Muuttoauton saa ajettua alaovien eteen. Muutettavat huonekalut yms. ovat kodin peruskalusteita. Hankalin/painavin kannettava on varmaankin pesukone. Muutossa käytössä myös oma henkilöauto, jonne saa pienen osan tavaroista. Nihtisilta, rivitalo. Kolari keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 22 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Veteli - Kolari, 80 m² omakotitalo kolmio
Sohva, pesukone, sänkyjä, polkupyöriä ja kaikki pakattu valmiiksi muuta kuin kantamaan Veteli keskusta, omakotitalo. Kolari keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rovaniemi - Kolari, 58 m² kaksio
Huonekalut siirretään Rovaniemeltä asunnosta Kolariin välivarastoon autotalliin: ei siis huoneisiin sijoittelua eikä kerroksia perillä. Tarjous kahdella kantomiehellä (riittänee?), mutta mielellään myös vaihtoehto ilman kantomiehiä (en ole vielä varma saanko molempiin "päihin" kantoapua). Pienestä häkkivarastosta tulee myös tavaraa mukaan, mutta se tuntuu pieneltä tähän muuhun verrattuna 🙂 Pakkausapua en tarvitse, mutta huonekalujen lisäksi siirretään erinäinen määrä pakattuja pahvilaatikoita. Huonekalut eivät ole normikoosta poikkeavia, mutta yksi antiikkilipasto on TOSI raskas eikä se sovi hissiin 🙁 Kodinkoneita ei ole imuria suurempaa. Auton voinee myös lähtöpäässä ajaa oven eteen täytön ajaksi, vaikka se onkin pelastustiellä sen aikaa. Kysykää, jos en osannut sanoa jotain tärkeää. Rovaniemi keskusta, rivitalo. Kolari keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kolari

Kolarissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kolari »